#مربای_بادمجان
بادمجان مربایی باید قلمی و کوچک باشه که بدون تخم باشه . چون نمیتوان نمک زد که تیزابش خارج بشه آنها را پوست میگیریم و بعد داخل آبجوش چند دقیقه می جوشانیم . اما نباید له شوند. بعد داخل آب کاملا سرد ریخته تا سردبشن . سپس آبکش میکنیم. .
.
شهد را در قابلمه آماده کرده و هل و چند برش لیموترش ریخته و بادمجانها را داخل آن میریزیم تا بپزه . در آخر دو ق غ آبلیموترش برای اینکه مربا شکرک نزنه رامیریزیم .
میتونیم زعفران دم کرده و گردو هم بهش اضافه کنیم که سلیقه ایست . برخی با آب گزر یا هویج بنفش و یا آب چغندر میپزند تا رنگی بشن .
.
بعضی ها هم از آب آهک برای ترد کردن بادمجان استفاده میکنند که بادمجان ها پس از پخت بسیار شفاف میشن . این مربا رو با پوست و با شکم پر از گردو هم درست میکنند. البته برخی هم از دوشاب برای پختن مربای بادمجان استفاده میکنند .
#مربا
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
11.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای تهیه #مرغ_سماقی :
◗ ۵ عدد ران مرغ
◗ ۱ قاشق چایخوری رب گوجه
◗ ۱ قاشق رب انار
◗ ۲ عدد پیاز خلالی
◗ ۱ قاشق چایخوری نمک
◗ ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
◗ ۲ قاشق چایخوری سماق
◗ ۱/۲ قاشق چایخوری زنجبیل
◗ ۲ قاشق روغن زیتون
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
38.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلم_پلو تهرانی🤩
یه نوع کلم پلو هست که به نام تهرانیا ثبت شده امتحان کنید حتما🥳
~❤️ موادلازم
برنج : ۳ پیمانه
گلم برگ: ۱ دونه متوسط
گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
پیاز : ۳ بوته که یک عدد برای ترکیب گوشت
آرد نخود چی: ۱ ق غ
آب لیمو ترش یا سرکه : ۱ ق غ
رب گوجه فرنگی: ۱ ق غ
زعفران دمکرده ، نمک، فلفل، زدچوبه به میزان لازم
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا