▪️#خبر | برگزاری درس اخلاق علمی برای طلاب مجتمع امام مهدی (عج) مشهد با تدریس استاد قوامی
۱۴۰۲/۱۰/۶
@madineyefazele
▪️#خبر | برگزاری کارگاه مدیریت رفتار سازمانی با تدریس استاد قوامی برای جمعی از کارکنان آستان قدس رضوی
۱۴۰۲/۱۰/۶
@madineyefazele
▪️#خبر | برگزاری جلسه هماهنگی اجرای الگوی اتحاد امامت و امارت در آزمونه محله سیسآباد مشهد با حضور استاد آیت الله قوامی، امام محله و جمعی از فعالان محل
@madineyefazele
Z0000881.MP3
26.25M
🎧#صوت | درس اخلاق علمی
استاد آیت الله قوامی
مدرسه دانشجویی امام مهدی (عجل الله فرجه) مشهد مقدس
۱۴۰۲/۱۰/۶
@madineyefazele
Z0000880.MP3
36.19M
🎧#صوت | کارگاه مدیریت رفتار سازمانی
استاد آیت الله قوامی
آستان قدس رضوی
۱۴۰۲/۱۰/۶
@madineyefazele
▪️سید رضی، الگوی مدیریت جهادی، خستگیناپذیر و بدون ساعت کاری
روایت زیر از هادی معصومی زارع، پژوهشگر حوزه سوریه و لبنان است:
سید رفت و اسرار زیادی را با خودش به آسمان برد. سیدرضی تاریخ شفاهی حضور ایران پس از انقلاب در سوریه و لبنان بود. به جرات میتوان گفت که تنها کسی بود که شاهد زندهی تمام ادوار این رابطه و البته خود نیز بخش مهمی از ساخت آن بود.
... در بازگشت به ایران، درست قبل از آن که از پلکان هواپیمای ماهان بالا بروم، دستی روی شانه ام می زند. سر میچرخانم. سیدرضی است. بسته ای به عنوان هدیه به دستم میدهد. شیرینی شامی و روغن زیتون و جعبه ای پر از انار درشت غوطه شرقی. میخواهم نپذیرم، ابرو بههم میکشد و دست آخر، زورش میچربد. بعد، چند بار بابت معطل شدنم عذرخواهی می کند. از طبیعت کارش میگوید و این که چهل سال است به سختی میتواند قرارهایش را منظم کند. در دو سفر بعد هم این کار را تکرار می کند و من را با دست پر به داخل هواپیما می فرستد. چنان که زیر فشار نگاه اطرافیان تمام بسته را میان همسفرانم توزیع میکنم و دست خالی به منزل میروم.
در کشاکش طوفانالاقصی که چند روزی آتشبس می شود از مرزهای جنوبی لبنان به دمشق و حلب میروم. ابو... از آخرین تاکتیکهای ابداعی سید در انتقال موشک و پهپاد و... به سوریه و لبنان میگوید. آنقدر خندهدار است که ریسه میرویم. ولی خب کار میکند دیگر. جواب میدهد. و تاکنون داده است. (آن روز به سیدرضی میگفتم تو کوهی از تجربه هستی که بسیاریاش قابل تدریس در آکادمیهای نظامی است. میخندید و جدی نمیگرفت. ولی خب همین روش جدید یک نمونهاش بود دیگر.)
برای دیدن حاج... به حلب میروم. روز دوم همینکه میخواهم اقامهی نماز ببندم وارد میشود و میگوید سریع وسایلت را بردار باید برویم. انتشار زدهاند. یعنی اینکه حمله هوایی رژیم قریبالوقوع است و مقر او هم زیر تهدید.
هنوز به محوطه بیرون نرسیدهایم که سیدرضی با تلفن امن تماس میگیرد. فرودگاه دمشق را دوباره زدهاند. سید کلافه است. این بار چندم است که باندها را تعمیر میکند و دشمن امان نمیدهد. به حاج... میگویم این بار اسرائیلیها خود سید را خواهند زد. از این فرصت طوفانالاقصی نخواهند گذشت. مار زخم خوردهاند.
چیزی که در وجود سیدرضی بیش از هر چیز برای من نمود و بروز داشت، تفاوت ظاهر جدی و گاه خشن او و روحیه لطیفی بود که تنها در خلوت نمود پیدا می کرد. اقتدار و جدیت در عین تواضع و عطوفت.
نکته دیگر پرکاری و همت بالای سید و خستگیناپذیری عجیب وی بود. سید آرام و قرار و استراحت نداشت. از کاری به کاری و از مشغلهای به مشغلهای. و همین بود که توانست دست مقاومت در لبنان و فلسطین را این گونه پر کند. از موشک تا پهپاد و هر آن چه نیاز سازمان مقاومت بود. و در این سالهای تحریمی حتی نیاز جامعه مقاومت در سوریه و لبنان را.
ویژگی دیگر سیدرضی، تمرکز کمنظیر او بر کار تخصصیاش بود. کمتر کسی را شاید بتوان پیدا کرد که فرصتهای بهتری برایش باشد اما بیش از چهل سال را بر سر یک کار و در یک حوزه جغرافیایی دوام بیاورد. آن هم کاری دور از وطن و در جامعهای بحران زده و بستهای همچون سوریه. و گرنه آن ها که مطلع اند می دانند سید پنج سال از عمر کاری اش را در تهران در کدام مجموعه حساس و پراعتبار سپری کرد و از قضا ماندنش در آن مجموعه به سود دنیای او بود. خودش به من میگفت با همه عشقی که به مسئولیتش در تهران داشت اما دست آخر دوام نیاورده و به همان ماموریت دیرینه اش در سوریه بازگشته تا دست مقاومت را پر کند.
سید در همهی این سال ها چنان در تار و پود جامعهی سوریه درهم تنیده شده بود که از رئیس جمهور تا وزراء و مقامات نظامی و امنیتی و حتی مردم سوریه نیز روی او حساب ویژه ای باز می کردند. اصغر بیهوده به او نمی گفت رئیسجمهور غیررسمی سوریه.
https://t.me/Monbathat/2216
@madineyefazele
Z0000888.MP3
10.9M
🎧#صوت | سخنرانی استاد آیت الله قوامی با موضوع «بصیرت»
پادگان خیبر، لشکر عملیاتی سپاه قم
یوم الله نهم دیماه
@madineyefazele
▪️شاخصههای محلۀ مطلوب (۵۵)/محور چهارم: #معنویت_در_محله
۵۰. دارایی، رفاه منهای تجملگرایی، ثروتمندی و ثروتآفرینی و نبود فقر و مسکنت
تشکیلات اقتصادی محله به رهبری تعاونیار تلاشگر مستمر در جهت ارتقاء سطح رفاه در محله و زدودن فقر و مسکنت از آن است. محوریت این امور در خانۀ تعاون و مرکز نیکوکاری است که تحت نظارت نهادهای دولتی مانند وزارت تعاون، صمت و کمیتۀ امداد در حوزههای ذیل برنامهریزی و اقدامات عملیاتی صورت میدهند:
* اشتغالزایی برای اقشار کمدرآمد و نیازمند مانند زنان سرپرست خانوار
* فعالسازی ظرفیتهای معطل اقتصادی در محله با هدف تولیدگری و رشد سطح درآمدی خانوار
* تجمیع سرمایههای کوچک در راستای توانمندسازی اقتصاد محله
* تشکیل و مدیریت بازار محله با عنوان بازار مؤمنین
* تشکیل مجمع خیرین محله
* رسیدگی مادی و معنوی به خانوادهها و افراد نیازمند
* تشکیل تیمی مجرب از مددکاران متخصص در حوزههای مختلف
بدیهی است که رفاه به معنی رفاهزدگی نیست و زندگی مقتصدانه و قناعتورزانه باید برای همه، حتی افراد توانمند تبدیل به الگو و ارزش شود. جامعۀ مطلوب اسلام جامعهای است که فاصلۀ طبقاتی در آن مشهود و ملموس نیست و تمام اقشار، کمابیش در سطحی متوسط زندگی میکنند. امکانات اقتصادی در اجتماع سالم باید با نظارت و مدیریت مسجد و امام به گردش درآید. امام باید با بهرهمندی از منابع پایدار از طریق نهادهای اقتصادی شرعی، دستگاه تبلیغی توانمند برای مدیریت فرهنگ ایجاد نماید. پس هم امام و هم امت، در زندگی شخصی قناعتورز هستند، اما در عرصۀ اجتماعی، متمکن، ثروتمند، کارآفرین و سخاوتمندند.
@madineyefazele
📚آیین رونمایی از دو عنوان کتاب جدید پژوهشکده مدیریت اسلامی
📗المیزان في الادارة؛ تفسیر ترتیبی مدیریتی قرآن کریم
📕محلۀ فاضله؛ الگوی مدیریت محله بر اساس نظریۀ اتحاد امامت و امارت
🗓دوشنبه، یازدهم دیماه، از ساعت ۱۰ تا ۱۱
📌قم، بلوار جمهوری اسلامی، کوچه ۲، دفتر هفتهنامه افق حوزه
@madineyefazele
▪️#گزارش_تصویری | آیین رونمایی از دو کتاب «المیزان فی الادارة» و «محله فاضله»
آیین رونمایی از دو کتاب جدید پژوهشکده مدیریت اسلامی با عناوین «المیزان في الادارة» با موضوع تفسیر ترتیبی مدیریتی قرآن کریم و «محله فاضله؛ الگوی مدیریت محله بر اساس نظریه اتحاد امامت و امارت» با حضور جمعی از مسئولان از جمله رییس مرکز تخصصی تفسیر و امام جمعه پردیسان، نمایندگان مشاور ریاست جمهور در امور حوزه و روحانیت، سازمان تبلیغات اسلامی و اعضای بنیاد فقهی مدیریت اسلامی در مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه برگزار شد.
لینک مشروح گزارش در خبرگزاری حوزه
خبرگزاری رسا
خبرگزاری شبستان
روزنامه قدس
خبرگزاری ابنا
خبرگزاری ایکنا
@madineyefazele
رونمایی.mp3
9.13M
🎧#صوت | بیانات آیت الله قوامی، رییس بنیاد در جلسه رونمایی از کتب جدید پژوهشکده مدیریت اسلامی
۱۴۰۲/۱۰/۱۱
@madineyefazele
حجت الاسلام حامدی.mp3
3.52M
🎧#صوت | بیانات حجت الاسلام و المسلمین حامدی، رییس محترم مرکز تخصصی تفسیر و امام جمعه پردیسان
@madineyefazele
گزارش پژوهشکده.mp3
7.36M
🎧#صوت | ارائه گزارش مسئول پژوهشکده مدیریت اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین قزی
۱۴۰۲/۱۰/۱۱
@madineyefazele
کتاب محله.mp3
2.68M
🎧#صوت | ارائه گزارش محتوای کتاب محله فاضله توسط مقرر کتاب، آقای قنبری
۱۴۰۲/۱۰/۱۱
@madineyefazele
گزارش تفسیر.mp3
1.78M
🎧#صوت | ارائه گزارش محتوای کتاب المیزان فی الاداره، توسط مقرر کتاب، حجت الاسلام و المسلمین موسوی
۱۴۰۲/۱۰/۱۱
@madineyefazele
هدایت شده از ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی
18.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موقعیت فیزیکی و نحوه کارکرد مساجد متناسب با مبانی تمدنی، آموزه های اسلامی و متناسب با سبک زندگی ایرانی اسلامی نیاز به تجدید نظر دارند.
🎙دکتر محمدمنان رئیسی(مدیر پژوهشکده معماری و شهرسازی اسلامی): در شهر ایرانی اسلامی تا قبل از نفوذ مدرنیسم به ایران، مساجد رکن کالبدی و محتوایی شهرها و محلات ما بوده اند.
💠 متاسفانه در دهه های اخیر در کشور #مساجد به حاشیه رفته و از متن شهر رانده شدند و فضاهای اصلی #شهر معمولا تحت سیطره مال ها و #مراکز_تجاری در آمده اند.
💠 نمونه دیگر مکانیابی مساجد در گوشه پارک ها، محل قرارگیری ورودی آنها و حتی ساعات باز بودن آن ها اشاره نمود که این رفتار، ترجمان سکولاریسم است. #سکولاریسم میگوید دین فقط برای نماز و روزه آمده و با مناسبات اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی شهر کاری ندارد.
💠 این مساجد دیگر مانند مساجد شهر اسلامی قلب تپنده شهر، رکن کالبدی شهر و منبع تزریق انرژی شهر نیستند.
با ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی همراه باشید🔻
https://eitaa.com/setad_memari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️#گزارش خبرگزاری حوزه از آئین رونمایی کتب پژوهشکده مدیریت اسلامی
@madineyefazele