eitaa logo
مادرانه
9.5هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.7هزار ویدیو
84 فایل
وابسته به گروه مادرانه ؛ مادرانه حق کپی و بهره برداری با لینک کانال مجاز است. t.me/madarane_2 تلگرام عضویت و طرح پرسش در گروه مادرانه امکان پذیر است☟☟ https://eitaa.com/joinchat/2921267247Cb2f27698d8
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از مادرانه
هدایت شده از مادرانه
در نوزادان نارس👇 اگر لمس شوند؛ نوازش شوند؛ حرکت داده شوند؛ حملات آپنه(وقفه تنفسی) در آنها کمتر، پیشرفت تکاملی آنها بیشتر و وزن گیری آنها سریعتر خواهد بود. 👆👌👆👌👆👌👆🌺👆👌👆👌👆👌👆 مطالب فوق راجع به نوزادان و تماس پوستی با مادر انتخابی از پرزنت دکتر آرش بردبار فوق تخصص نوزادان است. @madarane_1 کانال ایتا t.me/madarane_2 کانال تلگرام
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببار اِی بارون ببار!! با دلم گريه کن خون ببار!! در شبای تيره چون زُلف يار…! بَهر ليلی چو مجنون ببار اِی بارون…♪♪ دلا خون شو، خون ببار!! بر کوه و دشت و هامون ببار!! 🌹 ییلاقات گشت رودخان
3.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صدای تنفس شکمی و مرتب مادر حین زایمان مادر با انجام آمادگی فیزیکی و روانی کامل جهت وضع حمل را پیدا می‌کند. این مادر زایمان اول را تجربه می‌کند. بدون سانسور و آهنگ @MADARANE_1 ایتا t.me/madarane_2 تلگرام
عصاره گوشت
عصاره گوشت برای تقویت بدن ماء اللحم یا آب گوشت، عصاره‌ای است که از پختن گوشت قرمز یا جگر و تعریق آن در ظروف شیشه‌ای دربسته حاصل می‌شود و سرشار از مواد مغذی است. 👌در اکثر دستورات طبی توصیه شده که باید به تنهایی استفاده شود. ♦️موارد مصرف 🍃در طب ایرانی ماء اللحم یکی از بهترین مکمل‌ها برای کودکان در حال رشد است ( به خصوص اگر ضعیف یا کم وزن هستند) 🍃 کسانی که در اثر بیماری ضعیف شدند یا سالمندانی که ضعف دارند؛ 🍃زنان باردار و شیرده که به احتمال زیاد با کاهش مواد معدنی مواجه می‌شوند و افراد دچار کم خونی ناشی از فقرآهن هستند؛ 🍃مادران زائو که برای مراقبت از بخیه، منع مصرف گوشت دارند؛ 🌹آب گوشت، ماءاللحم، حاوی مقادیر زیادی املاح، پروتئین، کلسیم و ژلاتین است که برای استخوان‌ها و غضروف‌ها مفیدست؛ و به خونسازی کمک می‌کند. 🌹کلسیم و کلاژن موجود در ماء اللحم برای جوان سازی پوست، ناخن و مو مفید است. 👌مصرف عصاره گوشت مانع از بروز بیماری های خودایمنی می‌شود. ♦️طرز تهیه ماءاللحم چند تکه گوشت قرمز یا جگر خرد شده را در یک شیشه با درب فلزی ریخته؛ در صورت تمایل کمی پیاز یا سیر یا سبزیجاتی مانند زردک‌ جعفری و کرفس هم قرار دهید تا طعم عصاره گوشت را لذیذتر کند؛ (با افزودن کمی به یا سیب اثر تقویتی آن بیشتر می‌شود) 👈سپس درب شیشه را محکم بسته و در یک قابلمه آب سرد قرار داده می‌شود. قابلمه را روی حرارت قرار داده‌ تا آب به جوش آید و سپس حرارت را تا حدی کم کنید که آب داخل قابلمه، خیلی ملایم بجوشد. 👈چند ساعت فرصت نیازست تا گوشت داخل شیشه با حرارت غیرمستقیم بپزد و آب گوشت و سبزیجات خارج شود. ♦️نکات مهم ❌ اگر در حین پخت آب قابلمه تبخیر شد، مقداری آب داغ به آن اضافه کنید و از ریختن آب سرد خودداری کنید؛ زیرا باعث شکستن شیشه خواهد شد. ❌حجم مواد درون شیشه از ۲/۵ حجم کل شیشه بیشتر نشود تا گوشت به خوبی بپزد. ❌درون شیشه و با گوشت نیازی به افزودن آب نیست. 👌عصاره معمولا قطعات کوچک گوشت، دو تا سه قاشق غذاخوری می‌شود که برای یک نفر کفایت می‌کند. 👌این عصاره بهتر است به عنوان تقویتی و به عنوان جایگزین میان وعده‌ها مصرف شود. 👌در صورت مصرف درمانی و اثربخشی بهتر، ترجیحاً باید روزانه تهیه شده و حتماً هم گرم مصرف شود. ✅ در واقع نکته استفاده از ماء اللحم این است که حتما باید به تنهایی مصرف شده و قبل و بعد از آن چیزی مصرف نگردد. عصاره گوشت از دسته‌ی کثیرالغذا و لطیف‌‌ست؛ زود هضم شده و انرژی زیادی تولید می‌کند. @MADARANE_1 ایتا t.me/madarane_2 تلگرام
خانم فاطمه نورا ؛ همدان ماشاالله لا قوه الا بالله العلی العظیم @MADARANE_1 ایتا t.me/madarane_2 تلگرام