▪️امام مظلوم
هنگامی که بدن مطهر حضرت امام حسن علیهالسلام را براي تجديد عهد با جدّ بزرگوارش به طرف مرقد پیامبر (ص) حرکت دادند، عايشه بر استر سوار شد و بههمراه مروان بن حكم، مطرود پیامبر، و اولاد عثمان و سائر بني اميه، سر راه را گرفتند و مانع این کار شدند.
ابن عباس نقل کرده هنگامیکه خواستند بدن امام حسن (ع) را کنار مرقد پیامبر بیاورند دیدم عایشه با چهل سواره میآید و آنها را به جنگ دستور میدهد، وقتی مرا دید گفت: .. میخواهید کسی را که دوست ندارم وارد خانهام سازید؟
بنابر روايت ابن شهر آشوب در كتاب مناقب جنازهی آن امام مظلوم را تيرباران كردند. به نحوي كه هفتاد چوبهی تير از جنازهی آن بزرگوار بیرون كشيدند.
و آنگاه که بنيهاشم خواستند مجادله كنند، حضرت امام حسين (ع) نظر به وصيت برادرش مانع شدند.
ابن عباس با عايشه مناظره کرد و در آخر گفت: «جَمَّلْتِ وَ بَغَّلْتِ وَ لَوْ عِشْتِ تَفَيَّلْت»
يعني يك روز بر شتر سوار شدي و در بصره جنگ كردي، و امروز بر استر سوار شدي و اگر زنده ماني بر فيل نيز سوار خواهی شد!
📚مناقب ابن شهر آشوب، ج4، ص44
امالی طوسی، ص161
@shobeiryzanjani
۸ صفر، سالروز ارتحال آیت اللهالعظمی سید ابوالقاسم خویی(سال ۱۴۱۳ق) مدفون مسجد الخضراء نجف اشرف
💠آیتالله العظمی شبیری زنجانی:
درس مرحوم آقای خویی خیلی جمع و جور و پخته و بی حشو و زوائد بود. آقای شيخ محمدرضا آل ياسين (فقیه عرب) به خود آقاى خويى گفته بود: افرادى كه به نجف مىآيند، به حساب درس شما مىآيند.
در زمان آقای خویی من به ایشان ارجاع میدادم؛ چون عدّهای از شاگردان وی نظیر آسید محمد باقر صدر، آقای خویی را مقدّم میدانستند.
▪️(جرعهای از دریا، ج۲ ص ۶۸۰)
🌐مرکز فقهی امام محمدباقر علیهالسلام
30.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بیانات آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی در تجلیل از جایگاه مرحوم آیتاللهالعظمی خوئی(طاب ثراه)
🔺 انتشار به مناسبت هشتم صفر؛ سالروز ارتحال آیتاللهالعظمی خوئی (م ۱۴۱۳ق)
@shobeiryzanjani
🏴 السلام علیک یا ابامحمد یا حسن بن علی ایها المجتبی
هیأت امام محمد باقر علیه السلام
▫️بیان احکام:
حجت الاسلام والمسلمین آقای زندی
▫️سخنران:
حجت الاسلام والمسلمین آقای وحیدپور
▫️مرثیه سرایی:
حجت الاسلام آقای شریعتمدار
🔻زمان:
پنجشنبه ۲۵شهریور - ساعت ۲۰:۳۰
🔻مکان:
مدرس فقهی امام محمد باقر علیه السلام
۱۰ صفر سالروز ارتحال آیتالله العظمی سید عبدالهادی شیرازی (م. ۱۳۸۲هـ.ق)
ملاک فقاهت
آیتالله العظمی شبیری زنجانی:
از آسید علی بهشتی (از علمای نجف اشرف) پرسیدم: در احتیاطات آقای بروجردی به چه کسی مراجعه کنم؟ گفت: آقای آسید عبدالهادی شیرازی؛ ولو آقای خویی در بعضی جهات بر ایشان ترجیح دارد.
گفتم: مراد شما از بعضی جهات چیست؟ گفت: از نظر فهم.
آقای خویی از نظر سرعت انتقال و فهم ترجیح دارد، ولی ملاک فقاهت را در آسید عبدالهادی بیشتر میبینم.
▪️جرعهای از دریا، ج ۲، ص ۵۸۵
مرکز فقهی امام محمد باقر علیه السلام
لاخَلَّفَنِيَ الله عَنْكُمْ بِذُنُوبِي؛
خداوند بهخاطر گناهانم مرا از شما محروم نکند.
🔗 فرازی از صلوات بر حضرت سیدالشهدا علیهالسلام
📚 بحار الأنوار؛ ج۹۸؛ ص۲۲۶
@madras_emb
۱۵ صفر
سالروز ارتحال ابن غضائری از علمای رجالی شیعه سال ۴۱۱ یا ۴۸۵
آیتالله العظمی شبیری زنجانی:
ابن غضائری علاوه بر کتاب «الضعفاء»، کتاب «الثقات» نیز داشته، ولی چون به دست ما نرسیده و فقط جرحهای او به دست ما رسیده، به جرّاح بودن معروف شده است. نسبت او با سایر رجالیون در جرح و تعدیل، عامّین من وجه است؛ یعنی در برخی موارد که دیگران تعدیل کردهاند، جرح کرده و در مواردی هم بر خلاف دیگران، تعدیل کرده است.
(جرعهای از دریا، ج۴، ص ۳۵۵)
🌐 مرکز فقهی امام محمدباقر علیهالسلام
▪️ اهمیت روضه خوانی
مرحوم حاج آقا رضا زنجانی می گفت: اخیراً من دارم با روضه خوان ها آشتی می کنم. روضه خوان ها به همه خانه ها رفته اند و سبب شده اند که دین در همه جای کشور منتشر شود و اگر آنها نباشند، در خیلی از جاها از دین خبری نخواهد بود. روضه خوان ها چه قصد قربت داشته باشند، چه نداشته باشند، این اثر خارجی را دارد و باید از این جهت تأیید شوند.
مرحوم حاج آقا رضا می گفت: بارها وقتی من به بالای شهر تهران می رفتم، بچه هایی که در حال بازی بودند، می گفتند: آقا روضه خوان آمد! آقا روضه خوان آمد! با این که حاج آقا رضا روضه خوان نبود، ولی مردم، معمّم را به عنوان روضه خوان می شناسند. در اهمیت روضه خوانی همین بس که رضاخان وقتی می خواست جلو دین را بگیرد و ایران را به سمت غرب سوق دهد، اوّل روضه خوانی را غدغن کرد و جلو مجالس روضه را گرفت.
🌐 سایت آیت الله العظمی شبیری زنجانی، بخش بیانات
@madras_emb
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
درگذشت عالم وارسته آیتالله آقای حاج سید محمد رجائی (رحمةاللهعلیه) را به حوزههای علمیه، عموم علاقهمندان و بیت مکرم ایشان تسلیت میگوییم.
آن فقید سعید، عمر شریف خویش را در راه خدمت به مکتب اهلبیت علیهمالسلام و نشر معارف نورانی دین گذراند. رضوان الله علیه و حشره الله مع محمد و اهل بیته الطاهرین (علیهمالسلام).
دفتر آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی
@zanjani_net
▪️أعلم علمای شیعه
شیخ شمس الدین محمد بن مکی عاملی معروف به شهید اول (۷۸۶–۷۳۴ق) از فقهای مشهور شیعه است. از جمله معروفترین تألیفات وی می توان به «دروس» و «ذکری» و «لمعه دمشقیه» اشاره کرد.
❌ برخی عالمان سُنّی به وی اتهام ارتداد زده و طوماری را علیه وی امضا کردند و در دادگاهی وی را به اعدام محکوم کردند. شهید اول با وضع دلخراشی در روز پنج شنبه نهم جمادی الاولی سال ۷۸۶ هجری به فتوای قاضی برهان الدین مالکی و تأیید عباد بن جماعه شافعی در میدان قلعه دمشق با شمشیر کشته شد. آن گاه بدن شریفش را پس از به دار آویختن، سنگ باران کرده و به آتش کشیدند.
➖ مرحوم حاج آقای ما درباره اینکه أعلم علمای شیعه به طور مطلق در تمام أزمنه کیست، نوشته است: برخی شهید اوّل را اعلم می دانند.
شهید اول خیلى فوق العاده بود. اگر حواشى ایشان بر «دروس» را ملاحظه کنید، مبهوت مىشوید که چقدر بر فقه احاطه دارد.
کتاب دروس شهید اول ـ که ناتمام هم ماند ـ بعد از مراجعه به جواهر و همه کتابها، هنوز هم تازه است و مطالب زیادى در آن وجود دارد که در این کتابها نیامده است. کتاب دروس کتاب تازهاى است و بر فقیه لازم است که حتى بعد از مطالعه «جواهر الکلام»، به «دروس» مراجعه کند و از مطالب ابتکارى آن بهره ببرد.
شهید در بعضى از نُسَخ دروس حاشیه هایى دارد که با «منه» مشخص شده است. این حواشى خیلى قوى است و مثلاً ذکر مىکند که فلان مطلب در کجا ثمره دارد و یک دفعه حدود ده مورد از ثمرات آن را ذکر مىکند. اینها شاهد بر احاطه فوق العاده شهید بر فقه است و نشان مىدهد که فقه مثل موم در دستش بود.
🌐 سایت آیت الله العظمی شبیری زنجانی، بخش بیانات
@madras_emb
هدایت شده از سطوح عالی حوزه علميه قم
#حوزه_علمیه_قم | #اطلاعیه_فوری
با لحاظ تأخیر در اعلام و ثبت دروس مشاورهای توسط برخی از اساتید و درخواست مراکز هدایت علمی تربیتی مبنی بر تمدید انتخاب درس طلاب، باطلاع میرساند مهلت انتخاب واحد بمدت ۴۸ ساعت از تاریخ ۱۷ مهر تا پایان روز ۱۸ مهرماه تمدید و سامانه فعال خواهد بود.
طلاب محترم حتماً در بازه زمانی تعیین شده اقدام به انتخاب واحد نمایند.
این فرصت قابل تمدید نخواهد بود.
@sotohaali
بخش_معجزات_امام_رضا_علیه_السلام_در_کتاب_الخرائج_و_الجرائح.pdf
7.53M
📚 پی دی اف بخش معجزات امام رضا علیه السلام در ترجمه فارسی کتاب شریف الخرائج و الجرائح (که با نام جلوههای اعجاز معصومین علیهم السلام توسط غلامحسن محرمی ترجمه شده) تالیف قطب الدین راوندی قدس سره (چاپ انتشارات اسلامی)
هدایت شده از آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی
🔹بیانیه آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی در محکومیت حمله تروریستی به نمازگزاران قندوز افغانستان
بسم اللّه الرحمن الرحیم
«وَٱتَّقُوا۟ فِتۡنَةࣰ لَّا تُصِیبَنَّ ٱلَّذِینَ ظَلَمُوا۟ مِنكُمۡ خَاۤصَّةࣰ وَٱعۡلَمُوۤا۟ أَنَّ ٱللَّهَ شَدِیدُ ٱلۡعِقَابِ»:
و بترسید از بلایی كه در میان شما تنها ستمكاران دچار آن نمیشوند [و همه شما از سکوت در مقابل ظلم آسیب خواهید دید]، و بدانيد كه کیفر خداوند سخت است (آیه ۲۵ سوره انفال).
بار دیگر مردم مظلوم و شریف افغانستان هدف توحش کورکورانه، غیر انسانی و ضد اسلامی گروهی جنایتکار قرار گرفتند و دهها نمازگزار بیگناه و بیدفاع قندوز به شهادت رسیدند. اینجانب این مصیبت دردناک را به ساحت مقدس حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، خانواده های عزادار و همه مردم مصیبتزده افغانستان تسلیت میگویم.
🔻مردم ستمدیده و رنجکشیده افغانستان سالهاست که قربانی باندبازی جنگطلبانه و اختلافات فرقهای و قبیلهای شده و رنگ آرامش و زندگی را به خود ندیدهاند. گروههای مختلفی با نام خدا و اسلام، دست به انواع جنایتها و رفتارهای خلاف شرع در این کشور زده و میزنند و خصوصا زنان و کودکان مصائب بسیاری متحمل شدهاند. اکنون نیز برای چندمین بار، گروهی در حال عبادت در مسجد، هدف حمله وحشیانه قرار گرفته و جان خود را از دست دادهاند.
🔺بر همه مسلمانان با هر مکتب و اندیشهای، خصوصا بر عالمان و دولتمردان مسلمان فرض است که رفتارهای وحشیانه این گروههای مدعی اسلام را محکوم کنند تا نام مقدس اسلام، این آیین رحمانی و انسانساز، بیش از این بدنام و آلوده به این توحشها نشود.
بر همه سازمانهای بینالمللی و دولتها نیز فرض است که تمام توان خود را برای جلوگیری از این ستمها و جنایتها به کار بگیرند. چنین رفتارهای وحشیانهای فقط به سود قدرتهایی است که سعی دارند حضور مداخلهگرانه در افغانستان داشته باشند و بر آلام این مردم بیپناه بیافزایند. نتیجه سکوت امروز، آینده تلختر و سیاهتر برای این مردم مظلوم و کل منطقه و جهان اسلام است.
«وَ سَیَعلمُ الذینَ ظَلموا أیَّ مُنقَلبٍ یَنقلِبونَ» (آیه ۲۲۷ سوره شعراء).
✍سید موسی شبیری زنجانی
@zanjani_net
🌹 السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ العَسکَرِیّ
بیتِ علی و فاطمه غوغاست بیا
در، شعله ور از کینه اعداست بیا
باضرب لگد! طفل علی را کشتند
فریادِ دل محسن زهراست، بیا
🏴 به مناسبت شهادت حضرت امام حسن عسکری "صلوات الله علیه" مجلس روضه برگزار می گردد.
🎙سخنران: استاد حجة الاسلام و المسلمین حاج آقا حسین قربانی
⏱ زمان: چهارشنبه 21 مهر 1400 - ساعت 10:30 تا 11:15
🕌 مکان: مدرس فقهی امام محمد باقر علیه السلام، مدرس 1
🔘 حضور طلاب و اساتید مکرّم در این مجلس ان شاالله موجبات تسلای دل داغدیدۀ حضرت حجت "عجل الله تعالی فرجه الشریف" خواهد بود.
@madras_emb
سخنیرانی.mp3
6.78M
#سخنرانی
مجلس روضه شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام
حجت الاسلام و المسلمین آقای حسین قربانی
چهارشنبه 21 مهر 1400
@madras_emb
مداحی.mp3
4.17M
#مرثیه
مجلس روضه شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام
مداح: آقای محمد خرمفر
چهارشنبه 21 مهر 1400
@madras_emb
🏴 السلام علیک یا ابامحمد یا حسن بن علی الزکیّ العسکریّ
هیأت امام محمد باقر علیه السلام
مجلس سوگواری شب شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام
▫️بیان احکام:
حجت الاسلام والمسلمین آقای زندی
▫️سخنران:
حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای بهشتی
▫️با مرثیه سرایی:
حجت الاسلام آقای قربانی
🔻زمان:
پنجشنبه/ ۲۲مهر - ساعت ۱۹:۳۰
🔻مکان:
مدرس فقهی امام محمد باقر علیه السلام
▪️توصیه امام حسن عسکری علیه السلام به شیعیان
«شما را به تقواى الهى و پارسایى در دینتان و تلاش براى خدا و راستگویى و امانتدارى درباره کسى که شما را امین دانسته ـ نیکوکار باشد یا بدکار ـ و طول سجود و حُسنِ همسایگى سفارش می کنم. محمّد (صلى الله علیه وآله وسلم) براى همین آمده است.
در میان جماعت هاى آنان نماز بخوانید و بر سر جنازه آنها حاضر شوید و مریضانشان را عیادت کنید. و حقوقشان را ادا نمایید، زیرا هر یک از شما چون در دینش پارسا و در سخنش راستگو و امانتدار و خوش اخلاق با مردم باشد، گفته مى شود: این یک شیعه است، و این کارهاست که مرا خوشحال مى سازد. تقواى الهى داشته باشید، مایه زینت باشید نه زشتى، تمام دوستى را به سوى ما بکشانید و همه زشتى را از ما بگردانید، زیرا هر خوبى که درباره ما گفته شود ما اهل آنیم و هر بدى درباره ما گفته شود ما از آن به دوریم. ...»
📚بحار الأنوار؛ ج75؛ ص372
@madras_emb
🌷 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُمْ و العَنْ أعْدَاءَهُم
✅ قابل توجه طلاب محترم پایه نهم ؛
درس کفایه 2 (طرح قدیم) بحث نواهی ، توسط استاد حاج آقای روح الله شعبانی مقدم برگزار می گردد.
مدرس فقهی امام محمد باقر علیه السلام، مدرس 3 ، ساعت 15:30
@madras_emb
🌷 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُمْ و العَنْ أعْدَاءَهُم
مدرس فقهی امام محمد باقر علیه السلام، فردا (یکشنبه) تعطیل است.
@madras_emb
🌷 بسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُمْ و العَنْ أعْدَاءَهُم
💠 قابل توجه طلاب محترم پایه هفتم
مرکز هدایت علمی _ تربیتی مدرس فقهی امام محمد باقر علیه السلام در سال تحصیلی جاری برای طرح هدایت علمی تربیتی دانش پژوه می پذیرد.
🔻شرایط ثبت نام:
1. داشتن پرونده فعال در مرکز مدیریت حوزه علمیه
2. قبولی با حداقل نمره معدل 17 و نداشتن ناقصی از سطح قبلی
3. شرکت و قبولی در مصاحبه
🔻برنامه کلاس های مشاوره علمی و تربیتی:
مشاوره درسی: درس مکاسب 1 و رسائل 1، پنجشنبه ها از ساعت 8 تا 11:30
مشاوره تربیتی: سه شنبه ها ساعت 12 تا 12:40
📌جهت ثبت نام از 26 مهر تا 10 آبان صبح ها ساعت 10 -12:30 به دفتر مدرس مراجعه فرمایید.
تلفن: 37731165 _ 09191714230
@madras_emb
💠 بررسی تاریخی حوادث روزهای پایانی عمر شریف پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله
توسط اساتید محترم در مدرس فقهی امام محمد باقر علیه السلام برگزار میگردد.
♦️دوشنبه 26 مهر، ساعت 10:45 الی 11:10، سخنران: استاد حاج آقای سلمانی، مدرس1
♦️سه شنبه 27 مهر، ساعت 8:45 الی 9:10، سخنران: استاد حاج آقای شریفانی، مدرس1
♦️چهارشنبه 28 مهر، ساعت 10:45 تا 11:10، سخنران استاد حاج آقای بومی، مدرس1
📎قابل توجه طلاب و اساتید محترم: مستدعی است جهت رونق مجلس و تکریم سخنرانان مدعو در جلسه، بزرگواران راس ساعت اعلام شده در جلسه حضور پیدا کنند.
@madras_emb
دعائى از حضرت امام رضا عليه السلام در سجده شكر
ابن طاوس عليه الرّحمة گويد كه: ما اين دعا را به سندهاى خود روايت كرديم تا به سعد بن عبد اللَّه در كتاب فضل الدّعاء كه ذكر نموده كه روايت كرده است ابو جعفر، از محمّد بن اسماعيل بن بزيع، از حضرت امام رضا عليه التحيّة و السلام. و همچنين بكير بن صالح، از سليمان بن جعفر جعفرى، از آن حضرت عليه السلام نقل كرده است كه: ما بر آن حضرت داخل شديم و حال آنكه ايشان در سجده شكر بودند. پس سجده خود را طول دادند و چون سر مبارك از سجده برداشتند، ما گفتيم كه: چه بسيار سجده خود را طول داديد.
پس فرمودند كه: هر كس اين دعا را در سجده شكر بخواند، مثل كسى خواهد بود كه در خدمت رسول خدا به جهاد رفته باشد و در روى دشمنان خدا در روز جنگ بدر تير انداخته باشد. اسماعيل بن بزيع و سليمان گويند كه ما گفتيم: پس اين دعا را بنويسيم. فرمودند كه: بلى اين دعا را بنويسيد و هر گاه تو سجده كنى سجده شكر را، پس تو اين دعا را بخوان و دعا اين است:
اللَّهُمَّ الْعَنِ اللَّذَيْنِ بَدَّلَا دِينَكَ وَ غَيَّرَا نِعْمَتَكَ وَ اتَّهَمَا رَسُولَكَ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ خَالَفَا مِلَّتَكَ وَ صَدَّا عَنْ سَبِيلِكَ وَ كَفَرَا آلَاءَكَ وَ رَدَّا عَلَيْكَ كَلَامَكَ وَ اسْتَهْزَءَا بِرَسُولِكَ وَ قَتَلَا ابْنَ نَبِيِّكَ وَ حَرَّفَا كِتَابَكَ وَ جَحَدَا آيَاتِكَ وَ سَخِرَا بِآيَاتِكَ وَ اسْتَكْبَرَا عَنْ عِبَادَتِكَ وَ قَتَلَا أَوْلِيَاءَكَ وَ جَلَسَا فِي مَجْلِسٍ لَمْ يَكُنْ لَهُمَا بِحَقٍّ وَ حَمَلَا النَّاسَ عَلَى أَكْتَافِ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ الْعَنْهُمَا لَعْناً يَتْلُو بَعْضُهُ بَعْضاً وَ احْشُرْهُمَا وَ أَتْبَاعَهُمَا إِلَى جَهَنَّمَ زُرْقاً اللَّهُمَّ إِنَّا نَتَقَرَّبُ إِلَيْكَ بِاللَّعْنَةِ لَهُمَا وَ الْبَرَاءَةِ مِنْهُمَا فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ اللَّهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَ قَتَلَةَ الْحُسَيْنِ بْنِ عَلِيٍّ وَ ابْنِ فَاطِمَةَ بِنْتِ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ اللَّهُمَّ زِدْهُمَا عَذَاباً فَوْقَ عَذَابٍ وَ هَوَاناً فَوْقَ هَوَانٍ وَ ذُلًّا فَوْقَ ذُلٍّ وَ خِزْياً فَوْقَ خِزْيٍ. اللَّهُمَّ دُعَّهُمَا فِي النَّارِ دَعّاً وَ أَرْكِسْهُمَا فِي أَلِيمِ عِقَابِكَ رَكْساً اللَّهُمَّ احْشُرْهُمَا وَ أَتْبَاعَهُمَا إِلى جَهَنَّمَ زُمَراً اللَّهُمَّ فَرِّقْ جَمْعَهُمْ وَ شَتِّتْ أَمْرَهُمْ وَ خَالِفْ بَيْنَ كَلِمَتِهِمْ وَ بَدِّدْ جَمَاعَتَهُمْ وَ الْعَنْ أَئِمَّتَهُمْ وَ اقْتُلْ قَادَتَهُمْ وَ سَادَتَهُمْ وَ كُبَرَاءَهُمْ وَ الْعَنْ رُؤَسَاءَهُمْ وَ اكْسِرْ رَايَتَهُمْ وَ أَلْقِ الْبَأْسَ بَيْنَهُمْ وَ لَا تُبْقِ مِنْهُمْ دَيَّاراً اللَّهُمَّ الْعَنْ أَبَا جَهْلٍ وَ الْوَلِيدَ لَعْناً يَتْلُو بَعْضُهُ بَعْضاً وَ يَتْبَعُ بَعْضُهُ بَعْضاً اللَّهُمَّ الْعَنْهُمَا لَعْناً يَلْعَنُهُمَا بِهِ كُلُّ مَلَكٍ مُقَرَّبٍ وَ كُلُّ نَبِيٍّ مُرْسَلٍ وَ كُلُّ مُؤْمِنٍ امْتَحَنْتَ قَلْبَهُ لِلْإِيمَانِ اللَّهُمَّ الْعَنْهُمَا لَعْناً يَتَعَوَّذُ مِنْهُ أَهْلُ النَّارِ اللَّهُمَّ الْعَنْهُمَا لَعْناً لَمْ يَخْطُرْ لِأَحَدٍ بِبَالٍ اللَّهُمَّ الْعَنْهُمَا فِي مُسْتَسِرِّ سِرِّكَ وَ ظَاهِرِ عَلَانِيَتِكَ وَ عَذِّبْهُمَا عَذَاباً فِي التَّقْدِيرِ وَ شَارِكْ مَعَهُمَا ابْنَتَيْهِمَا وَ أَشْيَاعَهُمَا وَ مُحِبِّيهِمَا وَ مَنْ شَايَعَهُمَا إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعاءِ .
📚مهج الدعوات و منهج العبادات ؛ ص257
@madras_emb