فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 سوال: نوآوری ملاصدرا چیست؟
🔸 #نوآوری_صدرالمتالهین این است که مسألت سیاست و جریان سیاست که از پرحاشیه ترین مسائل انسانی است را ریشه دار کند، آن را وصل کند به اله، آن را به توحید برگرداند و از آنجا اصالت و ریشه را بگیرد.
#نشست_علمی_نقد_کتاب_سیاست_الهیه_در_حکمت_متعالیه
#استاد_مرتضی_جوادی_آملی
🆔 @m_vaezjavadi
j-51 1400-10-11.mp3
9.97M
💠 صوت درس #فلسفه
#الحکمة_المتعالیه_فی_الأسفار_العقلیة_الأربعة
🔹 جلد : 1
🔹 جلسه: 51
فصل (٢)
و هذه الحجة راجحة في حق المصنف على كثير من الحجج و البراهين المذكورة في هذا الباب... .
#ص35
تاریخ تدریس: 1400/10/11
#استاد_مرتضی_جوادی_آملی
🆔 @m_vaezjavadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ویژگی های پیام امام راحل
🔸 این پیام گرچه یک #حقیقت_توحیدی است، اما... .
تاریخ: 1400/10/11
#حاکمیت_توحید
#نشست_علمی_بازخوانی_نامه_حضرت_امام_خمینی_س_به_گورباچف
#استاد_مرتضی_جوادی_آملی
🆔 @m_vaezjavadi
💠 نشست علمی بازخوانی نامه حضرت امام خمینی (س) به گورباچف برگزار شد
🔹 پایگاه اطلاع رسانی اسراء: نشست علمی بازخوانی نامه حضرت امام خمینی (س) به گورباچف با همکاری بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء و مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) قم و با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی و دکتر نجفقلی حبیبی، به صورت حضوری و مجازی برگزار گردید.
#استاد_مرتضی_جوادی_آملی
🆔 @m_vaezjavadi
💠 از منظر امام، اعتقاد حقیقی به توحید راه حل همه مشکلات جامعه است
🔸 به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: نشست علمی «بازخوانی نامه حضرت امام خمینی (س) به گورباچف» با همکاری بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء و مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) قم و با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی و دکتر نجفقلی حبیبی، شنبه 11 دی ماه در محل مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) قم، به صورت حضوری و مجازی برگزار گردید.
🔸 حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی در این نشست علمی در سخنانی بیان داشت: پرداختن به جهات خاص این پیام، نیازمند #اندیشه_متعالی و اراده قوی است و نیاز به حضور اندیشمندان و متخصصان در این عرصه دارد.
🔸 بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء ادامه داد: نگارش چنین پیامی توسط حضرت امام (ره) نشان دهنده وجود دو امر اصیل و معرفتی قوی در ایشان است؛ یک، آن #معرفت_قوی و استوار و آن باور عمیق عرفانی و فلسفی امام، و دوم #اعتقاد_راستین حضرت امام به اینکه اسلام می تواند جهان را در عرصه های مختلف دگرگون کند.
🔸 وی ابراز داشت: در این #نامه_توحیدی، هم قاطعیت تمام و صلابت معرفتی امام را به صورت کامل مشاهده می کنیم و هم باور عمیق ایشان را تا جایی که در فرازی از این نامه مرقوم می دارند، «اسلام می تواند همه مشکلات شما را حل کند».
🔸 حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی خاطرنشان کرد: متاسفانه، نگاه امام به #جامعه_جهانی، همچنان یک نگاه ناشناخته است، به حق، امام (ره) جهان را در سایه #توحید می نگریست و انقلاب اسلامی را مختص به جغرافیایی خاص نمی دانست، باور و نگرش ایشان این بود که مردم به سمت اسلام و توحید گرایش دارند اگر این حکومت ها هستند که مانع آنها می شوند.
🔸 استاد حوزه و دانشگاه تصریح داشت: انقلاب اسلامی از ابتدا راه گفتگو، تعامل، مذاکره و تبیین حقیقت را با جهان در پیش گرفت. متاسفانه در درون کشور هم، به این پیام توجه کافی نشده است، امام (ره) در این پیام با رعایت متانت و ادب و در عین حال با صلابت و اقتدار سخن می گویند و رهبر کمونیست های جهان را به اسلام و توحید دعوت می کنند. توحیدی که از منظر امام، اعتقاد حقیقی به آن، #راه_حل_همه_مشکلات جامعه است.
🔸 وی ادامه داد: برای فهم صحیح پیام حضرت امام به گورباچف لازم است مبانی حضرت امام به درستی شناخته شود، حضرت امام بیش از سه دهه پیش دو خطر اساسی را به جهانیان گوشزد کرد، دو اتفاق شوم در جهان رخ داده است که هویت کشورها را تحت تاثیر قرار داده و آنها را از #هویت_انسانی و فطرت خود دور ساخته است؛ اتفاق ناگوار اول این بود که جهان بشری به #حس_گرایی تنزل پیدا کرد و به معرفت مادی معتقد شد و جهان هستی را به جهان مادی و حسی منحصر کرد، اتفاق و پدیده شوم دیگر این بود که #دین را یک امر فردی قلمداد کردند. امام هر دوی این خطرات را در این پیام خود به روشنی گوشزد می کند.
🔸 حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی تاکید داشت: فیلسوفان و متفکران اسلامی اگر میخواهند به صحنه بیایند باید عقل و وحی را به عنوان پایه های معرفتی و شناخت به درستی به صحنه بیاورند. پیام امام (ره) یک #منشور_جهانی است و باید با تکیه بر مبانی فکری امام آن را بازخوانی کرد و در مورد آن به گفتگوی بیشتر پرداخت.
#استاد_مرتضی_جوادی_آملی
🆔 @m_vaezjavadi