به قولِ علیرضا زادبر، خشونت کور آن هم در حرم "تحلیل" نمیخواهد. فهمیدن آن آسان است. وجدان می خواهد. وجدان انسانی!
اما بعد؛
زشتترین، اشتباهترین و سادهلوحانهترین کُنش در این لحظات زدن نیروها و خط خودی است. عجیب است که دوستانی در این لحظات فرصت! را غنیمت میشمرند برای زدنِ نیروهای مدافع نظام و انقلاب و هجمه و حمله به نهادها و نیروهای امنیتی ...
داعش حمله کرده، به حرم اهل بیت هم حمله کرده و زائر و خادم حرم را مورد حمله کور قرار داده. از قضا جلویش هم گرفته شده و از ۲۴۰ تیر خشابش، فقط ۱۱ تا را توانسته شلیک کند، بعد عدهای به جای حمله به دشمنِ واضح و خبیث، در حال فشار روانی آوردن به نیروهای خودی هستند ...
💬 #بخوانید| چرا مفهوم شناخت و شناختی در دنیای رسانهای شده مهم است
◽️مفهوم شناخت: وقتی یک موجود (انسان، حیوان، یک حشره یا هر موجود دیگر) بتواند تصویری از دنیای بیرون را در درون مغز خود بسازد میتوانیم بگوییم که او به شناختی از دنیای اطراف دست یافته است. گاهی میگویند توانایی شناخت، به معنای توانایی یک موجود در خلق و نگهداری یک تصویر درونی (Internal Representation) از دنیای بیرونی (External Presentation) است.
◽️ما در هر لحظه یا در حال ارزیابی و اصلاح تصویر درونیمان از جهان اطراف هستیم یا میکوشیم تصویرهایی را که دیگران دیدهاند و ساختهاند بخوانیم و بشنویم و بر اساس آن تصاویر درونی خود را اصلاح کنیم یا میکوشیم آنچه را در ذهن خود به عنوان مدلی از جهان اطراف ساختهایم، به دیگران منتقل کنیم و تصویر درونی آنها را تغییر دهیم.
◽️حال که با مفهوم شناخت آشنا شدیم خوب است یک سوال بسیار مهم از خودمان بپرسیم شبکههای اجتماعی و پیامرسانهای آمریکای نظیر واتس اپ و اینستاگرام چطور شناخت و ادراک ما را با الگوریتمها، هوش مصنوعی و حباب فیلتر دستکاری میکنند؟! با پاسخ به این سوال اهمیت داشتن حکمرانی سایبری رسانهای مستقل را در میابید.
👤سید علیرضا آلداود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️میگه حجابم به شما چه مربوطه
دکتر رحیم پور ازغدی مثل همیشه کامل و محکم جواب میده 👌👆
#حجاب
⭕️
41.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلمی دیده نشده از گزارش تلویزیون شوروی از وضعیت ایران پیش از انقلاب ( ۱۳۵۷)
🔹 برسانید به دست کسانی که میگویند شاه داشت ایران را به ژاپن تبدیل می کرد.
🔸 فقر و فلاکتی که در محله های تهران موج می زند در حالی است که شاه روزانه ۶ میلیون بشکه نفت میفروخت ، هیچ تحریمی وجود نداشت ، روابط با آمریکا و اروپا در بالاترین سطح بود و جمعیت ایران فقط ۳۰ میلیون نفر بود .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مثلا اینجوری کربلات جوربشه😍😭
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗓 ۲۰ روز مانده به #اربعین_حسینی 🏴
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت شهید مصطفی صدرزاده از نماز جماعت شهید بادپا
#مثل_مصطفی
https://virasty.com/Mahdijamshidi
،،،،،،،،
۱. زنانی که کشف حجاب میکنند، برخلاف ادعایشان، در پی نافرمانی مدنی نیستند؛ چون نه سیاسیاند و نه از سیاست، فهمی دارند.
۲. مسألهی اینان یا «عقدهی روانی» است و یا «نفسانیت» که در قالب خودنمایی خیابانی، متجلی شده است.
۳. حتی در اغتشاش هم انگیزهی شخصی داشتند، اما فرافکنی میکنند تا متهم نشوند.
🖇 تعلیقه:
۱. عمل اینان، «حرام سیاسی» است؛ زیرا چه بدانند و چه ندانند در حال معارضهی سیاسی با نظام و همراهی رفتاری با دشمن هستند، اما در عین حال، «انگیزهی غیرسیاسی» دارند. روایت سیاسی و انتقادی خودشان از معنای رفتارشان، توجیه دروغین است.
۲. برخی تحلیلگران، خوانش سیاسی از کشف حجاب دارند و برخی نیز خوانش معرفتی. کسانی انگیزهی این رفتار را «نزاع با نظام سیاسی» میدانند و دیگرانی هم «نقص در شناخت دینی». اما اگر تبرج از قبیل «میل» است، ریشهی آن نیز یا «هوس تقواستیزانه» است یا «حقارت روانپریشانه».
۳. کشف حجاب را چگونه تعلیل و ریشهیابی کنیم؟ یکسال از اغتشاش گذشته و اگر پیش از این نمیدانستند، دستکم اکنون میدانند که کشف حجاب، هم شکستن «قانون» است و هم شکستن «دین». بااینحال، همچنان «اصرار» دارند. پس آگاهانه است نه جاهلانه و غافلانه. اگر علتش «اختلال ایمانی» نباشد، «اختلال روانی» نیست؟!
یک نمونه زنده از صحبتهای آقا ...
🔴 مقایسه قطعی برق و گاز در آمریکا و ایران
🔴 پروژه #خودتحقیری در ایران!
اخبار قطعی برق مشترکان خانگی در آمریکا توسط خط انرژی، با انتقاد برخی منتقدین مواجه شده که ادعا میکنن، قطعی برق روزانه دهها هزار مشترک آمریکایی با توجه به جمعیت بیش از ۳۳۰ میلیون نفری آمریکا، سهم ناچیزی از کل جمعیت این کشور داره و اهمیت چندانی نداره، اما این استدلال جدا از اینکه چقدر دقت آماری داره، یک تناقض بزرگ تو دلش نهفته است.
❗️چه تناقضی؟!
زمستان سال گذشته بود که قطعی گاز ۳ روزه ۱۷ هزار مشترک گاز خانگی در تربتجام موج بزرگی از تحقیر و تمسخر دولت ایران رو توسط همین منتقدین در پی داشت!
👈 اما بیایم این موضوع رو آماری بررسی کنیم ...
در ایران ۲۵.۵ میلیون مشترک خانگی ۳۶۵ روز از سال به گاز طبیعی پایدار دسترسی دارن، ضرب این دو عدد در هم یعنی خانوارهای ایرانی طی یک سال ۹.۳ میلیارد مشترکروز به گاز طبیعی پایدار دسترسی دارن و این یعنی قطعی ۳ روزه ۱۷ هزار مشترک معادل گاز ۵۱ هزار مشترکروز میشه. به معنای دیگه در این شاخص ۰.۰۰۰۵ درصد از گاز مردم ایران در سال تامین نشده و ۹۹.۹۹۹۵ درصد از جریان گاز بخش خانگی به طور کامل تامین شده.
همین منتقدان قطعی دهها هزار مشترک برق که به صورت #روزانه در آمریکا ثبت میشه رو ناچیز میدونن و به تغییرات آب و هوایی تقلیل میدن، اما تامین نشدن ۰.۰۰۰۵ درصد از گاز طبیعی مشترکان خانگی آن هم در زمان اوج مصرف و سرمای بیسابقه رو تعبیر به ناتوانی دولت میکنن.
#خودتحقیری در ایران یک پروژه بزرگ رسانهای هست که کاسبان زیادی داره