فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از آشپزی خوشمزه های ناب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه هوس فست فود کردی خونگی و سالم درست کن
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_زعفرونی
مواد لازم:
خامه صبحانه🥣 ( پاکت صورتی ) : ۱۴۵ گرم
شیر:🥛 ۳۳۵ گرم
شکر:🍚 بین ۱۰۰ تا ۱۳۵ گرم
زعفران دم کرده:💛۴۵ گرم
گلاب:🌹۳۰ گرم
پودر ژلاتین:۱۵ گرم
آب سرد:💧 ۱۳۰ گرم
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش شوربا🍜
شام
سبزی آش: ۵۰۰ گرم
گوشت گوسفند چربی دار با استخوان: ۶۰۰ گرم
دنبه گوسفند: ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۵ عدد
برنج نیم دانه: ۱.۵ پیمانه
نخود: ۱/۲ پیمانه
لوبیاچیتی: ۱/۲ پیمانه
عدس: ۱/۳ پیمانه
ماش: ۱/۳ پیمانه
بلغور گندم: ۱/۳ پیمانه
زردچوبه: ۲ قاشق مرباخوری پر
فلفل سیاه: ۱ قاشق مرباخوری سرصاف
نمک: به مقدار لازم
#آش_شوربا
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
43.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش پیتزا ۴فصل 🍕🍟
مواد لازم برای خمیر:
آرد... سه لیوان
آب داغ... دو سوم لیوان
روغن... یک سوم لیوان
خمیر مایع فوری... یک قاشق غذاخوری
نمک... یک قاشق چایخوری
شکر... نوک قاشق چایخوری
مواد روی پیتزا رو هم داخل فیلم کامل توضیح دادم و برای پخت پیتزا داخل فر باید نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ بزارید تا بپزه
#پیتزا
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
هدایت شده از آشپزی آسان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بااین چاشنی عطر #قرمه_سبزی چندین برابر کن😍😇
موادلازم برای چاشنی حرفه ای قرمه سبزی👇👇
زرد چوبه 50 گرم
فلفل سیاه 50 گرم
گشنیز خشک 50 گرم
شوید خشک 50 گرم
جعفری خشک 50 گرم
شنبلیله خشک 50 گرم
تخم گشنیز 30 گرم
📌به ازای هر 10 تا پرس قرمه سبزی یک قاشق غذاخوری تفت بده و اضافه کن به #خورشت😊 بوش تا سرخیابون میره👌😍
آموزش #آشپزی_آسان فقط اینجا👇🏾👇🏽
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه مکزیکی🧑🏻🍳
مواد لازم
یک پیاز متوسط🧅
نصف یک عدد فلفل دلمه🫑
پنیر خامه ای سه ق غ خ🧀
سینه مرغ پخته نصف یک عدد🍗
خمیر یوفکا🫓
سیر دو حبه🧄
جعفری خرد شده🍀
.نکته مهم حتما باید از دو ورق از ورقه های یوفکا استفاده کنید
#لقمه_مکزیکی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت بادمجان
دوتا بادمجان بزرگ را انتخاب کتید سعی کنید بادمجان را مثل فیلم برش بزنید با یه پیاز متوسط با پوست نصف کنید ودر فر داغ 200درجه بزارید بمدت یک ونیم تا دوساعت تا پخته بشه وروی بادمجون طلایی بشه میتونید هردو را روی گاز دودی کتید بعد گوشت بادمجان را جدا کنید وپوست پیاز را بگیرید وتوی غذا ساز خوب پوره کنید اگر غذا ساز ندارید با گوشت کوب خوب بکوبید نباید چیزی بصورت تکه ای بعد کوبیدن باقی بمونه کاملا پوره باشه
#کتلت_بادمجان
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_خانهداری
خشک کردن لواشک با این روش حَــــــرف نداره👌🏻هم زودی لواشکت و میخوری هم تمیزه و گردو غبار و روش نمیشینه همینجوری براق و خوشگلم میشه پس درستش کن و تا داری به روزمرگی هات میرسی و کارای خونه رو انجام میدی سر برمیگردونی میبینی لواشکت خشک شده.🛎️نکته هایی که میگم و توجه کن اول❗️جنس سینی حتما استیل باشه توی روحی میچسبه و میسوزه و اینکه روی سینی حتما یه سلفون یا کیسه فریزر پهن کنید نیاز به چرب کردن هم نداره❌اصلا مستقیم رو سینی نریزید چون میسوزه و کنده نمیشه میچسبه به سینی
❌لطفا شعله ی گاز رو خیلی زیاد نکنید در حدی که آب بخاربشه و سینی گرم باشه باید شعله رو تنظیم کنید
سایز قابلمه و سینی یکی باشه تا کامل یکدست خشک بشه🤍
همین🤷🏻♀️
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
هدایت شده از آشپزی و خانه داری بانو 🛍🍨🥙
#ترفندهای_آشپزی
✴️ برای معطر کردن سوپ شیر از کمی آویشن استفاده کنید.
✴️ برای معطر کردن ماکارانی و لازانیا از آویشن استفاده کنید.
✴️ برای معطر کردن لوبیا پلو از زیره سیاه استفاده کنید .
✴️ برای معطر کردن عدس پلو از دارچین استفاده کنید .
✴️ برای معطر کردن ته دیگ زعفرانی از هل سائیده استفاده کنید.
✴️ برای معطر کردن قیمه، فسنجون و خورشت آماده شده، یک قاشق چایخوری هل و نصف استکان گلاب را درون آن بریزید. یک جوش که خورد سریع شعله را خاموش کنید.
✴️ برای سرخ کردن ماهی حتما در پودر سوخاری کمی تخم گشنیز و پودر سیر اضافه کنید.
✴️ برای سبزی پلوماهی از تخم گشنیز استفاده کنید .
✴️ برای معطر کردن مرغ، در آخر که مرغ آماده شد یک قاشق چایخوری هل و نیم استکان گلاب همراه زعفران استفاده کنید.
#ترفند_آشپزی #ترفندآشپزی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆