7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_ماش
ماش یک لیوان
برنج نیم دانه نصف لیوان
پیاز ریز یک لیوان
پیازخلال شده یک عدد
نمک وادویه به میزان لازم
ماش رواول میزاریم تاپخته بشه بعد برنج رواضافه کرده درب قابلمه رومیزاریم تابرنج شکوفه بزنه حالا پیازریزروپوست گرفته ودرسته داخل آش میریزیم بعدپیازروجداگانه خلالی میکنیم باادویه تفت میدیم وبه آش اضافه کرده حرارت روکم میکنیم میزاریم تاجابیفته این آش برای سرماخوردگی فوق العادس
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#شیر_پلوی_تبریزی
مواد لازم:
برنج 3.5 پیمانه
کره ۲۰۰ گرم
شیر ۴ پیمانه
زعفران ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
کشمش پلویی ۱ پیمانه
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
پیازداغ ۱ پیمانه
خلال پسته ۱ پیمانه
آب ۲ پیمانه
آب پیاز به مقدار لازم
گلاب ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه:
۱- فیلههای مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزهدار میکنیم.
۲- برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس میکنیم.
۳- نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.
۴- آب برنج را خالی میکنیم و آن را داخل شیر میریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه میکنیم.
۵- نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را میریزیم و میگذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. 35 دقیقه دمکنی میگذاریم تا بپزد.
۶- کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ میکنیم.
۷- فیلههای مرغ مزهدار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت میدهیم.
۸- برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج میریزیم و تزیین میکنیم، فیلههای مرغ را هم روی برنج قرار میدهیم.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
هدایت شده از ایده ترفند خلاقیت آشپزی
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز خوشرنگ شدن چایی
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از شیرینی پزون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دوتا پست رو درمورد ابزار #قنادی و نکات #کیک_پزی براتون آماده کردم ان شاءالله بدردتون بخوره
پارت 1
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هدایت شده از شیرینی پزون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دوتا پست رو درمورد ابزار #قنادی و نکات #کیک_پزی براتون آماده کردم ان شاءالله بدردتون بخوره
پارت 2
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گراتن_سبزیجات
سیب زمینی
پیاز چه
گوجه فرنگی
فلفل سبز
پنیر صبحانه
تخم مرغ
آرد
نمک
روغن
ادویه
پنیر پیتزا
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#آش_ماست
ابتدا برنج نیم دونه ونخود پخته بایکم آب میپزه .بعد سبزی آش شامل جعفری .گشنیز .اسفناج .سیر تازه میریزیم تا کامل بپزه .
بعد رشته آش میریزیم .
وقتی که خنک شد دوغ وماست باهم مخلوط میکنیم ونمک وفلفل میزنیم .
بانعناداغ هم تزئین میکنیم 😋
برای اینکه سردی آش گرفته بشه،یکم فلفل سیاه ،پودر زنجبیل بهش اضافه کردم . نوش جان.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
نان خشک سوپی
🍵🍜🍲🍵🍜🍲
این #نون_خشک با هر مدل دیپ یا #سوپ یا حتی ماست 😃هم خوشمزه است ، خیلی هم راحته و زود آماده میشه.
برای سینی #فینگر_فود هم خیلی خوب میشه😍
مواد لازم
آرد فانتزی. ۲۰۰ گ
بهبوددهنده ۰۵ سحری یا اس ۵۰۰. ۲ گ
نمک. ۴ گ
شکر. ۴ گ
مخمر فوری. ۳گ
آب. ۱۰۰-۱۲۰ گ
انواع دانه
ترکیب مواد و ورز ، خوب ورز بدید و ۲۰-۲۵ دقیقه استراحت بدید بسه، بعد به چونه های کوچک تقسیم کنید ، هرچونه رو حالت بیضی فرم بدید ۱۰ دقیقه استراحت بدید و در نهایت مثل نوار باریک دربیارید ،
اول توی آب بزنید و بعد داخل انواع دانه ( سیاهدونه و چیا نه🚫) بغلطونید ، مجددا استراحت نهایی بدید تا کاملا پف کنن و دونیم برابر بشن ،
روشون اب اسپری کنید و داخل فر داغ با فن کانوکشن باشه بهتره ۶ دقیقه با بخار و ۱۰ دقیقه بدون بخار بپزید .
وقتی از فر دراوردید و سرد شد کمی داخلش نرمه ولی یه روز توی محیط بمونه کاملا خشک میشه .
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔