🌹🌹السَّلامُ عَلَیْکُمْ یا اَهْلَ بَیْتِ النُّبُوَّةِ..
🌹زندگینامه مختصری از حضرت سکینه سلام الله علیها:حضرت سکینه، دختر ابى عبدالله الحسین (ع) و رباب، دختر امرء القیس است. نام اصلى وى، " آمنه" یا " امیمه" بود و مادرش رباب او را به " سکینه" ملقّب ساخت.(۱)
🌹این بانوى شریف علوى در دامن مهرانگیز پدر ارجمندش حضرت امام حسین (ع) و مادر گرانمایه اش حضرت رباب (س)و عمه بزرگوارش حضرت زینب کبرى(س) پرورش یافت و از راهنمایى و تربیت ناب برادرش حضرت على بن الحسین(ع)، معروف به زین العابدین در ایّام امامت آن بزرگوار، بهره هاى وافر یافت.
🌹وى از زنان خردمند و داناى عصر خویش بود. علاوه بر بهره مندى کامل از حُسن جمال، از فضایل معنوى مانند تعّبد، تدیّن و تقواى الهى برخوردار بود و در زمینه شعر، سخنورى و فصاحت بیان از ممتازان عصر و خانه وى، همیشه مجمع ادبا، شُعرا و سخن سرایان عرب بود.(۲)
🌹درباره تاریخ تولدش، اطلاع دقیقى در دست نیست. امّا وى در واقعه عاشورا، دخترى رشید و بالغ بود.
🌹برخى از مورخان، وى را در واقعه کربلا، بین ده تا سیزده ساله خوانده اند. بنابراین تولدش باید میان سالهاى ۴۷ تا۵۰ قمرى باشد. او در مدینه و در اواخر عصر امامت حضرت امام حسن مجتبى (ع) دیده به جهان گشود.(۳)
🌹امام حسین (ع)به تمامى فرزندانش، از جمله سکینه، عشق و علاقه داشت و آنان را به خاطر برخوردارى از فضایل و کمالات نفسانى، بسیار دوست می داشت.
🌹روایت شد، که آن حضرت درباره سکینه و مادرش رباب و خانه اى که آن دو در آن زندگى مى کردند شعرى عاطفى سرود که ترجمه اش چنین است:
🌹به جانت سوگند ! من به راستى خانه اى که سکینه و مادرش رباب در آن باشند، دوست دارم. من آن دو را دوست دارم و براى آنان دارایى ام را نثار می کنم و هیچ ملامتگرى نمی تواند مرا در این کار سرزنش کند.(۴)
▪️این بانوى مکرمه، بین ۶۷ تا ۷۰ سال زندگى کرد و سرانجام در کمال شرافت و عفت دار فانى را وداع گفت.
▪️درباره در گذشت این بانوى بزرگ علوى، دو روایت نقل شده است: روایت نخست حاکى است که وى در پنجم ربیع الاوّل سال ۱۱۷ هجرى قمرى و در عصر خلافت هشام بن عبدالملک و در حاکمیت خالد بن عبدالملک بن حارث، در مدینه بدرود حیات گفت و روایت دیگر می گوید که وى در پنجم ربیع الاوّل سال ۱۲۶ هجرى قمرى در مکه معظمه وفات یافت .(۵)
▪️به هر روى، در گذشت وى در پنجم ربیع الاوّل، مورد اتفاق تاریخ نگاران و سیره نویسان است. در همان سالى که حضرت سکینه (ع) وفات یافت، خواهرش حضرت فاطمه بنت الحسین (ع) نیز در مدینه بدرود حیات گفت. (۶)
📚منابع:
۱- منتهى الآمال، ج ۱، ص ۴۶۲ و وفیات الاعیان، ج۱، ص ۳۷۹
۲- اعلام النّساء، ج ۲،ص ۲۰۲
۳- شام، سرزمین خاطرهها، ص ۱۰۴
۴- منتهى الآمال، ج ۱، ص ۴۶۳
۵- شام، سرزمین خاطرهها، ص ۱۰۷؛اعلام النسّاء، ج ۲، ص ۲۲۴؛ وفیات الاعیان، ج ۱، ص ۳۷۸
۶- وقایع الایام، ص ۲۰۶ و منتهى الآمال، ج ۱، ص ۴۶۳.
#مسجد_سید_الشهداء_علیه_السلام
#هیئت_چهارده_معصوم_علیهم_السلام
#فقط_حیدر_امیرالمومنین_است
🔶 ما را در فضای مجازی دنبال کنید🔶
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅┄
🆔️🕌 @m_s_shohada
📲 @Yas_133
مراسم عزاداری شهادت امام حسن عسکری ع
بیاد شهید🕊 مدافع حرم
نوید صفری
چهارشنبه ۲۱ شهریور ساعت ۲۱
حسینیه مسجد سیدالشهدا ع
#هیئت_چهارده_معصوم_ع
________________________________
#فقط_حیدر_امیرالمومنین_است
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅┄
🆔 @m_s_shohada
📲 @Yas_133
May 11
🔺وصیت #شهید اردنی؛
ماهر ذیاب الجازی الحویطی
اگر دین ندارید، غیرت و غرور داشته باشید
🔰 وصیتنامه دستنویس شهید ماهر ذیاب الجازی مجری عملیات ضد صهیونیستی در گذرگاه الکرامه:
سلام علیکم و رحمت الله و برکاته
مادر و پدرعزیزم؛ مرا ببخشید و از من راضی باشید که به خواست خدا شهید خواهم شد و خداوند را از این بابت سپاس می گویم.
از شما می خواهم مرا یاد نکنید، اما یادآور اقدامی که انجام می دهم باشید تا شاید جاودانه شود و به فرزندان امت عربی و به ویژه فرزندان اردن انگیزه دهد تا در برابر اشغالگران صهیونیست بایستند که فجیع ترین جنایت ها را علیه برادران و کودکان و زنان ما در #غزه و #فلسطین انجام می دهند.
برادران عربم؛ اگر دین ندارید، غیرت و غرور داشته باشید.
پ.ن : شهید ماهر ذیاب الجازی الحویطی، ۳۹ ساله، دارای دو فرزند، نظامی بازنشسته ارتش اردن. فقط از یک نظامی باتجربه چنین تیراندازی دقیقی بر میآید که با شلیک چند گلوله سه نظامی شهرکنشین را در دم به درک برساند... روح این شهید با شهدای غزه و کرانه باختری و تمام محور #مقاومت محشور باد. باشد که شهادتش در دفاع از مظلوم او را سزاوار بهترینها نزد معبود کند.
#مسجد_سید_الشهداء_علیه_السلام
#هیئت_چهارده_معصوم_علیهم_السلام
🔶 ما را در فضای مجازی دنبال کنید🔶
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅┄
🆔 @m_s_shohada
📲 @Yas_133
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃بسم الله الرحمن الرحیم🍃
💠تفسیر کوتاه سوره بقره 💠
🔸آیه ۱۲۶🔸
-------------------ترجمه آیه-----------------
🍃و (بیاد آور) هنگامى كه ابراهیم گفت: پروردگارا! این (سرزمین) را شهرى امن قرارده و اهل آن را، آنان كه به خدا و روز آخرت ایمان آورده اند، از ثمرات (گوناگون) روزى ده. (اما خداوند) فرمود: به آنهایى كه كافر شوند (نیز) بهره ى اندكى خواهم داد. سپس آنها را به قهر به سوى عذاب آتش مى كشانم و چه بد، سرانجامى است.
-------------------نکات آیه-----------------
💠در این آیه حضرت ابراهیم، رزق دنیا را تنها براى مؤمنان درخواست كرد، امّا خداوند این محدویّت را نمى پذیرد واز اعطاى رزق مادّى به كفّار امتناع نمى ورزد.
💠 یعنى رزق مادّى مهمّ نیست، لذا به اهل و نااهل هر دو داده مى شود، امّا مقامات معنوى و اجتماعى و رهبرى، بسیار مهم است وبه هر كس واگذار نمى شود.
#مسجد_سید_الشهداء_علیه_السلام
#هیئت_چهارده_معصوم_علیهم_السلام
#فقط_حیدر_امیرالمومنین_است
🔶 ما را در فضای مجازی دنبال کنید🔶
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅┄
🆔️🕌 @m_s_shohada
📲 @Yas_133