محمد ابوی سانی | قیام🇵🇸
🎥 رهبر انقلاب: تقویت مدارس دولتی مهم است 🔹نباید جوری باشد در کشور که وقتی گفته میشود مدرسۀ دولتی ا
✨آیا آموزش و پرورش و سلامت را میتوان خصوصی کرد؟
فلسفه سیاستهای کلی اصل ۴۴ استفاده از انگیزه خلق ثروت و کسب منفعت بخش خصوصی برای تامین منافع ملی و پیشرفت کشور است. سوال این است که آیا در زمینه آموزشوپرورش و بهداشتودرمان، انگیزه خلق ثروت میتواند نسبتی با منافع ملی بیابد؟
آیا اساسا این امور، ماهیت «اقتصادی» دارند که کسانی میخواهند آنها را ذیل اصل ۴۴ قانون اساسی که مربوط به اقتصاد است، تعریف کنند؟ اگر آموزشوپرورش عمومی و بهداشتودرمان ماهیت اقتصادی بیابند و زمینهای برای کسب منفعت از آنها برای بخش خصوصی فراهم شود، آیا همه مردم زیر چتر این امکان قرار خواهند گرفت؟ طبق اصل سیام قانون اساسی، دولت موظف است وسایل آموزشوپرورش رایگان را برای همه ملت تا پایان دوره متوسطه فراهم سازد و وسایل تحصیلات عالی را تا سرحد خودکفایی کشور بهطور رایگان گسترش دهد.
درباره بهداشتودرمان نیز رهبر انقلاب صراحت دارند که بیمار وقتی به بیمارستان مراجعه میکند، جز درد و رنج بیماریاش، نباید ناراحتی دیگری داشته باشد.
اگر بخش خصوصی حاضر باشد بهصورت رایگان مردم را آموزش دهد، یا بهصورت رایگان مردم را درمان کند، حتما تشریف بیاورد و مدرسه خصوصی یا بیمارستان خصوصی تاسیس کند. اما اگر ما آمدیم آموزش عمومی یا درمان عمومی را تعطیل کردیم و سپردیم به بخش خصوصی و بخش خصوصی طبیعتا به دنبال انتفاع خود رفت، تنها کسانی خواهند توانست از این امکانات استفاده کنند که توان پرداخت هزینهاش را دارند و این یعنی استبعاد از قانون اساسی و سیاستهای ابلاغی ولی فقیه.
حتی اگر ما آمدیم آموزش و درمان را تبدیل به دو بخش دولتی و خصوصی کردیم تا هر کس پول بیشتری دارد، با کیفیت بهتری آموزش ببیند و درمان شود، در حال دامنزدن به شکاف طبقاتی و بیعدالتی هستیم. برخی با این توجیه که بخش خصوصی درآمدی را که از آموزش و درمان کسب میکند، در راه خیر و رفع محرومیت هزینه میکند، دنبال توجیه این مساله هستند. اما این یک خطای راهبردی است. آنچه «کار خیر» عنوان میشود، بههیچوجه رافع شکاف طبقاتی ایجادشده در جامعه نخواهد بود.
«سید یاسر جبرائیلی»
@mabavi
محمد ابوی سانی | قیام🇵🇸
✨آیا آموزش و پرورش و سلامت را میتوان خصوصی کرد؟ فلسفه سیاستهای کلی اصل ۴۴ استفاده از انگیزه خلق ث
رهبر معظم انقلاب: دادن آموزش و پرورش به بخش خصوصی کشور را نابود میکند
🔹این فکر در بعضی از مسئولان کشور در گذشته وجود داشت که ما بیاییم آموزش و پرورش را از دولت جدا کنیم. بدهیم دست بخشهای خصوصی بروند. این خرج سنگین و این بودجۀ سنگین را از دوش آموزش و پرورش برداریم.
🔹دستشان درد نکند این برای نابودکردن کشور فکر خوبی است. شأن تعلیم و تربیت شأن دولتی است. هیچ نظامی نمیتواند این شأن را از خودش دور کند. تربیت و تعلیم کشور به عهدۀ نظام حاکم بر این کشور است.
🔹در دنیا همینجور است. یک استثناهایی دارد مثل همین مدارس به اصطلاح غیرانتفاعی که حالا در کشور وجود دارد. قانون اساسی ما هم که این را بهصراحت بیان کرده؛ بنابراین مسئلۀ برونسپاری معنی ندارد. این شأن دستگاه حاکم قابل واگذاری نیست.
@mabavi
رهبر معظم انقلاب: کار پرورشی در مدارس باید جذاب باشد
🔹برنامههای پرورشی باید در مدرسه دیده بشود ولی در مدارس خبر چندانی نیست. بسیاری از مدارس معاون و مسئول پرورشی ندارند. باید حتماً تأمین بشود.
🔹باید کار پرورشی جذّاب باشد. بچهها را فراری نباید داد. باید جوری باشد که بچهها بهطرف او جذب بشوند. تقویتِ هویت ملی، تقویت عشق به میهن، تقویت پرچم ملی، تعلیم سبک زندگی اسلامی و ایرانی اینها در شمار اصلیترین کارهایی است که بایستی انجام بدهیم.
🖊به ازای هر ۱۰۰ دانش آموز باید یک معاونت پرورشی تعیین بشه و فعال، تا ضمن تعامل دقیق و مستمر با ۲۰۰ پدر و مادر و رصد سبک زندگی و تغذیه ی روانی و معرفتی بچه ها توی منزل، بتونه نسخه های ویژه ی هر دانش آموز رو هم در بحث پرورش و تربیت، تدوین کنه و الا عملا از پرورش و تربیت در مدارس خبری نخواهد بود جز یک عنوان!
ضمنا سپردن معاونت _تخصصیِ_ پرورشی به معلمین محترم اما در شُرُف بازنشستگی، یا از سر بلاهته یا خیانت...
@mabavi
محمد ابوی سانی | قیام🇵🇸
چه خوب است دم دست قاتل ها چاقو و اسلحه هست، اگر ماست بود واقعا سلبریت ها ناراحت میشدند! تئوری میدا
البته جماعتی که شرف ندارن، براشون فرقی نداره ماجرا چی باشه، اگه نشه باهاش فالوور جذب کرد و به نظام و دین لگد زد، ارزش موضع گیری نداره حتی اگه خونِ یه جوونِ با غیرت ریخته شده باشه...
#شهید_غیرت
#غیرت
#شرف
@mabavi
هدایت شده از کتاب شناسی علوم اسلامی استاد سابقی
🔰 کتابخانه علوم اسلامی تسنیم تقدیم می کند🔰
◾️ به مناسبت سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری برخی از کتب مهم ایشان تقدیم نگاهتان می گردد.
۱. خدمات متقابل ایران و اسلام 👈 دانلود
۲. انسان کامل 👈 دانلود
۳. عدل الهی 👈 دانلود
۴. اسلام و نیازهای زمان ( جلد۱) 👈 دانلود
۵. اسلام و نیازهای زمان (جلد۲) 👈 دانلود
۶. حج 👈 دانلود
۷. مساله ربا و بانک 👈 دانلود
🆔 @tasnim_pdf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر معظم انقلاب: خطایِ راهبردیِ برخی مسئولان گذشته این بود که متأسفانه قدر و عظمت و قدرت تأثیرگذاری آموزشوپرورش را نمیدانستند و به این مجموعه بهصورت مزاحم و مصرفکنندۀ بیفایدۀ بودجه نگاه میکردند.
#خیانت_یا_بلاهت
@mabavi
13.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«بلند شو بابایی»😔
وداع با پیکر شهید علیرضا شهرکی و همسرش در زابل
#نسأل_الله_منازل_الشهداء
@mabavi
محمد ابوی سانی | قیام🇵🇸
البته جماعتی که شرف ندارن، براشون فرقی نداره ماجرا چی باشه، اگه نشه باهاش فالوور جذب کرد و به نظام و
شهید #حمید_رضا_الداغی، نماد #وفاق_ملی است. مردم در کنار هماند؛ بله مردم بهمعنای واقعی کلمه؛ نه آن اقلیتی که در رسانهها اسمشان را #مردم میگذارند.
برای حمیدرضا، همه مردم ایران، چه مذهبی و چه غیرمذهبی، گریه کردند. برای حمیدرضا، همه مردم ایران در فضای مجازی، واکنش نشان دادند.
ما کنار این مردم هستیم؛ مردمی که ناموس و غیرت میفهمند؛ مردمی که بیتفاوت نیستند؛ مردمی که واکنشهایشان برای کاسبی نیست. مردم ایران از هر قشری، در تشییع حمیدرضا بودند.
تنها یکروز پساز این اتفاق تلخ، عکسهای حمیدرضا با همسرش منتشر شد و همه متوجه شدند حمیدرضا، یک فرد معمولی است که اتفاقا همسرش هم حجاب کاملی ندارد، اما برای غیرت و ناموس، جانش را فدا کرده است و این موجب شد آن اقلیتی که همواره با جنجال رسانهای، صرفاً خودشان را مردم میدانند، ناچار شوند که وارد شده و تسلیت بگویند. اما همه مردم میدانند که اینها سکوت کردهبودند و این، مصداق همان ضربالمثل معروف حنای بعد عروسی است و دیگر این حنا نزد مردم، رنگ ندارد.
خون شهید موجب وفاق ملی میان مردم میشود؛ مردم واقعی را میگویم. مذهبیها و همه مردم فهمیدند هرکسی حتی همسرش هم حجاب کاملی نداشته باشد، الزاماً بیحیا و بیغیرت نیست و اتفاقاً او هم میتواند به مقام رفیع شهادت برسد که آرزوی همه است.
امثال حمیدرضا هم میفهمند اگر اتفاقی برایشان بیفتد، کسی از این سلبریتیها برایش اشک نخواهد ریخت و باز هم همین بچهمذهبیها او را تشییع و خانوادهاش را تکریم میکنند و همین آخوندها کنار پیکرش اشک میریزند.
اگر آگاه باشیم و وارد بازی خناثان رسانهای نشویم ما با خون این شهید، به وفاق ملی میرسیم.
ما یکدلایم؛ ما همدیگر را دوست داریم. ما برای ناموس و وطن، جان میدهیم. ما مثل آن اقلیت محض، دنبال کاسبی نیستیم. امروز هر انسان آزادهای برای حمیدرضا ناراحت و غمگین است.
بیایید وارد بازی این سلبریتیها نشویم که اینها فقط دنبال کاسبی از اتفاقات کشور هستند. حمیدرضا به همه ما نشان داد که #ما_ملت_امام_حسینیم و فرمانده همه ما، #حاج_قاسم است که به ما سفارش کرد تا مثل خواهر و برادر باشیم. حاجقاسم عزیز! کجایی که ببینی همه ما با خون این شهید، به حرف تو رسیدیم. برای این ملت دعا کن، که این ملت، استحقاق سربازی امام زمان عجلﷲتعالیفرجهالشریف را دارد.
یا علی...
«شیخ فرهاد فتحی»
#شهید_غیرت
@mabavi
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
low.mp3
12.22M
کسانی که برنامه دیشب جهان آرا را دیده اند، احتمالا تایید می کنند که این برنامه چالشی ترین برنامه تلوزیونی درباره آموزش و پرورش و مجلس در سالهای اخیر بوده.
از بررسی وضعیت آموزش پرورش، وزرای ضعیف این وزارتخانه در دهه گذشته و ماجرای رتبه بندی معلمان و وضعیت دانشگاه فرهنگیان تا وضعیت امروز مجلس، استیضاح وزیر صمت، ماجرای ناتمام شفافیت آرای نمایندگان، افزایش نامتوازن حقوق کارمندان و...
صوت کامل گفتگو با حمید رضا حاجی بابایی؛ وزیر اسبق آموزش و پرورش و نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس یازدهم
11 اردیبهشت 1402
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
افراد زیر ۱۳ سال در آمریکا از فعالیت در شبکههای اجتماعی منع میشوند
🔹گروهی از سناتورهای دموکرات و جمهوریخواه آمریکا لایحه جدیدی را با هدف محافظت از افراد کمسن در مقابل جنبههایی از شبکههای اجتماعی که باعث بحران سلامت روان در جوانان شده به کنگره ارائه کردند.
🔹لایحه محافظت از کودکان در رسانههای اجتماعی حداقل سن کاربران این رسانهها را ۱۳ سال تعریف میکند. برای نوجوانان بین ۱۳ تا ۱۸ سال رضایت والدین نیاز است و پلتفرمها از استفاده از الگوریتمها برای توصیۀ محتوا به این کاربران منع میشوند.
🔹طبق این طرح، بزرگسالان باید برای نوجوانان خود حساب کاربری ایجاد کنند و یک فرم معتبر شناسایی ارائه دهند تا بتوانند در یک پلتفرم کاربر شوند.
🖊یه عده هم توی کشور ما اینجا و اونجا مسؤلن و وقتی حرف از صیانت و ایجاد قوانین بازدارنده و #شبکه_ی_ملی_اطلاعات می زنیم، دم از آزادی بیان می زنن و مثلا میشن مدافعِ جریان آزادِ اطلاعات!!
حتما باید انحراف و به فساد کشیده شدن بچه های خودشون رو ببینن که دست بردارن از این حمایت های مضحک شون از پلتفرم های خارجی و فاسد!!
خدا همه تون رو هدایت کنه اگه قابل هدایتید و الا شرّ این بلاهت و سوء مدیریت تون رو از سر این ملت محجوب کم کنه!!
#شبکه_ی_ملی_اطلاعات
#حکمرانی_سایبر
#صیانت
@mabavi
«تصویری زیبا و معنادار» از مراسم تشییع پیکر شهید حمیدرضا الداغی
#شهید_غیرت
@mabavi
هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
🔸خیرخواهانه با فراجا
🔻روزگذشته از دادسرای فرهنگ و رسانه احضاریه مبنی بر شکایت فراجا دریافت کردم. اصل شکایت برایم حیرت انگیز بود. دقیقا برای چه چیز باید توضیح می دادم؟ اینکه چرا از سردار رادان حمایت کردیم؟ چرا نوشتیم: "خدا قوت به شجاعت و جسارت سردار"؟
با این حال در جلسه بازپرسی حاضر شدم و درباره اتهام توضیح دادم. توضیح درباره کاریکاتور سردار رادان.
بعد از جلسه با خود کلنجار رفتم که موضوع شکایت را خبری کنم یا خیر، اما به نظرم رسید خبر این شکایت در این شرایط حساس و دشمنی ها، به نفع مجموعه فراجا نیست. لذا عبور کردم. تا اینکه خبر توسط عدلیه محترم منتشر شد.
از اینرو آنچه در جلسه بازپرسی گفتم و نوشتم را در چند جمله مختصر خطاب به مخاطبین عزیز و فرماندهی محترم فراجا طرح می کنم.
1⃣یکم. تیتر یک همشهری چنین است: "تنهایی سردار" ذیل این تیتر در گزارش یک صفحه ای و دو یادداشت به تقدیر از عملکرد فراجا در طرح حجاب پرداختیم و در ادامه از نهادهای کم کار و متولی در موضوع حجاب گلایه کردیم؛ البته پیشنهادهای تکمیلی هم داشتیم.
حالا سوال اینست که چطور از این تیتر و متن توهین تلقی شده است؟ فرض کنیم طرح اشکال داشت. آیا از تیتر یک و متن ها روشن نبود که نیت و غرض روزنامه توهین نیست؟ آیا این حمایت تمام قد را ندیدم و در یک طرح متوقف شدیم؟
بسیارخب؛ از این متن متوجه نیت روزنامه نشدیم، آیا سابقه رسانه هم روشن نبود؟
2⃣دوم. طرح مذکور اساسا کاریکاتور نیست. کاریکاتور یعنی اغراق در اجزای صورت که در این تصویر هیچ اغراقی در اجزای صورت دیده نمی شود. این طرح نقاشی چهره به صورت کارتون است که ممکن است مدیران فراجا وبرخی مخاطبین طرح مذکور را نپسندیده باشند و یا نزدیک به چهره سردار ندانند. با این فرض، آیا این اختلاف سلیقه، یعنی توهین؟
همشهری بارها طرح چهره مسوولین مختلف را کشیده است. پیشتر طرح چهره آقای شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی را منتشر کردیم. در جریان استیضاح وزیر صمت، طرح چهره آقای فاطمی امین منتشر شد. این رویه حرفه ای مهم نبود تا برداشت توهین نکنیم؟
3⃣سوم. فرض کنیم این کاریکاتور باشد. آیا هر کاریکاتوری یعنی تمسخر و توهین؟ در این کشور کاریکاتور بسیاری از مسوولین درجه اول کشیده شده است. روسای قوا و شهردار و مسولین سیاسی و غیره. همه باید تلقی توهین می کردند؟ با این تفسیر اساسا باید بساط کاریکاتور را از رسانه ها جمع کنیم. روح امام شاد؛ پیشنهاد می کنم حتما خاطره مرحوم کیومرث صابری(گل آقا) با امام را بخوانیم.
4⃣بگذریم؛ اما یک نکته کلیدی تر.
واقعیت اینست که در یک جنگ تمام عیار رسانه ای هستیم. جهاد تبیین فقط مربوط به رسانه ها نیست. همه مسوولین ما باید آرایش جنگی بگیرند. در این جنگ تمام عیار که همه در یک جبهه در حال تقابل با اهریمن و خناسان رسانه ای هستیم تقابل با رسانه های انقلابی منطقی است؟
آیا نظام را در مظان این اتهام قرار نمی دهیم که سعه صدر مواجهه با رسانهها را ندارد؟ پیشنهاد می کنم فردای انتشار این خبر رسانه های ضدانقلاب را مرور کنید.
خلاصه با شناختی که از سردار وجود دارد بعید است این شکایت با رضایت ایشان باشد؛ اما اگر هم چنین باشد هیچ تغییری در نگاه ما نسبت به این نهاد انقلابی ایجاد نمی کند و همشهری همچنان تمام قد از فراجا حمایت خواهد کرد.
@mahdian_mohsen