مادر خوب
تشویق تشویق یعنی به شوق آوردن، ایجاد رغبت، راغب کردن. تشویق در رویکرد رفتارگرائی جای بسیار ویژه ای
یادتان باشد که بچه ها مهارت و انگیزه را با هم باید به دست بیاورند. اگر به کودک انگیزه بدهیم و بی پروا تشویق کنیم و مهارت را یاد ندهیم درست مثل این می مونه که بچه ای را که شنا بلد نیست را ببریم لب استخر و هی بهش انگیزه بدهیم که بپر توی آب تو می تونی! بدون این که مهارت شنا کردن را به او یاد داده باشیم. امروزه این بلا داره سر جوان های ما میاد همشون دارن می پرن توی استخرهای میلیاردی. جوان 23 ساله ای مراجعه کرده بود برای مشاوره؛ بهش گفتم اگر بخواهیم جوانی را بدبخت کنیم، چند صد میلیون پول نقد به او بدهیم، این جوون پوزخند زد و گفت: میلیون دیگه قدیمی شده من فقط به میلیارد فکر می کنم!!! این جوون نه دیپلم داشت و نه سربازی رفته بود. تشویق های بدون داشتن مهارت این بلاها را سر بچه ها درمی آورد.
تشویق با عینیت و با توصیف باید باشد. کودک در حال انجام چه کاری است که می خواهید تشویقش کنید؟ این تشویق هماهنگ با کارش باید باشد. وگرنه خود ایده آل را که به یاد دارید، گفتیم اگر فاصله ی خودپنداره با خودایده آل مناسب باشد، انگیزه ایجاد می شود. چه خود پنداره ای در کودک ایجاد کرده ایم؟ باید یک خود ایده آل متناسب با فعالیت و سن کودک ایجاد کنیم که کودک بتواند رشد کند. اگر این فاصله صفر باشد انگیزه از بین می رود و اگر این فاصله خیلی هم زیاد باشد کودک می بُرد و ایست می کند. مواظب باشید تشویق ها از خط تعادل خارج نشوند.
در تشویق خسیس باشید. تشویق بی حساب و کتاب، فقط مضر نیست بلکه خطرناک است. ما فکر می کنیم حرف زدن و گفتن هیچ اشکالی ندارد، خشونت هم که نیست پس داریم درست رفتار می کنیم و دائم تشویق کلامی می کنیم. در این حالت کودک نمی تواند این تعریف و تمجیدها و تشویق ها را با واقعیت زندگی و جایگاه اجتماعیش و سن و توانایی ها و استعدادهایش وفق دهد.
یک خطرجدی که بچه ها را تهدید می کند، این کلاس بردن ها است. چون فکر می کنیم که فرزند ما استعداد همه چیز را دارد و حتی دائم هم به کودک القا می کنیم که تو باید همه چیز یاد بگیری تو خیلی باهوشی تو از همه بهتری و... درس است که کودک و در کل انسان استعداد همه چیز را دارد ولی آیا بالفعل هم شده است یا نه؟ موسیقی، زبان، نقاشی ... «هرچی که من نشدم، تو باید بشی!». (ادامه دارد...)
#نشست_تنبیه {قسمت20}
[مباحث کودک متعادل ]
❤️ @maadar_khoob
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نظر وزیر بهداشت درباره حضوری یا غیرحضوری برگزار شدن کلاس های درس
❤️ @maadar_khoob
❤️ @maadar_khoobسنجاب کوچولو به کلاس اول میره..mp3
زمان:
حجم:
4.44M
#قصه_شب
سنجاب کوچولو به کلاس اول میره
❤️ @maadar_khoob
#فرزندپروری_کودک 👧🧒
🌹پیامبر عزیزمون فرمودند:
اَکرِمُوا أوْلادَکُمْ وَ أَحْسِنُوا آدابَهُم یُغْفَرْلَکُم؛ فرزندان خود را احترام کنید و آدابشان را نیکو بگزارید که از رحمت الهی برخوردار شوید.🌹
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🔰هیچوقت جلو #کودک نگویید من که تو را نمیخواستم و یا الان تو را نمیخواهم⚠️🚫
🔰کودکان در هر سنی که باشند این حرف ها را #باور میکنند☹️🥀
🔰به عکس حتی اگر او ناخواسته بود یا الان خیلی اذیتتان میکند روبروی او بگویید از اینکه تو را داریم و در زندگی ما هستی خیلی خوشحالیم😇🧚♂️
🔰این حرف بسیاری از #اختلالات را در او از بین میبرد👌
❤️ @maadar_khoob
986K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این مامان مهربون نقاشیهای دخترش رو با چیزای خوراکی درست میکنه و تو ظرف غذاش میذاره، تا بچش با اشتها غذا بخوره 😃
❤️ @maadar_khoob
«چهقدر نوازش کلامی بلدی؟!».
بسیاری از مادران و پدران می گویند:«ما عاشقانه فرزندمان را دوست داریم اما نمی توانیم خیلی از جملات مثبت و محبت آمیز استفاده کنیم و فرزند ما باید بفهمد که ما چه قدر دوستش داریم».
این فکر، خیلی صحیح نیست چرا که همهٔ ما نیاز به نوازش کلامی داریم، از کسانی که مدام سرزنش می کنند گریزانیم و ترجیح می دهیم با افراد صبور و همدل، صحبت کنیم.
سعی کنید با استفاده از کلمات و جملات احترام آمیز و مثبت، فرزند خود را نوازش کنید تا او هم نوازشگری را از شما بیاموزد.
پدران و مادران عزیز، کودک باید شاهد رد وبدل کردن احساسات مثبت و نوازش شما نیز باشد.
❤️ @maadar_khoob
☑️مدارس میتوانند به بهترین جا برای انتقال کرونا تبدیل شوند / چه کسانی در اولویت تزریق واکسن آنفلوانزا هستند؟
دکتر مینو محرز عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا:
🔸امیدواریم بعد از مسافرت هایی که اخیرا انجام شده و اینکه برخی پروتکل های بهداشتی را رعایت نکرده اند، شاهد شدت یافتن مجدد بیماری نباشیم؛ چرا که دو هفته دیگر نتیجه عدم رعایت ها مشخص می شود.
🔸بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوانزا اواخر شهریور و اوایل مهر ماه است تا مصونیت در بدن فرد ایجاد شود و ایمنی واکسن در بدن تا اوایل بهار باقی بماند.
🔸بیماران و افراد پرخطر در اولویت تزریق واکسن آنفلوانزا هستند که این افراد شامل سنین بالای ۶۵ سال، مبتلایان به بیماری های قلبی و عروقی مزمن، افرادی که بیماری زمینه ای یا نقض ایمنی دارند، افرادی که داروهای شیمی درمانی مصرف می کنند، زنان باردار، افراد مبتلا به چاقی و کادر درمان که حتما واکسن آنفلوانزا را تزریق کنند.
🔸مدارس می توانند به بهترین جا برای انتقال کرونا تبدیل می شوند. معلمان و دانش آموزان حتما باید از ماسک استفاده کرده و فاصله گذاری فیزیکی را رعایت کنند.
❤️ @maadar_khoob
مادر خوب
#چیست_آن 65 🧐چیستان شماره شصت و پنجم: ⁉️این جمله رو طوری بنویسید که جواب درست بشه: اگر دو را از ۱
#چیست_آن 66
چیستان شماره شصت و ششم :
⁉️کدوم حیوانِ که اگه حرف اولش رو برداریم، همه انسانها دارن و اگه حرف دومش رو هم برداریم، فقط مردها دارن⁉️
❤️ @maadar_khoob
4.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روحانی: آموزش برای دانش آموزان باید رایگان باشد
🔹امروز دستور دادم شبکه شاد برای مدارس دولتی و دانشآموزان باید بدون پرداخت هزینه اینترنت باشد.
❤️ @maadar_khoob