313_89090604502-1_a2.mp3
2.36M
#پرسمان_تربیتی
جدا کردن بستر خواب کودک - کودک بعد از اینکه در اتاق خود می خوابد در نیمه های شب به اتاق والدین می آید و آنجا می خوابد
❤️ @maadar_khoob
غریزه جنسی نوجوان.mp3
1.9M
نکته زیبا از علامه حسن زاده و مشغول کردن نفس
#استادخسروجردی
همایش رفتاربانوجوان
دریافت صوت و متن کل همایش 👇
Yon.ir/nojavan1
درآمد حاصل از فروش صوت، صرف کار فرهنگی خواهدشد
❤️ @maadar_khoob
May 11
مادر خوب
ظاهراً متن قبلی نه تنها مشکلی رو حل نکرده بلکه خیلیا بدتر اینجوری شدن 😳 این متن رو بخونید، شاید مشک
امشب میخوام #مانع_رشد بعدی رو بگم که متأسفانه تو کشور ما روزبهروز داره فراگیرتر میشه!
#رفاه
امروز پدر و مادرها به دلایل مختلف نمیگذارن آب تو دل بچههاشون تکون بخوره! بعضیا چون خودشون بچگی سختی داشتن فکر میکنن اینجوری بهتره، بعضیا چون خودشون همینجوری و توی پر قو بزرگ شدن، مدل دیگهای رو بلد نیستند و فکر میکنن اینجوری بهتره! بعضیا فکر میکنن باید همه چی برای بچهشون بخرن تا چشم بقیه رو در بیارن! بقیه هم که اکثریت جامعه هستن فکر میکنن چون بقیه دارن این کارو میکنن پس لابد درسته! یعنی اگه ما نکنیم بچهمون سرخورده میشه و از همکلاسیهاش عقب میافته. برای همینم توی مسابقهای میافتن که ته نداره ☹️
تا حالا به این فکر کردید که مثلا داشتن اِسکوتر، دوچرخه، سهچرخه، ماشین برقی، هلیکوپتر کنترلی، اسباببازیهای لاکچری، وسایل اتاق #لاکچری، تخت پرقویی!، لباسهای مارک و اونجوری، تبلت، موبایل، پیاِسفور، ایکسباکس و ... چه کمکی به بچه میتونه بکنه؟ یعنی داشتن همه یا اکثر اینها چه محسناتی داره و اگه نباشن بچهمون چه آسیبی میبینه؟!
اینجا برعکس نظم اکثر مشکل ما با مادرهاست! یعنی طاقت ندارن آب تو دل بچه از چپ به راست بیاد! حتی مورد داشتیم مثلا تو راه داشتن میرفتن، بچه شش، هفت ساله گفته تشنمه! بابا گفته صبر کن ده دقیقه دیگه خونهایم. بعد مامان شروع کرده! مَرد، خب وایسا از سوپرمارکت بخر! مگه تو شمری؟ مگه اینجا کربلاست؟ مگه ... یعنی حاضر نبوده بچه پنج دقیقه تشنگی رو تحمل کنه.
بچههای امروز کاملا حاضریخور بار اومدن. یعنی یه بار تو صف نون دیده نشدن! تا سر کوچه نرفتن یه تن ماهی بخرن! یه بار نشده دمای اتاقشون نیم درجه گرم یا سرد بشه! خب از این بچهها قراره چی بیاد بیرون؟! 🤔
این بچه به احتمال خیلی زیاد نه به لحاظ فردی انسان موفقی میشه و نه گرهی از گرههای مملکتش میتونه باز کنه! خب پس چه اصراریه بچهها رو #آقازاده بزرگ کنیم؟
کی گفته بچه هر چی میخواد باید داشته باشه؟ کی گفته باید همون موقع براش مهیا بشه؟ کی گفته بچهها تشخیصشون همیشه درسته که بالاخونه رو کلاً سپردیم به اونها، ...
من که معدود آدمهای موفقی رو میشناسم که از اول توی خانواده #بیل_گیتس به دنیا اومده باشن! البته شاید تعریفمون از موفقیت با هم فرق بکنه اما باور کنیم که #سختی و #مشکلات انسانسازه. هیچ کسی بدون سختی رشد نمیکنه، هیچ کس! لااقل تاریخ اینجوری نشون داده
حالا از فردا شروع نکنید به بچهها سختی دادن، اما قرار هم نیست مرفه بزرگشون کنیم!
ادامه داره ...
#حمید_کثیری
#موانع_رشد
#رفاه
❤️ @maadar_khoob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تست_هوش و دقت
کدام یک با بقیه فرق دارد؟
❤️ @maadar_khoob
اصلا قرار نیست که پدر و مادر همه جا به رفتاری که از فرزندشون سر میزنه مستقیما حرفی بزنند یا واکنشی از خودشان نشان دهند. اتفاقا خیلی جاها برخوردهای غیر مستقیم و سعه صدر بیشتر جواب میده. چه قبل از نوجوانی چه در دوران نوجوانی
در این دوران مدارا خیلی مهم هست قرار نیست چون خیلی چیزها را میدانیم پس به سرعت نقد کنیم و جواب درست و جایگزینش را به نوجوان بگیم. برخی اوقات گذر زمان خیلی چیزها را برای آنها مکشوف میکنه. بماند که اگر مرتب برای آنها صحبت کنیم نقد و سرزنش و ملامت کنیم بعد از یک زمان کوتاهی واکنش منفی وحداقل عادی سازی تندی شما را نشان خواهد داد
یه ضرب المثل داریم میگه خودشو زده به کوچه علی چپ این یک جاهایی باید اتفاق بیفته
#استادخسروجردی
همایش رفتاربانوجوان 17مرداد 98
❤️ @maadar_khoob
#نوجوان
✅نکاتی طلایی در رابطه با نوجوانان
🔹استفاده از روش تغافل (نادیده گرفتن): یعنی مسائل و مشکلات نوجوان را بزرگ نشان ندهیم که در او ایجاد وحشت نماید و یا او را به لحاظ رفتارهایش دائم باز خواست ننمائیم.
🔹ایفای نقش راهنمایی، بجای دستوری: در برخورد با مسائل نوجوان بهتر است از خودش کمک بگیریم یعنی این واقعیت را بداند که نخستین مسئول حلّ مشکل او، خودش است و برای حل آن باید اقدام نماید و ما والدین فقط وظیفه ی راهنمایی او را داریم که از عواقب تصمیم خودش مطلع شود.
🔹آموزش: مهمترین دلیل ترس و اضطراب از هر موضوعی جهل و ناآگاهی نسبت به آن موضوع میباشد که ضروری است برای کاهش ترس و اضطرابهای نوجوانی آموزشهای لازم در مورد بلوغ، دوستیابی، حل مساله، گذراندن اوقات فراغت، برنامهریزی درسی و مواردی از این قبیل به نوجوان آموزش داده شود.
🔹اعتماد سازی: باید بیاموزیم که چگونه حس اعتماد نوجوان را نسبت به خودمان جلب و جذب کنیم، چنانچه اعتماد میان نوجوان و والدین کمرنگ شود او برای حل مسائل خود به دیگران مراجعه میکند.
🔹تاکید بر محبت و پرهیز از خشونت: ارتباط با نوجوان اگر بر اساس عشق و علاقه و صمیمیت استوار باشد اعتماد به نفس را در او تامین و تضمین مینماید و اگر بافشار و خشونت همراه باشد ممکن است موجب اختلال عصبی و دشواریهای روانی در او شود.
🔹الگوهای رفتاری والدین: نوجوان علاقمند است که والدین دارای شخصیتی مستحکم و با ثبات و پایدار باشند چون به اتکاء شخصیت و همانند سازی آنان نیازمند است.
🔹پرهیز از مناقشات خانوادگی: خانه بایستی محل آرامش و جايي امن برای اعضاء خانواده به ویژه نوجوان باشد و مناقشات و جرو بحثها و دعواهای علنی والدین به آن لطمه نزند و بهانه گریز نوجوان از خانواده را فراهم نیاورد.
🔹شناخت دوستان : دوستان نوجوان خود را بشناسیم. کودکان وقتی بزرگ می شوند و به مدرسه می روند به خصوص زمانی که به سن نوجوانی می رسند، بیشتر از دوستان خود تقلید می کنند. نوجوان بسیار آسیب پذیر است و اگر دوستان او رفتارهای خوبی نداشته باشند به راحتی می توانند او را به بدآموزی و خلافکاری بکشانند.
🔹ایجاد تعادل بین آزادی نوجوان و مراقبت از او: نوجوان بزرگ شده است و به آزادی نیاز دارد. اما چون آسیب پذیر است و در بسیاری از موارد به جای عقل و منطق از احساسات خود پیروی می کند، به مراقبت مناسب هم احتیاج دارد، اگر بتوانیم در دادن آزادی به نوجوان و مراقبت از او زیاده روی نکنیم و اندازه نگه داریم، به هر دو نیاز او پاسخ مثبت داده ایم و از خطرهایی که آزادی زیاد و مراقبت شدید ایجاد می کنند، پیشگیری کرده ایم.
❤️ @maadar_khoob
🔴نکات مهم در تربیت کودک:
⛔️به کودکت نگوید : بر دیوار خط نکش.
✅بلکه بگوید : بر برگه ای بکش ، سپس آن را به دیوار میچسبانیم.
⛔️نگوید: بلندشو و اتاق کثیف و شلخته ات را تمیز کن.
✅بگوید: دوست داری با یکدیگر اتاق را مرتب کنیم ، چون میدانم نظم را دوست داری.
⛔️نگوید : بازی را تمام کن و درس بخوان زیرا درس خواندن مهمتر است.
✅بگوید : اگر دروست را به بهترین نحو تمام نمایی با همدیگر بازی خواهیم کرد.
#تربیت_فرزند
❤️ @maadar_khoob