✅ دکترمسعود پزشکیان به دیدار سید محمد خاتمی رفت.
منبع: کانال دکتر پزشکیان
👌پینوشت #مامردم:
چند نکته در مورد این گزارش:
۱. عدم اشاره به محتوا؛ با وجود شعار شفافیت و صداقت دولت جدید
۲. انتخاب عکسی با زبان بدن ویژه؛ موضوع دوم موقعی جدی تر می شود که بدانیم این عکس، انتخاب کانال رسمی آقای رییس جمهور است!
۳. پزشکیان به دیدار خاتمی رفته، نه برعکس! بدون تردید این رفتار اقای رییس جمهور، صداقت ایشان در عمل به شعارشان مبنی بر ولایت مداری را زیر سوال می برد!
『🇮🇷در ایتا همراه #مامردم باشید↯
『🆔@ma_mardom_pakdasht
«ترمیم اعتماد و سرمایه اجتماعی توسط رئیسجمهور منتخب»
سید ضیاء هاشمی (دانشیار جامعه شناسی دانشگاه تهران)
انتخابات اخیر ریاست جمهوری پیامها و پیامدهای ویژه و مهمی برای جامعه و علم جامعهشناسی در ایران داشت. در جریان این انتخابات مفاهیم مهمی مانند سرمایه اجتماعی و اعتماد اجتماعی بیش از گذشته مورد توجه افکار عمومی و نخبگان جامعه قرار گرفت و ضرورت اتکا به رویکرد علمی در مدیریت جامعه و باور به اهمیت و ارزشمندی علوم اجتماعی بیش از گذشته بروز و ظهور یافت.
پیش از این مفاهیم و مباحث جامعهشناسانه بیشتر به عنوان بحثهای نظری و چه بسا فانتزی و رایج بین روشنفکران محسوب میشد، ولی در فرایند انتخابات به قدری این مضامین و تحلیلهای مرتبط با آنها مورد توجه محافل عمومی و نخبگانی قرار گرفت که دیگر نمیتوان آنها را در عرصههای سیاسی و مدیریتی و نیز در افکار عمومی نادیده گرفت. اعتماد اجتماعی که رکن اصلی مردمسالاری است و سرمایه اجتماعی که الگوی حکمرانی و رابطه حاکمان با جامعه را تنظیم و تعدیل میکنند، از جمله مفاهیمی هستند که تا کنون آنچنان که بایسته و شایسته است مورد توجه قرار نگرفتهاند چون اهمیت و اثر آنها در فرایند تحولات و وقایع جامعه، شناخته شده نبوده است.
اما در رویدادهای مهمی مانند انتخابات دومرحلهای اخیر سطح آگاهی و عقلانیت در جامعه رشد معناداری پیدا میکند.
انتخابات اخیر با مشارکت حدود ۵۰ درصدی همراه بود و این بدین معنی است که هنوز هم ۵۰ درصد مردم از حضور و شرکت در انتخابات خودداری کردند. گرچه این میزان نسبت به دور نخست که چیزی در حدود ۴۰ درصد بود، نزدیک به ۱۰ درصد رشد داشت، اما این رفت و برگشت و میزان مشارکت در قیاس با دورههای گذشته حاوی پیامی جدی بود. قهر یا رویگردانی بخشی از جامعه به معنای کاهش جدی سرمایه و اعتماد اجتماعی است.
این وضعیت نشان داد که اگر اعتماد اجتماعی به ویژه بین مردم و حاکمیت کاهش یابد، خطرات جدی اجتماعات انسانی را تهدید کند. افزایش موج مهاجرت عمومی و نخبگان و در نتیجه عدم بازتولید نیروهای متخصص و کارآمد در همه حوزهها تنها بخش کوچکی از این وضعیت است. تردیدی نیست که با کاهش سرمایه اجتماعی که به نوعی چسب نگهدارنده روابط اجتماعی است، جامعه انسانی که متشکل از روابط پیچیده و متقابل برای دستیابی به یک هدف مشترک در جهت بقا و دوام کلیت و همه اعضای آن است، در شرایط حاد به سمت فروپاشی برود و یا در حالت عادی جامعه به تعدادی از افراد تبدیل شود که کنار هم زندگی میکنند بدون آنکه منافع جمعی برایشان اهمیتی داشته باشد.
پس بیگمان رئیسجمهور منتخب در گام نخست نیازمند ترمیم اعتماد و سرمایه اجتماعی است. این که با چه روشی و با چه رویکردی چنین چیزی قابل دسترسی است مسالهای است که باید با کار کارشناسی بهطور جد بدان پرداخت. ایشان باید در نظر داشته باشند که ۴ سال زمان زیادی برای ارتقای اعتماد اجتماعی و جذب سرمایههای جمعی نیست، پس نباید زمان را از دست داد.
نتایج انتخابات دور دوم البته نشان داد که میتوان اعتماد اجتماعی را ارتقا داد و بر سرمایه اجتماعی تاکید کرد. این که ۶۰ درصد در دور اول از سر قهر وارد شد اما بعد از یک هفته ۱۰ درصد قانع و حاضر به مشارکت شدند، نشان دهنده یک زمینه مثبت و قدرت اجتماعی است که باید بدان ارج نهاد.
جامعه ایران امروز به عقلانیت بالایی دست یافته که مردم حتی در دورترین نقاط کشور و با استفاده از تلفن همراه میتوانند از وقایع جهانی و ملی باخبر شده و در متن آن قرار بگیرند.
رئیسجمهور منتخب همانگونه که بارها تاکید داشت، حقیقت و صداقت رکن اصلی گفتار و رفتار اوست، باید آنها را با چاشنی علمی همراه کند تا زمان کافی برای اجرای برنامههای دولت، توسط مردم وجود داشته باشد. اعتماد اجتماعی تنها اعتماد مردم به نظام نیست، بلکه اعتماد حاکمیت به مردم را هم شامل میشود. در مورد اول جامعه نشان داد که همچنان میتواند اعتماد کند، اکنون نوبت دولت است که این اعتماد به مردم را تجربه کند و برجسته سازد.
منبع: کانال دکتر پزشکیان
『🇮🇷در ایتا همراه #مامردم باشید↯
『🆔@ma_mardom_pakdasht
✅نیویورک تایمز: تیم سیاست خارجی پزشکیان عملگرا است
💢کاترین اشتون : سعید جلیلی به دنبال ادامه بی نتیجه مذاکرات بود
💢 ایران منتظر نتیجه انتخابات آمریکا باقی می ماند
🎙کاترین اشتون، دیپلمات بریتانیایی که به عنوان مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در زمان حصول توافق موقت در سال 2013 بر مذاکرات هسته ای نظارت داشت، از نزدیک با آقایان جلیلی و ظریف بر سر میز مذاکره کار کرد. او می گوید که جلیلی ترجیح می داد مذاکرات ادامه پیدا کند اما همزمان اطمینان حاصل شود که هیچ پیشرفت یا نتیجه واقعی در پی این مذاکرات نخواهد بود. اشتون می گوید از سوی دیگر، ظریف درک بسیار بیشتری از آمریکا و اروپا و عزم راسخ برای تامین آینده ایران در منطقه داشت.
🔹دنیس راس، که به عنوان دستیار ویژه رئیس جمهور باراک اوباما و مذاکره کننده قدیمی خاورمیانه است، می گوید که آقای پزشکیان «نماینده موضع عمل گرایانه تر و موضعی کمتر متضاد نسبت به بیرون و داخل است.» با این حال، دنیس راس معتقد است که «اختیار امور در سیاست خارجی بیشتر در اختیار رهبر ایران است.»
🔹به گفته تحلیلگران، جایی که رئیس جمهور ممکن است بیشترین تأثیر را در سطح بین المللی داشته باشد، شکل دادن به نحوه نگرش به سیاست های ایران در سراسر جهان، عمدتاً از طریق دیپلمات هایی که انتخاب می کند، است. از این نظر، تضاد بین پزشکیان و رقیب اصلی او، سعید جلیلی، محافظهکار غرب ستیز، آشکار است. در دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد، جلیلی مخالف جدی توافق با قدرت های جهانی برای محدود کردن برنامه هسته ای ایران در ازای رهایی از تحریم های اقتصادی بود. کارشناسان مرکز استیمسون در تحلیلی در ژوئن نوشتند: در عوض، جلیلی برای غنیسازی اورانیوم تا سطح تسلیحاتی تلاش کرده بود.
🔹علی واعظ، مدیر گروه ایران در گروه بین المللی بحران گفت: «رویکرد او منجر به انزوای ایران شد. او به ارزش معامله با غرب اعتقادی ندارد. در زمان آقای پزشکیان، شانس پیشرفت دیپلماتیک افزایش خواهد یافت. »
🔹پزشکیان هیچ پیشنهاد مشخصی برای سیاست خارجی ارائه نکرده اما مشاور ارشد سیاست خارجی مبارزات انتخاباتی او محمدجواد ظریف، وزیر خارجه سابق بود که در سال 2015 میانجیگر توافق هستهای با قدرتهای جهانی بود. یک دیپلمات زیرک مسلط به زبان انگلیسی که در ایالات متحده زندگی میکرد. البته بسیاری از تندروهای داخلی ظریف را به همین دلیل مورد انتقاد شدید قرار داده اند.
🔹ایرانیها میدانند که ایالات متحده مصمم است از گسترش درگیری در خاورمیانه اجتناب کند و پیامهایی بین دو پایتخت برای پرهیز از بروز چنین شرایطی رد و بدل می شود. مبادله زندانیان سال گذشته بین دو کشور، مانند مذاکرات غیرمستقیم بر سر برنامه هسته ای، امید به همکاری دیپلماتیک بیشتر را برانگیخت. اما ایران اکنون تمرکز خود را بر این موضوع متمرکز کرده که در صورت پیروزی مجدد ترامپ در انتخابات نوامبر، با او چگونه برخورد کند؟
منبع: کانال دکتر پزشکیان
『🇮🇷در ایتا همراه #مامردم باشید↯
『🆔@ma_mardom_pakdasht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️پزشکیان: این نوه عزیز من تا ساعت ۳:۳۰ صبح پیگیر نتایج بوده
منبع: ♕
👌پینوشت #مامردم:
خدا همه دخترخانم های باحجاب این کشور رو حفظ و موفق کنه! خوش بسعادت اونایی که چنین دسته گلهایی دارن
『🇮🇷در ایتا همراه #مامردم باشید↯
『🆔@ma_mardom_pakdasht
مداحی آنلاین - ای صلابت حیدر، ثارالله - کریمی.mp3
4.61M
ای صلابت حیدر، ثارالله
سرّ هیبت حیدر، ثارالله
نور صورت حیدر، ثارالله
شمس دولت حیدر، ثارالله
#محمود_کریمی🎙
#زمینه🔊
#جدید (16 تیر 1403)
منبع: ♕
『🇮🇷در ایتا همراه #مامردم باشید↯
『🆔@ma_mardom_pakdasht
توزیع ۲۰۰ بسته شکلات میان کودکان حضور یافته در پای صندوق های رای
دبستان شهید روح_اله کریمی
پاکدشت، روستای عبدل آباد بالا
#ارسالی_شما
『🇮🇷در ایتا همراه #مامردم باشید↯
『🆔@ma_mardom_pakdasht
🛑📸 یه زمانی رئیسی نماز میخوند رضا رشیدپور مسخره میکرد ،خوش به حال پزشکیان دیگه کسی بهش کاری نداره!
#دلم_برای_رئیسی_سوخت
منبع: ♕
『🇮🇷در ایتا همراه #مامردم باشید↯
『🆔@ma_mardom_pakdasht
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 رسیده حسین به قربانگاه ...
🏴مداحی حاج سید مجید بنی فاطمه در شب دوم محرم الحرام ۱۴۰۲
منبع: ♕
『🇮🇷در ایتا همراه #مامردم باشید↯
『🆔@ma_mardom_pakdasht