🔻رهبر انقلاب: هر جا اختلاف طبقانی بود، هر جا تبعیض بود اسلام نیست.
#عکس_نوشته
@m_amin_rezai
خداحافظ فقیه صریح انقلابی
خداحافظ مردی که به شهادت اهل علم تا لحظه آخر در مقابل دشمن خارجی و اشرافیت داخلی ایستادی و آرمان هایت را به احزاب و افراد نفروختی.
روحت شاد
#آیت_الله_یزدی
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
🔹این تصویر نمایی از یک واقعیت در رده بالای حکمرانی در جمهوری اسلامی است. انقلابیون صدر انقلاب یکی یکی دارند عرصه قدرت را ترک میکنند و یک تغییر نسلی در رده بالای مدیریتی کشور در حال شکل گرفتن است. در ابتدای انقلاب، #ترورهای_دهه_شصت یک نسل از متفکران و مدیران را از جمهوری اسلامی گرفت و یک خلا فکری-مدیریتی ایجاد شد اما به دلیل اینکه انقلاب در ابعاد مختلف نیروهای زیادی تکثیر کرده بود حداقل در بُعد مدریتی تا حد قابل توجهی آن خلا جبران شد
🔸حالا در دهه نود با توجه کهولت سن انقلابیون صدر و آمدن ویروس #کرونا جمهوری اسلامی یکی یکی مسئولین ارشدش را از دست میدهد و ایران دوباره با همان واقعیت دهه شصت مواجه شده است با این تفاوت که خیلی از تحلیل گران معتقدند در این سال ها در عرصه فکری- مدیریتی آدم های بزرگ در حد آرمان های انقلاب و نهادهای کشور تربیت نشده و کشور با رفتن این نسل دچار یک خلا جدی در عرصه مدیریت و فکری مواجهه خواهد شد
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
بازگشت || محمدامین رضایی
🔹این تصویر نمایی از یک واقعیت در رده بالای حکمرانی در جمهوری اسلامی است. انقلابیون صدر انقلاب یکی یک
🔸نوشتم جمهوری اسلامی شبیه دهه شصت که بخاطر ترورها جمعی از مدیران و متفکران خود را از دست داد و دچار خلا شد حالا در دهه نود بخاطر کهولت سن انقلابیون صدر و #کرونا دوباره دچار این خلا مدیر-متفکر خواهد شد با این تفاوت که اول انقلاب بخاطر آدم سازی و اعتماد به جوان ها حداقل در بُعد مدیرتی جبران شد اما حالا به دلایل متعدد نتوانستیم در حد آرمان ها و نهادها متفکر و مدیر تولید کنیم
🔹بعضی دوستان دلایل این حرفم را پرسیده بودند، در این زمینه سخن بسیار است، بنظرم این دو #توییت آقای ضرغامی، رسایی به عنوان دو فرد که سالها در فضای حکمرانی کشور بودند بیانگر وضع موجود و شاهد مثال خوبی برای بخشی از ادعای من است، چه بخواهیم چه نه این واقعیت حکمرانی ماست گویا آدم های قوی و مستقل جایگاهی در این سیستم ندارند درباره جوان ها هم نُرم سن مدیریتی کشور حاکی همه چیز است
🔸 درباره بخش متفکر هم اجمالا ارجاع میدهم به آن نظر سنجی که از جمعی جوان مذهبی درباره #منبع_فکری آنها سوال شده بود نفرات اول آقایان رائفی پور، ماندگاری، پناهیان بودند، امام ره هم در رده آخر! همین الان هم میشود واقعیت جامعه را برسی کرد ما از شهید بهشتی و مطهری به عنوان ایدئولگ های انقلاب رسیده ایم به این افراد!
🔹اوج برنامه مذهبی گفتگو محور ما در صدا وسیما هم سمت خداست با سخنران هایش، ما از #آنجا به اینجا رسیده ایم، تصور کنید کرونا این چند عالمی که در صدر انقلاب هم آنها میدان را راهبری میکردند از ما بگیرد چقدر دست ما خالی میشود، حالا چرا به اینجا رسیدیم جوابش مفصل است اجمالا بدانیم واقعیت چیست تا بعد...
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
بازگشت || محمدامین رضایی
بودجه 1400، مسلخ عدالت آموزشی، مهندسی جامعه طبقاتی
✍سید فاطمه حبیبی
🔸نه! باور کردنی نیست که دولت هدفش از خصوصی سازی آموزش کم کردن بار مالی باشد.
وقتی صندوق حمایت از مؤسسان مدارس غیرانتفاعی، که پاییز سال 97 رسما آغاز بکار میکند، سال 98، سی میلیارد پول از دولت گرفت ، اما در بودجه 1400، #صدمیلیارد! یعنی 233 درصد رشد.
آن هم منهای بودجه سازمان مدارس غیردولتی، که بیش از 40میلیارد است.
🔹هولناک است، بیش از 140 میلیارد برای مدارس غیر دولتی، دولت بودجه اختصاص داده است.
🔸پارادوکس از این بزرگتر هم دیده اید؟
🔹دولت اگر میخواهد خصوصی سازی کند، چطور خودش اسپانسر شده برای این مدارس؟
از بیت المال پول میدهد تا مدارس غیردولتی کاسبی کنند؛ اما از سرانه بسیار ناچیز شیر دانش آموزی به بهانه عدم بودجه کافی، خبری نیست.
🔸در شرایطی که سفره بیست میلیون ایرانی زیر خط مطلق فقر متلاشی شده، خبری از تامین اعتبار برای این کمک تغذیه ناچیز وجود ندارد، اما دولت خودش را قیم مدارس پر از انتفاع میداند و دو دستی منابع بیت المال را که باید برای مردم محروم خرج شود، برای حمایت از مؤسسان مدارس غیرانتفاعی خرج میکند هیچ کس هم صدایش در نمی آید.
🔹اصلا چه انتظار نابجایی است که بخواهیم از مدیران آموزش پرورش _که همیشه از کمبود بودجه شاکیند_ اعتراضی شنیده شود وقتی خودشان مالکان و موسسان مدارس غیرانتفاعیند، و صندوق حمایت از مدارس موسسان مدارس غیرانتفاعی برای حمایت از همین ها تأسیس شده است، که با صد میلیارد پول بی زبان این مملکت، کمکشان کند بیشتر کاسبی کنند، بیشتر کالای آموزش را بفروشند و فاصله های اجتماعی را نجومی تر کنند.
🔸تعارض منافع از این گل درشت تر هم مگر میشود؟!
🔹نوبت به عدالت آموزشی که میرسد در ردیف بودجه یک خط عنوان نوشته شده، که با فشار افکار عمومی عبارت عدالت آموزشی هم در آن گنجانده اند، و تجربه نشان داده عملا پولی برای خرج کردن در راه عدالت آموزشی وجود ندارد و این تنها یک عنوان است.
🔸اما دردناک اینجاست که دولت به همین هم رحم نکرده و 28 درصد این بودجه را کاهش
داده است.
🔹قرن جدید با قربانی کردن حق آموزش برابر در پیش پای سرمایه داری آموزشی آغاز میشود.
🔸مرفهین، بر شاهراه های علمی و آموزشی و به تبع آن موفقیتهای اجتماعی و اقتصادی کشور بیش از پیش مسلط خواهند شد،
و این امکان دیگر نه فقط از دسترس کودکان محروم، که حتی از دست قشر متوسط هم دور خواهد شد.
جامعه طبقاتی که اکنون مهندسی آن در بودجه آموزش و پرورش دیده میشود.
@maktubaat
☑️ بله آقایان؛
بالاخره تسامح و سازش هزینه دارد، چه با آمریکا چه با حسن روحانی!
@m_amin_rezai
✅ در این میانه جلوت و حیرت کمی خلوت را برگزینم و به کتاب ها، این معجزه سکوت و فکر در عصر هیاهو پناه ببریم.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹جمهوری اسلامی خواهد باخت اگر...
🔻در #بازگشت بخوانید
@m_amin_rezai
بازگشت || محمدامین رضایی
🔹جمهوری اسلامی خواهد باخت اگر... 🔻در #بازگشت بخوانید @m_amin_rezai
🔴 جمهوری اسلامی خواهد باخت اگر...
🔹جمهوری اسلامی به آمریکا، اسرائیل و عربستان نخواهد باخت، اگر قرار باشد ببازد با این دست فرمان که جلو میرود یا به بعضی از #مسئولین خود خواهد باخت و یا #نسل_نوجوان امروزش! تسامح بیش از حد با بعضی از مسئولین فاسد اشرافی که جز مشتی شعار ویترینی چیزی از آرمان های انقلاب در عملکرد و سبک زندگی خود و فرزندان شان دیده نمیشود یک خطر بزرگ برای بقای جمهوری اسلامی است و البته خطرناک تر از آن این است که ما در وسط مسائل سیاسی و بحران های اقتصادی، نسل نوجوان خود را رها و فراموش کرده ایم!
🔸 نسلی که در ذهنش ارزش های دینی و انقلابی یکی یکی دارد فرو می پاشد. تتلو و ساسی مانکن و بلاگرهای اینستاگرامی، #محبوب و قهرمانش شده اند، چند وقت پیش تتلو و یک خانم بلاگر در اینساگرام یک لایو مشترک گذاشتند، ۶۰۰ هزار بیننده به طور زنده لایو را تماشا کردند و رکورد شکست. محتوای لایو حرف های صریح جنسی بود مخاطبش هم عموما همین بچه های دهه هشتادی بودند!
🔹چند روز پیش #کلیپی در فضای مجازی پخش شد که همه را شوکه کرد، یک نوجوان۱۴ ساله با یک خانم بلاگر۳۴ ساله وسط لایو ۱۰ دقیقه راحت از مسائل جنسیش جلوی دوربین سخن گفت! خیلی از خانواده های ایرانی که نوجوان دارند بعد دیدن این کلیپ به فکر فرو رفتند. حقیقتش این است این اتفاق در جامعه ما یک اتفاق نیست یک #واقعیت تلخی پنهانی است که با این کلیپ عریان تر شد و البته اتفاقات بدتر هم رقم خواهد خورد.
🔸ین وضعیت امروز همه خانواده ها را مضطرب کرده است، شکاف نسلی عجیبی در حال شکل گرفتن است، نسلی دارد بزرگ میشود که #هنجار_شکنی را نه یک قبح که عادی و افتخار میداند! مساله اصلا انجام چند اشتباه کوچک نیست، انکار و #جنگ علیه اصول بنیادین مثل خانواده، سنت، هویت، علم، اخلاق در حال شکل گرفتن است. این نسل بالفرض که ایران را به عنوان وطن بپذیرد و بماند اما دیگر پای ارزش هایش نخواهد ماند
🔺احتمالا بعضی بخواهند بگویند ما رویش های خوبی هم داریم کسی منکر آن نیست مساله رقم خوردن یک بحران است بحران! در چه باید کردش حرف طولانی است اجمالش این است آنها که هنوز دلبسته آرمان ها و ارزش ها هستند بی خیال رقم زدن کارهای بزرگ و پر هیاهو بشوند، #حلقه_های_کوچک تشکیل بدهند، هر چقدر از این نوجوان ها را از وسط این مرداب بیرون بکشیم و بزرگ کنیم به همان اندازه به بقای انقلاب کمک کرده ایم، حلقه های کوچک مطالعاتی-تربیتی رقم بزنیم.کشور و انقلاب آدم میخواهد، آدم نداشته باشیم قافیه را باخته ایم، تمام.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
25.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دنیای منهای تو یعنی #قرنطینه..
غافلگیری #کادر_درمان با کنسرت #حسین_حقیقی در بیمارستان
#روز_پرستار
#شب_یلدا
#کرونا
@hosein_haqiqi
🔶 اگر در مملكتى هستى كه تمامش تاريك است، اين نشان مى دهد كه تو يك كبريت هم روشن نكرده اى.
🔶 نبايد مسأله را توجيه كنيم و بگوييم ديگران اقدام نكرده اند، كه تو بايد فرض كنى، كسى جز تو در اين عالم نيست. بايد خود شروع كنى و هر مقدمه اى را كه مى خواهد، فراهم نمايى.
🔶 وقتى اهداف دور را تكّه تكّه و ريز كنى، زود به آنها مى رسى، ولى وقتى بخواهى قُلُمبه قُلُمبه كار كنى، اهداف نزديك را هم از دست مى دهى و محروم مى شوى.
🔶 جامعه امروز را نگاه كنيد! نيروهاى جوان راببينيد! به مدارس دقت كنيد! اين نيروهايى كه تا اين حد رشد كرده اند، چرا ايستاده اند؟ چرا عقبگرد كرده اند؟ چه سستىهايى صورت گرفته است؟
🔶 پوششها و حالتها، علامت از زمينه ها و ريشه هاى ديگرى دارد. شما در گذشته در سرزمينى شروع كرديد و از شكم مُرده ها، بچّه هاى زنده را بيرون كشيديد، اما امروز چه شده كه بچه هاى زنده شما هم، مرده مى زايند و يا سر زا م ىروند⁉️
🔶 ما با نيروهاى خود و مملكت وجودىِ خود چه كرده ايم؟ به مدارس شهرخود، به دبيرستانها، به دانشگاهها نگاه كنيم! چه كسى بايد براى اصلاح آنان قدم بردارد⁉️
🔶 چقدر تساهل و سستى به خرج داده ايم و بهانه آورده ايم كه فلانى بايد اين كار را مى كرد و يا به ما ربطى ندارد!
📚 اخبات، ص 111
🆔👉 @cheshmeyejarie