فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
『کــمتر دلــم برای شـــما تنگ مـیشود
مـن را ببخـش بس کـه دلــم گــرم زنـدگیست... 💔🕊』#امام_زمان عج
شبهات حجاب 2.mp3
2.31M
🎙برخی مخالفین حجاب میگویند «چرا حجاب در ایران #اجباری است؟ چرا افراد را در انتخاب حجاب آزاد نمیگذارید؟» چه جوابی باید به آن ها داد؟
🍃 استاد شمشیری | بخشی از سلسله جلسات پاسخ به شبهات #حجاب در اصفهان
⏱ ۶ دقیقه و ۱۷ ثانیه
🔗#شبهات_حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا دیر نشده کارهای خیر انجام بده.مردن فقط برای دیگران نیست ،ان شاء الله که سالم باشید و عمر طولانی نصیبتون بشه،اما برادر من خواهر من چشم به هم بزنی میگذره،خیلیا حتی فکرش راهم نمیکردن این ساعت نباشند،اما واقعادیگه نیستند .تا وقت داری عمل خیر انجام بده
اللهم عجل لولیک الفرج🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌تلنگر مهدوی
به اندازه یک پلک به هم زدن!!!!
بسیار زیباست
⬅️ حتما ببینید و نشر دهید.
❣️امام زمان
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 علی علیزاده فعال رسانهمقیم لندن حسن روحانی و افساد طلبان را با خاک یکسان کرد:
میخواهم تبهکاران را رسوا کنم ...
✍ گذاشتن این کلیپ به معنای تایید شخص آقای علیزاده و یا همه مواضعش نیست، اما او در این صحبتها، در ظرف یک دقیقه خیلی قشنگ، کل لجنِ تهِ استخرِ اصلاحات رو همزد آورد بالا که همه ببینن بوی تعفن خائنینی که هم از آخور میخورن هم از توبره ،چجوری یه مملکتو مسموم میکنه !
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری #استاد_شجاعی
※ زشته آدم اینقدر قربون صدقه خانمش نمیره که !
※ مرد اینقدر ذلیل نمیشه که، همش تو آشپزخونه ورِ دل خانومشه !
این لوس بازیا چیه؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_زعفرانی
مزه ی بستنی سنتی میده😍😋
موادلازم
شیر دولیوان
خامه ۱۰۰ گرم
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
زعفران یک قاشق چای خوری
شکر نصف پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
ابتداخامه رادر کاسه ریخته ومقداری ازشیررادر خامه ریخته همشان بزنید تاذرات خامه حل شود.
مقداری شیرروی پودر ژلاتین بریزید همش بزنید وبگذارید کنار تااسفنجی شود.
شیر ،مخلوط شیر وخامه ،شکر،ژلاتین اسفنجی شده،گلاب وزعفران رادر قابلمه ریخته همشان بزنیدتایکدست شوند ووقتی مخلوط ولرم شد ازروی گاز برش دارید(کرم نباید خیلی داغ شود یاجوش بیاید درحدی که ولرم شود کافی هست)
سپس کرم راازصافی رد کرده وآن را درقالب ریخته وبمدت ۵ ساعت در یخچال قرارش دهید تا خودش رابگیرد.
سپس آنرابیرون اورده و براحتی ازقالب بیرون بیاورید(احتیاجی به آب داغ و.. نیست برای بیرون آوردن دسر)
خیلی خوشمزه میشه بایه بافت فوق العاده.
11.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای پفیلای کچاپی اگر دیدید که کچاپ موقع باز شدن ذرت کمه در آخر تا پفیلا داغه میتونید بهش
کچاپ اضافه کنید و هم بزنید😍😍😋
برای پفیلای کچاپی ممکنِ اول یه کوچولو ته بگیره ولی مدام که ظرف رو تکون بدید ذرتا باز میشن و به پفیلا تبدیل میشن و نمیسوزن
و حتما شعله کم باشه
و
ظرف تفلن باشه
یه روش دیگه برای پفیلای کچاپی اینکه وقتی ذرت رو داخل ظرف ریختین و پفیلا شدن تا داغ هستن بهشون سس کچاپ بزنید و سریع هم بزنید پلی خیلی سس اضافه نکنید که پفیلا خمیر نشن
از پودر گوجه بعداز درست شدن پفیلا هم میتونید استفاده کنید که میشه پفیلا گوجه ایی یا همون کچاپ
برای پفیلای پنیری هم حتما پفیلا ها داغ باشه و پنیر رو اضافه کنید و خیلی خوب هم بزنید تا پفیلاها پنیری بشن و خیلی جذاب🤩🤌🏻(پنیر پارمسان یا پارمزان)