eitaa logo
لقمه 🌯
4.3هزار دنبال‌کننده
652 عکس
7.1هزار ویدیو
1 فایل
﷽‌ آنچه ما می خوریم در روحیات ما تاثیر دارد، اینکه روزی ما و #لقمه ما چه باشد، بی ارتباط نیست با اینکه "حال ما" چگونه باشد... #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد:به دلخواه شامل :خیار، گوشت، کرفس ،برنج ،سرکه ،ژامبون ،انواع میوه ،مرغ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باگت شکم پر😍😋 ━━━━ • ஜ • ❈ • ஜ • ━━━━ مواد لازم: قارچ 🍄 گوشت چرخ کرده 🥩 پیاز🧅 سیر🧄 نمک،فلفل و زردچوبه 🌶🧂 پنیر پیتزا 🧀 برای سس: آرد🥡 شیر 🥛 خامه صبحانه سس خردل ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
32.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای تهیه : ۳۰۰ گرم گردو ۲ قاشق رب انار ۱/۲ پیمانه رب انار ملس ۱ لیتر آب یخ ۱ عدد مرغ یک کیلویی نمک و فلفل سیاه زعفران ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه فینگرفود مراحلش که مشخصه فقط من نکته هاشو میگم: ⭕️به جای فیله میتونید از سینه یا رون مرغ استفاده کنین ⭕️سس ورچستر روی هر سبزیجاتی یه ترکیب عالی میشه حتما یکی دو قاشق به فلفل دلمه ای و پیازا بزنین ⭕️فلفل و پیاز نباید خیلی پخته بشه(یه تفت کوچیک بدین) ⭕️از هر نونی میتونین استفاده کنین: پیتا، تردیلا، لواش،باگت و…. ⭕️ادویه ها: پاپریکا،نمک،پودر سیر، پودر فلفل سیاه،اورگانو و یه کم پودر زیره سیاه🤌🏻 ⭕️سس روی نونم ترکیب مایونز و خردله ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی_رُز‌گل [مواد لازم]👇 آرد قنادی ۲ لیوان فرانسوی ماست شیرین ۵ قاشق غذاخوری تخم‌مرغ یک عدد روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری شکر ۳ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری پودر دارچین و شکر ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم ؛ سینه مرغ ( ۲ عدد متوسط ) تقریبا ۱۵۰ گرم پیاز بزرگ ۱ عدد کامل برای آب پز کردن مرغ پیاز بزرگ نگینی شده ۱ عدد برای تفت دادن ادویه ( زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه، پاپریکا) رب گوجه ۲ ق غ زعفران دم شده به دلخواه ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
کوکو پیاز 1 عدد پیاز متوسط 2 عدد تخم مرغ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه روش تهیه: پیاز را رنده درشت کنید. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و یکی یکی به ظرف حاوی پیاز اضافه کنید.نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن زیادی بریزید و بگذارید تا داغ شود. سپس مایه کوکو را به طور یکنواخت در تابه بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید. هنگامی که طلایی رنگ شد آن را به 4 قسمت تقسیم کنید و بر گردانید. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد گندم ۱ لیوان روغن مایع نصف لیوان برای شهدِ حلوا یک لیوان شیره نصف لیوان گلاب یک چهارم لیوان عصاره هل یا مقداری پودر هل زعفران دم کرده ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه عمر اشتباه توت فرنگی رو‌شستم✌️ به ۱پیمانه سرکه و ۱قاشق جوش شیرین نیاز داریم ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپزی در روستا ❤️ حلوای آرد برنج موادلازم : ۴لیوان آردبرنج مرغوب ۲لیوان شکر ۱ونیم لیوان آب نوک قاشق چایخوری جوهرلیمو ۱۰۰گرم کره موادمیانی ۱ق چ پودرهل ۱ق چ پودرزیره ۱ق چ زنجبیل ۱۰عدد گردو ☘️آرد برنج به مدت نیم ساعت روی شعله متوسط تفت داده شود طوری که رنگش تغییر نکند و فقط بوی خامی آرد گرفته شود شهد : بایدبه اندازه ای بجوشه که بعدازخنک شدن بین دوانگشت کش بیاد شهد در زمان اضافه شدن به آرد باید داغ باشد . ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رب غوره از اون چاشنی‌هاییه که طعم غذاتو صد برابر بهتر میکنه😍 یه خوش طعم که هم به غذا طعم بی نظیری میده هم لعاب میده https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f آموزش رو اینجا برات گذاشتم👆
29.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فول مدمس یا فول مدامس یه خوراک‌ مصری که صبحونه هم میخورن😨 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر توت فرنگی که انگار از بهشت اومده ‌ ‌ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥂 درست کن😍👆 گذشت دوره‌ای که یه سن ایچ می‌گرفتی با آب قاطی میکردی میذاشتی جلوی مهمون😜 با آموزش‌های رایگانی که بهت یاد میدم میتونی بیش از ۴۰ نوع شربت جدید و شیک درست کنی🍹 شربت اکلیلی ✨ شربت عطری 💫 شربت رنگین کمانی 🌈 شربت کهکشانی 🌟 شربت ژله ای ⚡️ فقط با مواد دم دستی😍👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f آخر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: کره ۲۰گرم عسل ۱ ق غ زعفران یک چهارم ق چ کنجد ۵۰ گرمنصف پیمانه شکر ۱۰۰ گرمنصف پیمانه پودرهل یک چهارم ق چ آردسفید ۱ ق غ خامه صبحانه یک و نیم ق غ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیسی (زردآلو خشک)یک کیلو⭕️ شکر چهار لیوان⭕️ آب برای شربت یک ونیم لیوان⭕️ آب یک عدد لیمو ترش یا جوهر لیمو نصف قاشق چای خوری⭕️ وانیل یا هر طعم دهنده ای دوست دارین⭕️ برای درست کردن این مربای خوشمزه اول قیسی هامون رو‌ خوب میشوریم و تا زمانی که نرم بشن توی آب خیس میکنیم.زمانی که آب به داخلشون نفوذ کرد از آب در میاریم و توی آب جوش میندازیم و اجازه میدیم بپزن.در این مرحله باید دقت بکنین که له نشن و وا نرن چون میزان خشکی قیسی ها متفاوت هست و نمیشه زمان دقیق بهتون پیشنهاد کرد برای درست کردن شربت مربامون،شکر رو با آب مخلوط میکنیم و روی شعله قرار میدیم تا شکر کاملا توی آب حل بشه و به جوش بیاد❌دقت داشته باشین حتما در ظرفتون رو بذارین❌بعد از به جوش‌اومدن،آب لیمو و یا جوهر لیمو رو بهش اضافه میکنیم و هر طعم دهنده ای که خواستین داخلش میریزیم و حالا قیسی های پخته شده رو به شربت اضافه میکنیم و با شعله ملایم سی دقیقه میپزیم وهمچنان در ظرف باید گذاشته بشه.بعد از سی دقیقه زیر قابلمه رو خاموش میکنیم و دم کنی میذاریم و اجازه میدیم تا بیست و چهار ساعت شربت به خورد زر آلو ها بره. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔