#گزارش_تصویری
امروز توفیقی شد تا در جمع فعالین جهادی سیستان و بلوچستان باشیم و از نزدیک با فعالیت ها و محدودیت های تعلیم و تربیت در این مناطق آشنا شویم. گاهی حضور در میدان های دشوار تربیتی مناطق محروم برای هر کنشگری نیاز است 😔
🆔 @m_rahmani_g
#شفافیت
به نظر می رسد که #شورای_نگهبان روزهای دشواری را در پیش روی دارد و می بایست تلاش خود را برای ایجاد تعادل بین #مصالح_عمومی و #شفافیت نماید. دوگانه ای قدیمی که ریشه در خطای شناختی #دانای_کل و فداسازی مصالح بلندمدت برای مصالح کوتاه مدت دارد.
شفافیت در منطق گزینش و تایید صلاحیت کاندیداها، می تواند در بلندمدت منجر به افزایش مسئولیت پذیری مردم نسبت به انتخابات خود و همچنین افزایش مشارکت اجتماعی گردد. در حالیکه عدم شفافیت - ولو با لحاظ مصالح عمومی - نهایتاًمنجر به کاهش سرمایه اجتماعی در بدنه مردمی خواهد شد.
🆔 @m_rahmani_g
هدایت شده از گروه مشاوران مدیریت رواق
42.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌توضیحاتی در مورد سرفصل تدوین استراتژی فرهنگی
استاد: دکتر محمد رحمانی
#قسمت_اول
با ما همراه باشید🌱.....
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
🌐 کانال اطلاع رسانی دوره تخصصی مدیریت فرهنگی
🆔 https://eitaa.com/rwaqgroup
هدایت شده از گروه مشاوران مدیریت رواق
48.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌توضیحاتی در مورد سرفصل تدوین استراتژی فرهنگی
استاد: دکتر محمد رحمانی
#قسمت_دوم
با ما همراه باشید🌱.....
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
🌐 کانال اطلاع رسانی دوره تخصصی مدیریت فرهنگی
🆔 https://eitaa.com/rwaqgroup
هدایت شده از مدرسه تربیت اسلامی فیض
با سلام
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
فراخوان جذب نیروی کار در شتابدهنده متیس🌱🌱
🔷 به یک کارشناس اجرایی نیازمندیم.
اگر مایل هستید در این زمینه با ما فعالیت داشته باشید .
لطفا رزومتون را برای ما ارسال کنید
بعد از بررسی شرایط در صورت پذیرش با شما تماس گرفته میشود. 🙏
شماره تماس جهت ارسال رزومه در ایتا یا تلگرام👇
٠٩٣٩٩۶٩۴١۶۶
🔵 مسعود پزشکیان
🔴 محمد باقر قالیباف
🟡 سعید جلیلی
در حالیکه دوستان انقلابی در حال جدال بر روی دوگانه هایی مانند «گفتمانی-مدیریتی»، «نظری-میدانی»، «فسادگریز-فسادپذیر»، «باندباز-شایسته سالار» و ... هستند، حجم توجهات بر کاندیدای دیگر در بدنه عمومی بالاتر است. گرچه حجم توجه برای چهره ای که کمتر شناخته شده بوده است امری طبیعی است اما اگر وفاقی صورت نگیرد، احتمال دارد که این توجهات تبدیل به گرایشات و در نهایت انتخاب گردد.
پی نوشت: نتایج جستجوی کاربران در گوگل در هفت روز گذشته
🆔 @m_rahmani_g
🎉منتشر شد
📚 #کتاب «خوانشی بر دلالت های تربیتی طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن»
به همت دوستان عزیزم در اندیشکده مرآت و انتشارات تعالی مبین منتشر شد🙏
در این کتاب تلاش شده تا چهار خوانش مبتنی بر کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن با پرداختن به «اسلام در میانه دو تیغ»، «نظریه کارخانه انسان سازی»، «سنت های الهی ناظر به تربیت» و «ملاحظاتی در معرفت افزایی دینی» مرور گردد.
🛑این کتاب را به مربیان و فعالین تعلیم و تربیت پیشنهاد می کنم.
🌀 جهت دریافت کتاب با آیدی @ad_merat ارتباط بگیرید.
🆔 @m_rahmani_g
#یادداشت
نوجوانان پیشران و امکان سنجی رای گیری در سنین پایین تر
✅ آلفونسو کالدرون پس از زنده ماندن از تیراندازی در دبیرستان مارجوری استونمن داگلاس، به یک فعال کنترل اسلحه تبدیل شد. در تابستان 2017، چهار نوجوان ساعت صفر، جنبش ملی آب و هوا را تأسیس کردند. اینها تنها تعدادی از میلیونها فعال آگاه و قدرتمند هستند که در سن 16 سالگی تاریخ را تغییر میدادند. آنها به سازمان ملل مراجعه کردهاند، پروندههای دیوان عالی را آماده کردهاند، مدارس و جوامع را متحول کردهاند، و شرکتها و سیاستگذاران را در هر سطحی از دولت به چالش کشیدهاند. یک کاری که نتوانستند انجام دهند رای دادن است و در دنیا دیدگاه هایی بر این موضوع پافشاری دارند که زمان تغییر آن فرا رسیده است.
🤔 در اکثر ایالت های آمریکا، افراد 16 ساله حق رانندگی دارند. آنها می توانند ازدواج کنند، به اتحادیه کارگری بپیوندند، مدرسه را ترک کنند و تمام وقت کار کنند، مالیات بر درآمد بپردازند، حداقل دستمزد بگیرند، بدون رضایت والدین خود خانه را ترک کنند، خلبان یک گلایدر، ناخدای یک قایق، نجات غریق باشند، رضایت نامه پزشکی. درمان، گرفتن پاسپورت و شرکت در آزمون های آمادگی کالج که اکثر بزرگسالان در آن ها عملکرد ضعیفی دارند. و در حالی که مطالعات نشان می دهد که آنها همان سطح درک افراد 21 ساله از مدنی را نشان می دهند، آنها در مورد اینکه چه کسی جوامع و کشور آنها را اداره می کند - نظری ندارند - حتی اگر آنها کسانی باشند که با عواقب تصمیمات زندگی می کنند.
🌐مطالعات نشان می دهد که رای دادن یک عادت است هنگامی که رای دهندگان در اولین سالی که واجد شرایط هستند رای می دهند، احتمال بیشتری دارد که در هر انتخاباتی در آینده رای دهند. علاوه بر این، تحقیقات نشان میدهد که احتمال رای دادن جوانان 16 ساله بیشتر از 18 سالهها است. در صحنه بین المللی نیز سابقه زیادی وجود دارد. از سال 2017، سن رای دادن در برزیل، اکوادور، آرژانتین، نیکاراگوئه، اتریش و اسکاتلند 16 سال بود. قابل توجه است که اتریش سن پایینتر رایدهی خود را با افزایش آموزش مدنی در دبیرستانها ترکیب کرد و برای اولین بار مشارکت بیشتری را نسبت به سن رایدهی 18 سال تجربه کرد. این یک مدل امیدوارکننده برای ماست.
حقیقت مطلب این است که تا وقتی که پارادایم فکری ما به نوجوانان #نوجوان_پیشران نشود و از تهدید محوری به فرصت محوری تغییر نیابد، مطالعه، پیشنهاد و بررسی نسبت به تغییر قوانین پیشین در خصوص نوجوانان نیز صورت نخواهد گرفت. نوجوانانی که به درستی این کم محلی را درک نموده و در یک اقدام متقابل مسیر زیست خود را تغییر می دهند و این واکنشی است طبیعی در قبال رویکردهای ما در حکمرانی.
🆔 @m_rahmani_g
🔰⚜🔰⚜🔰
🔰⚜🔰
🔰
به نام خدا
💠 *گامهای بلند شهید رئیسی عزیز در تحول آموزش و پرورش و راهکارهای استمرار آن*
🔹 *دورهمی اهالی تعلیم و تربیت با میزبانی کانون مدارس اسلامی*
📆 چهارشنبه ۳۰ خرداد
ساعت ۱۷ تا ۲۰
📡 *پخش زنده* برنامه اطلاع رسانی میشود، انشاءالله.
🔸 علاقهمندان برای حضور در این نشست میتوانند با شماره زیر در پیامرسان بله، هماهنگ نمایند: 👇
☎️ 0910 744 7900
🍃 ارتباط با *کانون مدارس اسلامی* 👇
تارنما:
🌐 https://kanoonma.ir/
پیامرسان بله:
📮@kanoonma_ir