eitaa logo
باشگاه مادران فاطمی
1.5هزار دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
1.2هزار ویدیو
25 فایل
سلام آرشیو مطالب گروه مادران فاطمی با ۶ روز برنامه کاری توسط کارشناسان متبحر ورود اقایان ممنوع⛔️⛔️⛔️⛔️ @Najafi_ZS
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃🌸 نقطه ضعف ها و ایرادتون رو هیچ وقت پیش همسرتون به زبون نیارید! این شامل ایرادهای ظاهری هم میشه. تجربه ثابت کرده تا زمانی که خودتون نگید٬ همسرتون هم متوجه نمی شه امابا اعتراف بهش اجازه میدید که دقت کنه و در آینده اون هم به زبون بیاره . @madarane_fatemi ┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
🍂❤ زوج موفق، زوجيست كه: هر روز حداقل 10 دقیقه در مورد مسایلی غیر از کار، خانواده، وظایف و رابطه تان صحبت کنند. برخی افراد فکر می کنند همیشه در حال برقراری ارتباط با همسرشان هستند در حالی که در واقع در حال انجام کارهای روزمره اند. ارتباط برقرار کردن واقعی یعنی اینکه شما در رابطه با موضوعات خصوصی، اهداف و رویاهایتان با همسرتان صحبت کنید. به عنوان نمونه موضوعاتی مانند اینکه آیا شده برای چیزی حسرت بخوری؟ وقتی بچه بودی مامان را بیشتر دوست داشتی یا بابا را؟ سال گذشته بهترین کاری که انجام دادی و به آن افتخار می کنی چه بوده است؟ هرچه سوالات شما خصوصی تر باشد درجه صمیمیت شمابالاتر می رود. @madarane_fatemi ┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوشنبه های هنری 😍😍
خامه_ای مواد لازم: ارد ۲۰۰ گرم کره ۵۰ گرم آب ۲۰۰ میلی لیتر آب شکر یک دوم قاشق چای خوری تخم مرغ ۴ عدد وانیل وبکینگ پودر نصف قاشق چای خوری خامه قنادی فرم گرفته به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا در ظرف مناسب تفلن بهتره کره ،آب ،شکر را میریزیم وروی شعله ملایم میکذاریم آرام آرام هم میزنیم تا کره آب بشه و آب به جوش ریز بیفته سپس آرد را اضافه کرده وسریع هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن . به این مرحله از کار داغ زدن میگن که خیلی مهمه مواد حالت حلوا پیدا میکنه و جمع میشه سپس موادمونو داخل ظرف دیگه ای میزاریم تا کاملا خنک بشه .تخم مرغها را شکسته وبا همزن دستی میزنیم تا خوب مخلوط بشن .موادمون که خنک شد با همزن برقی شروع به زدن میکنیم و کم کم تخم مرغها را اضافه میکنیم .اگر یک دفعه اضافه کنید شیرینی بوی تخم مرغ میگیره در انتها بکینگ پودر و وانیل اضافه میکنیم.ماسوره شکوفه را داخل قیف میگذاریم .سینی فر کاغذ روغنی میگذاریم وشکوفه میزنیم.نکته فر را قبل از شروع کار روی دمای ۲۰۰ درجه بزارد .کاملا داغ باشه .زمان پخت ۳۰ دقیقه روی درجه ۲۰۰ درجه باشه داخل نون کاملا باید پوک باشه حالت خمیر نداشته باشه.تمام نکات رعایت کنید یه نون عالی درست میشه.خوب نون وقتی پخته شد میزایم کاملا خنک بشه بعد تهشو سوراخ میکنیم و با قیف خامه داخل نون میریزیم . @madarane_fatemi ┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
10.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان خامه ای قسمت اول😘 @madarane_fatemi ┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان خامه ای قسمت دوم😍 @madarane_fatemi ┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان خامه ای قسمت سوم😃 @madarane_fatemi ┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈