9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله😍😋
• فقط با یک بسته ژله این ژله لیوانی سه رنگ رو درست کنید
یک بسته ژله رو با یک و نیم آب جوش ترکیب کنید خوب حل بشه بزارید کنار کامل خنک بشه
ژله رو سه قسمت کنید
یک قسمت شفاف باشه
به یک قسمت دو ق غ بستنی
به یک قسمت چهار ق غ بستنی بزنید
لیوان رو چرب کنید هر لایه رو ریختین بزارید داخل فریزر چند دقیقه بمونه بسته بشه و لایه بعدی رو بریزید وقتی هم بست به راحتی از لیوان بیرون میاد
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بلانچ_نخودفرنگی
نخودفرنگی
آبجوش ونمک
یخ
مراحل
بلانچ کردن روش ساده ای است برای اینکه طعم، رنگ، مزه و طراوت سبزیجات را حفظ شود برای این روش، مقداری آب در قابلمه ای ریخته و به آن نمک اضافه کنید طوری که آب مزه دار شود (ميتونيد نمك نريزيد) سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا زمانی که آب جوش آید. در این فاصله کاسه ای را با یخ پر کنید و آب سرد روی آن بریزید تا روی یخ ها را بپوشاند. سبزیجات را به آب جوش اضافه کرده و به مدت 3 الی 15 دقیقه بجوشانید
(سبزی ها را بسته به نوعی که دارند به مدت زمان معینی در آبجوش می جوشانند تا علاوه بر خاصیت، تردی و مزه خود را هم حفظ کنند… براي نخود فرنگي 15 دقيقه تايم کافیه). سپس در آبکش ریخته و بلافاصله درون آب یخ بریزید. پس از سرد شدن، دوباره در آبکش ریخته و آن را در کیسه فریزر قرار داده و فریز کنید.
من برای
#قارچ هم همینکارومیکنم البته زمان کمتری میجوشونم.پنج شش دقیقه
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔