14010202_42697_128k.mp3
4.36M
🎧 #کلیپ_صوتی «پدر امت»
🏴 بهمناسبت فرارسیدن شهادت #امیرالمؤمنین علیهالسلام، براساس بیانات آیتاللهالعظمی خامنهای مدّظله العالی در شب بیست و یکم رمضان سال ۱۳۵۸
مباحث
🎧 #کلیپ_صوتی «پدر امت» 🏴 بهمناسبت فرارسیدن شهادت #امیرالمؤمنین علیهالسلام، براساس بیانات آیتالله
بیانات آیتالله خامنهای مدّظله العالی که در این کلیپ صوتی برای نخستینبار میشنوید:
علىّبنابیطالب (علیه السّلام) در سحرگاه نوزدهم، در مسجد، در حین #نماز، به تیغ زهرآلود آن مسلماننماى نامسلمان مجروح شد؛ او را به خانه آوردند. مردم به وسیلهى فریادِ سروش آسمانى از خبر حادثهاى که براى علىّبنابیطالب پیش آمد مطّلع شدند؛ شهر کوفه یکپارچه ضجّه و ناله شد. در میان گریهکنندگان و ضجّهکنندگان، بیگمان، کودکان یتیم و خانوادههاى بىسرپرست بیشتر بىتابى میکردند؛ بىگمان، مردمان مستضعف بیشتر دچار رنج و ناراحتى میشدند. علىّبنابیطالب پدر یتیمان بود و سرپرست بیوهزنان؛ علىّبنابیطالب همان کسى بود که به خانهى محرومان و مستضعفان میرفت، با آنها مىنشست، از درد دل آنان باخبر میشد. مردم دو روز را در حال نگرانى گذرانیدند؛ امّا در شب بیستویکم، در حال نگرانى و اضطرابِ ساعتافزون و لحظهافزونِ مردم، یکى از مسلمانان و از صحابه و نزدیکان على (علیه السّلام) به خاطر نگرانى زیادى که داشت، به کنار بستر على راه یافت. اصبغبننباته میگوید در کنار خانهى على (علیه السّلام) بودم ــ آن خانهى محقّر که خلیفهى مسلمین با همهى قدرتش، با همهى شکوه معنوىاش در آن خانهى محقّر زندگى میکرد ــ مردم در اطراف این خانه گرد آمده بودند، گریه میکردند، بىتابى میکردند، اظهار نگرانى میکردند، مایل بودند #امیرالمؤمنین را از نزدیک ببینند و خاطرجمع بشوند. در باز شد، حسنبنعلى بیرون آمد و گفت پدرم دچار ناراحتى است؛ امکان ندارد که بتواند این #جمعیّت کثیر را بپذیرد، متفرّق بشوید؛ باز در هنگامى که ممکن باشد نزد او خواهید رفت. اصبغبننباته میگوید همه رفتند؛ امّا دل من طاقت نیاورد، تاب نیاوردم که از درِ خانهى على دور بشوم، نگرانىِ شدیدِ من مرا در کنار این خانه میخکوب کرد، ماندم. لحظهاى بعد باز #امام_حسن از درِ خانه خارج شد، از من پرسید اصبغ تو چرا نرفتى؟ گفتم اى پسر پیغمبر! دل من طاقت نمىآورد که بروم؛ رفت داخل، آمد بیرون مرا صدا زد.
میگوید رفتم در کنار بستر امیرالمؤمنین، دیدم علىّبنابیطالب با رخ زرد ــ بر اثر مسمومیّت، صورت مبارک امیرالمؤمنین زرد شده بود ــ بر روى بستر افتاده، سرش را با دستمال زردرنگى بستهاند و آن چنان زهر در وجود مقدّسش اثر کرده بود که معلوم نمیشد صورت او زردتر است یا آن دستمال! در آن لحظات حسّاس که با کمال نگرانى به چهرهى بیمار على نگاه میکردم، علىّبنابیطالب چشمش را باز کرد، دست مرا گرفت، گفت اى اصبغ! میخواهى براى تو خاطرهاى از پیامبر خدا بگویم؟ گفتم یا امیرالمؤمنین! منتهاى آرزوى من است، بفرمایید. گفت اى اصبغ! در آخرین لحظات زندگى پیامبر در کنار بستر او بودم، دست مرا گرفت، به من گفت اى على! من و تو دو پدر این امّتیم، من و تو دو آزادکنندهى این امّتیم؛ حدیثى را از پیغمبر نقل کرد. در این لحظاتِ آخر هم امیرالمؤمنین از آموختن درسهاى دین، راههاى آموزش فکرى و آموزشهاى زندگى نسبت به این شاگرد وفادارش بازنمیمانَد؛ هیچ چیز ــ حتّى آن بیمارى سخت، آن درگیرى با اجل محتوم ــ او را از انجام وظیفهاش بازنمیدارد. پیشاهنگ همهى معلّمان بشر و معلّم همهى معلّمان دلسوز انسانها این چنین شخصیّتى است. اصبغبننباته میگوید در اثناى صحبتى که على با من میکرد، چند مرتبه از حال رفت؛ بالأخره من بلند شدم از خانه بیرون آمدم؛ امّا هنوز مقدارى از خانه دور نشده بودم که صداى شیون از آن خانه برخاست، دانستم که امیرالمؤمنین از دنیا رفت.
صلى الله علیک یا امیرالمؤمنین.
درود و رحمت و برکت خدا بر تو باد اى بندهی شایسته و برگزیدهى خدا!
🗓️ ۱۳۵۸/۰۵/۲۴
✨ زیارت حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام (زیارت امینالله)
💠 اَلسَّلامُ عَلَيک يا اَمينَ اللهِ فى اَرْضِهِ وَ حُجَّتَهُ عَلى عِبادِهِ《اَلسَّلامُ عَلَيک يا اَميرَالْمُؤْمِنينَ》اَشْهَدُ اَنَّک جاهَدْتَ فِى اللهِ حَقَّ جِهادِهِ وَ عَمِلْتَ بِکتابِهِ وَ اتَّبَعْتَ سُنَنَ نَبِيهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيهِ وَ آلِهِ حَتّى دَعاک اللهُ اِلى جِوارِهِ فَقَبَضَک اِلَيهِ بِاخْتِيارِهِ وَ اَلْزَمَ اَعْدائَک الْحُجَّةَ مَعَ مٰا لَک مِنَ الْحُجَجِ الْبالِغَةِ عَلى جَميعِ خَلْقِهِ
💠 اَللّهُمَّ فَاجْعَلْ نَفْسى مُطْمَئِنَّةً بِقَدَرِک راضِيةً بِقَضآئِک مُولَعَةً بِذِکرِک وَ دُعآئِک مُحِبَّةً لِصَفْوَةِ اَوْلِيآئِک مَحْبُوبَةً فى اَرْضِک وَ سَمآئِک صابِرَةً عَلى نُزُولِ بَلائِک شاکرَةً لِفَواضِلِ نَعْمآئِک ذاکرَةً لِسَوابِغِ آلآئِک مُشْتاقَةً اِلى فَرْحَةِ لِقآئِک مُتَزَوِّدَةً التَّقْوى لِيوْمِ جَزآئِک مُسْتَنَّةً بِسُنَنِ اَوْلِيآئِک مُفارِقَةً لِأَخْلاقِ اَعْدائِک مَشْغُولَةً عَنِ الدُّنْيا بِحَمْدِک وَثَنآئِک
💠 اَللّهُمَّ اِنَّ قُلُوبَ الْمُخْبِتينَ اِلَيک والِهَةٌ وَ سُبُلَ الرَّاغِبينَ اِلَيک شارِعَةٌ وَ اَعْلامَ الْقاصِدينَ اِلَيک واضِحَةٌ وَ اَفْئِدَةَ الْعارِفينَ مِنْک فازِعَةٌ وَ اَصْواتَ الدَّاعينَ اِلَيک صاعِدَةٌ وَ اَبْوابَ الْإِجابَةِ لَهُمْ مُفَتَّحَةٌ وَ دَعْوَةَ مَنْ ناجاک مُسْتَجابَةٌ وَ تَوْبَةَ مَنْ اَنابَ اِلَيک مَقْبُولَةٌ وَ عَبْرَةَ مَنْ بَکى مِنْ خَوْفِک مَرْحُومَةٌ وَ الْإِغاثَةَ لِمَنِ اسْتَغاثَ بِک مَوْجُودَةٌ وَ الْإِعانَةَ لِمَنِ اسْتَعانَ بِک مَبْذُولَةٌ وَ عِداتِک لِعِبادِک مُنْجَزَةٌ وَ زَلَلَ مَنِ اسْتَقالَک مُقالَةٌ وَ اَعْمالَ الْعامِلينَ لَدَيک مَحْفُوظَةٌ وَ اَرْزاقَک اِلَى الْخَلائِقِ مِنْ لَدُنْک نازِلَةٌ وَ عَوآئِدَ الْمَزيدِ اِلَيهِمْ واصِلَةٌ وَ ذُنُوبَ الْمُسْتَغْفِرينَ مَغْفُورَةٌ وَ حَوآئِجَ خَلْقِک عِنْدَک مَقْضِيةٌ وَ جَوآئِزَ السَّآئِلينَ عِنْدَک مُوَفَّرَةٌ وَ عَوآئِدَ الْمَزيدِ مُتَواتِرَةٌ وَ مَوآئِدَ الْمُسْتَطْعِمينَ مُعَدَّةٌ وَ مَناهِلَ الظِّمآءِ مُتْرَعَةٌ
💠 اَللّهُمَّ فَاسْتَجِبْ دُعآئى و َاقْبَلْ ثَنآئى وَ اجْمَعْ بَينى وَ بَينَ اَوْلِيآئى بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ عَلِىٍّ وَ فاطِمَةَ وَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَينِ اِنَّک وَلِىُ نَعْمآئى وَ مُنْتَهى مُناىَ وَ غايةُ رَجائى فى مُنْقَلَبى وَ مَثْواىَ
💠 اَنْتَ اِلهى وَ سَيدى وَ مَوْلاىَ اِغْفِرْ لِأَوْلِيآئِنا وَ کُفَّ عَنَّا اَعْدآئَنا وَ اشْغَلْهُمْ عَنْ اَذانا وَ اَظْهِرْ کلِمَةَ الْحَقِّ وَ اجْعَلْهَا الْعُلْيا وَ اَدْحِضْ کلِمَةَ الْباطِلِ وَ اجْعَلْهَا السُّفْلىٰ اِنَّک عَلى کلِّ شَىءٍ قَديرٌ.
https://eitaa.com/joinchat/2307129358C448afc1e38
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 نازِ نعمتِ ولایت!
⚠️خدا با جامعهای که نسبت به #نعمت #ولایت با کراهت برخورد کند، چگونه رفتار میکند؟
#تاریخ_بعثت و #عصر_ظهور در گفتگو با علیرضا #پناهیان
شبکۀ افق، برنامه #وقت_سحر، حوالی ساعت ۴:۱۰ به مدت ۳۰دقیقه
@Panahian_ir
Hossein Taheri - Mahe Man (128).mp3
2.54M
✨#نماهنگ
ماه من علی...
روشنی راه من علی...
@bentolhoda_81
https://eitaa.com/joinchat/2307129358C448afc1e38
مباحث
📚 توصیه «حاج قاسم» مطالعهٔ کدام کتابها بود؟ 📖 از خاطرات جنگ تا شناخت دشمن در فتنهها #توصیه | #م
◾️امیرالمومنین(علیه السلام): ای کاش مرگ من فرا برسد، چرا غیرت ندارید؟
وقتی معاویه (علیه الهاویة) به مصر حمله کرد، #امیرالمؤمنین(علیه السلام) از مردم خواست که برای مقابله با او راهی مصر شوند؛ اما حتی صدنفر هم برای این کار آماده نشدند؛ حضرت شبهنگام بزرگان آنها را جمع کرد و برایشان خطبه خواند:
«ای كاش #مرگ من فرا برسد و ميان من و شما جدايى بیفتد، كه من از همراهی با شما بیزارم. هيچ دینی نیست كه شما را جمع کند؟ آيا در وجودتان غیرتی نيست كه شما را به خشم بیاورد، وقتی شنيديد كه دشمن سرزمینهای شما را یکییکی مىگيرد و به شما حمله میکند و هجوم مىآورد؟...»
📘 بخشی از کتاب «ترجمه الغارات»، روایت سالهای روایت نشده حکومت امیرالمؤمنین(علیه السلام)
#الغارات
@Panahian_ir
https://eitaa.com/joinchat/2307129358C448afc1e38
هدایت شده از تلاوت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تعبیر اینکه در قرآن آمده که برخی از آنها مثل أنعاماند یا بدتر، تحقیر نیست...
#ایتاللهجوادیآملی
#ماه_مبارک_رمضان
#ماه_رمضان
@a_javadiamoli_esra
✨ @Nafaahat
مباحث
◾️امیرالمومنین(علیه السلام): ای کاش مرگ من فرا برسد، چرا غیرت ندارید؟ وقتی معاویه (علیه الهاویة) به
◾️امیرالمؤمنین(علیه السلام): اُف بر شما! هرچه شما را فراخواندم جوابی ندادید...
📖 چون مردم کوفه حاضر به رفتن به مصر و مقاومت در مقابل یاران معاویه نشدند، مصر سقوط کرد و خبر فتح آن توسط معاویه و شهادت محمد بن ابیبکر به امام(علیه السلام) رسید. در این هنگام حضرت بر منبر رفت و براى مردم خطبه خواند:
«شما کسانی هستید که نه به یارى شما میتوان انتقام گرفت و نه با پایمردى شما میتوان به مقصودى رسید. پنجاه و چند روز شما را به یارى برادرانتان دعوت كردم؛ مثل شترى كه لبهایش شكافته باشد و از خستگى بنالد، نالیدید. و مثل كسى كه هیچوقت قصد جهاد با دشمن را ندارد و نمىخواهد از این راه ثوابى بیندوزد به زمین چسبیدید. سپس از بین شما سپاهى کوچک و پریشانحال و ناتوان نزد من آمد. چنانكه گویى آنها را به سوى مرگ مىكشند و آنها مىنگرند، اُف بر شما باد!»
📗 بخشی از کتاب «ترجمه الغارات»، روایت سالهای روایت نشده حکومت امیرالمؤمنین(علیه السلام)
#الغارات
@Panahian_ir
https://eitaa.com/joinchat/2307129358C448afc1e38
هدایت شده از تلاوت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌕 لطفا قرآن را مصرف کنید!
➕ یک راه حل مؤثر برای این که بتوانیم قدرت خدا را باور کنیم و به او تکیه کنیم
بخشی از مبحث چگونه به خدا و امام زمان(عجّل الله تعالی فرجه الشریف) مقرب شویم؟
امامزاده صالح(علیه السلام)(فرحزاد)، هرشب ساعت ۲۳
پخش تلوزیونی هر روز بعد از نماز ظهر از شبکه پنج سیما
#تقرب
@Panahian_ir
✨ @Nafaahat
📌۲۰ پیشنهاد علیرضا پناهیان برای احیاء شبهای قدر
👈🏻مطالعه:
Panahian.ir/post/3116
@Panahian_ir
🌙 در مورد #شب_قدر خیلی سؤال میشه و اینکه چطور بتوانیم از این شب ها به خوبی استفاده کنیم.
یه مطلب زیبایی رو #استاد_پناهیان در این مورد دارند که تقدیم میشود.
استاد پناهیان:
ما در شب قدر چند نیاز کلیدی داریم که باید به دنبال برآورده کردن آن باشیم:
🔷 1. مغفرت: اولین نیاز ما این است که خدا واقعاً گناهان ما را ببخشد تا تغییر کنیم و این تغییر را در زندگیمان حس کنیم.
🌷 اگر بخشیده بشویم واقعاً تغییری در زندگیمان پدید میآید و یک تجربۀ خوب معنوی پیدا خواهیم کرد که همیشه دوست داریم آن را ادامه دهیم.
🔶 2. تقرب: نیاز دیگر ما این است که گناهانمان بخشیده شود تا "لذت تقرب و نزدیک شدن به خدا" را بچشیم.
🔹 وقتی کسی شیرینی عفو خدا و نزدیک شدن به خدا را تجربه کرد، حس زیبایی از این تجربه پیدا خواهد کرد که دیگر نمیتواند از این خدا فاصله بگیرد!
🔶 3. رفع گرفتاریها: نیاز دیگرمان برطرف شدن گرفتاریهایمان است تا راحتتر زندگی کنیم و برای خدا بندگی کنیم.
💥 👈🏼 اصلاً گرفتاریها و حاجات ما در واقع بهانههایی برای ارتباط ما با خدا هستند؛ ما معمولاً به بهانۀ احتیاجاتمان درِ خانۀ خدا کشیده میشویم و در خانۀ خدا رفتن چقدر زیباست...
🔶 4. بهبود وضع آخرت: نیاز بعدی ما این است که وضع قیامت خودمان را اصلاح کنیم؛ از لحظۀ جان دادن تا روز حساب و کتاب و نجات از دوزخ و صعود به عالیترین درجات بهشت.
🌷🌷🌷 خوش به سعادت کسی که اینقدر عاقل و بلندنظر است که از الان برای قیامتش اشک میریزد...
🤔 حالا سؤال این است که این نیازها را چطور برآورده کنیم؟
👈🏼 یکی از رموز مهمّش، احساس بیکسی و تنهایی است.
رمز استجابت دعا و بخشیده شدن گناهان «احساس تنهایی و بیپناهی نسبت به همۀ عالم، و حسّ پناهجویی و پناه بردن به خداوند» است.
✅ یعنی واقعاً این حسّ را داشته باشیم که «خدایا من هیچکسی را غیر تو ندارم و کسی جز تو من را پناه نمیدهد 😓»
این احساس را با فکر خودت پیدا کن و الا اولین بار که این حسّ را تجربه خواهی کرد «لحظۀ جان دادن» است....