#دسر_کاسترد_یخچالی 🍨 😋
▫️پودر کاسترد ۲ قاشق غذاخوری
▫️شیر ۲لیوان
▫️شکر (برحسب ذائقه کم یا زیاد کنید) 1 پیمانه
▫️وانیل کمی
▫️بیسکویت پتی پور ۱بسته
🔸پودر کاسترد و شکر را داخل شیر حل کرده و روی حرارت گذاشته و مرتب هم زده تا غلیظ شود. قبل از برداشتن از روی حرارت کره و وانیل را اضافه و برای یک دست شدن کمی با همزن بزنید.
کاسترد آماده است،حالا لبه های بیسکویت رو داخل مواد فرو کنید وچهارتایی بهم وصل کنید که شکل مربع بشه، حالا بیسکویت رو به مواد آغشته کنید بندازید داخل مربع😉 من با روبان بستم که محکم بشه، بزارین یخچال تا خنک بشه ومیل کنید.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_ترکی😍😋
✅مواد لازم:
گوشت چرخکرده ۴۰۰گرم
پیاز ۲عدد متوسط
جعفری خرد شده ۴ق غ
فلفل دلمه ایی ۱/۴
(دو تا رنگ)
ادویه: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر
🔴اونایی که از بوی گوشت بدشون میاد این مدل کباب
خوش عطرش میکنه
🔴موقع سرخ کردن کمی آب و آبلیمو بریزین بینظیرش میکنه
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#شله ماشکی
مواد لازم: برای4 نفر
🔸برنج ایرانی: 1 پیمانه
🔸ماش: 2 پیمانه
🔸کنجد آسیاب شده: 1/2 پیمانه
🔸دنبه گوسفندی: 1/2 پیمانه
🔸تره کوهی: 1/2 پیمانه
🔸پیاز: 1 عدد
🔸نمک دریا و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
🔸توت خشک یا پودر ناردونه: به مقدار لازم(اختیاری)
طرز تهیه:
ماش را با مقداری آب میزاریم روی شعله گاز تا به اصطلاح شکفته و نرم بشود سپس برنج را اضافه میکنیم
دنبه ها را ریز خورد کنید و کمی سرخ می کنیم همراه مقدار کمی فلفل و زردچوبه توی برنج میریزیم و کنجدهارا اضافه میکنیم تا خوب بپزند باید شعله ملایم باشد و مدام هم بزنید تا ته نگیرد و برنج و ماش خوب پخته بشود سپس نمک دریا را اضافه میکنیم(میتونین چندتاشلغم هم بهش اضافه کنین)
پیاز را سرخ میکنیم همراه تره داغ کوهی به برنجمون اضافه میکنیم و به دلخواه مقداری توت خشک یا پودرناردونه بهش اضافه میکنیم وقتی به غلظتی شبیه شله زرد رسید آماده است.
✅اضافه کردن دنبه، توت خشک وپودرناردونه اختیاری اما غذا را خوشمزه تر میکند
✅نکته مهمش خوب پختن ماش و برنجتون هست وهرچه مقدار پیاز داغ و تره داغتون بیشترباشه غذا خوشمزه تر میشود
غذای_محلی کهگلویه
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_کوکوی_سوسیس
میتونید سوسیس روحذف کنید وبجاش مرغ پخته ریش ریش شده بزنید
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان ماست کم چرب
نصف استکان روغن مایع
این مواد را با هم مخلوط میکنیم، نصف کاسه سوسیس خورد شده ، نصف کاسه پنیر پیتزا، کمی جعفری خرد شده، 1.5 لیوان آرد، 1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر و 1 قاشق چای خوری نمک را هم افزوده و خوب هم میزنیم. ماهیتابه را کمی چرب کرده و با قاشق چوبی از مواد داخل تابه ریخته و هر دو طرفش را خوب سرخ میکنیم
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#آموزش_خورشت_گل_کلم
طرز تهیه
ابتدا یک عدد پیاز نگینی شده رو با دوقاشق روغن تفت بدین تا سبک بشه گوشت خورشتی رو اضافه وفلفل وزردچوبه زده وتفت بدین سپس دو قاشق رب اضافه دو سه دقیقه دیگه تفت بدین وبعد نسبت به گوشت سه چهار لیوان اب اضافه کرده بعد جوش امدن زیرشو کم کنین تا گوشت بپزه دراین فاصله گل کلم رو شسته تکه کنید تکه های گل کلم رو با کمی روغن سرخ کنید وبزارید کنار،بنابه دلخواه تعدادی الوی خشک رو اواسط پخت گوشت اضافه کنید وقتی گوشت والو پخته شد به تابه گل کلم های سرخ شده افزوده کمی از اب گوشت رو به همراه کمی زعفران دم شده بزارین روی گاز تا گل کلمهای سرخ شده هم پخته بشه گل کلم سریع میپزه پس حواستون باشه تا له نشه وشکلشو از دست نده وبا برنج سروش کنید
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مینی_پیتزا😍😋
فیله مرغ ۵ عدد
فلفل سبز ۱ عدد
قرمز ۱ عدد
روغن زیتون ۳ قاشق
سس مایوکادو فیلفیل ۶ قاشق
پیاز ۱ عدد
پولبیبر ۱ قاشق چای خوری
مایوکادو جایگزین جذاب مایونز بچه ها و چربی خیلی کمی داره
و بافت و رنگ پوره آووکادو رو داره و همین طور
مناسب انواع سالادها و ساندویچ ها ست
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#حلوا_عماني 🥠 😋
🔸يك و نيم ليوان شكر رو کاراملی
ميكنيم بعد نصف ليوان نشاسته رو تو سه ليوان اب حل ميكنيم و به شكر اضافه ميكنيم وهم ميزنيم وقتي شكر كاملا داخل اب ونشاسته حل شد بهش يك استكان شيره خرما ( براي سياه تر شدن رنك حلوا است ) اضافه ميكنيم دوباره بهم زدن ادامه ميديم سپس بهش يك چهارم ليوان روغن و يك چهارم ليوان مخلوط گلاب و زعفران و هيل اضافه ميكنيم و ٤٥ دقيقه هم ميزنيم تا خوب كش بياد و در آخر مخلوطي از مغزها ( خلال پسته ، خلال بادام ، كازو ، كنجد) كه دوست دارين اضافه ميكنيم و درظرف مورد نظرميريزيم و با قهوه عربي سرو ميكنيم
♦️شكر به تنهايي تو ظرف مسي بهتره نداشتيد معدن مثل تو عكس بزاريد كاراملي بشه
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#ژله_پرتقال 🍊
هر بسته ژله پرتقال رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که خنک شد توی قالبهای کروی بریزید، بعد از بسته شدن با برگ تزیین کنید 😋🍃
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
مربای به:🥮🥮
به پوست گرفته و خرد شده= ۱ کیلو
شکر= یک کیلو
آب = ۶ لیوان
به ها رو پوست بگیرید و خرد کنید میتونید مربای به رو با پوست هم درست کنین این بستگی به سلیقه و ذائقتون داره من همیشه پوست میگیرم
به های خرد شده رو داخل قابلمه مسی بریزید ( اگه قابلمه مسی ندارید ایرادی نداره توی قابلمه های دیگه هم امتحان کردم رنگش خوب شد) و آب رو روی به ها بریزید در قابلمه رو بذارید و روی حرارت ملایم قرار بدین تا نیم ساعت بجوشه بعد شکر رو بهش اضافه کنین و دوباره در قابلمه رو بذارین و حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان بدین تا جایی که به ها رنگ گلبهی پیدا کنن و شیره به قوام متوسط برسه در این مرحله دم کنی بذارین و حرارت رو کم تر کنین تا حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم بجوشه رنگش کاملا قرمز بشه و شیره به قوام برسه
زمان پخت کلی مربای به ممکنه براتون سه تا چهار ساعت زمان ببره اما حواستون باشه و مدام چک کنین
در آخر یک قاشق چ آبلیمو و اگه اسانسی مد نظرتون هست اضافه کنین من چون عطر و طعم خود به رو دوست دارم هیچ اسانسی نمیزنم
حرارت رو که خاموش کردین بذارین با دم کنی داخل قابلمه خنک بشه..
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_فلفل_تند
مواد لازم:
۳ کیلو گوجه فرنگی
۱.۵ کیلو فلفل تند
خیار ۱ کیلو
نمک ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
سرکه ۱ لیوان
سیر ۱ گل کامل
شوید خرد شده به مقدار لازم
.
طرز تهیه :
ابتدا گوجه هارو خرد می کنیم و سپس روی شعله قرار می دهیم تا جوش بیاد شکر و نمک و سرکه را به گوجه ها اضافه می کنیم بعد فلفل ها و خیار های خرد شده را به سس گوجه اضافه می کنیم. سپس شوید را به آن اضافه می کنیم. می تونید از سبزیجات معطر دیگر هم در این ترشی استفاده کنید که به ذائقه شما بستگی داره. بعد یک گل سیر کاملو رنده کرده و به مواد اضافه می کنیم. فقط نباید فلفل ها زیادی شل بشن باید تردی خودشونو تا حدی داشته باشن اگر تندی دوست ندارید می تونید از فلفل شیرین استفاده کنید.
ترشی خوشمزه آتیشی آمادس.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#کوفته_مرغ 🧆
🔸سینه مرغ چرخ شده رو با پیاز رنده شده و جعفری ساطوری شده خوب مخلوط کنید و بعد تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفلو کمی دارچین و پودر پیاز اضافه کنید و خوب ورز بدید.
از مایه گلوله هایی برداشته و داخلش کشمش و گردو و پیازداغ بگذارید. بعر داخل روغن سرخشون کنید. برای سس هم پیازو داخل همون تابه ای که کوفته هارو سرخ کرده بودیم تفت میدیم، بعد رب اضافه میکنیم و سرخ می کنیم و بعد کمی زردچوبه و نمک و فلفل میزنیم و آب میریزیم تا خوب بجوشه بعد از ده دقیقه جوشیدن کوفته ها رو داخلش میریزیم. من داخل سسش هم چند تا دونه آلو برای چاشنی اضافه کردم
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_قیصی
قیسی (زرآلو خشک)یک کیلو⭕️
شکر چهار لیوان⭕️
آب برای شربت یک ونیم لیوان⭕️
آب یک عدد لیمو ترش یا جوهر لیمو نصف قاشق چای خوری⭕️
وانیل یا هر طعم دهنده ای دوست دارین⭕️
برای درست کردن این مربای خوشمزه
اول قیسی هامون رو خوب میشوریم و تا زمانی که نرم بشن توی آب خیس میکنیم.زمانی که آب به داخلشون نفوذ کرد از آب در میاریم و توی آب جوش میندازیم و اجازه میدیم بپزن.در این مرحله باید دقت بکنین که له نشن و وا نرن چون میزان خشکی قیسی ها متفاوت هست و نمیشه زمان دقیق بهتون پیشنهاد کرد
برای درست کردن شربت مربامون،شکر رو با آب مخلوط میکنیم و روی شعله قرار میدیم تا شکر کاملا توی آب حل بشه و به جوش بیاد❌دقت داشته باشین حتما در ظرفتون رو بذارین❌بعد از به جوشاومدن،آب لیمو و یا جوهر لیمو رو بهش اضافه میکنیم و هر طعم دهنده ای که خواستین داخلش میریزیم و حالا قیسی های پخته شده رو به شربت اضافه میکنیم و با شعله ملایم سی دقیقه میپزیم وهمچنان در ظرف باید گذاشته بشه.بعد از سی دقیقه زیر قابلمه رو خاموش میکنیم و دم کنی میذاریم و اجازه میدیم تا بیست و چهار ساعت شربت به خورد زر آلو ها بره.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
👩👩🏾🦱👱♀👩🦰
🔴دورهمی بانوان😍
💟#روزمرگی های بامزه 😆
💟حرفای #یواشکی 🤫
https://eitaa.com/joinchat/4152230371C984b3d6ffd
🤞تا چائیت دم بکشه ، #شیرینی_هات آماده شده🤞
اگه میخوای #قناد بشی بزن روی اینا 👇👇👇👇
☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴مدل سالاد کاربردی تو یک پست🙋♀️🥰
ایده عالی برای میز مهمونیاتون 👌
اینم کانال خانم های خوش سلیقه ☺️👇👇
👰🧕🥗☕🤰🤱
https://eitaa.com/joinchat/3726704778C27789c7caa
#خورشت_به 🥘 😋
🛑دو تا پیاز را خلالی کرده تفت دادم تکه های گوشت گوسفندی را با پیاز تفت داده و خیلی کم لپه شسته شده هم اضافه کردم و با گوشت و پیاز تفت دادم کمی رب وزردچوبه و فلفل و نمک زدم واب اضافه کردم تا گوشت پخته بشه (لپه را میتونید حذف کنید یا جدا بپزید وتفت بدید و وقتی گوشت پخته شد اضافه کنید)
به را پوست کنده وبه هرمدلی که دوست داشتید خرد کنید مکعبی، ریز یا مثل من درشت و در تابه با کمی روغن تفت بدید وگوشت ولپه که پخته شد تقریبا نیم ساعت اخر به خورش اضافه کنید چند تا الو هم حتما بریزید که طعم بینظیری داره در اخر نمک را اندازه کنید و اگر ترشی الو کافی نبود اب لیمو هم اضافه کنید دارچین هم کمی میتونید بزنید.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#شیرینی_پفکی_گردویی 🥯 😋
▫️زرده تخم مرغ ۳ عدد
▫️پودر قند نصف لیوان
▫️گردو نصف لیوان
▫️وانیل کمی
▫️آرد ۱ قم
🔸زرده تخممرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا رنگ آن روشن شود و پف کند، بعد پودر قند را اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، آرد را اضافه و مخلوط میکنیم و در آخر گردو را افزوده و با لیسک هم میزنیم، با قاشق چایخوری از مواد برداشته و کف سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم، کم بریزید چون پخش میشه، بعد توی فر ۱۳۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید...
حواستون باشه در فر رو باز نکنید، همینکه زیر شیرینی ها طلایی شد از فر درش بیارید، یه ربع تو فضای آشپزخونه بزارید بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جداکنید، میتونید قبل از گذاشتن توی فر کمی خلال بادوم و پسته و گردو روی شیرینی بریزید، تا مثل شیرینی های بیرون بشه
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#خورش_ریواس_با_مرغ 🍲 😋
▫️ریواس 500 گرم
▫️سینه مرغ 4 تکه
▫️پیاز 2 عدد
▫️جعفری 200 گرم
▫️نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری
▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
🔸ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و به تکه های مساوی خرد کنید؛ 1 عدد پیاز را خرد کنید و همراه با تکه های مرغ، 4 لیوان آب و مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه ای بریزید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 1 ساعت اجازه دهید مرغ بپزد.
جعفری را بشویید و ریز خرد کنید، 1 پیاز باقی مانده را در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود، جعفری خرد شده و نعنا خشک را به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید سپس به مرغ در حال پخت اضافه کنید و 1 ساعت دیگر اجازه دهید خورش بجوشد.
پس از پخت خورش ریواس های خرد شده را اضافه کنید، نمک و فلفل را اندازه کنید و 15 دقیقه دیگر اجازه دهید خورش به آرامی بجوشد و جا بیفتد سپس همراه با برنج خورش ریواس را سرو کنید.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فلافل جنوبی
دو پيمانه نخود رو ٤٨ساعت خيس كنيد و تو اين دو روز مدام ابش رو عوض كنيد بعد دو روز به راحتي پوستش جدا ميشه پوست نخودها رو در بياريد یک پياز متوسط رو پوره كنيد ابش رو بگيريد حالا نخودها ،پوره پياز ،نصف يك بوته كوچيك سير (٤تا ٥تا حبه )،١/٤پيمونه اب ،يك قاشق غذاخوري سركه سفيد ،يك قاشق چايخوري بيكينگ پودر ،و ٣قاشق غذاخوري ارد نخودچي و ادويه ها كه شامل نمك ،فلفل قرمز ،تخم گشنيز پودر شده و كمي زيره رو اضافه مواد رو ميكس كنيد تا مواد يكدست بشه
بعد بريزيد تو ظرف سه تا ٤ساعت بزاريد تو يخچال و بعدهم تو ظرفي كه گود و خوب روغنش داغ شده و غوطه ور بايد باشد با قالب فلافل قالب بزنيد و سرخ كنيد
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#چروس 🥨 😋
▫️تخم مرغ ۱ الی ۲ عدد
▫️آرد یک. پیمانه
▫️شکر ۱/۴ پیمانه
▫️آب ۱پیمانه
▫️کره ۳۰گرم
▫️وانیل ۱/۴ ق.چ
🔸ابتدا شیر وآب و کره رو بذارید روی گاز تا کره آب شه به محض اینکه یکی دو تا جوش ریز زد شعله را خاموش کرده (نباید کامل بجوشه)آرد رو یک دفعه بریزید و هم بزنید تا حالت خمیری شود بعد وقتی سرد شد وانیل ویک دونه تخم مرغ را بریزید و با همزن بزنید اگه خیلی سفت بود یک تخم مرغ دیگه هم بزنید اگه نه که لازم نیست بعد وقتی با همزن زدید و کامل مخلوط شد داخل قیف ریخته و با ماسوره شکوفه مواد رو داخل روغن داغ ریخته و سرخ کنید و بعد در مخلوط دارچین و شکر بغلتونید
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️
سلاااااااام ✋
آموزش #ژله_حلزونی 🍥
👌خوب بریم سراغ موادی که لازم داریم:
✅پودر ژله از هر رنگ نصف بسته (من از 6تا نصفه بسته استفاده کردم)
✅بستنی وانیلی آب شده برای هر رنگ دو قاشق غذاخوری
✅آب جوش برای هر رنگ نیم پیمانه
📍اول پودر ژله ها رو با نیم لیوان آبجوش حل میکنیم و میذاریم شفاف و سرد بشه.
وقتی سرد شدن به هر کدوم دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی آب شده اضافه میکنیم و هم میزنیم.
حالا قالب حلزونی (یا هر قالب دیگه ای که داشتید) رو چرب میکنیم و داخل پیچ های قالب رو با رنگ ها پر میکنیم و حدود بیست دقیقه میذاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه. (سطحش چسبناک باشه)
وقتی نیم بند شد ژله بستنی آلوورا رو میریزیم (که رنگ ها وقتی میخواهیم از قالب خارج کنیم خودشون رو نشون بدن.) ومیذاریم یخچال تا نیم بند بشه.
حالا به ترتیب هر رنگ ژله ای رو که دوست داشتید لایه به لایه بریزید و هر سری میذاریم یخچال تا نیم بند بشه ودوباره رنگ بعدی.
وقتی قالب پر شد برای سه تا چهار ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده.
این قالب های پلاستیکی برای ژله خیلی راحتن و به آسونی از قالب خارج میشن.
راستی مراقب باشید دوست جونا 😘😘❤️💕✋
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔