30.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلیم
✅مواد لازم:
گندم پوست کنده ۵۰۰گرم
گوشت گردن گوسفندی ۴۰۰گرم
آب برای پخت گندم یک و نیم لیتر
پیاز دو عدد
چوب دارچین
کره ۵۰گرم
❗️نکات مهم:
اگه گوشت رو با دستگاه میکس کنید به هیچ عنوان هلیم شما کشدار نمیشه. چون شما بافت ریشه ای گوشت رو از بین میبرید. ولی میتونید گندم هارو اول با دستگاه میکس کنید بعد از صافی رد کنید که پوست گندم ها داخل هلیم نره و زیر دندون نیاد.
⛔️گندم ها رو به خوبی بشورید و بهتره حدود ۱۲ساعت خیس بخوه. بعد با یک و نیم لیتر اب بزارید بپزه.
❎به جای گردن میتونید از گوشت بدون استخوان هم استفاده کنید در اون صورت حدود ۳۰۰گرم گوشت کافیه.
به جای گوشت میتونید از بوقلمون یا مرغ هم استفاده کنید.
⭕️گندم من حدود ۲ ساعت روی حرارت ملایم با درب نیمه باز پخت تا حسابی لعاب انداخت. گندم هارو هر بیست دقیقه تا نیم ساعت هم بزنید تا ته نگیره.
مقدار ابی مورد نیاز برای گوشت به قدری باشه تا روی گوشت رو بگیره کافیه.
✅من به گوشت هم اواخر پخت کمی نمک اضافه کردم و بعد یک ربع از ریختن نمک خاموشش کردم
بعد از اضافه کردن گوشت کوبیده شده به گندم ها من حدود یک و نیم لیوان از اب گوشت به هلیمم اضافه کردم. ممکنه برای شما به اب گوشت کمتر یا اب گوشت بیشتری نیاز داشته باشه
❌مرحله اخر،بعد از اضافه کردن گوشت کوبیده شده به گندم و تنظیم غلظت حلیم، کره و کمی نمک اضافه کنید و حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه دیگه روی شعله ملایم بزارید تا حسابی جا بیوفته و هر پنج دقیقه همبزنید تا ته نگیره.
هلیم بعد از خنک شدن کمی سفت تر میشه، به این نکته هم توجه کنید.
#هریس
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا کته ای بی دردسر😍❤️خیلیییی هم خوشمزه س😋
مطمئنم درستش کنی عاشقش میشی😋❤️
اگه از اکسپلور اومدی بقیه پستامونم ببین که عاشقشون میشی😌
مواد لازم:
یه بسته لازانیا
پیاز و سیر
فلفل دلمه ای
سویا یا گوشت چرخ کرده یا مرغ حدود یه لیوان
قارچ سیصد چرم
رب گوجه دو قاشق
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه لازانیا و آویشن
یه لیوان شیر(قابل حذف)
پنیر پیتزا یه پیاله
آب به اندازه ای که تا سطح لازانیا بیاد
کافیه پیاز و سیر رو تفت بدین سبک که شد گوشت یا سویا رو اضافه کنین و تفت بدین بعد فلفل دلمه ای و قارچ و نمک و فلفل و ادوه و فلف دلمه ای و رب گوجه رو اضافه کنین بذارین قشنگ تفت بخوره بعد شیر اضافه کنین و بعد هم ورقه های لازانیا رو خرد کنین و اضافه کنین و بعدشم آب رو تا سطح لازانیاها بریزین و در تابه رو بذارین با حرارت ماوسط آبش کشیده بشه آخر سر پنیر پیتزا و جعفری یا آویشن بریزین و پنج دقیقه بذارین پنیر آب بشه
نوش جونتون😍
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🐠#ساندویچ_فیله_مرغ😍🎈☘
🎉😍🦋 ببینید چه نظمی داره توی چینش مواد ساندویچ. یه غذای خوش عطر تویطبیعت زیبا🍎👏
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#💕 آموزش خوراک بادمجون
2 عدد بادمجان بزرگ
2 عدد گوجه فرنگی
2 عدد فلفل سبز
1 عدد پیاز بزرگ
2 حبه سیر
نصف قاشق چایخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
نمک
ابتدا بادمجان ها را روی شعله کبابی میکنیم، بعد از سرد شدن پوست آن ها را جدا می کنیم و درشت خرد می کنیم.پیازهایی را که برش داده ایم در قابلمه مناسبی در روغن تفت می دهیم تا کمی صورتی رنگ شود و فلفل ها را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر تفت می دهیم. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. گوجه فرنگی و سیر را که پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کرده ایم اضافه می کنیم و 1-2 دقیقه تفت می دهیم تا بوی آن از بین برود. در قابلمه را ببندید و به مدت 4 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. حالا بادمجان های تفت داده شده را اضافه می کنیم و نمک و ادویه را اضافه می کنیم. آن را به آرامی با قاشق چوبی بدون اینکه زیاد له کنید مخلوط کنید. در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید و از روی اجاق بردارید.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا