#کیک
یک لیوان آرد
یک قاشق چایخوری سر پر بکینگ پودر
دوتا تخم مرغ
نصف استکان روغن
نصف استکان شکر
نصف استکان هم زعفرون دم شده و گلاب
اول تخم مرغ ها رو آنقدر میزنم تا کف کنه بعد روغن و شکر رو اضافه میکنم
و نهایتا با آرد و بکینگ پودر و زعفران قاطی میکنیم.
داخل ماهیتابه آلومینیمی یا روحی که کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک رو میریزیم.
دوستان کیک را داخل فر یا تستر یا کیک پز یا آرام پز یا ماهیتابه رژیمی بدون واشر یا داخل فر دست ساز که توضیحش تو کانال هست میتوان پخت.
@zendegimamoli
#دختردونه #برنجک #ماکلمه
برنج را میتوانیم هم خودمون خشک کنیم و هم از لوازم قنادیها بخریم.
برای خشک کردن باید برنج را بجوشانید و یکم نرم تر بردارید و آبکش کنید.
آب بریزید تا نشاسته هایش برود بعد که آبش رفت روی بخاری یا شوفاژ یا توی آفتاب خشک کنید.
برای درست کردن برنجک برنج خشک شده هر چقدر گرفتید شکر یه بند انگشت کمتر میخواهد.
تو یه ظرف گود روغن میریزیم و برنج خشکها رو با یه صافیه فلزی میزاریم توی روغن وقتی پف کرد بر میداریم.
به همین روش ادامه میدیم تا همه سرخ بشه.
یه لیوان آب توی شکر میریزیم و با شعله متوسط میزاریم تا بجوشه به اصطلاح مات بشه همش تست میکنیم.
شکر در حال مات شدن را توی یه ظرف آب میریزیم یه قطره شکر مات شده میریزیم توی آب نباید خیلی شیشه ای بشه باید با دست نرم بشه.
وقتی شکر به این مرحله رسید توی برنج میریزیم و پشت سینی صاف میکنیم. پنج شش دقیقه زمان میدهیم با دست تست میکنیم وقتی بهم چسبیدن حالا با یه چاقوی تیز برش میدهیم.
@zendegimamoli
شیشه زباله نیست!!😊
باتفکیک زباله واستفاده مجدد ازوسایل دورریختنی دنیارو زیباترتقدیم آیندگان کنیم.
واین شدنی نیست مگربه دستان هنرمندمادرانه❤️
@zendegimamoli
#فتیر
آرد
شکر
شیر
بکینگ پودر
رویش را با تخم مرغ و زعفران و کنجد تزیین میکنیم.
@zendegimamoli
هنر فر دستار 😉
موادکیک رو با دستور کیک معمولی درست کردم رنگ ژله بهشون اضافه کردم.
ملاقه ملاقه از هر رنگی اضافه کردم و در نهایت با خلال به سمت بیرون قالب کشیدم.
#فر_دستساز