📢 پویش برگزاری سرود #سلام_فرمانده در پردیسان
از عموم مردم پردیسان دعوت میشود تا با شرکت در پویش برگزاری سرود #سلامفرمانده، در مطالبهی خواستهی خود، از مسئولین پردیسان مشارکت نموده و در اجرایی شدن این امر کوشا باشند.
به وسیله این خواستنامه از امام جمعه محترم پردیسان جناب حجت الاسلام حامدی و شهردار پردیسان جناب آقای علی اکبری و فرماندهی سپاه ناحیه امام حسن مجتبی علیه السلام پردیسان جناب سرهنگ جعفری درخواست میشود ضمن انجام هماهنگی های لازم، مقدمات برگزاری این سرود پرافتخار و جهانی را در شهرک پردیسان که جمعیتی بالغ بر 200 هزار نفر دارد، فراهم آورند.
امید است این اقدام مسئولانه با هدف تقویت #فرهنگ #مهدویت و فرهنگسازی برای آیندهسازان این مرز و بوم، مورد قبول حضرت حجت عجّل الله تعالی فرجه الشریف و علیه السلام و سبب دعای خیر مردم پردیسان گردد.
ما خواستار برگزاری باشکوه این سرود در محیطی وسیع و با کیفیت مانند مجموعه فرهنگی ورزشی خانه مهندس بوده و خواست خود را با امضای این متن اعلام میکنیم.
🖊امضا پویش:
yun.ir/salam_farmandeh
____________________
پاسخگوی سوالات شما:
@pooyesh_ad
________________
پیگیری و اطلاع رسانی پویش
@slm_frmndh
________________
هدایت شده از فقه و احکام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر این کلیپ حق و دردناک بود🙂💔
[ موسیقیِ #حرام در مقابل قرآن ]
#نهج_البلاغه | #حکمت ۱۰۶
🏷️ نکوهش ترجیح دادن دنیا بر دین
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
❁• وَ قَالَ عليهالسلام لاَ يَتْرُكُ اَلنَّاسُ شَيْئاً مِنْ أَمْرِ دِينِهِمْ لاِسْتِصْلاَحِ دُنْيَاهُمْ إِلاَّ فَتَحَ اَللَّهُ عَلَيْهِمْ مَا هُوَ أَضَرُّ مِنْهُ
┅───────────────┅
☜ و درود خدا بر او، فرمود: مردم براى اصلاح دنيا چيزى از دين را ترك نمىگويند، جز آن كه خدا آنان را به چيزى زيانبارتر دچار خواهد ساخت.
─┅•═༅𖣔✾✾𖣔༅═•┅─
♻️ ترجمه فیضالاسلام: امام عليه السّلام (دربارۀ بىاعتنائى بدين) فرموده است: مردم چيزى از كار دينشان را براى بدست آوردن سود دنياشان از دست نمىدهند مگر آنكه خدا پيش مىآورد بر آنها چيزى را كه از آن سود، زيانش بيشتر است (زيرا بىاعتنائى در امر دين مستلزم دورى از #رحمت حقّ تعالى است).
🇯 🇴 🇮 🇳
📖 امام عليه السلام در اين گفتار حكيمانۀ خود اشاره مىكند به نكتۀ مهمى دربارۀ تعارض دين و دنيا و كسانى كه دنيا را بر احكام دينشان ترجيح مىدهند و مىفرمايد: «مردم چيزى از امور دينشان را براى اصلاح دنيايشان ترك نمىكنند مگر اينكه خداوند زيانبارتر از آن را به روى آنها مىگشايد»؛ (لَا يَتْرُكُ النَّاسُ شَيْئاً مِنْ أَمْرِ دِينِهِمْ لْاِسْتِصْلَاحِ دُنْيَاهُمْ إِلَّا فَتَحَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ مَا هُوَ أَضَرُّ مِنْهُ)
👈 اشاره به اينكه در بسيارى از اوقات، دستورات دينى و منافع دنيوى در برابر هم قرار مىگيرند و رعايت هر يك سبب ضايع شدن ديگرى است. انسانهاى موحّد و يكتاپرستان حقيقى كه هيچ مؤثرى را در عالم جز به فرمان خدا نمىدانند به منافع دنيوى خويش پشت پا مىزنند و براى حفظ دين و ايمان و اطاعت فرمانهاى الهى مىكوشند، از اين رو رحمت الهى شامل حالشان مىشود و بهتر از آن عايدشان مىگردد. به عكس آنها كه دينشان را فداى دنيا و وظايف الهى خود را فداى منافع دنيوى مىكنند خداوند بدتر از آنچه را از آن بيم داشتند به سراغشان مىفرستد. فى المثل كسانى هستند كه #حجّ واجب خود را كه بر طبق حكم شرع جنبۀ فوريت دارد به تأخير مىاندازند مبادا تشكيلات مادى آنها گرفتار ركود شود. در حديثى از #امام_باقر عليه السلام مىخوانيم: «مَا مِنْ عَبْدٍ يُؤْثِرُ عَلَى الْحَجِّ حَاجَةً مِنْ حَوَائِجِ الدُّنْيَا إِلَّا نَظَرَ إِلَى الْمُحَلِّقِينَ قَدِ انْصَرَفُوا قَبْلَ أَنْ تُقْضَى لَهُ تِلْكَ الْحَاجَةُ؛ هيچ كَس حاجتى از حوايج دنيا را بر حج مقدم نمىدارد مگر اينكه ناگهان نگاه مىكند حجّاج خانۀ خدا كه آثار حج در چهرۀ آنها نمايان است از اين سفر باز گشتند پيش از آنكه حاجت او برآورده شده باشد». در حديث ديگرى كه در كتاب شريف كافى از #امام_صادق عليه السلام آمده مىخوانيم كه حضرت به يكى از اصحاب خاصش «سماعه» فرمود: «مَا لَكَ لَا تَحُجُّ فِي الْعَامِ فَقُلْتُ مُعَامَلَةٌ كَانَتْ بَيْنِي وَ بَيْنَ قَوْمٍ وَ أَشْغَالٌ وَ عَسَى أَنْ يَكُونَ ذَلِكَ خِيَرَةٌ فَقَالَ لَا وَ اللَّهِ مَا فَعَلَ اللَّهُ لَكَ فِي ذَلِكَ مِنْ خِيَرَةٍ؛ چرا امسال حج نمىروى؟ عرض كرد: معاملهاى ميان من و گروهى است و گرفتارىهايى دارم و شايد خير، در آن باشد ...
مباحث
📿 #استغفار_امیرالمومنین صلوات الله علیه ─┅•═༅ بند پنجاه و نهم ༅═•┅─ 🤲 اللَّهُمَّ وَ أَسْتَغْ
📿 #استغفار_امیرالمومنین صلوات الله علیه
─┅•═༅ بند شصتم ༅═•┅─
🤲 اللَّهُمَّ وَ أَسْتَغْفِرُکَ لِکُلِّ ذَنْبٍ یُبْغِضُنِی إِلَی عِبَادِکَ وَ یَنْفِرُ عَنِّی أَوْلِیَاءَکَ أَوْ یُوحِشُ مِنِّی أَهْلَ طَاعَتِکَ لِوَحْشَةِ الْمَعَاصِی وَ رُکُوبِ الْحُوبِ وَ کَآبَةِ الذُّنُوبِ فَصَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْهُ لِی یَا خَیْرَ الْغَافِرِینَ
┅───────────────┅
❖ «بار خدایا، از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که مرا نزد بندگانت مبغوض میدارد و اولیائت را از من متنفر میسازد، یا اهل اطاعتت را به جهت وحشت از معاصی و ارتکاب و اندوه جرائم، از من به وحشت میاندازد؛ پس بر محمد و آل محمد درود فرست و این گناه مرا بیامرز، ای بهترین آمرزندگان»
@ostadelahi
❓تعدادی از #پرسش_و_پاسخ های کوتاه از #استاد_الهی حفظه الله تعالی
📞 سامانه تلفنی هوشمند غدیر: (تماس با تلفن ثابت) 9099070261
@ostadelahi
#مطالعه
#داستانهای_شگفت
46 - معجزه علوی (علیه السلام)
در اوقات مجاورت حقیر در نجف اشرف در ماه محرم، سنه 1358 از طرف حکومت عراق اکیداً از قمه زدن و سینه زدن و بیرون آمدن دستجات منع شده بود. #شب_عاشورا برای اینکه در حرم مطهر و صحن شریف سینه زنی نشود از طرف حکومت، اولِ شب، درهای حرم و رواق را قفل کردند و همچنین درهای صحن را و آخرین دری که مشغول بستن آن شدند در قبله بود و یک لنگه آن را بسته بودند که ناگاه جمعیت دسته سینه زن هجوم آورده وارد صحن شده و رو به حرم مطهر آوردند درها را بسته دیدند، در همان ایوان مشغول عزاداری و سینه زنی شدند. ناگاه عده ای شُرطی با رئیس آنها آمده و آن رئیس با چکمه ای که بپا داشت در ایوان آمده و بعضی را می زد و امر کرد آنها را بگیرند. سینه زنها بر او هجوم آوردند و او را بلند کرده و در صحن انداختند و سخت او را مجروح و ناتوان ساختند و چون دیدند ممکن است قوای دولتی تلافی کنند و بالأخره مزاحمشان شود، با کمال التجا و شکستگی خاطر، همه متوجه در بسته حرم شده و به سینه می زدند و می گفتند ( یا عَلی فُکّ الْبابَ ) ما عزادار فرزندت هستیم .
پس در یک لحظه، تمام درهای حرم و رواق و صحن گشوده گردید و بعضی موثقین که مشاهده کرده بودند برای حقیر نقل کردند که میلهای آهنین که بین درها و دیوار بود وسط آنها بریده شده بود .
و بالجمله سینه زنان وارد حرم مطهر می شوند. سایر نجفی ها که با خبر می شوند همه در صحن و حرم جمع می شوند و شُرطی ها پنهان می گردند .
موضوع را به بغداد گزارش می دهند دستور داده می شود که مزاحم آنها نشوید. در آن سال در #نجف و #کربلا بیش از سالهای گذشته اقامه عزا شد و این معجزه باهره را شعرا در اشعار خود نقل نموده و منتشر ساختند.
از آن جمله یکی از فضلای عرب اشعار یکی از ایشان را بر لوحی نوشته و به دیوار حرم مطهر چسبانده بود و بنده هم چند شعر آن را همانوقت یادداشت کردم بدین قرار :
مَنْ لَمْ یُقِرَّ بِمُعْجِزاتِ الْمُرْتَضی (علیه السلام) * صِنْوِ النَّبِیِّ ( صلی الله علیه وآله ) فَلَیْسَ بِمُسْلِمٍ
فَتَحَتْ لَنَا اْلاَبْوابَ راحَةُ کَفِّهِ * اَکْرِمْ بِتِلْکَ الرّاحَتَیْنِ و َاَنْعُمِ
اِذْ قَدْ اَردُوا مَنْعَ اَرْبابِ الْعَزاءِ * بِوُقوُع ما یَجْرِی الدَّمُ بِمُحَرَّمٍ
فاذا الْوَصِیُّ بِراحَتَیْهِ ارْخُوا * اَوْ ماء فَفُکَّ الْبابُ حِفْظا لِلدَّمِ
و چنانچه در شعر آخر اشاره شده ، راستی اگر این عنایت از طرف آن حضرت نشده بود ، #فتنه عظیمی برپا می شد و خونها ریخته می گردید ، صَلَواتُ اللَّهِ وَ سَلامُهُ عَلَیْهِ .