❌به تو چه ها ، به من چه ات نکنن!
بنظرتان این دوقلوی نحس کدامیک زودتر متولد شده اند؟!
برای یک لحظه هم که باشد: "به تو چه"؟!
اگر همه "به من چه؟" بودند، "به تو چه؟" پیدا نمیشد!
اما پس از "به تو چه؟" ، "به من چه ها" زیاد پیدا میشود!
در امور عمومی به هم مربوطیم !
راضی به ، "به من چه؟" نشو ؛ حتی اگر درشت بگویند:"به تو چه؟"؛ و الا امور عمومی مال همان "به تو چه ها" میشود!
از ما گفتن بود!
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔷🔸🔷🔸🔷🔸
✨ ریاضیسازی اقتصاد و مهندسی معکوس عدالت ✨
💢 عدالت موجودی اهلی!
🔷 عدالت علیرغم جهانشمولی مفهومی، تحققهای محلی و منطقهای مییابد و ازاینجا به اقلیمها و موقعیتها مربوط میشود. عدالت گرچه خود «کلان میزان» خداوند در خلق است، اما خود در تحققهایش بینیاز از «میزان» نیست. نظم و نظام امارت و حکمرانی فقط به عدالت است. اما نه هر سیاستِ عدل که فقط «حُسن عدالتِ» حاکمان، میتواند نظام انتظام بخش مردم شود. مثلاً سیاستهای شبه سوسیالیستی اصلاحات ارضی، عملاً نظم اجتماعی روستاها را به همریخت و فقر و تبعیض در حاشیهنشینیها پدید آورد. ازاینروست که عدالت گرچه منزه از تطورات اعصار، جاودانه و آسمانی است؛ اما در هر موقعیت همراه و ممزوج با آنها میشود، اهلی و مألوف است.
⬇️⬇️⬇️⬇️
☑️ @m_ghanbarian
✨ ریاضیسازی اقتصاد و مهندسی معکوس عدالت ✨
[بخش دوم]
💢 اقتصاد انسانی؛ اقتصاد ریاضی
🔷 اعتراف معاون اول رئیسجمهور در #خوزستان (۲مرداد۱۴۰۰) کارم را آسان کرد. آنجا که گفت: «این خیلی بد است که من امروز اینجا بهعنوان آدمی که همه عمرم را در این توسعه گذاشتم، بگویم توسعهای که ما اجرا کردیم متأسفانه عوارضش اینچنین نشان داده میشود».
این صریحترین سخن در اجرای طرحهای توسعه غیربومی و در نگاه کلانتر بهکارگیری اقتصاد ریاضی-مکانیکی و غیراجتماعی- انسانی است. موجب میشود پُرآبترین استان کشور در تشنگی مفرط قرار گیرد و نفتخیزترین، جزو طبقاتیترین استانها با بیشترین مشکل حاشیهنشینی گردد و #عدالت دچار چالش اساسی شود. توسعه غیربومی با #اقتصاد_ریاضی در ایران پس از انقلاب همزاد هماند. در سه دوره به غلبه هژمونیک در سیاستها و هم نظام آموزشی رسیده است:
دوره اول؛ نسل اول این نحله: سالهای ابتدایی دهه ۶۰ با تأسیس رشتهی «مهندسی سیستمهای اقتصادی و اجتماعی» در دانشگاه صنعتی اصفهان شروع شد!
دوره دوم؛ نسل دوم با تأسیس موسسه نیاوران از فارغالتحصیلان نسل اول شکل گرفت.
دوره سوم؛ نسل سوم، از ابتدای دهه ۸۰ تاکنون با تأسیس دانشکده مدیریت و اقتصاد در دانشگاه فنی(شریف) ادامه یافت.
دکتر روغنی زنجانی- مؤسس اولیه و رئیس وقت سازمان برنامهوبودجه- انگیزه را دو هدف عمده میشمارد:
1️⃣ ایجاد نهادی که بتواند نیازهای برنامهریزی استراتژیک کشور را پاسخ دهد
2️⃣ تربیت کادر برای سازمان برنامه و دیگر دستگاههای ستادی کشور
🔶 پس اگر تئوریهای اینان در دولتهای متبوع -که اغلبی بودند- پیگیری شود و فارغالتحصیلان این مکتب، مناصب و مشاورتها و زعامتهای دانشگاهی را بر عهده گیرند، جای تعجب نیست. آدمهای سیاسی با شعارها و جناحهای ظاهراً متفاوت، همه سلولهای مستأجری بودند و تربیتیافتگان این مکتب جدید نرونهای عصبی با عمر طولانی در مناصب علمی، پژوهشی، تصمیمسازی،کارشناسی، و حتی مناصب رسمی (مشاورت، معاونت، وزارت) باقی بودهاند و همان درک و طرح خود را به مغز ج.ا مخابره میکردهاند.
🔶 مشکل عمده این اقتصاد، ریاضی کردن و مکانیکی دیدن محیط اقتصادی و فراغت از جهات علوم اجتماعی و انسانی است.
طرح درس رشتههای اقتصاد در ایران بهطورمعمول در کمیته تخصصی اقتصاد و بازرگانی گروه علوم انسانی شورای برنامهریزی آموزش عالی تصویب میشد؛ اما آن افراد با ارتباطات خاص با رئیسجمهور وقت و از طریق شورای انقلاب فرهنگی توانستند رشتهای بنام «مهندسی سیستمهای اقتصادی-اجتماعی»(!) آنهم در «گروه فنی- مهندسی»(!) تصویب کنند. اینگونه با زیرکی، متخصصان #علوم_انسانی را دور زده و اقتصاد را منهای دروس علوم اجتماعی، تاریخ، جامعهشناسی و سایر علوم انسانی متولد کردند.
حتی جذب دانشجو از رشتههای فنی در اولویت قرار گرفت. اول در #دانشگاه_صنعتی_اصفهان و آخر در #دانشگاه_شریف رونق مضاعف گرفت.
این روند نهفقط موجب خواری بیشتر علوم انسانی شد که عملاً پیاده کردن ایدههای پیشساختهی جهانی را باعث شد. اقتصاد با تشبّه به علوم طبیعی مدرن، شبیه فیزیک و مکانیک مدرن جلوه کرد و فارغ از حقوق و تاریخ و فرهنگ و جغرافیا شد.
🔶 دکتر نیلی فارغالتحصیل نسل اول این مکتب (از دانشگاه صنعتی اصفهان) با کارشناسی مهندسی بود که بعداً اقتصاددان بزرگ این نحله شد و صراحتاً گفت: «ما سعی میکنیم بهجای پرداختن به حاشیهها [بخوانید: جهات علوم انسانی اقتصاد و نزاعهای مسلکی] به آنچه درواقع بدنه اصلی علم اقتصاد را در این حوزههای اصلی تشکیل میدهد، بپردازیم».
⬇️⬇️⬇️⬇️
☑️ @m_ghanbarian
✨ ریاضیسازی اقتصاد و مهندسی معکوس عدالت ✨
[بخش سوم]
🔶 نتیجه این رویکرد با علم اقتصاد نهفقط سکولار شدنش از جهات مکتبی عدالتخواهانه اسلام بود که حتی دیالوگ اقتصاد با سایر علوم اجتماعی-سیاسی را حذف کرد. خروجی شد پرورش تکنیسینهایی بدون تفکر انتقادی و با استفاده حداکثری از مدلهای ریاضی بجای بررسیهای پیچیدگیهای فرهنگی- اجتماعی.
🔶 البته برای دولتمردان ناآگاه از این پیچیدگیها و فارغ از مطالعات علوم انسانی چنین اقتصاد ریاضیای که کل محیط را یک سیستم مکانیکی میکرد قابلفهمتر و پذیرفتنیتر بود.
از نوشتن #برنامه_سوم_توسعه به اینسو حضور فارغالتحصیلان این مکتب با تأویل گرایی اقتصاد به ریاضیات در نهادهای تصمیمسازی و برنامهریزی بهوضوح روشن است. برای نمونه:
دکتر نجفی، رئیس سازمان برنامهوبودجه و همزمان استاد دانشکده علوم ریاضی شریف!
دکتر عارف، معاون اول و رئیس سازمان مدیریت و همزمان استاد دانشکده برق شریف!
مهندس ترکان، دانشآموخته مکانیک شریف و رئیس وقت سازمان گسترش نوسازی صنایع!
دکتر نیلی، دانشآموخته مهندسی صنایع شریف و رئیس موسسه نیاوران و معاون اقتصادی سازمان برنامه و سرپرست کمیته خصوصیسازی در دولت! و.....
🔶 این مشرب فکری بهزودی از شریف به دهها دانشگاه دیگر هم سرایت یافت و غیر از رشته مهندسی سیستمهای اقتصادی- اجتماعی به تأسیس رشته MBA درزمینه مدیریت هم انجامید که غیر از گسترش در آموزش عالی، دورههای متعدد برای مدیران اجرایی کشور را در پی داشت. این رشته نیز همان نقیصه رشته مهندسی سیستمهای اقتصادی دچار بود. یعنی فقدان پشتوانه علوم انسانی و مطالعات تاریخی و علوم اجتماعی و مردمشناسی.
🔶 پیامد آن «مهندسی اقتصادی» و این «مدیریت ریاضی» شده است این اعتراف آقای جهانگیری (از همین تیم) درباره نتایج برنامههای توسعه: «توسعهای که ما انجام داده باشیم ولی رضایت مردم در آن نبوده باشد، توسعه نیست. توسعه وقتی معنی پیدا میکند که مردم از آن تبعیض، نابرابری و بیعدالتی متوجه نشوند».
💢 حزب اللهیزه کردن مهندسی اقتصادی!
🔷 غلبه نگاه مهندسی به علوم انسانی مبدأ مشکلاتی میشود که با جایگزینی نیروهای حزباللهی و انقلابی بجای تکنوکراتها حل نمیشود.
افراد و گروههای زیادی از نیروهای انقلابی و دغدغهمند عمدتاً از رشتههای فنی و با رویکرد افزایش کارآمدی به ارائه برنامه در عرصههای مختلف مشغولاند. بسیاری از آن حوزهها محیط مشترک اقتصاد و عدالت است و پشتوانههای مسلکی وهم علوم انسانی میخواهد. طرحهای کارآمد و چشمنواز برای حل مشکلات بخشی نباید ذوقزدگیای را موجب شود و توالی فاسد بلندمدت این دوری از مبانی نظری را اهمال کند.
📌 بهطور واضح تفاوتی در رویکردهای برخی کاندیداهای انتخاباتی ۱۴۰۰ با دوره۹۲و۹۶ پیدا بود. مثلاً دکتر جلیلی ۱۴۰۰ ایتانیتر و جلیلی ۹۲ مکتبیتر بود. آقایان قاضیزاده هاشمی، زاکانی و رئیسی نیز در طیف کمرنگتر همین رویکرد بودند. این فعالیتهای بخشی در ذیل یک نظریه جامع از عدالت و پیشرفت است که در بلندمدت هم نتایج خوب به بار میآورد.
✍️ «حجتالاسلام محسن قنبریان»
#عدالت_چرا_دولت_ها_نتوانستند #دولت_عدالتخواه #علم_اقتصاد #دانشگاه #مهندسی_اقتصادی #محسن_قنبریان #قنبریان #گرای_عدالت
☑️ @m_ghanbarian
عاشورا در نهج البلاغه.mp3
10.84M
📖سلسله بحث #درس_های_نهج_البلاغه
جلسه یازدهم ۱۴۰۰/۵/۱۵
#حجت_الاسلام_قنبریان
هیات راه فاطمه(س) قم
🔸عاشورا در نهج البلاغه
▫️صفحه سفید و حماسه عاشورا
•خطبه۵۱ ریشه حماسه عاشورا/ در صفین هم حسین(ع) حماسه آفرید.
• "فالموتُ، فی حیاتکم مقهورین؛ و الحیاة، فی موتکم قاهرین"؛ ریشه ی: "هیهات منّا الذله" و ...
• ابن ابی الحدید همین جا سیدالشهداء را سید اهل اباء از ضیم خواند
• نَفس اَبیّه را باید ملاقات کرد...
▫️صفحه سیاه و مصائب عاشورا
• خطبه۱۰۵ درباره مصائب عاشورا/ ریشه ثارالله و ابن ثارالله اینجاست
• "الا و انَّ لکُلِّ دَم ثائراً...آگاه باشید هر خونی، خونخواهی و هر حقی، خواهانی دارد.خوانخواهِ خون های ما، مانند حکم کننده درباره حق خویش است و او الله است که هرکسی را بجوید، بگیرد و هیچ گریزنده ای از دسترسش بیرون نیست".
• روضه ابن ابی الحدید برای سر سیدالشهداء...
*گوش دادن این فایل را به مبلغین و مداحان و خادمان اباعبدالله(ع) توصیه می کنیم
#محرم
☑️ @m_ghanbarian
⭕️برنامه سخنرانی دهه اول محرم حجت الاسلام قنبریان در بهبهان
☑️ @m_ghanbarian
⚪️ سوالی از آقای ملکیان و پاسخ ایشان:
❓❓سوال:آيا مي توان گفت که دينداري مطابق با جهان بيني مدرنيستي، نوعي تعلق خاطر داشتن نسبت به دين است؟
☘☘پاسخ: خير. انسان مدرن نمي تواند به دين تعلق خاطر داشته باشد و اگر چنين تعلق خاطري داشت، يا از دين تلقي معنوي دارد يا مدرنيته اش يك مدرنيته تمام عيار نيست. مثل بسياري از ما. افراد زيادي را ديده ام که واقعاً در زندگيشان تضاد است. روشنفكرانه ترين حرفها را مي زنند، ولي روز عاشورا اگر براي سينه زني بيرون نرود، يك عذاب وجداني مي گيرد. حالا سينه زني اي که فكر نمي کنم حتي از استحبابش هم نشود دفاع کرد. يا مي گويد، امسال متاسفانه شب احياء خوابمان برد و نتوانستيم يك مسجدي برويم و يك قرآني روي سرمان بگذاريم. اين شخص، يك مدرن تمام عيار نيست. مدرن ناشرمنده مي گويد اين حرفها يعني چه؟
🌼🌼استاد ملکیان،سنتگرایی،تجددگرایی،پساتجددگرایی،جلسه 10
______________________
⚪️ پرسشی از اینجا به ذهن می آید وآن اینکه در کشورهای متجدد اروپائی که شاهد تکمیل مدرنیزاسیون هستیم هم شاهد عزاداری مسیحیان هستیم. حتی گاهی عزاداری هایی خشن تر از آنچه در جهان اسلام می بینیم! اگر بگفته آقای ملکیان بین عزاداری ومدرنیته تضاد هست چطور شاهد این تجمعات بزرگ عزادار در اروپای مدرن هستیم؟! گاه چند کیلومتر روی زانو رفتن یا میخ به دست وپای خود زدن وتشبه به مسیح را شاهدیم آیا آن جمعیت اروپايی هم مدرنیسم شان ناتمام است؟!
پاسخ در ادامه👇
☑️ @m_ghanbarian
محسن قنبریان
⚪️ سوالی از آقای ملکیان و پاسخ ایشان: ❓❓سوال:آيا مي توان گفت که دينداري مطابق با جهان بيني مدرنيس
⚪️ پاسخ: مدرن ناشرمنده و عزاداری اباعبدالله
#بازنشر
⭕️ بنظر میرسد حرف جناب ملکیان نادرست نباشد. با این توضیح که مطلق عزاداری با مدرنیته تضاد ندارد؛
اما عزاداری اباعبدالله -لااقل آنچه در جامعه معاصر شیعی شایع است- با مدرنیته سازگار نیست.
🔺اگر عزاداری از هر جهت به اصطلاح اینان بنیادگرایانه خالی شود وهیچ مطالبه انقلابی وآرمانی نداشته باشد و صرفا گرامیداشت «یک قدیس» باشد که «محبت واحسان» به بشر ارزانی کرده، یا از باب «تفدیه» و... به آن واقعه تماشا شود قابل جمع با مدرنیسم است!
والبته تحریف بزرگ عاشوراست چنانچه شهید مطهری در حماسه حسینی به این انحراف وتحریف پرداخته است.
🔺عزاداران مسیحی اروپا، نه عیسای انقلابی ومبارز علیه ظالم ویاریگر مظلوم را سینه میزنند ونه شعار پیروزی خون بر شمشیر را در آموزه های خود دارند.
بلکه عیسی را فدا شده برای کفاره گناهان امت میدانند وتفدیه اورا در خود شبیه سازی میکنند.
🔺این برداشت سکولار وفردی از مسلوب شدن مسیح نه با قاتلان دیروزش (بنظر مسیحیان) کاری دارد ونه تابعی در امروز دارد ونه رد ونفی ای بر سلطان وسلطه ای دارد ونه...
🔺از قضا برخی روشنفکران سکولار ماهم تلاش برای قرائتی سکولار ومدرن از عاشورا دارند که اگر بگیرد ای بسا شاهد عزاداری ای مدرن مثل اروپا هم بشویم!
🔺مثلا مجید محمدی برای همسان سازی عاشورا با جهانی سازی غرب و هم راستا کردن عاشورا ومدرنیته دارد: «تفسیر مسیحائی از رنج ومصیبت امام، سازگاری بیشتری باساختار مدرن دارد»
(عاشورا در گذار به عصر سکولار/مقاله ی فرهنگ عاشورا در عثر سکولار ص ۲۰۷ تا۲۲۵).
⭕️ جمع بندی
🔺 صرف سینه زنی ،حتی زنجیر وقمه زنی منافاتی با مدرنیته ،سکولاریزم و جهانی سازی ندارد آنچه در تضاد هست روح اعتراضی عاشورا وتلاش برای جامعه موعود وآموزه های سیاسی- اجتماعی آن است .
همین مشکل با جمکران هم هست حاتم قادری سالی ۳ میلیون زائر جمکران با مدرنیته را ناسازگار میخواند در حالی که قریب همین جمعیت در زیارتگاههای واتیکان، فاطیما و... هم دیده میشوند بدون تضاد با مدرنیته.
🔺 سازگار کردن عاشورا و عزاداری حسینی با مدرنیته با اصل گرفتن مدرنیته در گرو قرائتی سکولار از عاشورا است چیزی که متفکران دینی مثل مطهری و روشنفکران مسلمان دهه ۳۰ و۴۰ شمسی آنرا ظلم مضاعف به حسین وتحریف ومیان تهی کردن عاشورا از عاشورا میدانند.
🔺 نکته جالب اینکه این قرائت مدرن از عاشورا وعزاداری با قرائت سنتی وغیر انقلابی مورد اعتراض مصلحان دیروز قرابتی نزدیک یافته است از این روست که قمه زنی طرفداران شبکه های شیرازی مورد پوشش رسانه های مدرن غرب واقع میشود اما عزاداری معقول اما حماسی وانقلابی بحرین ولبنان و عراق و ایران مورد بی مهری و حتی غضب این رسانه های جهانی است.
📝 محسن قنبریان ۹۵/۸/۱۸
☑️ @m_ghanbarian
💢عاشورا؛ نزاع دو اسلام 1⃣
نذر زنان برای قتل حسین(ع)
عبدالله بن هانی وقتی خواست افتخارات قبیله اش (بنی اود) را نزد حجاج بشمرد از جمله گفت:
زنانی از ما نذر کردند که اگر حسین بن علی کشته شود هر یک، ده شتر قربانی کنند و چنین کردند!
حجاج گفت: این منقبتی است به خدا!
عاشورا جدال مسلمان و رومی یا یهودی نبود؛ فقط جدال مسلمان_مسلمان هم نبود!
فقط دو صف جماعت و دو قصد قربت و دو نذر و عهد هم نبود!
نزاع دو اسلام بود!
کاملا متمایز با دو منظومه متفاوت!
بیشتر را در جلسه اول بحث بشنوید
instagram.com/mostazafin_tv
#حجت_الاسلام_قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
⭕️شیعه ی تراریخته!
یک جامعه نیز مثل یک موجود زنده ممکن است ژنی بیرونی به آن تزریق و جزء ژنوم آن شود و به نسل بعد منتقل شود؛ میشود شیعه تراریخته!
اشتباه نگیر ! قصه عمیق تر از عکس بالا یا عزاپارتی و حتی پاپ-مداحی هاست!
فرهنگ شاهان، چه ژنهایی به شیعه تزریق کردند؟!
مدرنیته مشغول چه دستکاریِ ژنتیکی بر تشیع است؟!
تشیع اصیل و ارگانیک چه ریختی است؟!
بیشتر را در بحث شیعه تراریخته بشنوید:
Instagram.com/abamahdi313
#حجت_الاسلام_قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
⭕️شیعه ی تراریخته 2⃣
• تا زمان امام کاظم(ع) -به جز دوره کوتاهی در عصر امام صادق(ع)- قبر حضرت امیر(ع) مخفی بود. بین شیعیان اختلاف بود که آیا در مسجد کوفه است یا در قصر یا در اراضی نجف؟!
حسن بن جهم نزد امام کاظم(ع) احتمال قصر را چنین باطل کرد: "به آن قائلین جواب دادم که: خداوند هرگز قبر امیرالمومنین را درقصر و خانه های ظالمین قرار نمی دهد"!
امام(ع) براستدلال او صحه نهاد و مذهب او را ستود.
• اصل ساخت عمارت بر قبور ائمه و زیارت آنان ضروری مذهب است و هیچ اختلافی در آن نیست. امام صادق(ع) به ابی عامر الساجی -واعظ اهل حجاز- از پیامبر(ص) روایت کرده بود که به علی(ع) فرموده بود: "هرکس قبور شما را تعمیر کند کٲنه سلیمان را در بناء بیت المقدس یاری کرده است".
• آن تشیع اصیل این سخن حضرت امیر(ع) وقت ورود به کوفه، آویزه گوشش بود که:"در قصر فساد منزلم ندهید!"
شعار پیامبر(ص) : تَبّاً للذَهَب: مرگ بر طلا!
نصب العینش بود!
• اما ژن شاهان و اشراف به فرهنگ تشیع ریخت، عمارت مزار آنان، حرم-کاخ شد ، قرآن و منبر طلا و درب و ایوانهای طلا باب شد و به نسلهای بعد منتقل شد!
حالا در عرف، تعظیم شعائر است و با متدینین و مجتهدین هم ادامه می یابد.
برای مطالعه بیشتر:
https://eitaa.com/m_ghanbarian/712
#اشرافیت_مذهبی
#حجت_الاسلام_قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
محسن قنبریان
💢عاشورا؛ نزاع دو اسلام 1⃣ نذر زنان برای قتل حسین(ع) عبدالله بن هانی وقتی خواست افتخارات قبیله اش (ب
۱-عاشورا؛ نزاع دو اسلام.mp3
12.18M
⚔ عاشورا؛ نزاع دو اسلام!
#حجت_الاسلام_قنبریان
🎙صوت جلسه اول
• بدیهی و بی اختلاف است که عاشورا، جنگ اسلام و روم، اسلام و یهود و حتی سنی با شیعه نیست! جنگ فسق و فجور های مصطلح با نماز و روزه و پاکی هم نبود! بلکه جنگ دو اسلام با هم بود
• هشت نما و نمایه از اینکه عاشورا، نزاع دو اسلام بود نه کمتر از آن!
• منظومه: استخفاف-استضعاف-استئثار-استبداد- استعباد ؛ زنجیره به هم متصل یک اسلام و مقابل اینها منظومه اسلام حسینی است!
• آن اسلام مثل ستاره دریایی یک جزء زنجیره اش میتواند به مرور اجزاء دیگر را بسازد: ویژه خواری به استبداد یا برعکس؛ و تا برده گرفتن ...
#محرم۱۴۰۰
☑️ @m_ghanbarian
۲-عاشورا؛ نزاع دو اسلام.mp3
15.81M
⚔ عاشورا؛ نزاع دو اسلام!
#حجت_الاسلام_قنبریان
🎙صوت جلسه دوم
• سه محور اسلام غیر محمدی در آخرین خطبه رسول الله(ص):
۱. سیاستهایی اجتماعی که به ذلیل کردن مردم می انجامد(استخفاف)
۲.سیاستهای اقتصادی ای که به فقیر سازی و کافر سازی آنها می انجامد(استضعاف)
۳.فاصله گیری با مردم که منجر به خورده شدن ضعفاء توسط اقویا میشود.
• آن حذرهای پیامبر اتفاق افتاد. جامعه مساواتی و قرار دادی مدینه (ساخت پیامبر)، به جامعه طبقاتی مکه و قریش سالاری جاهلیت منقلب شد!
• آنچه ایده احیای قریش سالاری و جامعه طبقاتی را تحقق داد، بیت المال چاق و نحوه توزیع تبعیض آمیز آن بود...
• حسین(ع) صدای آن جامعه مساواتی و محمدی بود که با مشت آهنین سرکوب شد تا دیگر کسی از آن ضعفاء و پابرهنگان جرات اعتراض نکند. اما آن راس روی نیزه، فریادش را در گلوهای مستضعفان عاریه نهاد...
(تفصیل نکات را در فایل صوتی بشنوید)
#محرم۱۴۰۰
☑️ @m_ghanbarian
💢عاشورا؛ نزاع دو اسلام 2⃣
مناجات شمر!
شمر در مسجد الحرام در ضمن دعای خود می گفت:"خدایا! من انسان شریفی هستم، مرا ببخش!"
وقتی به او اعتراض شد که چگونه خدا او را ببخشد در حالیکه پسر پیامبر(ص) را کشته است؟!
گفت: "ما دربرابر دستور امیران خود چه میتوانستیم بکنیم؟! اگر با آنان مخالفت می کردیم از خران آبکش بدتر بودیم"(مختصر تاریخ دمشق ج۱۰ص۳۳۲)
• خصوصیت اسلام غیر محمدی این بود که بجای "حفظ سنت"، بر "حفظ جماعت و وحدت"
و بجای "رعایت عدالت" بر "رعایت امنیت" پا میفشرد!
اسلام محمدی اما "امنیت" را برای "عدالت" و "جماعت و وحدت" را "حول حق و سنت" می خواست.
( برشی از جلسه سوم: عاشورا؛ نزاع دو اسلام)
#حجت_الاسلام_قنبریان
#محرم۱۴۰۰
☑️ @m_ghanbarian
⭕️ شیعه ترا ریخته 3⃣
شهادت سیدالشهداء، گناه ما یا کفاره ما؟!
یکی از دستکاری های ژنوم تشیع، تفسیر مسیحی از شهادت امام حسین(ع) و کفاره گناهان کردن آن است!
شهید مطهری می گفت:"از نظر مسیحیت این جزء متن مسیحیت است که عیسی به دار کشیده شد تا کفاره گناهان امت باشد! ما فکر نکردیم که این، حرف دنیای مسیحیت است و با روح اسلام سازگار نیست، با سخن حسین(ع) سازگار نیست. به خدا قسم این حرف تهمت به اباعبدالله است.
اباعبدالله که برای مبارزه با گناه کردن قیام کرد، ما گفتیم قیام کرد تا سنگری برای گناهکاران باشد! گفتیم: حسین یک شرکت بیمه درست کرد. بیمه چه؟ بیمه گناه! گفت: شما را از نظر گناه بیمه کردم در عوض چه بگیرم؟ اشک!
شما هرچه می خواهید باشید، ابن زیاد باشید! یک ابن زیاد در دنیا کم بود، امام حسین خواست زیاد بشود! گفت: ایها الناس هرچه می توانید بد باشید، که من بیمه شما هستم!
مکتب امام حسین بجای اینکه مکتب احیای احکام دین باشد، مکتب ابن زیاد سازی و یزید سازی شد!"
( ر.ک:حماسه حسینی ج۱ص۱۰۲و۱۰۳/ ج۲ص۱۷۱تا۱۷۳)
#حجت_الاسلام_قنبریان
#محرم۱۴۰۰
☑️ @m_ghanbarian
محسن قنبریان
💢عاشورا؛ نزاع دو اسلام 2⃣ مناجات شمر! شمر در مسجد الحرام در ضمن دعای خود می گفت:"خدایا! من انسان شر
۳-عاشورا؛ نزاع دو اسلام.mp3
12.88M
⚔ عاشورا؛ نزاع دو اسلام!
#حجت_الاسلام_قنبریان
🎙صوت جلسه سوم
• مختصات اسلام محمدی و غیر محمدی در کتاب دو امام مجاهد
• به دو جهت حرفهای جلسه دوم را در بیانات آیت الله خامنه ای هم طرح و تکرار می کنم...
• تکرار خوانش مختصات اسلام محمدی مقابل اسلام غیر محمدی -که آرمانهای انقلاب اسلامی هم بود- بهترین راه تقویت انقلاب است!
• چرا این حرفها در منابر و رسانه ها تکرار نمیشود؟! ممکن است دهه های آتی گفتنش جرم و این کتابها گمراه کننده تلقی شود!
• بدون رواج این تلقی از اسلام، هر اصلاحی زیر سنگینی گفتمان های محافظه کار له میشود
• جماعت، وحدت، امنیت ؛ گفتمانی هژمونیک که حرکت حسینی را به چالش می کشید. صف نصیحت کنان زودتر از مشت آهنین!
• اسلام محمدی، وحدت و جماعت را ذیل حق و سنت و امنیت را برای عدالت می خواست؛ نه امنیت حاصل از ماست مالی و ساخت و پاخت با ظلمه و علیه مستضعفان...
(تفصیل را از فایل صوتی بشنوید)
#محرم۱۴۰۰
☑️ @m_ghanbarian
۴-جادوی محبت.mp3
12.8M
#ویژه_نوجوانان
📵 بزرگسالان گوش ندهند!
جلسه چهارم بحث جادوی محبت/ #محرم۱۴۰۰
#حجت_الاسلام_قنبریان
🔆 جادوی گره زدن تقدیر! 1⃣
ترجیحا شب یا روز جمعه گوش دهید!
☑️ @m_ghanbarian
۴-عاشورا؛ نزاع دو اسلام.mp3
14.79M
⚔ عاشورا؛ نزاع دو اسلام!
#حجت_الاسلام_قنبریان
🎙صوت جلسه چهارم
• نمایی از توجیه دینی اسلام غیر محمدی!
• تقابل "المُسلّط بالجبروت"(استبداد) اموی با مردمسالاری علوی!
• شفافیت، همراه کردن مردم، عدم تاخیر در حقوق و مساوات ؛ شرط اطاعت از والی در اسلام علوی
• ربط آن استبداد به استئثار و ویژه خواری؟
• "ترین ها" ؛ اولین تیرانداز به مشرکان، آقازاده اش شد، اولین تیرانداز به اردوگاه حسین!
(تفصیل را در فایل صوتی بشنوید)
#محرم۱۴۰۰
☑️ @m_ghanbarian
💢عاشورا؛ نزاع دو اسلام 3⃣
اعتراض؛ فرصت یا تهدید؟!
امیرالمومنین(ع) به مردم شهرهایش می نوشت: "من عمّال و کارگزاران خود را نفرستادم که به شما ظلم کرده یا اموالتان را بگیرند؛ من آنان را فرستاده ام تا به شما دین و سنت را تعلیم دهند؛ هرکسی جز این کرد به من شکایت کنید تا او را قصاص کنم"(شرح ابن ابی الحدیدج۱۲ص۲۲)
در نامه۱۹ به فرماندار فارس نوشت:"دهقانان شهرت[که مسلمان هم نبودند] از رفتار خشن و سخت دلیِ تو شکایت کرده اند، که آنان را خوار شمرده و بر آنان ستم کرده ای..."
در اسلام علوی، چون مکتب و آرمان اصل است، اعتراض و شکایت مردم، فرصتی بیشتر برای تحقق آرمانهای اصیل انسانیِ این مکتب است.
در اسلام اموی، چون آدمها و گروه برخوردار اصلند، اعتراض و شکایت، یک تهدید است و به بدترین شکل سرکوب میشود؛ مثل عاشورا!
(برشی از جلسه پنجم/ حجت الاسلام قنبریان)
#محرم۱۴۰۰
☑️ @m_ghanbarian
محسن قنبریان
💢عاشورا؛ نزاع دو اسلام 3⃣ اعتراض؛ فرصت یا تهدید؟! امیرالمومنین(ع) به مردم شهرهایش می نوشت: "من عمّا
۵-عاشورا؛ نزاع دو اسلام.mp3
13.45M
⚔ عاشورا؛ نزاع دو اسلام!
#حجت_الاسلام_قنبریان
🎙صوت جلسه پنجم
• اعتراض در اسلام محمدی و غیر محمدی
• اعتراض در حکمرانی علوی یک فرصت است چون اصالت با مکتب و آرمان است و اعتراض ها خرج تحقق آرمان میشود
- نامه حضرت امیر(ع) به مردم
- نامه۱۹ نهج البلاغه
• در حکمرانی غیر علوی و اسلام غیر محمدی چون اصالت با افراد و گروه های برخوردار است، اعتراض تهدید است.
• مقایسه اعتراض سوده همدانی نزد علی(ع) و معاویه!
• ما با اعتراض هم جنس بازان مواجه نیستیم. اعتراضات عدالت خواهانه، نیروی آرمانی است.
• آزادی بخشی علوی/ نمونه "اربد"
• اگر در اعتراضات کسی کشته شد!/ الهائشات...
• توصیه اکید علی(ع) به مالک اشتر درباره خون مردم در دو فرضِ عمد و خطاء
• جمکران رفتن #رهبر_انقلاب و استغاثه در فتنه ها برای ریخته نشدن خون از کسی!
( تفصیل را در فایل صوتی بشنوید)
#محرم۱۴۰۰
☑️ @m_ghanbarian
۵-جادوی محبت.mp3
12.7M
#ویژه_نوجوانان
📵 بزرگسالان گوش ندهند!
جلسه پنجم بحث جادوی محبت/ #محرم۱۴۰۰
#حجت_الاسلام_قنبریان
🔆 جادوی گره زدن تقدیر! 2⃣
☑️ @m_ghanbarian
۶-عاشورا؛ نزاع دو اسلام.mp3
14.7M
⚔ عاشورا؛ نزاع دو اسلام!
#حجت_الاسلام_قنبریان
🎙صوت جلسه ششم
🔸 ۸روندی که بنظر مودودی اسلام نبوی را به اسلام پادشاهی تبدیل کرد:
1⃣ موروثی شدن
• یک دهه تدبیر برای ولایتعهدی یزید!
2⃣ تشابه به شاهان روم و ایران
• توجیه کاخ نشینی
3⃣ ثروت شخصی شدن بیت المال برای سلطان
• جملات سید قطب در مقایسه حسین(ع) با آقازاده های جهان اسلام
4⃣ پایان آزادی عقیده
• ماجرای مُناشده رُحبه و آزادی تفکر در اسلام علوی
5⃣ پایان استقلال قوه قضاییه
• مشترک المنافع شدن آقازادگان و حاکمان علیه حق طلبان
• طومار آقازادگان علیه حُجر بن عدی
6⃣ پایان حکومت شورایی و شروع استبداد
• مقابل نامه۵۰ و همراه کردن مردم
7⃣ ظهور تعصبات قومی و نژادی
• عرب-عجم کشید به اموی غیر اموی!
8⃣ نابودی برتری قانون
• ماجرای عجیب گردنبد!
(تفصیل را در فایل صوتی بشنوید)
#محرم۱۴۰۰
☑️ @m_ghanbarian
⭕️ شیعه ی تراریخته! 4⃣
نیزه و زنبیل!
بر بدن سیدالشهدا(ع) دو دسته زخم و جراحت بود:
• یکی جراحات عاشورا از تیغ و نیزه و سنگ و عصا!
• یکی جراحتی کهنه بر کتف از جای زنبیل های شبانه برای محرومان.
جراحات قسم اول بخاطر آزادگی اش بود و جراحت دوم برای مردانگی اش!
پدرش امیرالمومنین(ع) به شیعه آموخت:
اللهم اجعَل نَفسی اوّلَ کَریمَه تَنتَزِعُها مِن کَرائِمی(خ۲۱۵): خدایا اولین ارزشی که از ارزشمندی هایم می گیری، جانم باشد!
یعنی بدون آزادگی، مردانگی، جوانمردی و سایر ارزشهای اصیل زندگی، زیستن ممنوع!
(برشی از جلسه ۵ بحث شیعه تراریخته)
#حجت_الاسلام_قنبریان
#محرم۱۴۰۰
☑️ @m_ghanbarian
⭕️ شیعه ی تراریخته! 5⃣
بازاری شدن زندگی!
زندگی در فرهنگ تشیع، مقهور اراده پَست نشدن است. نفَس نکشی اما اراده ات قاهر باشد، زنده تری تا زبون اراده های پست و فرومایه باشی!(ر.ک: خ۵۱)
قیمت گذاری اراده و بازاری کردن زندگی، به هم ریختن آن ژنوم انسانی و اصیل است!
قیمت انسان، زیستن مرفه و امکاناتش نیست. قیمتش ارزشهای اوست.
در هر دهه از عمر یک ارزش را باختن و تفاله به عزرائیل دادن، زندگی نیست. برای رفاه، جاه طلبی، اشتهار و تکاثر و... ؛ مردانگی، غیرتمندی و جوانمردی و آزادگی دادن، انسان را تفاله و زندگی را بی ارزش می کند.
(برشی از جلسه۶ بحث شیعه تراریخته!)
#حجت_الاسلام_قنبریان
#محرم۱۴۰۰
☑️ @m_ghanbarian
۷-عاشورا؛ نزاع دو اسلام.mp3
16.99M
⚔ عاشورا؛ نزاع دو اسلام!
#حجت_الاسلام_قنبریان
🎙صوت جلسه هفتم
• هشدار به مالک اشتر درباره بازتولید زنجیره اسلام غیر محمدی!
• سه ویژگی فساد زای آقازادگی و داماد و عروس های حاکمان!
- استئثار(ویژه خواری)
-تطاول(گردن فرازی و تبختر)
-بی انصافی در معامله
• بغی قارون ها و ویژه خوارها هم شورش است! نه اعتراض فقراء
• این حرفها تضعیف حکومت ولایت فقیه نمیشود؟!
• جایگاه اعتراض و دفاع انقلابی در اندیشه رهبر انقلاب
• چرا جرم درباره مسئولین مشدّد است اما مجازات مسئول مجرم مضاعف نیست؟!
• سیمای اسلام علوی در اینباره...
• نمونه ای از اسلام حسین(ع)، اسلام یزید در عاشورا
(تفصیل را در فایل صوتی بشنوید)
#محرم۱۴۰۰
☑️ @m_ghanbarian