eitaa logo
لقمه 🌯
5.2هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
10.1هزار ویدیو
4 فایل
﷽‌ آنچه ما می خوریم در روحیات ما تاثیر دارد، اینکه روزی ما و #لقمه ما چه باشد، بی ارتباط نیست با اینکه "حال ما" چگونه باشد... تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه ی بادمجونی،ناهار فوری مواد لازم: بادمجان🍆 نان باگت🥖 سیر🧄 تخم‌مرغ🥚 (برای غلتاندن در پودر سوخاری) آرد سوخاری🍘 کنسرو مواد ماکارونی🥫 برگ ریحان🍃 و... پنیر پیتزای رامک🧀 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی 🍫🍫🍫 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرصع پلو موادلازم: 🌈سینه مرغ۲عدد 🌈هویج رنده شده۱عدد 🌈زرشک به مقدار دلخواه 🌈کشمش پلویی به مقدار دلخواه 🌈خلال پسته به مقدار دلخواه 🌈خلال بادام به مقدار دلخواه 🌈زعفران به مقدار نیاز 🌈برنج برای ۲نفر۲/۵پیمانه 🌈ادویه،نمک،فلفل سیاه،پودر سیر،پودرزنجبیل،پودر پابریکا،زرچوبه 🌈روغن زیتون ✅نکته یک: مقدار هرکدوم ازمواد بسته به ذائقتون میتونه کم یازیاد بشه یاحتی هرکدوم رو دوسندارین میتونین حذف کنین ✅نکته۲:اگه سختتون هست مرغ رول کنید میتونید به تکه های مربعی کوچک برش بدید کارتون راحت ترمیشه زمان برای پخت مرغ حدود۱ الی۱/۵ساعت باحرارت ملایم ✅نکته۳:خلال پسته وبادام رو حدود۱۵دقیقه با ۲ق غ گلاب خیس بدید وبعد توی کره تفت بدید ولی زیاد تفت ندید که سفت نشه👌 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو سیب زمینی ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
سلام به همراهان کدبانو ☘🌸 یکشنبه تون بخیر 🕊 ┈••✾•☘🌸☘•✾••┈ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
4.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موچولوک یا موشتک یزدی مواد لازم پودر نان خشک یزدی: ۲۰۰ گرم پیاز:۱ عدد متوسط پیازچه:۴ تا ۵ شاخه ریحان:۵۰ گرم تره:۷۰ گرم گوجه فرنگی:۲ عدد گردو پودر شده: ۳ عدد پنیر خامه ای:۲۰۰ گرم نمک ، فلفل و زیره:به مقدار لازم طرز تهیه نان خشک یزدی رو پودر کنید و پیاز ، پیازچه ، ریحان و ترخون و گوجه فرنگی رو خرد کنید و با پنیر خامه‌ای مخلوط کرده و نمک ، فلفل سیاه و زیره بزنید و در پودر نان خشک بغلتانید ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
1.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه مقوی لوبیا سفید+گوجه فرنگی+تخم مرغ آبپز+کشک+سبزی+روغن_زیتون ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه شکلاتی مواد لازم :🔻 تخم مرغ 🥚یک عدد کره 🧈صد گرم شیر 🥛یک‌لیوان آرد 🥡دو لیوان پودر کاکائو سه ق غ بکینگ پودر دو و نیم ق چ وانیل نوک ق چ شکر 🍚نصف لیوان مواد کرم میانی خامه صبحانه دویست گرم پودر نارگیل سه ق غ پودر قند یک ق غ پ.ن:من برای بینشون فقط از خامه قنادی فرم گرفته استفاده کردم باقی نکات توی فیلم ذکر شده ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه بادمجان سوخاریبا پنیر موزارلا و پارمزان ڪه بعنوان پیش غذاے مهمانیها فوق العاده مورد استقبال خواهد بود مواد لازم: 2 یا 3 عدد بادنجان با پوست. نازک ورقه شده مقدارے ریحان خرد شده و ڪمے نمک 400 گرم پنیر ریڪوتا 1 پیمانه پنیر موزارلا 1/2 پیمانه پارمزان 4 عدد تخم مرغ مقدارے آرد سفید و آرد سوخارے طرز تهیه: ورقه هاے بادمجان را در سینے چیده, نمک مے پاشید به هر دو سمت و میگذارید 30 دقیقه بماند. ریحان, پنیرها, یک تخم مرغ و نمک (اگه لازمه) رو خوب مخلوط میڪنید. با دستمال, رطوبت بادمجان ها را گرفته و یک ساعت در فریزر قرار میدهید.. بعد از یک ساعت, وسط یک برش بادمجان ڪمے مخلوط پنیر مے گذارید, ورقه بعدے رو روے آن قرار مے دهید. وقتے همه آماده شدند مجددا 15 دفیقه در فریزر گذاشته و در همان حین, سه طرف از آرد, تخم مرغهاے بهم زده, آرد سوخارے حاضر ڪرده. لقمه هاے بادمجان را اول در آرد, بعد در تخم مرغ و در پودر سوخارے مے غلطونید, دوباره در تخم مرع و سوخارے تا پوشش ضخیمترے داشته باشید. در ظرفے ڪه گود اما ڪوچک باشد در روغن سرخ ڪرده و یا در سینے فر چیده با دماے 180 تا وقتے ترد و ڪریسپے شود مے پزید. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
12.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک زردآلو مواد لازم آرد:۲پیمانه شکر:۱پیمانه روغن مایع:1/2پیمانه ماست شیرین:1/2پیمانه تخم مرغ:۳عدد بکینگ پودر:۱/۲ق چ وانیل:۱/۳ق چ زرد آلو رسیده و شیرین:به مقدار لازم آخر گریل بزنید تا روش طلایی بشه در آخر بزارید کیک خنک مخلوط عسلو آب رو با براش رو کیک بزنید مواد کلا باید دمای محیط برسه دمای توستر:۱۵۰ فرگازی:۱۸۰درجه مدت پخت:40_35 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
10.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیارشور ترد و خوشمزه من برای تهیه این خیار شور از بطری استفاده می کنم چون داخل بطری خیلی بهتر می مونه. آب نمک رو از قبل آماده می کنم به این صورت که هفده پیمانه آب،یک پیمانه نمک،یک پیمانه سرکه ،رو حرارت چندجوش می دم و می زارم سرد بشه. برای هر بطری یک کیلو خیار خیلی ریز،چند شاخه شوید و ترخون،یه شاخه نعنا،دو تا برگ درخت انگور باچند دونه نخود برای تردشدن و دو حبه سیر ،دو عدد فلفل .(اگه خیلی تند دوست دارید میتونید بیشتر فلفل بریزید) همه مواد شسته و بزارید کامل خشک بشه (هیچ آبی نداشته )باشه و بعد داخل بطری بریزید و آب نمک جوشیده و سرد شده رو اضافه کنید و درب بطری رو محکم ببندید . خیار شور ها بعد از سه هفته آماده هستند ولی ترجیحا چهل روز بعد درشون را باز کنید کاملا جاافتاده تر میشن . برای استفاده درب بطری رو باز کنید آب خیارشور رو داخل یه ظرف بریزید و بعد بطری رو از بالا یه برش بزنید و خیارشورها رو به آب داخل ظرف اضافه کنیدو به این صورت به راحتی خیار شورها رو از بطری بیرون بیارید و استفاده کنید و مابقی رو داخل ظرف در دار با همون آب بزارید یخچال تا تموم بشه ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔