5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موضوع فیلم تبلیغ بایا هست
کمی تفکر
میدونم که این تبلیغ ، خیلی رو اعصابتونه. قصد اذیتتون رو ندارم. فقط میخوام بگم صدا و سیما با این تبلیغات و فیلم ها چه بلایی سر ما و نسل آینده میاره!
نسلی که داره یاد میگیره بجای مسئولیت پذیری ، ترمیم ، جبران ، مراقبت و رویارویی با پیامدها ، با یک گوشی و پول همه چیز رو حل کنه.
بچه های معصوم ما نمیدونند که گرفتن این خدمات ، منوط به پرداخت هزینه ، و پرداخت هزینه منوط به کارکردن و تلاشه.
چیزی که اون ها میبینند یک آدمی هست که دائم خراب کاری میکنه و بجای اینکه مسئولیت کارش رو به عهده بگیره ، با یادآوری یک نفر دیگه باید بایا کنه.
تو این مدل تبلیغات ما داریم چی میبینیم؟! بچه های ما دارند چی یاد میگیرند؟!
ذهنیتی که از تبلیغات شکل میگیره یک زندگی حاضر و آماده اس که لازم نیست تلاش خاصی براش بشه ، و آدم ها فقط در حال لذت بردن و دریافت خدمات هستند!
ترویج روحیه نوگرایی و مصرف گرایی ، نسلی پرورش میده که با تعمیر و ترمیم بیگانه میشند.
و دنیایی که باهاش روبرو میشند چه شکلیه؟!
و اینجوریه که خیلی از جوون های امروزی به بهونه های مختلف از پذیرش مسئولیت زندگی ، سرباز میزنند و منتظر میز آماده و لقمه آماده هستند و فکر میکنند زندگی واقعی شبیه این فیلم ها و تبلیغات و ...است.
#خانواده_چند_فرزندی
#بایا
#مسئولیت_پذیری
#تبلیغات
#سبک_زندگی
#عاشری
https://eitaa.com/joinchat/774570008C9052be5167
#سوال_کاربران
سلام لطفاً در پاسخ به این سوال جوابی محکم و قانع کننده بفرمایید
با وجود رهبر چه نیازی به رئیس جمهور در کشور است؟در صورت وجود هردو بین بعضی نهادها موازی کاری پیش نمی آید؟مثلا بین کمیته امداد امام و بهزیستی یا بین بنیاد مسکن ووزارت راه و شهرسازی؟
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
﷽، سلام علیکم
🔹وظایف و مسئولیتهای این دو مقام در عرض یکدیگر نیست که موازی کاری شود. همانطور که مثلاً یک شرکت، در عین اینکه هیأت مدیره و رئیس هیأتمدیره دارد و سیاستهای کلی را تعیین میکند و مدیر عامل منویات آن را اجرا میکند، رهبری هم راهبرد کلی نظام را تعیین میکند و رییس جمهور وظیفه اجرایی دارد. از این گونه مثالها زیاد است مثلاً باز میتوان گفت که وقتی رئیس قوه قضائیه داریم چه نیازی به دادستان کل داریم؟ پاسخ همان است.
مضافاً اینکه رهبری هماهنگ کننده قوای سهگانه (+ نیروهای مسلح) را نیز برعهده دارد که قطعاً هیچ جایگاه دیگری این صلاحیت را ندارد چون ذینفع خواهد بود.
🔹 بله ممکن است در مأموریت های دو مثالی که ذکر کردید این اشکال وجود داشته باشد اما قطعاً این اشکال نسبت به جایگاه رهبری و ریاست جمهوری وارد نیست.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
#سوال_کاربران
کلیپی در فضای مجازی منتشر شده که در آن مرحوم شیخ محمد تقی بهلول، سال ۱۴۰۰ را سال ظهور امام زمان علیهالسلام میداند. برخی دیگر هم با برخی محاسبات دیگر همین سال یا سال ۱۴۰۱ را سال ظهور میدانند. آیا این پیشگوییها اعتباری دارد؟
🆔 @shobhe_shenasi
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔹 آقای بهلول خیلی عزیز هستند اما روایات اهلبیت علیهمالسلام عزیزترند. در روایات متعددی تأکید شده که تعیین وقت برای ظهور به هیچ عنوان جایز نیست. نمونهای از این روایت تقدیم شما میشود:
▫️ الْفُضَیْلِ بْنِ یَسَارٍ عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ ع قَالَ: قُلْتُ لِهَذَا الْأَمْرِ وَقْتٌ فَقَالَ کَذَبَ الْوَقَّاتُونَ کَذَبَ الْوَقَّاتُونَ کَذَبَ الْوَقَّاتُونَ إِنَّ مُوسَی ع لَمَّا خَرَجَ وَافِداً إِلَی رَبِّهِ وَاعَدَهُمْ ثَلَاثِینَ یَوْماً فَلَمَّا زَادَهُ اللَّهُ عَلَی الثَّلَاثِینَ عَشْراً قَالَ قَوْمُهُ قَدْ أَخْلَفَنَا مُوسَی فَصَنَعُوا مَا صَنَعُوا؛ فضیل بن یسار گوید: به امام باقر علیه السلام عرض کردم: برای این امر وقتی هست؟ فرمود وقت گزاران دروغگویند؛ وقت گزاران دروغگویند؛ وقت گزاران دروغگویند!!!
همانا موسی علیه السلام هم وقتی برای ملاقات با پروردگار به کوه طور رفت، مدت غیبت خود را ۳۰ روز تعیین کرد. اما وقتی چون خدا ده روز بر این سی روز افزود، قومش گفتند: موسی با ما خلف وعده کرد و کردند آنچه کردند. (یعنی همانطور که آنها گوساله پرست شدند، تعیین زمان برای شیعیان هم مشکلاتی از این قبیل ایجاد میکند.)» (الکافی، ج۱، ص ۳۶۸)
🔹 بنابراین تکلیف پیشگوییهای دیگر نیز روشن است.
#مهدویت
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
❌ شبهه ۸۴۶
رئیس جمهور و اختیاراتی که ندارد!
۲۸ خرداد ۱۴۰۰ سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سراسر ایران برگزار میگردد.
در این نوشتار سعی دارم به آسیب شناسی دامنه اختیارات و میزان پاسخگویی رئیس جمهور به مردم بپردازم، که رای دهندگان بدانند در قبال رایی که به منتخب خود میدهند چه انتظاراتی از رئیس جمهور دوره سیزدهم داشته باشند؟
مروری بر اختیارات ریاست جمهوری در ۱۱ نهاد، سازمان و دستگاههای موثر و پرقدرت کشور خواهیم داشت و به دامنه اختیارات منتخب ملت پی خواهیم برد:
۱ - صدا و سیما
۲ - نیروی انتظامی
۳ - شورای عالی امنیت ملی
۴ - شورای نگهبان
۵ - نیروهای نظامی
۶ - شورای عالی انقلاب فرهنگی
۷ - شورای عالی فضای مجازی
۸ - شورای عالی هماهنگی سران سه قوه ۹ - مجمع تشخیص مصلحت نظام
۱۰ - نهادهای اقتصادی کشور مانند بنیاد مستضعفان، ستاد فرمان اجرایی امام، آستان قدس و...
۱۱ - روزنامههای یومیه مانند کیهان و اطلاعات
۱۲ - رئیس جمهور برای تحقق وعدههای انتخاباتی نیاز به مدیران هماهنگ دارد. باید در انتخاب وزرا آزادی مطلق داشته باشد. هیچ دستگاهی حق ندارد به رئیس جمهور منتخب مردم، وزیر ناهماهنگ تحمیل نماید!
در حالی که قدرت رئیس جمهور از رای مردم نشات میگیرد، اما متاسفانه در کشور ما رئیس جمهور به لحاظ بافت قانون اساسی در موارد بسیاری عاجز از اجرای اراده مردم در امور اجرایی کشور است!
رئیس جمهور، مظهر اراده ملت است اما طبق قانون اساسی موجود عملا بیش از پانزده درصد قدرت اجرایی کشور را در اختیار ندارد!
ذات دموکراسی اقتضا می کند که منتخب مردم برای تحقق اراده ملت اقتدار صددرصدی داشته باشد. (خلاصه شده است)
#انتخابات
✅ پاسخ
🆔 @shobhe_shenasi
اولا نویسنده به جای ذکر اختیارات وسیع رئیس جمهور، چند نهاد مهم را در کنار برخی نهادهای کم اهمیت (در مقیاس ملی) مانند روزنامه کیهان و اطلاعات را نام برده که رئیسجمهور در آن اختیار ندارد یا تاثیر دارد ولی اختیار تام ندارد. گویا انتظار داشته تمام مملکت یکجا دست رئیسجمهور باشد!!
اگر نویسنده در نوشتار خود صادق است، طبق آنچه در ابتدای نوشتار ادعا کرده یعنی «دامنه اختیارات منتخب ملت» مدیریتها و نهادهای زیر نظر دولت را به اضافه وسعت عملکرد و بودجه آنها، فهرست کند تا معلوم شود چقدر راست میگوید. تنها یک وزارتخانه عریض و طویلی مانند آموزش و پرورش یا نفت یا نیرو یا...، از تمام آنچه در بالا فهرست کرده است بزرگتر، پرهزینهتر و تاثیرگذارتر است.
ثانیاً بودجه تمام نهادهای فوق در دست دولت است و همه میدانند که این بزرگترین اهرم فشار است. یعنی همین کاری که الان دولت با سپاه و صدا و سیما و... میکند و با ندادن باتوجه آنها را تحت فشار قرار میدهد. همچنین بیش از ۹۵ درصد نیروی انسانی کشور زیر نظر دولت فعالیت میکنند.
ثالثا در همهجای دنیا اختیار کامل دست قوه مجریه نیست و دستگاههای مختلفی مانند پارلمان و دستگاه قضا از یکه تازی رئیس دولت جلوگیری میکنند.
اما این ادعا که رئیسجمهور ما تنها ۱۵ درصد قدرت اجرایی کشور را دارا است ادعای واهی دروغی است که یا نشانگر بیسوادی نویسنده نسبت به ساختار اجرایی کشور است یا .... روزنامه کیهان و اطلاعات یا حتی شورایهای عالی که ذکر کرده چه سهمی از مدیریت های اجرایی کشور دارند که باعث شدهاند قدرت اجرایی دولت بشود ۱۵ درصد؟ تقریباً نه، دقیقاً هیچ!
نهایتاً اینکه نویسنده متن فوق (مانند بسیاری دیگر)، رندانه به دنبال القاء تقابل بین نهاد رهبری و دموکراسی هستند در حالیکه ولایت فقیه هرچند فیالواقع مشروعیت خود را از شرع میگیرد، اما سازوکار تعیین شخص آن و اختیارات وی، همه از طریق رأی مردم و انتخابات طراحی شده و لذا هیچ منافاتی با دموکراسی ندارد و اگر در برخی موارد محدود، باعث کاهش اختیارات قوه مجریه شده، خود برآمده از دموکراسی و نظر مردم است.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
🔹آیتالله حائری شیرازی🔹
🔸رزق و روزی🔸
رزق، مثل ظرف آب مرغداریهاست. آب خوری آنها این طور است که کمی بالاتر از لبه ظرفی را سوراخ کرده و آن را پر از آب میکنند و روی یک ظرف بشقاب مانند، بر میگردانند و آب توی بشقاب زیرین میآید.
وقتی آب در بشقاب جمع شد و مقابل سوراخ رسید متوقف میشود و جوجهها از آبها میخوردند.
یعنی وقتی مصرف شد تولید میشود نه این که تولید میشود تا مصرف شود. روزی همیشه با مصرف همراه است نه تولید.
اگر ده جوجه آب بخوردند، آب بیشتری بیرون میآید و اگر پنج جوجه بخورند، آب کمتری بیرون میآید.
روزی انسان این چنین است. اگر کسی هزینه چند خانواده را تأمین کند، مصرف آنها، موجب زیاد شدن درآمد میشود زیرا هرکس روزی خودش را میخورد و نمیتواند روزی شخص دیگری را بخورد.
اگر انسان این معنی را بداند، وقتی کسی از او کمکی بخواهد؛ خوشحال میشود و میفهمد که بناست خداوند به او روزی بیشتری بدهد. اما اگر سفرهاش را بست و جلوی مصرف دیگران را گرفت، روزی هم بند میآید.
#فرزندآوری
#مواسات_با_دیگران
❤️🍃❤️
#همسرداری
✍وقتی مردان حرمت مرد بودنشان را بدانند
👈و زنان شوکت زن بودنشان را
✍مردان همیشه مرد میمانند
✍ و زنان همیشه زن
🔻و آنگاه هر روز نه روز “زن”
🔻 و نه روز “مرد”
✅که روز “انسان” است.
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 علل نماز نخواندن نوجوان و راه حل آن.
قسمت چهارم.
💎 سید احمد موسوی نسب.
هر کسی در زندگی احتیاج به یک #دلگرمی و یک #مشاور دارد.
کسی که به شما گوش دهد، شما را بفهمد و کمک کند تا کارها را سامان دهید👇
یک فرصت #ویژه
از امروز:
مشاوره #آنلاین« گفتگو در چت»
مشاوره #تلفنی در سراسر کشور
مشاوره #حضوری در شهر قم
✔️با این تفاوت که اولین ️مراجعه برای شما کاملا #رایگان می باشد.
✅ج تعیین وقت مشاوره :
💬 پیام به این آیدی :
@Admin_roshana
📨 پیامک به این خط :+989925814300
⭐️ @Roshana1399