eitaa logo
مدح و متن اهل بیت
9.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
20.8هزار ویدیو
1.5هزار فایل
@Yas4321 ارتباط با ادمین @Montazer98745 ارتباط با مدیر
مشاهده در ایتا
دانلود
را انتخاب کرده ای که قید زمان و مکانی در کار نباشد ... تا دلهــا را هر کجا ک که باشند گِرد خود جمـع کنی...❤️ 🌷🌷
17.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ به وقت ملاقات 💚 توصیه حضرت زینب(س) به تجربه‌گر برای رعایت 🔸 این قسمت: خودسوزی 🎬 هر روز ساعت ۱۷:۳۰ بازپخش: ساعت ۲۲:۳۰ و ۱۲:۳۰ روز بعد از شبکه چهار سیما
شهید آوینی: سرّ پيروزي ما در جبهه‌هاي جنگ با ابرقدرت‌ها همين است كه ما هرگز متكي به سلاح نيستيم. اتكاي ما به ايمان خود و امدادهاي غيبيي است كه ايمان ما مجاري نزول آنهاست و اگر اينچنين نبود و پيروزي ما موكول به همپايي با قافله‌ي نظام اقتصادي و صنعتي غرب مي‌شد، همان طور كه عرض شد، امروز حتي يادگارهاي انقلاب اسلامي را نيز از كتاب‌هاي رسمي تاريخ شسته بودند. 📚 مقاله : ديكتاتوری‌ اقتصاد سرباز مثل
🌺جامع ترين دعا در 🌺 استاد فاطمي نيا: 👈"از پيامبر اكرم (ص) سوال كردند شب قدر چه چيزي از خدا بخواهيم؟ 👈حضرت فرمودند : عافيت طلب كنيد" 👈در عافيت همه چيز وجود دارد، ⭐بيماري ضد عافيت است ، ⭐قرض و گرفتاري ضد عافيت است ، ⭐فرزند ناصالح ضد عافيت است، ⭐بي آبرويي ضد عافيت است ⭐همه ي حوائج خود را همراه عافيت بخواه... " اللهم عافنا في جميع الامور"
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش_بامیه جنوبی ۱۲_۱۵ نفر😍😋 بامیه ۱کیلو، گوشت گوسفندی ۱/۵ کیلو، پیاز ۳عدد خرد شده، سیر 5_6 حبه درشت، رب گوجه ۳۰۰گرم، آب جوش حدود ۲لیتر، تمر هندی نصف بسته، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، ادویه هفت قلم یا کاری 🔴پیاز رو با روغن زیاد تفت بدید(در انتها روغن بیشتر باعث خوشرنگتر شدن خورش میشه). گوشت رو اضافه ده دقیقه تفت بدید. رب گوجه رو اضافه و تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه. اگر رب کم بریزید خورشتون در انتها آبکی میشه آب جوش رو اضافه کنید طوری که نه خیلی رقیق نه غلیظ باشه ،یعنی بعد از پخت گوشت،غلظتش مناسب بشه. ۳ ساعت زمان بدید تا گوشت بپزه. نیم ساعت آخر بامیه هارو توی روغن تفت بدید و به خورش اضافه کنید. نمک خورش رو هم اندازه کنید. تمر هندی رو با آب حل کنید و چند جوش که زد خاموش کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم برای خورش ۴ الی ۵ نفره فیله مرغ ۸ عدد زرد چوبه نصف قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق چای خوری گردو آسیاب ۵ قاشق غذا خوری اب یخ ۴ لیوان رب انار ۱ ونیم قاشق غذا خوری پوره انار ترش (سلیقه ای )نوک قاشق غذا خوری زعفرون دم کرده ۲ قاشق غذاخوری یخ ۱ تیکه شکر ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری پخت زعفرون بین ۴ الی ۶ ساعت زمان میبره ،من ۵ ساعته میپزم بعد اضافه کردن رب انار و اولین جوش ،مرغ و اضافه میکنم و ۳ ساعت رو حرارت سوزنی میزارم،بعد زعفرون و یخ و شکر و میریزم و دوباره ۲ ساعت میره رو حرارت سوزنی ۱۰ دقیقه اخرم در ظرف و بردارید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اول اینکه برای تشخیص کله گوسفند از کله بز باید ب کناره های چشم نگاه کنید اگر در کنار هر دو چشم حفره وجود داشت کله گوسفند هست. کله گوسفند حتی اگر تمیز باشد حتما حتما ب روی اجاق کباب کنید تا کمی روی پوست اون برشته بشه و موهای زیر پوست از بین برن بعد ب مدت ۱۵ دقیقه توی ظرف آب بزارید و بعد از این تایم کاملا کله رو بشورید تا زمانی ک آبی ک در آن کله رو میشورید شفاف بشه (صرفا برای شفاف شدن آب کله پاچه و تمیز شدن مجرای گوش و بینی و زبان) بعد در یک قابلمه حدودا ۴ تا پیاز متوسط رو ک نیم خلال کردیم ب همراه ۶ حبه سیر ۳ تکه شده با مقداری روغن تفت میدهیم تا سبک شوند. بعد ۱ قاشق چایخوری زردچوبه و ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کرده کمی تفت میدهیم. کله و پاچه و نخود و آب جوش رو اضافه میکنیم (آب تا جایی ک روی کله رو بگیره). حدودا ۲ ساعت ابتدا با شعله زیاد تا زمانی ک آب ب جوش بیاد و بعد با شعله متوسط میپزیم. در نیم ساعت آخر لیمو عمانی هایی ک سوراخ کردیم رو ب همراه ۲ قاشق مرباخوری نمک اضافه میکنی
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱: برنج رو از حالت عادی دون تر (زنده تر) آبکش کنید . ۲: برنج نسبتا باید خوش نمک باشه چون ماست و تخم مرغ مقداری از نمکش کم میکنه. پس اندازه ای میریزیم که کم نمک نشه. . ۳: من خودم قبلا مرغ رو میپختم و ریش ریش میکردم. ولی این روش طبخ مرغ برای تهچین خیلی لذیذتر هست. . ۴: لایه اول رو فقط صاف میکنیم. ولی لایه آخر رو حسابی فشرده میکنیم تا مواد بهم بچسبه.اگر لایه اول روخیلی فشرده کنیم دیگه خوب بهم نمیچسبه. . ۵: دم کنی فراموش نشه تا غذامون خمیر نشه. . ۶: ی مقدار کم پودر دارچین هم روی مرغ بریزین. عطر خیلی خوبی میده به غذا. من ریختم ولی متاسفانه یادم رفته داخل کلیپ بزارم🙄 ۷: سعی کنید مرغ رو ی جور بریزین که حتما وسط باشه و به کناره ها نیاد. چون لایه بعدی برنج باید به لایه قبلی حسابی بچسبه و مرغ وسط این دو لایه بمونه و موقع سرو غذا باعث میشه اصلا از هم نپاشه‌. باقی نکات داخل ویدیوهای قبلی در هشتک ________ مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر: ۳ پیمانه برنج ۲ عدد تخم مرغ و ۴ عدد زرده ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری سرپر ماست پرچرب پیاز ادویه شامل زردچوبه و‌فلفل نمک روغن مایع زرشک خلال پسته خلال
15.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله به تجربه گر فصل دو خانم نعمت اللهی بخاطر اینکه از حجاب گفت و درنهایت بخاطر حملات کارش به عمل مغز باز کشید! بخشی از لایو مهم عباس موزون حتما ببینید ومنتشر کنید
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یک نکته اخلاقی خانوادگی با نگاه امیرالمومنین عليه السلام استاد فاطمی نیا