#دسر_تکنفره
پاناکوتا روداخل لیوان میریزیم بعدازنیم بند شدن انگورهای دونیم شده رومیچینیم تالیوان پر بشه وژله آلوورای سردشده رو روش میریزیم .میزاریم ببنده بعدموقع سروباانگور تزیین میکنیم
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#رشته_پلو_با_مرغ
برنج 400 گرم
رشته پلویی 100گرم
مرغ 1 کیلو
پیاز داغ 2 عدد
خرما چند عدد
زرشک 4 قاشق
نمک و فلفل و زردچوبه
ادویه پلویی( زیره و دارچین و گلسرخ)
زعفرون به میزان لازم
برنج را خیس کرده و در آب نمک 8-6 دقیقه بستگی به نوع برنج میجوشانیم ، 3-4 دقیقه قبل از اتمام جوشیدن رشته های خرد شده را اضافه میکنیم
استخوان های مرغ را جدا کرده و با نمک و فلفل و زعفرون میزنیم کنار گذاشته تا طعم دار شود.
پیاز ها رو سرخ کرده و خرما و زرشک را اضافه کرده و کنار میگذاریم
سپس مرغ ها را کف قابلمه چیده و بقیه مواد را لابلای قرار میدهیم، در آخر زعفران ریخته و رویرحرارت ملایم حدود 45 دقیقه قرار داده تا دم بکشد
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
هدایت شده از ترفندکده خوب🌸
🚦⇲ وُرودِ بــــــــــــــــانُوان مُجاز ⇱🚦
↯↯↯↯🎊 ورود عروس خانوما واااجب 🎊 ↯↯↯↯
𖤓از آرایشی بهداشتی تا علمی پزشکی○✶👈🏽
𖤓از تربیت فرزند تا خانه داری○✶👈🏽
𖤓از ازدواج تا ترفند های زندگی ○✶👈🏽
🧄¦⇠🧅┇از سیر تا پیاز زندگی در کانال مَخصوصِ بانُوان بِشتابید!! بِشتابید!!😍
https://eitaa.com/joinchat/1654063142Cfe83ef8beb
🗂یک پَکیج کامل از رَمز رازهای بانُوان لینک عُضویت رو لَمس کُنید 👆🏻👆🏻
#سالاد_لبو
#پیش_غذا
دو عدد لبو رو پختم و خرد کردم
سه عدد سیب زمینی رو اب پز کردم و خرد کردم
کالباس رو ریز خرد کردم می تونید حذفش کنید
خیلی شور رو نگینی خرد کردم
همه مواد رو مخلوط کردم و یک لیوان کنسرو ذرت اضافه کردم
برا سس سالاد هم
سه ق غ ماست خامه ای یا سون
۲ ق غ سس مایونز
کمی نمک
یک ق غ آبلیمو
یک ق غ سویا سس
همه رو مخلوط کردم وبا سالاد مخلوط کردم
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#دمی_گوجه
مواد لازم :
برنج دو پیمانه
سیب زمینی یک عدد
پیاز یک عدد
گوجه سه عدد متوسط
رب گوجه یک ق
نمک، فلفل، زردچوبه، زیره زعفرون کمی
طرز تهیه :
برنج رو خیس میکنیم پیاز رو نگینی خورد میکنیم و تفت میدیم تا سبک و طلایی بشه .
بعد سیب زمینی ها رومکعبی خرد میکنیم و اضافه میکنیم وتفت میدیم بعد ادویه ها و گوجه هایی که رنده کردیم همراه با رب گوجه اضافه میکنیم خوب تفت میدیم تا رنگ باز کنه میذاریم آبش کشیده بشه .
حالا برنج رو بصورت کته همراه با آب به موادمون اضافه میکنیم وقتی آبش کشیده شد زیر شعله رو کم میکنیم و صبر میکنیم تا دم بکشه در آخر کمی زعفرون دم کرده روی اون میدیم .
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
🌟 #کیک_صبحانه_تابه_ای 🍰 😋
▫️تخم مرغ دو عدد
▫️عسل یا شکر 7 ق غ(من از عسل استفاده کردم)
▫️ماست یا شیر سه ق غ(من از ماست استفاده کردم)
▫️آرد 8 ق غ
▫️روغن مایع 3 ق غ
▫️بکینگ پودر 1 ق چ
▫️وانیل مقداری
🔸ابتدا تخم مرغ،عسل و وانیل را خوب هم زدم تا کرم رنگ بشه بعد ماست و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد را با بکینگ پودر دو بار الک کرده و به و اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال دندون تست کردم و اگه بهش نچسبید کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با گاناش و پودر پسته و گردو تزیین کرد
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ذغالی
اول مرغ رو با نمک و زردچوبه مخلوط کردم یک ساعت گذاشتم مزه دار که شد داخل روغن داغ به حرارت ملایم سرخ کردم و بعد یه پیاز رو خلالی کردم و بعد از اینکه سرخ شده مرغ های سرخ شده رو بهش اضافه کردم و دوتا قاشق سس مایونز رو با دوتا لیوان مخلوط کردم البته اگه با همزن دستی مخلوط کنید راحتید آگه نه مثل من داخل مرغ که ریختید خودش حل میشه وقتی پخته شد بعد زعفران آب شده رو بهش اضافه کردم..حالا چند تا ذغال رو سرخ کردم داخل ظرف فلزی گذاشتم وسط مرغ قرار دادم و بعد یه قاشق از آب مرغ روی ذغال ریختم و یهویی که دود کرد در ظرف رو بستم و گذاشتم مرغ جا بیفته و آب مرغ غلیظ بشه وای هر چی از عطر و خوشمزگی این مرغ براتون بگم کم گفتم
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
گروه دورهمی بانوان 👩🦰🧑🦰👱♀👩🏻🦱
https://eitaa.com/joinchat/4152230371C984b3d6ffd
👠👛💝🛍👒👗💄💅
⛔️⛔️ورود آقایان ممنوع⛔️⛔️
⛔️ ارسال تبلیغات = ریپورت ⛔️
فعال ترین و باحال ترین گروه چت خانم ها همینجاست
😂😅😍🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام امام زمانم♥️
_هَر صُبـــــح،
بہِ شُوق؏َـــهد دوبٰاره بٰا شمـــᰔــآ ۔۔۔
چِشمم رٰا بـــــٰاز مےڪُنم۔۔
؏َــــهد مےڪُنم بٰا شُمـــــآ۔۔۔𔘓
هَر روز ڪِہ مےگُذرد،
«؏ــٰـاشقآنہ تر۔۔𔓘» أز قَبل ؛
چِشم بِہ راهتـــــآن بٰاشم...
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
#امام_زمان ﷻ
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔