فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢از عتاب حجتالاسلام #رئیسی به برخی مسئولین زندان و قضات تا اظهارات صریح زنان و فریادهای یک زندانی در حیاط ندامتگاه
26.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢قرائت وصیتنامه سپهبد قاسم سلیمانی توسط فرزندان ایشان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🌸سالروز میلاد خجسته حضرت فاطمه زهرا(س)، سرور بانوان جهان، عطای خداوند سبحان، کوثر قرآن، همتای امیر مومنان و الگوی بی بدیل تمام جهانیان، بر شما مبارک باد.
💧صـا ف .... از جنس آب
شفاف ... شبیهِ آیـــنه
دعایی این چنین، میبایست
تا زمین را در مدار خود نگه دارد ...
تولدت مبارک حضرتِ مادر ❤️
#لیله_القدری_بنام_فاطمه
🔰 وظیفه جامعه مداح، مدیریت شادی و عزای جامعه است
👈 سنت این کار از زمان ائمه پایهگذاری شد و تا به امروز ادامه دارد
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مداحان:
🔹️ جامعهی مدّاح یک کار بزرگی بر عهده دارد و آن عبارت است از مدیریّت شادی و عزای جامعه؛ شما در حقیقت شادیهای معنوی ،و عزاهای اساسی و قلبی و عمیق را مدیریّت میکنید، جهت میدهید، هدایت میکنید.
🔹️ آن جوامعی که این وضعیّت را ندارند، این مجالس را ندارند، این گریهها را، این شادیها را ندارند، آنها این خلأ را احساس میکنند و بنده اطّلاع دارم یک جوری میخواهند این خلأ را درست کنند، پُر کنند، و نمیشود؛ این کار شما است.
🔺️ سنّت این کار هم مربوط به امروز و دیروز نیست؛ از زمان ائمّه (علیهم السّلام) است. اینکه شما میبینید دعبل را یا امثال این بزرگواران را این جور تشویق میکنند، تحریص میکنند، پای شعرشان مینشینند، آنها را وادار میکنند به ادامهی این کار، این همین کاری است که امروز شما دارید میکنید. ۹۸/۱۱/۲۶
🔰 گریهی در مجالس شهیدان گریهی ضعف نیست، گریهی اراده است
👈 دیدید مراسم تشییع شهید سلیمانی چه حادثهی عظیمی را به وجود آورد!
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مداحان:
🔹️ از بعد از حادثهی کربلا یک کار رایجی شد که عزاداری کنند برای شهیدان و ائمّه (علیهم السّلام) این را ترویج میکردند، که تا امروز هم باقی مانده. و بر خلاف آنچه بعضی تصوّر میکردند ــ در یک برههای یک گرایشات روشنفکرانهای در بعضی بود که [عزاداری] گریه و ضعف و مانند این چیزها است ــ گریهی در مجالس شهیدان گریهی ضعف نیست، گریهی اراده است، گریهی عزم است، گریهی تبیین احساسات عالی یک انسانِ وسطِ میدان است.
🔹️ عزاداریِ شهدا امروز همین جور است؛ امروز تشییع جنازهی شهدا، مجلس عزای شهیدان، تکرار نام شهیدان، عزا است، گریه هم در آن هست، امّا وسیلهای برای احساس عزّت، احساس قدرت و احساس شجاعت است.
🔺️ [در تشییع] همین شهید عزیز اخیرمان، شما ببینید چه اتّفاقی در سرتاسر کشور افتاد؛ نه فقط کشور ما، در بیرون از این کشور هم [تشییع] این شهدای عزیز اخیر ــ شهید سلیمانی و ابومهدیِ مهندس و دیگران ــ چه حادثهی عظیمی را به وجود آورد! جهتیابی و جهتدهی مجالس عزا به این معنا است؛ یعنی شماها مجالس عزا را و عزاهای مردم را در آن جهتی که مورد نظر ائمّه (علیهم السّلام) است و مورد نیاز جامعه است میتوانید هدایت کنید و پیش ببرید. ۹۸/۱۱/۲۶
🔰 جوانان کشور باید به سلاحهای جنگ نرم تجهیز شوند
👈 معارف اهلبیت سلاح مصونیتبخش جامعه و نظام اسلامی است
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مداحان:
🔹️ امروز نیاز مهمّ کشور ما این است که جوانهای ما مجهّز بشوند به انواع تسلیحات نرم، سلاحهای جنگ نرم؛ یعنی قدرت روحی و قدرت فکری.
🔹️ بنده مکرّر در مورد قوی شدن کشور مطالبی را عرض کردهام؛ یکی از اجزا و بخشهای مهم و تعیینکنندهی تقویت کشور همین است که ما جوانهایمان را مجهّز کنیم، مسلّح کنیم به سلاح فکر، به سلاح تفکّر صحیح که در معارف اهلبیت (علیهم السّلام) موج میزند، در معارف فاطمی موج میزند که من حالا بعد یک نمونهی کوچکی را عرض خواهم کرد.
🔹️ نسل جوانی که ما امیدهایمان را به آن دوختهایم ــ [چون] آیندهی این کشور دست شما جوانها است، امید به جوانها است ــ بایستی پولادین، محکم، با عزم، با بصیرت بداند که چه کار میخواهد بکند، به کجا میخواهد برسد و چگونه باید این راه را طی کند؛ این احتیاج دارد به معارف (اهلبیت) که سلاح مصونیتبخش جامعه و نظام اسلامی و اسلام و مسلمین است؛ پس نیاز داریم به احیای معارف اهلبیت (علیهم السلام).
🔹️ و من این را به شما برادران عزیز که جامعهی مدّاحی را تشکیل دادهاید و نقشآفرینی میکنید عرض بکنم که این مسئولیّت، مسئولیّت مهمّی است؛ اگر به مسئولیّت هدایت به همین شکلی که عرض شد عمل نکنیم، مسئولیم پیش خدای متعال؛ یعنی وقتی یک وظیفهای متوجّه ما شد، آن وظیفه را باید عمل کنیم؛ اگر عمل نکنیم خدای متعال به خشم میآید. ...
🔺️ اگر شاعرید، اگر مدّاحید، اگر گویندهاید، اگر واعظید، هر چه معرفت شما بالاتر است، بیشتر است، هر چه رتبهی معنوی شما بالاتر است، در بارگاه عدل الهی و در محضر حق، توقّع از شما بیشتر و بالاتر است؛ این را همیشه باید به یاد داشته باشیم؛ از خدا هم باید کمک بخواهیم. ۹۸/۱۱/۲۶
🔰 همه متحیر هستند که ملت مقاوم ایران چگونه مقابل غول وحشی آمریکایی محکم ایستاده است
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مداحان:
🔹️ اگر حالا انتقال معارف اهل بیت در مجالس روضهخوانی و مجالس هیئتها و مانند اینها تحقّق پیدا بکند، این یک ذخیرهی تمامنشدنی است.
🔹️ امروز هم که شما ملاحظه میکنید کشور شما، جامعهی شما، زیر فشارهای گوناگون تابآوریِ حیرتانگیزی دارد، ما حرفهای اینها را میخوانیم، میبینیم، میشنویم. تابآوریِ ملّتِ ایران برای ناظران جهانی حیرتانگیز است؛ تعجّب میکنند.
🔹️ این فشاری که غول وحشی آمریکایی وارد میکند، ملّتها[ی دیگر] طاقت یکپنجم این و یکچهارم این را هم ندارند، امّا ملّت ایران محکم ایستاده؛ این بیستودوّمِ بهمن اش، قبل از آن تشییع جنازهی سردار آسمانیاش؛ اصلاً همه را متحیّر میکند که این چه ملّت مقاومی است.
🔺️ این به برکت همین معارف اهلبیت است، به برکت همین مجالس و محافل است، به برکت نام و یاد حسینبنعلی و به برکت نام و یاد فاطمهی زهرا (سلام الله علیها) است. ۹۸/۱۱/۲۶
🌺 مساله سبک زندگی اسلامی را در مجالس و هیاتها پیگیری کنید
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مداحان:
🔹 یکی از چیزهایی که در این مجالس باید حتماً به فضل الهی دنبال بشود، مسئلهی سبک زندگی اسلامی است؛ من میخواهم خواهش کنم که برادران عزیز در مطالعات خودشان، در پیگیریهای خودشان روی مسئلهی سبک زندگی ائمّه (علیهم السّلام) و سبک زندگی اسلامی کار کنند؛ شعرای متعهّد و برجستهی ما ــ که امروز نمونهی کارهایشان را اینجا شنیدید ــ این را به هنر شعر مزیّن کنند و در مجالس خوانده بشود تا فرهنگسازی بشود.
🔹 اگر بخواهیم سبک زندگی را به صورت درست در مقابل موج جبههی دشمن به حالت اسلامی برگردانیم، راهش این است؛ یعنی باید فرهنگسازی بشود. ببینید شما در دعا میگویید: اَللّهُمَّ اجعَل مَحيایَ مَحيا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد وَ مَماتی مَماتَ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد؛ خب، محیا یعنی چه؟ محیا یعنی زندگی من را شبیه زندگی آنها قرار بده؛ یعنی سبک زندگی؛ ما این را میخواهیم؛ این را از ما خواستهاند که بگوییم و بخواهیم و انجام بدهیم. این مسئلهی سبک زندگی باید دنبال بشود.
🔹 لکن یک بخش دیگری از رفتار این بزرگوار و از معارف فاطمی، مسئلهی کمک به دیگران است که من میخواهم امروز روی این همبستگی اجتماعی و کمک به دیگران یک چند جملهای عرض بکنم.وقتی [فرزند ایشان] میپرسد که مادر [چرا] شما در حال دعا و تضرّع فقط برای دیگران دعا کردی؟ جواب میشنود که «یا بُنی! اَلجّارَ ثُمَ الدّار»، اوّل همسایه، بعد خودمان؛ این یک درس است، این یک راه است، این یک مسئولیّت اجتماعی را به ما یادآوری میکند. یا در قضیّهی مسکین و یتیم و اسیر که خدای متعال در سورهی هلاتی این جور با عظمت از این حادثه یاد میکند که هفده هجده آیه، حولوحوش این حادثه است؛ حادثه این قدر مهم است. وَيُطعِمُونَ الطَّعامَ عَلى حُبِّهِ مِسكينًا وَيَتيمًا وَاَسيرًا * اِنَّما نُطعِمُكُم لِوَجهِ اللّه؛ این حادثه، یک حادثهی نمادین است؛ بله آنجا این بزرگوارها بر گرسنگی خودشان و همهی اعضای خانوادهشان صبر کردند و به یتیم و مسکین و اسیر کمک کردند، عملاً این اتّفاق افتاد، امّا این نمادین است؛ خب حضرت زهرا میتوانست آنجا بگوید که بروید مسجد پیغمبر، آنجا حکومت اسلامی است دیگر ــ حالا هم بعضیها میگویند که چرا گداپروری میکنید، خب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد ــ نه، وظیفهی حکومت، وظیفهی جامعه را نفی نمیکند.
🔹 انسانها در جامعه موظّفند که به معنای واقعی کلمه به یکدیگر کمک بکنند؛ هم کمک مالی، هم کمک فکری، هم کمک آبرویی، انواع و اقسام کمکها باید در جامعه شکل بگیرد؛ این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. ۹۸/۱۱/۲۶
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️✳️✳️میلادبانوی دوعالم حضرت زهراء(س)وفرزندصالحش امام خمینی(ره)مبارک باد!
[سوره الأنبياء (21): آيه 91]
وَ جَعَلْناها وَ ابْنَها آيَةً لِلْعالَمِينَ (91)
و او و پسرش را (آيت و) نشانهاى براى جهانيان قرار داديم.
✅✅پيامها:
1- محور در بيان مطالب قرآنى، ارائه الگوها و كمالات انسانى است و زن و مرد در آن فرقى ندارند. «الَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَها»
2- پاكدامنى از برجستهترين كمالات زن است. «أَحْصَنَتْ فَرْجَها»
3- وجود يك كمال در انسان، بركتهاى زيادى را به همراه مىآورد. «أَحْصَنَتْ فَرْجَها، فَنَفَخْنا، رُوحِنا، جَعَلْناها، آيَةً لِلْعالَمِينَ»
4- پاكدامنى مادر مىتواند او و فرزندانش را به بالاترين مقامها برساند. «وَ جَعَلْناها وَ ابْنَها آيَةً لِلْعالَمِينَ»
5- مقام زن تا بدانجا مىرسد كه خداوند، او را همچون انبيا مىستايد و نشانه و آيت خويش در ميان جهانيان قرار مىدهد. «آيَةً لِلْعالَمِينَ»
وَ الَّتي أَحْصَنَتْ فَرْجَها فَنَفَخْنا فيها مِنْ رُوحِنا وَ جَعَلْناها وَ ابْنَها آيَةً لِلْعالَمينَ (91/انبیاء)
✅✅بیانات امام خامنه ای در سومین نشست اندیشههای راهبردی
اما در زمینهی مسائل اصلی انسان - که مربوط به انسان است - زن و مرد هیچ فرقی ندارند. خب، شما ببینید در تقرب الیالله، یک زنی مثل حضرت زهرا، مثل حضرت زینب، مثل حضرت مریم هستند؛ رتبهشان، رتبههای فوق تصور امثال ماهاست. در آیهی شریفهی سورهی احزاب، زن و مرد هیچ فرقی با هم ندارند؛ شاید اصلاً این هم به خاطر همین است که خواستند آن تصورات جاهلی مربوط به زن را بکوبند: «انّ المسلمین و المسلمات و المؤمنین و المؤمنات و القانتین و القانتات و الصّادقین و الصّادقات و الصّابرین و الصّابرات و الخاشعین و الخاشعات و المتصدّقین و المتصدّقات و الصّائمین و الصّائمات و الحافظین فروجهم و الحافظات و الذّاکرین الله کثیرا و الذّاکرات». از اسلام تا ذکر، یک فاصلهای است. یک سلسله مدارک متدرّجی هم وجود دارد. آدم در این تعبیرات دقت کند، این را پیدا میکند. «اعدّالله لهم مغفرة و اجرا عظیما». همه جا مرد، زن: مردِ خاشع، زنِ خاشع؛ مردِ متصدق، زن متصدق؛ با هم هیچ فرقی ندارند.
در سورهی مبارکهی آلعمران، بعد از آن «ربّنا»ها میگوید: «فاستجاب لهم ربّهم انّی لا اضیع عمل عامل منکم من ذکر او انثی بعضکم من بعض». مرد و زن هیچ تفاوتی ندارند
🌷🌿🍃🌺🌱🔆🍃
🌿🍃🌺🍃🔆🍃
🍃🌺🍃🔆🍃برگی از #تاریخ اسلام
فاطمه (س) مدیر پایگاه انسان سازی:
🍃زهرا (س) از آن زنان بى اطلاعى نبود كه محيط خانه را كوچك شمارد، او هر پرواز بلندی را از همین خانه میسر می دانست، یقین داشت تربيت شدگان اين مدرسه، هر درسى را كه اينجا بياموزند ، فردا آن را به حماسه تبدیل خواهند کرد.
🌷 حضرت زهرا(س) از زن بودن احساس حقارت و كوچكى نمى كرد ، می دانست زن در اوج عبودیت به راحتی می تواند بلندتر از بسیاری از مردان پرواز کند. اين لياقت را در خويش مى ديد كه دستگاه آفرينش ، مسؤليت مهم پایگاه انسان سازی را بر دوشش نهاده است.
🌺بانوى اول اسلام كلاس تربيت اسلامى را که در خانه اش تأسيس شده بود. با همكارى باب علم نبوی ( على بن ابى طالب) چه زیبا اداره کرد.
🌸هنگامى كه جهادگر فداكار اسلام يعنى على (ع) با تنى خسته ، از ميدان نبرد به خانه باز مى گشت با کوهی از صبر و محبت روبرو میشد، فاطمه نه تنها از فشار و سختی ها اظهار دلتنگی نمی کرد، بلکه روح استقامت را در همسر و فرزندان تقویت می نمود و علی(ع) قدر چنین همسر صبوری را می دانست.
💐فاطمه زخم هاى شوهر را پانسمان مى کرد. لباس هاى خون آلود او را مى شست و اخبار لحظه های حساس نبرد را از او مى شنيد.
🍃فاطمه (س) خبر داشت كه خانه بمنزله سنگر و آسايشگاه مرد است ، وقتى از ميدان مبارزه خسته شد به آن جا پناه مى برد تا تجديد نيرو كند ، رياست اين پایگاه آموزش نو نهالان و جایگاه تجدید قوای شیرمردان، به عهده زن واگذار شده است.
🌺 على عليه السلام مى فرمايد: وقتى به خانه مى آمدم و به زهرا نگاه مى كردم تمام غم و غصه هايم بر طرف مى شد. [مناقب خوارزمى ص 256.]
🌿🌱🌾💐🌷
منبع: کتاب بانوى نمونه اسلام فاطمه زهرا (س)- نوشته :ابراهيم امينی
(با دخل و تصرف)
تدوین : سید محمد حسین مرکبی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢موضعگیری صریح حجتالاسلام #پناهیان نسبت به #عدم_وحدت جریانهای انقلابی در انتخابات
♦️شکستن رای مردم در اثر عدم وحدت، باعث رایآوردن کاندیداهای مورد پسند #بن_سلمان خواهد شد!
♦️نمیدانیم این چه #احساس_تکلیفی است که دوستان برای منافع ملی و تحقق شعارهای عقلانیت و شفافیت و عدالت، به نفع هم کنار نمیکشند.
♦️خداوند ملت را از آسیبهای دشمنان و دوستان نادان مصون بدارد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ رهبر انقلاب: باید فردی را برای مجلس انتخاب کرد که مؤمن، انقلابی، شجاع، دارای روحیه جهادی، کارآمد و به معنی واقعی کلمه طرفدار عدالت باشد
🔴روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰✴️همنشینی با محرومان و مستضعفان از شاخصه های یک نماینده انقلابی است
[سوره الأنعام (6): آيه 52]
وَ لا تَطْرُدِ الَّذِينَ يَدْعُونَ رَبَّهُمْ بِالْغَداةِ وَ الْعَشِيِّ يُرِيدُونَ وَجْهَهُ ما عَلَيْكَ مِنْ حِسابِهِمْ مِنْ شَيْءٍ وَ ما مِنْ حِسابِكَ عَلَيْهِمْ مِنْ شَيْءٍ فَتَطْرُدَهُمْ فَتَكُونَ مِنَ الظَّالِمِينَ (52)
و كسانى را كه بامداد و شامگاه پروردگارشان را مىخوانند، در حالى كه رضاى او را مىطلبند، از خود مران. چيزى از حساب آنان بر عهدهى تو نيست، و از حساب تو نيز چيزى بر عهده آنان نيست كه طردشان كنى و در نتيجه از ستمگران شوى.
برداشتها
1- حفظ نيروهاى مخلص و فقير و مجاهد و انقلابی، مهمتر از جذب سرمايهداران كافر است. «لا تَطْرُدِ»
2- اسلام، مكتب مبارزه با تبعيض، نژاد پرستى، امتياز طلبى و باج خواهى است.
3- اغلب طرفداران انبيا، پابرهنگان بودهاند.
4- بی توجهی به پابرهنگان و محرومان مخلص وانقلابی، ظلم است. «فَتَكُونَ مِنَ الظَّالِمِينَ»
✳️تدوین : رجبعلی بازیاد
نگاه به نتیجه بخشی از تکلیف است (نکته)
سهمیه تهران از مجموع نمایندگان مجلس شورای اسلامی ۳۰ نفر است ولی یک طیف سیاسی که اعضای آن در مبانی فکری با یکدیگر مشترک هستند، دو لیست
۳۰ نفره جداگانه دادهاند و هرکدام نیز اعلام کردهاند که در ارائه لیست خود احساس تکلیف کردهاند! و حتماً تکلیف شرعی مورد نظرشان است! در این باره گفتنی است؛
۱- اگر حضور نیروهای متعهد انقلابی و مردمی در خانه ملت یک تکلیف دینی و ملی است، که هست، هر اقدام و حرکتی که به این حضور لطمه بزند و مانع از انتخاب نمایندگان شایسته شود، به یقین یک اقدام غیرشرعی و ضدملی است، و از آنجا که ارائه دو لیست جداگانه از نامزدهای متعهد و مردمی بدون تردید راه ورود آنان را به مجلس دشوار میکند، با جرأت میتوان گفت که اقدام مورد اشاره، اقدامی خلاف شرع و مغایر با منافع ملی است. چگونه میتوان سنگاندازی برسر راه انتخاب نمایندگان متعهد را تکلیف شرعی دانست؟!
۲- ممکن است گفته شود -که بعضی گفتهاند- «ما مامور به انجام تکلیف هستیم و نه، نتیجه»! و برای نظر خود از بیانات حضرت امام(ره) شاهد میآورند! که باید گفت این برداشت از سخن امامراحل یک برداشت غیرواقعی و انحرافی است. منظور حضرت ایشان، آن است که برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید بر اساس تکلیف عمل کرد و افراد در این حالت اگر هم به هر علت نتیجه مطلوب به دست نیامد، احساس نگرانی و ناامیدی نمیکنند. چرا که همه جوانب کار را بررسی کرده و سنجیده (نگاه به نتیجه) و سپس دست به کار شدهاند. به بیان دیگر، ارزیابی موضوع و تصمیم بر اساس واقعیتهای میدانی (نتیجه) بخشی از تکلیف است و نه، جدای از آن.
۳- حضرت امام(ره) با اشاره به پیروزی انقلاب در مقابله با رژیم طاغوت، میفرمایند؛ «شما، یک قدرت بزرگی را شکست دادید، لکن نتیجه این نبوده است که فقط آن قدرت برود. اگر عوض آن قدرت یک قدرتی نظیر او بیاید، خوب همان است که بود. پس عمده این است که ما بعد از رفتن آن قدرت، نتیجهای که اسلام میخواهد، نتیجهای که صلاح مسلمین است، بگیریم».
۴- رهبر معظم انقلاب در این خصوص میفرمایند؛ «امام فرمودند: ما دنبال تکلیف هستیم. آیا این معنایش این است که امام دنبال نتیجه نبود؟ چطور میشود چنین چیزی را گفت؟ امام بزرگوار که با آن شدت، با آن حدّت، در سنین کهولت، این همه سختیها را دنبال کرد، برای اینکه نظام اسلامی را بر سر کار بیاورد و موفق هم شد، میشود گفت که ایشان دنبال نتیجه نبود؟ حتماً تکلیفگرایی معنایش این است که انسان در راه رسیدن به نتیجه مطلوب، بر طبق تکلیف عمل کند، برخلاف تکلیف عمل نکند، ضدتکلیف عمل نکند، کار نامشروع انجام ندهد؛ والّا تلاشی که پیغمبران کردند، اولیای دین کردند، همه برای رسیدن به نتایج معینی بود، دنبال نتایج بودند. مگر میشود گفت که ما دنبال نتیجه نیستیم؟ یعنی نتیجه هر چه شد، شد؟ نه. البته آن کسی که برای رسیدن به نتیجه، برطبق تکلیف عمل میکند، اگر یک وقتی هم به نتیجه مطلوب خود نرسید، احساس پشیمانی نمیکند، خاطرش جمع است که تکلیفش را انجام داده» حضرت آقا در ادامه به دفاع مقدس اشاره کرده و میفرمایند؛ «جهاد فیسبیلالله یک تکلیف بود. در دفاع مقدس هم همین جور بود، ورود در این میدان، با احساس تکلیف بود، آن کسانی که وارد میشدند، اغلب احساس تکلیف میکردند. اما آیا این احساس تکلیف، معنایش این بود که به نتیجه نیندیشند؟ راه رسیدن به نتیجه را محاسبه نکنند؟ اتاق جنگ نداشته باشند؟ برنامهریزی و تاکتیک و اتاق فرمان و لشکر و تشکیلات نظامی نداشته باشند؟ اینجور نیست. بنابراین تکلیفگرایی هیچ منافاتی ندارد با دنبال نتیجه بودن».
۵- اگر شرایط کنونی را خطیر بدانیم که خطیر است
(و نه خطرناک) و نقش مجلس شورای اسلامی را سرنوشتساز بدانیم، که هست، هر اقدامی که حضور نامزدهای متعهد و مردمدوست و مخصوصاً نامزدهای پا به کار برای مبارزه با فساد اقتصادی و باندهای مافیایی را با دشواری روبهرو کند، اقدام دینی و ملی نیست و در تقابل آشکار با تکلیف شرعی است.
۶- تردیدی نیست که تمامی ۵۶ نامزد هر دو لیست (با احتساب ۴ نامزد مشترک) از میان افراد فرهیخته و شایسته انتخاب شدهاند ولی سهم تهران بیش از ۳۰ نماینده نیست و چنانچه نفرات مازاد به خواست خود -که نشانه تکلیفگرایی آنهاست- و با نشست و شور دستاندرکاران هر دو لیست کنار بروند، به یقین نتیجه مطلوب به دست
خواهد آمد.
۷- موضوع یاد شده از آنجا اهمیت بسیار بیشتری پیدا میکند که یک جریان سیاسی با وجود خسارتهای فراوان و فاجعهآمیزی که بهبار آورده است و باید پاسخگوی آن باشد، این روزها برای فرار از پاسخگویی و فریب افکار عمومی، تلاش میکند صورت مسئله را تغییر داده و دوقطبی واقعی «مبارزه با فساد» و «ادامه فساد» را به دوقطبی کاذب «اصولگرایان» و «اصلاحطلبان» تغییر دهد و در این زمینساختگی بار دیگر مردم را به بازی بگیرد.
حسین شریعتمداری