فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 پیام همسر طلبه شهید حسین دارایی به دشمنان اسلام
#شهید_حرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر #شهید_دارایی در مشهد مقدس
#اطلاعیه
🎞️ #مستند زیبای آن مرد بسیار...
آشنایی با زندگینامه آیت الله بهجت رضوان الله تعالی علیه...
مشاهده : بخش اول | بخش دوم | بخش سوم | بخش چهارم | بخش پنجم | ...
🔘 @IslamLifeStyles
🌐 @Mabaheeth
📩 سخن گفتن با خدا
🔻 حضرت آیتالله خامنهای مدّظله العالی: در وصیت #امیرالمؤمنین (علیهالسلام) به امام حسن مجتبی(علیهالسلام) این معنا وارد شده است: خدای متعال بین خودش و تو، واسطهای، فاصلهای و حجابی قرار نداده است. هر وقت با خدا شروع کنید به سخن گفتن و عرض نیاز کردن، خدای متعال صدا و درخواست شما را میشنود. با خدا همیشه میشود همزبان شد و گفتگو کرد.
🗓️ ۱۳۸۵/۰۷/۲۱
🏷 #بهار_قرآن
🌙 @Khamenei_ir
🌙 سیره #حاج_قاسم در سحرهای #ماه_رمضان
📿 در #ماه_مبارک_رمضان، هر شب ٢ساعت قبل از اذان صبح بیدار ميشدند و #نافله و قرآن و #دعای_سحر را میخواندند و به #سجده_طولانی ميرفتند و #استغفار میكردند...
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
بعضی چه مخالفت ها مي كنند كه زياد خواندن قرآن چه دليل دارد؟!
در حالی که اين همه دليل داريم.
🔸 از جمله در روایت دارد خود #امام_رضا عليهالسلام روزی ده جزء با تأمل میخواندند.
🔹 حال [اگر] ده جزء زياد است برای ما؛ پنج جزء بخوانيم، آن كسي كه مخالفت با ده جزء مي كند به خاطر اين است كه خودش حال ندارد حتی يک جزء بخواند.
💭 خدمت #آیت_الله_کشمیری ره هم بوديم، ايشان هم همين طور بودند، روزهای معمولى خود را حتى تا ده جزء قرآن سپرى میكردند.
🔸 واقعا اگر #توفيق الهى شامل بشود چيزى نيست، ما چه كار میكنيم؟
ده تا ۲۵ دقيقه، میشود ۲۵۰ دقيقه = یعنی ۴ ساعت.
🔹 ما چقدر وقت هاى شبانه روزمان ارزشمند هست و از آن بهره میبريم كه بخواهيم از قرآن و عبادت بزنيم؟
🔸 ما بر فرض كه قرآن هم نخوانيم مگر چه قدر از اوقاتمان استفاده میكنيم؟
💠 حاج شیخ جعفر ناصری دام عزّه
#سیره_بزرگان
#آیت_الله_کشمیری ره
┄┅═✧اا✧═┅┄
❁• ایتا: eitaa.com/nasery_ir
🌐 @Mabaheeth
مباحث
🔰 انتشار نخستینبار 📹 ببینید | رهبر انقلاب: شهید محمدباقر صدر امید آینده اسلام بود 🔺️ رسانه KHAMEN
📚 #فرصت صدرخوانی
🔺 به مناسبت چهلودومین سالگرد شهادت شهید #محمدباقر_صدر ره
🔺 فروش ویژه همه آثار فارسی و عربی پژوهشگاه شهید صدر
🆙 ۲۵ درصد تخفیف
🗓️ از ۱۹ فروردین ۱۴۰۱
📆 تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۱
🛒 خرید از سایت mbsadr.ir
🆔 @shahidsadr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧 صدای صدر
🌻محبت دلهایمان برای کیست؟
ولای قلبهای ما از آن کیست؟
محبت این قلبهایی که در سینه داریم برای کیست؟ آن عشقی که حاکم، محور و مرکز دلهای ماست، چیست؟ خدای سبحان دو ولا را در یک دل جمع نمیکند، دو عشق محوری را در یک قلب جا نمیدهد؛ یا حب خدا یا حب دنیا. در یک دل، حب خدا و حب دنیا در کنار هم قرار نمیگیرند. قلبهایمان را امتحان کنیم. بهسراغ قلبمان برویم و امتحانش کنیم، آیا به عشق خدای سبحان زنده است یا با حب دنیا زندگی میکند؟ اگر با عشق خدا زندگی میکند، سعی کنیم این عشق را عمیقتر و استوارتر کنیم و اگر - پناه بر خدا - با حب دنیا زندگی میکند، تلاش کنیم که از این بیماری فاجعهبار و مرض کشنده نجات پیدا کنیم.
🔊 بخشی از سخنرانی #شهید_صدر ره در رجب 1399 ه.ق
📖 متن کامل این سخنرانی در کتاب بارقهها منتشر شده است.
🆔 @shahidsadr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💡 با نابغۀ ناشناختۀ قرن آشنا شوید.
🔻 تعابیر کمنظیر #امام_خمینی (ره) و #رهبر_انقلاب (مدّظلهالعالی) برای این شخصیت بزرگ
🗓️ ۱۹فروردین، سالروز شکنجه و شهادت "نابغة ناشناختۀ قرن" توسط شخص صدام
@Panahian_ir
@shahidsadr
🌐 @mabaheeth
1. سیدمحمدباقر در زندگی خانوادگی بینظیر بود.
همسرش فاطمه خانم میگوید: "او واقعاً مرد آرمانی بود و من میتوانم بدون مبالغه بگویم که در این نوزده سالی که در کنار او بودم حتی یکبار هم من را ناراحت نکرد و من هم همواره تلاش میکردم او را ناراحت نکنم".
2. شهید صدر به معنی واقعی کلمه نابغه و #مرجع_تقلید مسلّم بود.
در 12 سالگی در درس خارج فقه شرکت میکرد؛ در مدرسه همواره مورد احترام دانشآموزان و معلمانش بود و اطلاعات دینی و دقتنظر و تبادر ذهنیاش همواره اساتید را متحیر میکرد.
«فدک در تاریخ» را در 14 سالگی نوشت که موجبات تعجب و حیرت سایرین را فراهم آورده بود. با اینکه با خط معمول حوزه ــ فقاهت صرف و استنکاف از ورود به علوم قرآنی و علوم عقلی ــ زاویه داشت و به همین سبب برچسبهای مختلفی نثارش میشد؛ اما دیده نشد کسی بتواند از سطح علمی و دانش متراکم و قدرت ذهنی و استنباطیاش ایراد بگیرد.
علاوه بر فقاهت، فیلسوف با گرایش به صدرا و همچنین متفکری زمانشناس بود و به امور سیاسی و اجتماعی اشرافی مثالزدنی داشت. برخی تألیفات او چنان است که طی بیش از 6 دهه بر تارک تألیفات شیعه میدرخشد و طی این مدت طولانی دیگران را حتی یارای نزدیک شدن به مرزهای دانشی این خورشید فروزان و #متفکر_نابغه نبوده است.
3. محمدباقر عموزادۀ #امام_موسی_صدر است. ضمناً همسر او، فاطمه خانم صدر، خواهر آقا موسی است که هم اکنون نیز در قید حیات است.
امام موسی میگفت: دلم که میگیرد، سرم که خیلی درد میگیرد از قیل و قال، چمدانم را برمیدارم و میآیم نجف برای نشستن با پسر عمو.
این به آن میگفت «مولای»، آن به این میگفت «سیدی».
4. ارتباط او با حضرت امام در زمان تبعید امام در نجف ارتباط جالبی است.
او مرجعیت سیاسی امام را کاملاً قبول دارد و از این حیث به #آیتالله_خویی انتقادات جدّی وارد میکند. گرچه همواره نسبت به او احترام ویژه نگاه داشت و هرگز این انتقادات را علنی نکرد تا شکافی ایجاد نشود.
در یک مورد وقتی شرایط سیاسی بر شیعیان سخت میشود چاره را در انتخاب مدل جد بزرگوارش اباعبدالله صلواتاللهعلیه میبیند. به این صورت که در حرم #امیرالمؤمنین علیهالصلوةوالسلام علیه رژیم به همراه معدودی از شاگردانش قیام کند و به همراه یاران به #شهادت برسد؛ و به برخی دیگر از شاگردانش مأموریت بدهد که زینبوار دلایل این قیام را برای مردم تبیین کنند؛ بلکه خون او موجب برگشتن شرایط سیاسی و #هدایت مردم شود. برای انجام این کار تنها با امام مشورت میکند. امام پس از فکر کردن طولانی، در نتیجهبخش بودن این تصمیم تردید وارد میکنند و به این ترتیب تکلیف از دوش او برداشته میشود. در تمامی زندگی سیدمحمدباقر چنین رویکرد انقلابیای به چشم میخورد.
از سن 22 سالگی و تأسیس حزبالدعوه (که 96 تن از سرانش طی یک روز توسط صدام اعدام شدند)، تا روزهای حصر و آخر، چنین رویکردی کاملاً وجود دارد.
5. پس از پیروزی #انقلاب_اسلامی سیدمحمدباقر در عراق، و سیدموسی در لبنان، قطعاً و کاملاً پرچمداران انقلاب بودهاند.
صدام در مقطعی به او پیغام داده بود، اجازه نمیدهد تجربۀ ایران تکرار و سید صدر «امام صدر» بشود! همینقدر واضح! به همین جهت دستهای استکبار در یک طراحی یگانه این هر دو بزرگواران را حذف فیزیکی کردند، تا انقلاب ایران به این دو کشور کلیدی گسترش پیدا نکند.
6. با پیروزی انقلاب اسلامی، محمدباقر تصمیم گرفت شخصاً به ایران و به کمک حضرت امام بیاید. امام او را از اجرای این تصمیم منع کردند. بعدها که در حصر قرار گرفت به دستور امام و توسط مرحوم سیدصادق طباطبایی که از اقوام مشترک او و امام بود (او برادر همسر مرحوم سیداحمد و خواهرزادۀ امام موسی و همسر شهید صدر بود)، برایش گذرنامه ای فراهم شد؛ اما فضا طوری نبود که بتواند از عراق خارج شود.
7. با علنی شدن رابطۀ او با حضرت امام و انقلاب ایران، بهشدت در تنگنا قرار گرفت؛ چندین بار #ترور شد که هیچیک موفق نبود، حتی ادارۀ آب نجف تلاش کرد با شکستن لوله از چند متر بالاتر و آب انداختن زیر منزل او، خانۀ سید را بر سر اهلش خراب کند، که اتفاقی و بر اساس مشیت الهی موفق نشد. نهایتاً او و خانوادهاش در حصر عجیبی قرار گرفتند. تلفن، آب و برق قطع شد و کلیۀ مراودات با سید ممنوع اعلام شد. تمامی اتاقها شنود داشت. طوری شد که چند ماه این خانواده از هیچ واقعهای از خارج از منزل خبر نداشتند و دیگران نیز از آنها بیخبر بودند. حتی در مواردی آذوقۀ منزل به پایان رسید و شرایط بسیار سختی بر این خانواده حکمفرما شد. در یکی از این موارد پس از اینکه یک هفته آذوقهای به این خانه نرسید و محمدباقر از همسایۀ دیواربهدیوار کمک خواست، اقدام این همسایه که مخفیانه کمی آذوقه و پزشک به آنها رسانده بود لو رفت. فوراً او را دستگیر و اعدام کردند.
8. در روزهای آخر فرستادۀ صدام گفت اگر این موارد را انجام بدهید از شرایط حصر خارج خواهید شد و الا اعدام در انتظار شما خواهد بود. آن شروط به این قرار بود:
- از انقلاب اسلامی ایران حمایت نکنید و با صدور بیانیهای از مواضعی که دراینباره اتخاذ کردید عذرخواهی نمایید.
- در این بیانیه گروههایی را که در ماه رجب به دیدار شما آمدند محکوم کنید.
- باید فتوایی به خط خود صادر کنید و پیوستن به حزبالدعوه را حرام اعلام کنید.
- از فتوای خود مبنی بر حرمت پیوستن به حزب بعث صرفنظر کنید.
- بیانیهای صادر کنید و رژیم را ولو در حد برخی دستاوردهایش مثل ملی کردن نفت یا اعطای خودمختاری به کردها یا از بین بردن بیسوادی تأیید کنید.
پاسخ مستحکم شهید صدر پس از گذشت ماهها از شرایط حصر که فرستادۀ صدام را متحیر و مبهوت کرد این بود که "من همین الآن آمادهام با شما به بغداد بیایم تا حکم اعدام را اجرا کنید".
10. در شهادتش، با اینکه مرجع مسلّم بود و کشتن یک مرجع با این شرایط سابقه نداشت، از شدت اختناق و فضای رعبانگیز و امنیتی، نهتنها شورش و اعتراضی صورت نگرفت، بلکه حتی در حد یک بیانیه یا مجلس بزرگداشت یا اظهارنظر عمومی از علمای نجف صادر نشد.
#امام_خمینی ره در ایران بیانیهای صادر و سه روز عزای عمومی اعلام کرد.
او را در خفا و غربت کامل به خاک سپردند.
11. این شهید عزیز را سه بار به خاک سپردند و تا 22 سال – تا 1381 خورشیدی - مزارش مخفی ماند! فردی که ابتدا شاهد دفن سید بود، آن محل را به دوستان معتمد نشان داده بود.
در ابتدای دهۀ 1370، قبر وسط خیابانی افتاد که از آنجا میگذشت، پس در سال 1373 خورشیدی بدن مطهر او را – در حالی که هنوز سالم بود – به وادیالسلام منتقل کردند.
باز در سال 1376 یکبار دیگر یک جابهجایی قبر انجام شد تا دولت صدام به او بیحرمتی نکند.
محل دفن این شهید عزیز نهایتاً در اواخر سال 1381 با سقوط صدام اعلام شد.