✅مهمترین محورهای سخنان امروز رهبری در مقوله حجاب این ها بود:
۱. تاکید بر بعد قانونی و لازم الرعایه حجاب
۲. تاکید بر الزام و وجوب مسلم شرعی حجاب
۳. تاکید بر دخالت بیگانگان در چالش حجاب
۴. اشاره به جریان داخلی کمک کننده به دخالت بیگانگان
۵. هوشیاری نسبت به برنامه دشمن برای گامهای بعد از کشف حجاب تا ارتجاع کامل به وضع قبل از انقلاب
۶. تاکید بر اصل خودی انگاری سهل انگاران در مقوله حجاب
🔴حمله به جاسک با دستاوردهای دروغین در فضای مجازی و شکست در میدان
🔺اسرائیل با فعالکردن جوجه تروریستها از سیلی سخت امان نمییابد
گروهک تروریستی جیش الظلم امشب با سه حمله تروریستی همزمان به مقرهایی در چابهار و راسک، پوشش رسانهای وسیعی از این اقدام خود انجام داد.
‼️همزمان با این عملیات تروریستی، اکانتهای اسراییلی شناخته شدهای که معمولاً ترورهای خود اسراییل را اطلاع میدهند، به شیوهی حماسهگونهای این تروریسم را پوشش دادند.
🔺تروریستها مدعی شده بودند که پایگاه سپاه در راسک را تسخیر کردهاند که اخبار موثق نشان داد خبر کاملاً کذب است و تا کنون با هلاکت چند تن از نیروهای نیابتی رژیم اسرائیل(جیشالظلم)، تروریستها فعلاً در تلاشند به نوعی از مهلکه فرار کنند.
💢تحلیلها میگوید این عملیات و این نوع پوشش رسانهای و این برهه خاص، دوچیز را بسیار روشن میکند:
📍اول اینکه این گروهکها تا چه اندازه با ادعای دروغ اسلامگرایی، اما در واقع وابسته به اسراییل و منافع او هستند
📍و ثانیاً: اسراییل به میزان زیادی در اضطراب «سیلی سخت» ایران در واکنش به ترورهای اخیر دمشق است و به همین دلیل مدام تلاش میکند که تمرکز ایران از زدن این سیلی را کم کند.
🔺بنابراین تروریستها که امشب در جاسک و چابهار با استفاده از دروغ و فیلمهای ساختگی در فضای مجازی برای خود دستاورد میساختند، نه تنها اصل سیلی سخت به رژیم صهیونیستی را منتفی نخواهد کرد، بلکه صرفاً «انگیزه» و «اندازه» سیلی را تشدید میکند.
💠 چرا تمرکز بر موضوع انتقام، ایستادن در نقطه اشتباه تحولات است؟
🔸احتمالا ساعت های پیش رو، بستر اولین رخداد نظامی رسمی ایران بر علیه رژیم صهیونیستی و البته یکی از هزارمین مورد غیررسمی آن خواهد بود. این اتفاق در عین این که از حساسیت برخودار است اما پرداختن به آن و به طورکلی تمرکز بر مقولاتی چون حضور مستقیم ایران، انتقام، تقاص، سیلی و ... ایستادن در نقطه غیراساسی و اشتباه تحولات منطقه است.
🔹امروز جمهوری اسلامی امیر حوادث غزه است و رقیبانش همگی اسیر. این برتری در وهله نخست به حمایت تسلیحاتی، مالی، سیاسی و رسانه ای ایران از مقاومت مرتبط نیست. طوفان الاقصی و حوادث پیرامون آن مظهر غلبه منطق جمهوری اسلامی در مناسبات قدرت و اثبات حقانیت آن در الهیات سیاسی معاصر بوده است.
🔸حجم مصیبت در غزه معلول شکاف میان منطق انسان و جهان انقلاب اسلامی با انسان و جهان مدرن است و هیچ چیز این فاصله را جز همین حجم خشونت پر نمیکند. هیچ حد واسط مشترکی برای ما دیگر وجود نخواهد داشت، اگر بود هیچگاه عالم غربی زیر بار هزینه های این جنایات نمی رفت. امروز عالم مدرن هیچ ابزار دیگری جز کشتار جمعی برای تعامل با عالم انقلاب اسلامی ندارد.
🔹زلزله امروز غزه و طوفان الاقصی معلول برخورد دو سازه تمدنی و تاریخی است. بر شالوده این دو سازه هیچ پدیده واحدی استوار نخواهد ماند. خون های مقدسی که بر زمین آسمانی غزه ریخته می شود، خون بهای از جاکندگی و وارستگی انسان انقلاب اسلامی از رویای آمریکایی است.
🔸این خون ها امروز بیداری آفریده و به برکت آن، گفتار ۴۵ ساله جمهوری اسلامی در موضوع فلسطین، اسرائیل و غرب تبدیل به نجوای درونی میلیون ها انسان و پیش نویس قطعنامه های بین المللی شده است. حماسه غزه به همه فهماند، منطقی که ۴۵ سال جمهوری اسلامی برمبنای آن همه سیاست های منطقه ای خود را بنا کرده و برای پایداری بر آن زخم ها خورده، حرف ها شنیده، فشارها کشیده و بهترین انسان های خود را تقدیم نموده، سنت تغییر ناپذیر هستی است که هیچ مفری از آن وجود ندارد. به رسمیت نشناختن رژیم و سفارش به مقاومت خونین اگر روزی یک داعی داشت امروز یک جهان حامی آن است.
🔹غلبه منطق جدید نوید دهنده شکل گیری نظم جدید خواهد بود. تغییر موازنه مابین عقلانیت ها و الهیات هاست که تغییرات سیاسی، نظامی، اقتصادی و جغرافیایی را پی ریزی می کند.کوچکترین حوادث معرکه حتی به اندازه یک آه که از زبان یک مادر غزاوی خارج میشود تقویت کننده منطق جمهوری اسلامی و تضعیف کننده طرح های معارض اوست.
🔸وقتی یک منطق در حال غلبه پیدا کردن است دیگر نمی شود تحولات را بر اساس کلیشههای سابق تحلیل نمود و ارزش گذاری کرد. مفاهیمی همچون انتقام، تقاص یا بازدارندگی پیش از ۷ اکتبر، کلیشههای مناسبی برای تعیین وضعیت ایران در قبال اقدامات رژیم صهیونیستی و طرح های آمریکایی بود اما امروز کل صحنه با همه جزئیات و اضلاعش دگرگون شده است. انتقام اختصاص به معرکه ای دارد که در آن تعادلی مابین قدرتها وجود داشته باشد، طوفان الاقصی هیچ توازنی مابین ما و استکبار باقی نگذاشته است. کل صحنه نموداری از مجازات و تنبیه تاریخی ارزش های آمریکایی توسط منطق انقلاب اسلامی است.
🔹وقتی در تحلیل مناسبات، همچنان تمرکز بر ادبیات انتقام است معنایش آن است که هنوز درک درستی از تحولات صورت نگرفته است. در نظم جدید اساسا واژگانی همچون انتقام و بازدارندگی دیگر برای ما بیمعناست. طوفان الاقصی و من تبع آن این مفاهیم را از معنای سابق تخلیه کرده است. تا زمانی که طرح واره نوینی از حوادث غزه شکل نگرفته باشد ما همچنان گرفتار کلیشه های سابق خواهیم ماند. روایت فتح آوینی طرح واره ای برای سامان دادن به خرده گزارشات میدانی از دفاع مقدس بود و ما امروز بیش از هر چیز از فقدان آوینی غزه در رنج راهبردی هستیم.
🔸ممکن است جمهوری اسلامی در پاسخ به ترور دمشق یا بقیه حوادث مشابه، تل آویو و حیفا را با خاک یکسان و یا تصمیم بسیار محدودتری بگیرد که اساساً ممکن است این تصمیمات در نقطه خود بهترین تصمیم هم نباشد اما زوم کردن لنزها در این موضوع ناشی از ایستادن در نقطه اشتباه تحولات است.
🔸باقیماندن غذا در فضای دهان روزهدار
✅ اگر علم به وجود باقیمانده غذا در بین دندانهایتان و یا علم به رسیدن آن به حلق نداشتهاید و فرو رفتن آن هم عمدی و با التفات نبوده، قضای روزه بر شما واجب نیست.
#احکام
✍ چرا پاسخ ایران هنوز فرا نرسیده است؟
1. مطلبی که درباره تاخیر ایران در پاسخ گفته میشود، صحیح نمی باشد. ایران هیچ زمانی برای پاسخ تعیین نکرده است. تمامی ساعات اعلامی یا توسط دشمن تخمین زده شده بودند یا گمانه زنی کارشناسان بوده است
2. برهم زدن معادلات دشمن : همانگونه که گفته شد دشمن صهیونیستی در ابتدا گمان می کرد پاسخ ایران ظرف 48 ساعت از روز چهارشنبه فراخواهد رسید ، وظیفه فرماندهان و مقامات نظامی علاوه بر طراحی عملیات برهم زدن معادلات دشمن نیز می باشد که موجب موفقیت بیشتر عملیات خواهد شد
3. عملیات روانی : یک پاسخ خوب علاوه بر ابعاد سیاسی ، نظامی دارای ابعاد اجتماعی ، اقتصادی و روانی نیز می باشد. ایران علاوه بر دستاورد نظامی باید طوری عمل کند که جامعه صهیونیست ها متحمل فشار روانی و اقتصادی نیز شوند.
تعلیق فعالیت سفارت های رژیم نیز در این چارچوب قرار می گیرند
البته باید توجه کرد مسخره بازی و پخش گسترده فیک نیوز آن هم به شکل مضحک و خنده دار که بیشتر افکار عمومی خودی را هدف قرار میدهد در چارچوب عملیات روانی علیه دشمن نیست و بیشتر همدستی با دشمن و نوعی تروریسم رسانه ای ست. صهیونیست ها بیشتر به چنین مواردی خواهند خندید و از طرفی اعتماد افکار عمومی به نیروهای نظامی نیز کاهش پیدا می کند. پس این اقدامات مضحک نه تنها عملیات روانی نیست بلکه نوعی خیانت نیز محسوب میشود.
4. آمادگی کامل نیروهای نظامی : گرچه پاسخ مستقیم و حمله اسرائیل به ایران بسیار بعید به نظر میرسد اما وظیفه نیروهای نظامی و فرماندهان این است با در نظرگرفتن هر سناریویی برای مرحله پس از پاسخ حداکثر آمادگی را ایجاد کرده و حتی آمادگی ورود به جنگ تمام عیار را نیز داشته باشند
5. آمادگی کامل متحدان: پاسخ ایران علاوه بر خود، بر متحدان به ویژه سوریه و لبنان نیز تاثیر می گذارد ، به همین منظور نیاز است فرصت لازم در اختیار آنها گذاشته شود
تهدیدهای مجدد امروز سید حسن نصرالله و تقویت نیروهای سوری در جولان را باید در این راستا دید
6. انتخاب تاکتیک نظامی کارآمد: رویداد پیشرو درگیری میان یکی از برترین قدرت های موشکی جهان و یکی از برترین قدرت های پدافندی جهان است، و بدون شک آمریکایی ها نیز با تمام توان در دفع حمله به صهیونیست ها کمک می کنند ، به همین منظور انتخاب تاکتیک صحیح و طراحی بی نقص عملیات برای دستیابی به حداکثر اهداف نیاز است
فراموش نکنید بهترین پاسخ همیشه سریع ترین یا قوی ترین پاسخ نمی باشد ، بلکه بهترین پاسخ اثرگذارترین و کم هزینه ترین پاسخ است.. به همین منظور نیروهای نظامی این روزها حداکثر تلاش خود را به کار گرفته اند
متاسفانه شاید فضای رسانهای که به اشتباه و در سایه برخی مسائل ایجاد شده است این تصور را برای عموم پیش آورده است که ایران پاسخ خود را عقب انداخته است، حال اینکه این چنین نیست.
فراموش نکنیم پاسخ حتمی ست و قطعا از سوی ایران انجام خواهد شد
🔰اداره اسلامی کشور یعنی هم در جنبه مادی و هم در جنبه معنوی، پیشرفت بیوقفه واقع بشود
💠رهبر معظم انقلاب اسلامی:
🔸ادارهی اسلامی یک کشور، یعنی هم در جنبهی مادّی، هم در جنبهی معنوی باید در مسیر پیشرفت بیوقفه و بدون عقبگرد واقع بشود. یعنی از لحاظ رفاه عمومی، امنیّت جسمی و اخلاقی، عدالت.
🔸عدالت را باید درست فهمید. عدالت یعنی نفی فاصلهی طبقاتی در استفاده از فرصتها، فرصتهای عمومی.
🔸همهی فرصتها بایستی بالسویه در دسترس مردم قرار داده بشود. امتیاز استفادهی از فرصتها این ظلم است، این خلاف عدالت است.
🔸عدالت فقط در مسئلهی مالی که نیست. مسائل آبرویی، مسائل کاری، شغلی، حیثیّتها، بقیهی چیزها، اینها هم چیزهایی است که در آن باید رعایت عدالت بشود.
🔸عدالت. پیشرفت علمی، گسترش سلامت، جوان نگه داشتن جمعیّت، انواع سازندگیها و نوآوریها؛ ادارهی اسلامی کشور که می گویم یعنی اینها باید تحقّق پیدا کند.
۱۴۰۳/۱/۱۹