eitaa logo
لقمه 🌯
4.3هزار دنبال‌کننده
736 عکس
6.9هزار ویدیو
1 فایل
﷽‌ آنچه ما می خوریم در روحیات ما تاثیر دارد، اینکه روزی ما و #لقمه ما چه باشد، بی ارتباط نیست با اینکه "حال ما" چگونه باشد... #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🍭همه چی کده کیوت🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی مدت خیلی تنبل و بی حوصله شده بودم نای کار کردن نداشتم 😩☹️ یروز که تو گوشیم میگشتم 😉 یهو ی دیدم پر از ایده های جذاب😍 کلی ایده و آسون😋😅 ولی مفید🤗😎 کلی انگیزه گرفتمو دست بکار شدم در عرض چند ساعت کل خونمو برق انداختم هر کی میدید فکر میکرد یماه تمیزکاری خونم طول کشیده😅😄 🥦 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍨 😋 ▫️پودر کاسترد ۲ قاشق غذاخوری ▫️شیر ۲لیوان ▫️شکر (برحسب ذائقه کم یا زیاد کنید) 1 پیمانه ▫️وانیل کمی ▫️بیسکویت پتی پور ۱بسته 🔸پودر کاسترد و شکر را داخل شیر حل کرده و روی حرارت گذاشته و مرتب هم زده تا غلیظ شود. قبل از برداشتن از روی حرارت کره و وانیل را اضافه و برای یک دست شدن کمی با همزن بزنید. کاسترد آماده است،حالا لبه های بیسکویت رو داخل مواد فرو کنید وچهارتایی بهم وصل کنید که شکل مربع بشه، حالا بیسکویت رو به مواد آغشته کنید بندازید داخل مربع😉 من با روبان بستم که محکم بشه، بزارین یخچال تا خنک بشه ومیل کنید. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ✅مواد لازم: گوشت چرخکرده ۴۰۰گرم پیاز ۲عدد متوسط جعفری خرد شده ۴ق غ فلفل دلمه ایی ۱/۴ (دو تا رنگ) ادویه: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر 🔴اونایی که از بوی گوشت بدشون میاد این مدل کباب خوش عطرش میکنه 🔴موقع سرخ کردن کمی آب و آبلیمو بریزین بینظیرش میکنه ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
ماشکی ‌ مواد لازم: برای4 نفر 🔸برنج ایرانی: 1 پیمانه 🔸ماش: 2 پیمانه 🔸کنجد آسیاب شده: 1/2 پیمانه 🔸دنبه گوسفندی: 1/2 پیمانه 🔸تره کوهی: 1/2 پیمانه 🔸پیاز: 1 عدد 🔸نمک دریا و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم 🔸توت خشک یا پودر ناردونه: به مقدار لازم(اختیاری) طرز تهیه: ماش را با مقداری ‌آب میزاریم روی شعله گاز تا به اصطلاح شکفته و نرم بشود سپس برنج را اضافه میکنیم دنبه ها را ریز خورد کنید و کمی سرخ می کنیم همراه مقدار کمی فلفل و زردچوبه توی برنج میریزیم و کنجدهارا اضافه میکنیم تا خوب بپزند باید شعله ملایم باشد و مدام هم بزنید تا ته نگیرد و برنج و ماش خوب پخته بشود سپس نمک دریا را اضافه میکنیم(میتونین چندتاشلغم هم بهش اضافه کنین) پیاز را سرخ میکنیم همراه تره داغ کوهی به برنجمون اضافه میکنیم و به دلخواه مقداری توت خشک یا پودرناردونه بهش اضافه میکنیم وقتی به غلظتی شبیه شله زرد رسید آماده است. ✅اضافه کردن دنبه، توت خشک وپودرناردونه اختیاری اما غذا را خوشمزه تر میکند ✅نکته مهمش خوب پختن ماش و برنجتون هست وهرچه مقدار پیاز داغ و تره داغتون بیشترباشه غذا خوشمزه تر میشود غذای_محلی کهگلویه ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میتونید سوسیس روحذف کنید وبجاش مرغ پخته ریش ریش شده بزنید 2 عدد تخم مرغ 1 لیوان ماست کم چرب نصف استکان روغن مایع این مواد را با هم مخلوط میکنیم، نصف کاسه سوسیس خورد شده ، نصف کاسه پنیر پیتزا، کمی جعفری خرد شده، 1.5 لیوان آرد، 1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر و 1 قاشق چای خوری نمک را هم افزوده و خوب هم میزنیم. ماهیتابه را کمی چرب کرده و با قاشق چوبی از مواد داخل تابه ریخته و هر دو طرفش را خوب سرخ میکنیم ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
طرز تهیه ابتدا یک عدد پیاز نگینی شده رو با دوقاشق روغن تفت بدین تا سبک بشه گوشت خورشتی رو اضافه وفلفل وزردچوبه زده وتفت بدین سپس دو قاشق رب اضافه دو سه دقیقه دیگه تفت بدین وبعد نسبت به گوشت سه چهار لیوان اب اضافه کرده بعد جوش امدن زیرشو کم کنین تا گوشت بپزه دراین فاصله گل کلم رو شسته تکه کنید تکه های گل کلم رو با کمی روغن سرخ کنید وبزارید کنار،بنابه دلخواه تعدادی الوی خشک رو اواسط پخت گوشت اضافه کنید وقتی گوشت والو پخته شد به تابه گل کلم های سرخ شده افزوده کمی از اب گوشت رو به همراه کمی زعفران دم شده بزارین روی گاز تا گل کلمهای سرخ شده هم پخته بشه گل کلم سریع میپزه پس حواستون باشه تا له نشه وشکلشو از دست نده وبا برنج سروش کنید ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 فیله مرغ ۵ عدد فلفل سبز ۱ عدد قرمز ۱ عدد روغن زیتون ۳ قاشق سس مایوکادو‌ فیلفیل ۶ قاشق پیاز ۱ عدد پولبیبر ۱ قاشق چای خوری مایوکادو جایگزین جذاب مایونز بچه ها و چربی خیلی کمی داره و بافت و رنگ پوره آووکادو رو داره و همین طور مناسب انواع سالادها و ساندویچ ها ست ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
🥠 😋 🔸يك و نيم ليوان شكر رو کاراملی ميكنيم بعد نصف ليوان نشاسته رو تو سه ليوان اب حل ميكنيم و به شكر اضافه ميكنيم وهم ميزنيم وقتي شكر كاملا داخل اب ونشاسته حل شد بهش يك استكان شيره خرما ( براي سياه تر شدن رنك حلوا است ) اضافه ميكنيم دوباره بهم زدن ادامه ميديم سپس بهش يك چهارم ليوان روغن و يك چهارم ليوان مخلوط گلاب و زعفران و هيل اضافه ميكنيم و ٤٥ دقيقه هم ميزنيم تا خوب كش بياد و در آخر مخلوطي از مغزها ( خلال پسته ، خلال بادام ، كازو ، كنجد) كه دوست دارين اضافه ميكنيم و درظرف مورد نظرميريزيم و با قهوه عربي سرو ميكنيم ♦️شكر به تنهايي تو ظرف مسي بهتره نداشتيد معدن مثل تو عكس بزاريد كاراملي بشه ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
دیزایین 😋😍 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
🍊 هر بسته ژله پرتقال رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که خنک شد توی قالبهای کروی بریزید، بعد از بسته شدن با برگ تزیین کنید 😋🍃 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍴🥣طرز تهیه سالاد میگو🥣🍴 🥙🍤🥙🍤🥙🍤 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مربای به:🥮🥮 به پوست گرفته و خرد شده= ۱ کیلو شکر= یک کیلو آب = ۶ لیوان به ها رو پوست بگیرید و خرد کنید میتونید مربای به رو با پوست هم درست کنین این بستگی به سلیقه و ذائقتون داره من همیشه پوست میگیرم به های خرد شده رو داخل قابلمه مسی بریزید ( اگه قابلمه مسی ندارید ایرادی نداره توی قابلمه های دیگه هم امتحان کردم رنگش خوب شد) و آب رو روی به ها بریزید در قابلمه رو بذارید و روی حرارت ملایم قرار بدین تا نیم ساعت بجوشه بعد شکر رو بهش اضافه کنین و دوباره در قابلمه رو بذارین و حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان بدین تا جایی که به ها رنگ گلبهی پیدا کنن و شیره به قوام متوسط برسه در این مرحله دم کنی بذارین و حرارت رو کم تر کنین تا حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم بجوشه رنگش کاملا قرمز بشه و شیره به قوام برسه زمان پخت کلی مربای به ممکنه براتون سه تا چهار ساعت زمان ببره اما حواستون باشه و مدام چک کنین در آخر یک قاشق چ آبلیمو و اگه اسانسی مد نظرتون هست اضافه کنین من چون عطر و طعم خود به رو دوست دارم هیچ اسانسی نمیزنم حرارت رو که خاموش کردین بذارین با دم کنی داخل قابلمه خنک بشه.. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: ۳ کیلو گوجه فرنگی ۱.۵ کیلو فلفل تند خیار ۱ کیلو نمک ۱ قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق غذاخوری سرکه ۱ لیوان سیر ۱ گل کامل شوید خرد شده به مقدار لازم . طرز تهیه : ابتدا گوجه هارو خرد می کنیم و سپس روی شعله قرار می دهیم تا جوش بیاد شکر و نمک و سرکه را به گوجه ها اضافه می کنیم بعد فلفل ها و خیار های خرد شده را به سس گوجه اضافه می کنیم. سپس شوید را به آن اضافه می کنیم. می تونید از سبزیجات معطر دیگر هم در این ترشی استفاده کنید که به ذائقه شما بستگی داره. بعد یک گل سیر کاملو رنده کرده و به مواد اضافه می کنیم. فقط نباید فلفل ها زیادی شل بشن باید تردی خودشونو تا حدی داشته باشن اگر تندی دوست ندارید می تونید از فلفل شیرین استفاده کنید. ترشی خوشمزه آتیشی آمادس. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
🧆 🔸سینه مرغ چرخ شده رو با پیاز رنده شده و جعفری ساطوری شده خوب مخلوط کنید و بعد تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفلو کمی دارچین و پودر پیاز اضافه کنید و خوب ورز بدید. از مایه گلوله هایی برداشته و داخلش کشمش و گردو و پیازداغ بگذارید. بعر داخل روغن سرخشون کنید. برای سس هم پیازو داخل همون تابه ای که کوفته هارو سرخ کرده بودیم تفت میدیم، بعد رب اضافه میکنیم و سرخ می کنیم و بعد کمی زردچوبه و نمک و فلفل میزنیم و آب میریزیم تا خوب بجوشه بعد از ده دقیقه جوشیدن کوفته ها رو داخلش میریزیم. من داخل سسش هم چند تا دونه آلو برای چاشنی اضافه کردم ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔