🔷🔷🔷🔷🔷🔷
⬅️تحلیل های سیاسی و اجتماعی روز
⬅️نکات ناب فرهنگی و مذهبی
⬅️خاطرات شهدا و ایثارگران
⬅️هر روز تفسیر یک آیه از قرآن با توجه
به مسائل روز جامعه
⬅️نکات ناب فرزند پروری
⬅️مسائل مربوط به همسرداری
⬅️ احکام مسائل روز
⬅️همکاری با گروه های جهادی
⬅️گزارش عملکرد تکالیف اعضا
همه را در کانال مدرسه عشق ثارالله دنبال کنید
✅آدرس پیام رسان ما در ایتا 👇
https://eitaa.com/m_eshgh_sarallah
# شبهات_انتخاباتی
📌اگر قرار بود با رأی دادن، مسائل اصلاح شود، در این چهل سال با وجود مشارکت بالا، مشکلات اصلاح شده بود .
پاسخ به شبهه انتخاباتی :
🔹 مقام معظم رهبری (حفظهالله) در بیانیهی گام دوم میفرمایند: «فاصلهی میان بایدها و واقعیتها، وجدانهای آرمانخواه را عذاب داده و میدهد اما این فاصله طیشدنی است و در طول این ۴۰ سال در مواردی بارها و بارها طی شدهاست.»
یعنی یک جا قرار بودهباشیم و یک جا هستیم. این دو با هم فاصله دارد. در طول این ۴۰ سال در خیلی موارد، ما این فاصله را طی کردهایم. در سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۳، ما ۱۷ هزار شهید ترور داشتیم اما الان امنترین کشور دنیا در ناامنترین نقطهی دنیا هستیم.
🔹ما ۴۰ سال پیش سیمخاردار نمیتوانستیم تولید کنیم و ۳ کامیون برای ما از یوگوسلاوی سیمخاردار آوردند اما الان موشکهای نقطهزن ما دارد چهکار میکند؟
🔹در تولید علم ما جزء ۵۰ کشور اول دنیا هم نبودیم اما الان پانزدهمین کشور دنیا در تولید علم هستیم.
ما اصلاً جزو کشورهایی نبودیم که ۱% مقالات پر استناد را دارا بودند اما الان ۱/۳% مقالات پر استناد برای ما است. ۵% مقالات دستهاول برای ما است.
🔹ما جزو ۳۰ کشور اول دنیا در ثبت اختراع نبودیم اما الان هفتمین کشور دنیا در ثبت اختراع هستیم.
🔹بیست سال پیش بیست گروه جهادی در بم حضور پیدا کردند اما در زلزلهی اخیر، ۲۵۲۰ گروه جهادی در صف اعزام بودند که نوبت آنها نشد. امید به زندگی ما یعنی میانگین عمر افراد طبق گزارش WHO، چهل سال قبل از تمام کشورهای همسایه پایینتر بود اما اکنون از خیلی کشورها بالاتر هستیم.
در شاخص توسعهی انسانی یعنی HDE، بالاترین رشد را در این ۴۰ سال داشتیم.
در دوران شاه، استالین، چرچیل و روزولت به ایران میآیند بدون اینکه به شاه خبر دهند اما نمایندهی ویژهی ترامپ (شینزو آبه) به ایران میآید و رهبری حتی نامهی او را نمیگیرند.
کجا بودیم و کجا هستیم؟ فاصلهی بین بایدها و واقعیتها خیلی طی شده است و اگر تفکری بیاید که قائل به تولید داخل باشد، مشکلات اقتصادی هم حل خواهد شد.
جنگ شناختی/جهادی
https://eitaa.com/m_eshgh_sarallah
🔴 چگونه میتوانیم مردم را به مشارکت در انتخـابات ترغیب کنیم؟!
🔻در بین افراد جامعه ۴ عامل موثر است تا آنان ترغیب به مشارکت در انتخابات شوند:
1️⃣ میزان رضایتمندی؛
یعنی فرد به چه میزان از نظام، حاکمیت، مسئولین، شرایط جامعه، وضعیت زندگی و ... رضایت دارد؟
آیا کلیتِ نگاهش به این مولفهها مثبت است یا منفی؟ هر چه میزان رضایت مندی از این مولفه ها در افراد افزایش پیدا کند تمایل به مشارکت آنان در انتخابات افزایش پیدا میکند.
2️⃣ میزان اثــرمنــدی؛
یعنی فرد با رای دادن، مشارکت در انتخابات، دعوت به مشارکت و... به چه میزان اثرگذار در سرنوشت نظام، کشور، جامعه، خانواده، خود و ... هست؟ هر چه میزان اثرمندی در افراد تقویت شود تمایل به مشارکت آنان در انتخابات افزایش پیدا میکند.
3️⃣ میزان امیـــد به آینده؛
یعنی فرد به چه میزان نسبت به آینده نظام، کشور، خود و ... امیدوار و خوشبین است؟ آیا آینده را درخسان میبیند یا تیره و تباه؟!
طبیعتا فردی که امیدوار به حل مشکلات و عبور از سختی هاست رغبت به مشارکت در برنامه های سرنوشت ساز را بیشتر پیدا میکند.
4️⃣ میزان قدرت تحلیل سیاسی؛
قدرت تحلیل سیاسی در افراد جامعه برای مشارکت در برنامههای سرنوشتساز بسیار حائز اهمیت است. اینکه بداند دشمن از او چه میخواهد؟ عدم مشارکت چه آسیب هایی به کشور و افراد اجمعه میزند؟ مشارکت بالا چه دستاوردهایی را برای کشور و جامعه حاصل میکند؟
🔸حال؛ ما باید برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات چه اقداماتی را انجام دهیم؟!
تمامی اقدامات ما بر تامین کننده و افزایش دهنده این ۴ عامل در افکارعمومی جامعه باشد. ما باید سخنرانیها، مطالب منتشره در فضای مجازی و رسانهای، گفتگوهای خانوادگی و.... را به سمت افزایش دهندهٔ این عوامل هدایت کنیم و از مباحثی که باعث تضعیف این عوامل میشود خودداری کنیم.
✍️ سیداحمد رضــوی
@seraj1397
https://eitaa.com/m_eshgh_sarallah
#اطلاعیه
برگزاری محفل انس با قرآن کریم
به مناسبت دهه مبارک فجر
با حضور قاریان ممتاز کشوری و
سرکار خانم فرجی
سخنرانی: خانم دکتر طاعتی
همراه با اجراء خانم پیران و گروه سرود دختران میعاد
♦️چهارشنبه هجدهم بهمن ماه ساعت14
♦️قائمیه فلکه اول مسجد حسین بن علی (علیه السلام)
#سازمان_فرهنگی_شهرداری
#دارالقران_مرکزی_شهرستان
#حوزه_مقاومت_بسیج_۲۸۶_تحیت
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰بعثت دوانقلاب( بعثت پیامبر گرامی اسلام و انقلاب اسلامی)
شرط فلاح و رستگاری مسلمین
[سوره الأعراف (7): آيه 157]
الَّذِينَ يَتَّبِعُونَ الرَّسُولَ النَّبِيَّ الْأُمِّيَّ الَّذِي يَجِدُونَهُ مَكْتُوباً عِنْدَهُمْ فِي التَّوْراةِ وَ الْإِنْجِيلِ يَأْمُرُهُمْ بِالْمَعْرُوفِ وَ يَنْهاهُمْ عَنِ الْمُنْكَرِ وَ يُحِلُّ لَهُمُ الطَّيِّباتِ وَ يُحَرِّمُ عَلَيْهِمُ الْخَبائِثَ وَ يَضَعُ عَنْهُمْ إِصْرَهُمْ وَ الْأَغْلالَ الَّتِي كانَتْ عَلَيْهِمْ فَالَّذِينَ آمَنُوا بِهِ وَ عَزَّرُوهُ وَ نَصَرُوهُ وَ اتَّبَعُوا النُّورَ الَّذِي أُنْزِلَ مَعَهُ أُولئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ (157)
157- آنها كه از فرستاده (خدا) پيامبر" امى" پيروى مىكنند كسى كه صفاتش را در تورات و انجيلى كه نزدشان است مىيابند و آنها را به معروف دستور مىدهد و از منكر باز مىدارد، پاكيزهها را براى آنها حلال مىشمرد، ناپاكها را تحريم مىكند، و بارهاى سنگين و زنجيرهايى را كه بر آنها بود (از دوش و گردنشان) برمىدارد آنها كه به او ايمان آوردند و حمايتش كردند و ياريش نمودند و از نورى كه با او نازل شده پيروى كردند آنان رستگارانند.
۱۳۹۶/۰۹/۱۵
🔰✳️امام خامنه ای در دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى
وجود مبارک پیغمبر، رحمت بود؛ رحمةً للعالمین بود. این رحمت، هم به پیروان آن بزرگوار و [هم به] کسانی که راه او را و هدایت او را بپذیرند، سرایت میکند؛ مرحوم میشوند، مورد رحمت الهی قرار میگیرند. فرمود: فَسَاَکتُبُها لِلَّذینَ یَتَّقُونَ وَ یُؤتُونَ الزَّکو'ةَ وَ الَّذینَ هُم بِـایاتِنا یُؤمِنُونَ * اَلَّذینَ یَتَّبِعُونَ الرَّسُولَ النَّبِیَّ الاُمِّیَّ الَّذی یَجِدُونَهُ مَکتُوبًا عِندَهُم فِی التَّوریةِ وَ الاِنجیلِ؛ آن کسانی که تبعیّت میکنند از این بزرگوار، دنبال او حرکت میکنند، هدایت او را میپذیرند، مشمول رحمت الهی هستند؛ این وعدهی الهی است و بُروبرگرد ندارد. دنیای اسلام و امّت اسلامی فرازونشیبهای زیادی را طی کرده است، امّا آنوقتی از رحمت دنیوی و اخروی الهی برخوردار شده است که تبعیّت کرده است؛ فَالَّذینَ ءامَنوا بِه وَ عَزَّرُوهُ وَ نَصَرُوهُ وَ اتَّبَعُوا النّورَ الَّذی اُنزِلَ مَعَهُ اُولِکَ هُمُ المُفلِحُون؛ [البتّه] آنهایی که دنبال کنند حرکت این بزرگوار را.
✍️#رجبعلی_بازیاد
https://eitaa.com/m_eshgh_sarallah
❣#سلام_امام_زمانم ❣
📖 السَّلاَمُ عَلَى حُجَّةِ الْمَعْبُودِ وَ كَلِمَةِ الْمَحْمُودِ...
🌱سلام بر آن مولایی که آینه ی تمام نمای خداست.
سلام بر او و بر روزی که تمام خلق در آینه وجود او، خدا را به تماشا خواهند نشست...
📚 مفاتیح الجنان، زیارت امام زمان سلام الله علیه به نقل از سید بن طاووس.
#اللهمعجللولیکالفرج
#امام_زمان
https://eitaa.com/m_eshgh_sarallah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا انقلاب اسلامی مقدمه ساز ظهور امام زمان(عج) است؟
🎙 #استاد_پناهیان
https://eitaa.com/m_eshgh_sarallah
🔰 گزارش روز
💢 حقی که میخواهند ما را از آن محروم کنند...
«مردم ایران، خواهش میکنیم در انتخابات شرکت نکنید.» جملهای که این روزها نقل شبکههای معاند شده است. اینها از محروم کردن ملت ایران از حقی سخن میگویند که ملتها برای رسیدن به آن فداکاریها کردهاند.
در سال ۱۸۲۰، بیش از دو هزار زن آمریکایی در تقاضانامهای خواستار اعطای حق رأی برابر با مردان شدند. این تقاضانامه مورد اعتنای دولت آمریکا واقع نشد. در سال ۱۹۱۰، زنان آمریکا راهپیماییها و تظاهرات وسیعی را در نیویورک، ماساچوست و نیوجرسی سازمان دادند. در سال ۱۹۲۰، «ویلسون» رئیس جمهور ایالات متحده، نوزدهمین متمم قانون اساسی آن کشور را به مجلس سنا رساند که بر اساس آن تمام زنان ایالات متحده آمریکا برای اولین بار حق رأی برابر با مردان را مییافتند یا در سال ۱۹۲۰ یکی از دو حزب اصلی ژاپن، از حق رأی زنان پشتیبانی کرد. در سال ۱۹۲۴، ارتش ژاپن تمام جنبشهای اجتماعی مردمسالاری و فمینیستی را سرکوب کرد. در سال ۱۹۴۵ نیروهای متفقین، ژاپن را شکست دادند. در سال ۱۹۴۷، تظاهرات سراسری در ژاپن به طرفداری از حق رأی زنان سازماندهی شد. سرانجام در سال ۱۹۴۸، قانون اساسی جدید ژاپن حق رأی برابر زنان را به رسمیت شناخت.
هرچند در اثر این جنبشهای جهانی، بارقههای انتخابات آزاد به ایران نیز رسیده بود؛ اما شواهد حاکی از آن است که انتخابات در ایران پیش از انقلاب نیز مسئلهای بوده که شاه نمیخواست آن را تمام و کمال به مردم واگذار کند؛ لذا «حسین فردوست» (رئیس سازمان بازرسی شاهنشاهی) در کتاب خود مینویسد: «در دوران قدرت علم که در واقع مهمترین سالهای سلطنت محمدرضاست، نمایندههای مجلس با نظر او تعیین میشدند. محمدرضا دستور داد که با علم و منصور یک کمیسیون سه نفره برای انتخابات نمایندگان مجلس تشکیل دهم. هر روز، منصور با یک کیف پر از اسامی به آنجا میآمد. منصور اسامی افراد مدنظر را میخواند و علم هر که را میخواست تأیید میکرد و هر که را نمیخواست دستور حذف میداد. منصور نیز با جمله «اطاعت میشود»، با احترام حذف میکرد.»
بعد از انقلاب اولین حرکت سیاسی و اجتماعی امام خمینی(ره) برگزاری همهپرسی بود. در واقع، امام(ره) از همان اول حق انتخاب آزاد را برای همه مردم کشور به رسمیت شناختند و پس از آن نیز، این مهم در کشور به اجرا درآمد. در سلامت و تأثیر انتخابات در جمهوری اسلامی همین مسئله کافی است که دشمنان تلاش دارند در وهله اول مردم را به نرفتن پای صندوق دعوت کنند و در وهله دوم تلاش دارند که مردم انتخاب درستی نداشته باشند؛ آیا اگر رأی مردم در کشور تأثیری نداشت، دیگر نیازی به تلاش برای منحرف کردن افکار عمومی بود؟ لذا باید از این ظرفیت بزرگ به خوبی پاسداری کرد.
✍️ #محمد_حکیمی
https://eitaa.com/m_eshgh_sarallah
🇯🇴💐 🇮🇷﷽🇮🇷💐🇯🇴
💐 بصائر علوی
🌹 قال امیرالمومنین علیه السلام:
▫️حَسَدَةُ الرَّخَاءِ، وَ مُؤَکِّدُو الْبَلاَءِ، وَ مُقْنِطُو الرَّجَاءِ
🌪 بر رفاه و آسايش مردم حسد مى ورزند و بر بلا و ناراحتى آنان مى افزايند و پيوسته تخم نااميدى و يأس بر دل ها مى پاشند
📘 #نهج_البلاغه_خطبه_194
رهبر انقلاب:
هر که مردم را از آینده ناامید کند،
چه بداند و چه نداند به سود دشمن کار میکند
۳۱ خرداد ۱۴۰۱
#دشمن_شناسی
#بصیرت
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
https://eitaa.com/m_eshgh_sarallah
#جشنواره_فجر_1402
#دهه_فجر_مبارک
🔅به مناسبت یوم الله دهه ی فجر حوزه 286 تحیت برگزار می نماید✔️
💠برگزاری بازی های بومی محلی ، تیراندازی ،تعادل و دارت😍
# ایتم اجرایی هر پایگاه
۱-آل یاسین ( دال پلان)
۲-ذولفقار ( هفت سنگ)
۳-منتظران ( فریزبی)
۴-ثارالله ( تعادل)
۵-مددی ( تیراندازی)
۶-پایگاه شهید محمدی(دارت)
✅سهمیه هرپایگاه : 10 نفر✔️
⏰زمان : 1402/11/21 ساعت :8 الی 11:30
🔅مکان: قائمیه انتهای کوچه 5 باشگاه سلمان فارسی✔️
😍حضور فرماندههان گرامی و شورای محترم حوزه دلگرمی ماست😍
#تربیت_بدنی_حوزه_تحیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در محضر ولایت
سخنرانی هایی از رهبر عزیزمون حضرت آیت الله خامنه ای
عظمت و اهمیت مبعث❣🌹
https://eitaa.com/m_eshgh_sarallah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه خیر و برکتی یا محمد
🌺نصب کتیبه به مناسبت مبعث پیامبر اسلام(ص) در حرم مطهر امام رضاعلیه السلام
https://eitaa.com/m_eshgh_sarallah
💠 خود آن حضرت، بنا بر حدیث متواتر و معروف، فرمود: «بُعِثتُ لِاُتَمِّمَ مَکارِمَ الاَخلاقِ».
🔹 #بعثـت با این هدف در عالم پدید آمد که مَکرَمتهای اخلاقی و فضیلتهای روحی بشر عمومیت پیدا کند و به کمال برسد.
🔹 تا کسی خود دارای برترینِ مکارم اخلاق نباشد، خداوند متعال این مأموریت عظیم و خطیر را به او نخواهد داد؛ ⬅️ لذا در اوایل بعثـت، خداوند متعال خطاب میکند به پیغمبر و میفرماید: «وَ اِنَّکَ لَعَلیٰ خُلُقٍ عَظیمٍ».
🎙️بیانات مقام معظّم رهبری در تاریخ: ۱۳۸۵/۵/۳۱
📚 کتاب حلقۀ دوم «انسان ۲۵۰ساله»
#مبعث
https://eitaa.com/m_eshgh_sarallah