⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️
☄
⭕️دستاوردهای طلایی #دفاع_مقدس (بخش اول)
🔶تجاوز غیر انسانی و ددمنشانه رژیم بعثی عراق در ۳۱ شهریور ۵۹ یکی از اتفاقات نابخشودنی، غیرانسانی و ظالمانه ای است که هرچند مشکلات و مصیبتهای فراوانی را برای جامعه اسلامی ایران به بار آورده و خانواده های فراوانی را داغدار و مصیبت زده کرد، ولی با این وجود، مدیریت و رهبری امام(ره) و همچنین غیرت و مردانگی یاران با وفایش در آن سالهای پر مخاطره موجب شد آن امتحان بزرگ الهی و #فتنه_خطرناک_تحمیلی، آثار و برکات فراوانی را برای ایران اسلامی به دنبال داشته باشد، آثار و برکات ارزشمند و ماندگاری که نقطه عطفی در مسیر پیشرفت، اقتدار و گام برداشتن در مسیر تمدن نوین اسلامی بود، در این نوشتار تلاش داریم به برخی آثار و برکات جنگ تحمیلی در ابتدای انقلاب اشاره داشته باشیم و دستاوردهای مهم فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی آن را مورد واکاوی قرار دهیم.
💠الف)دستاوردهای فرهنگی و اجتماعی
1⃣خودباوری و اعتماد به نفس: یکی از مهمترین و با ارزش ترین دستاوردها و برکات جنگ تحمیلی، #تقویت قوه و نیروی #خودباوری و اعتماد به نفس در جامعه اسلامی بود، در بهبوهه جنگ و در زمانی که ایران اسلامی تحت ناجوانمردانه ترین حملات غیرانسانی ابرقدرتهای جهانی قرار داشت، بطوری که حتی کشورهای همسایه نیز از دادن ناچیز ترین کمکهای انسان دوستانه و دفاعی از جمله تحویل سیم خاردار به ایرانیان امتناع و خودداری میورزیدند، اصحاب و یاران امام خمینی(ره) به این نتیجه رسیدند که نباید به ابرقدرتهای جهانی اعتماد و تکیه نمایند و میبایست، با بهره گیری از بن مایه دینی، فرهنگی، علمی و اخلاقی روی پای خود بایستند و بار دیگر بعد از انقلاب فرهنگی و اجتماعی آیات الهی را به گونه ای دیگر در مسیر سازندگی و شکوفایی در زندگی خود نهادینه نمایند. «و سست نشوید! و غمگین نگردید! و شما برترید اگر ایمان داشته باشید!»[۱].
🔷در واقع وارد شدن در عرصه #دفاع_مقدس و #حضور_جهادی و انقلابی در عرصه دفاع از آرمانهای انقلابی و دینی موجب تقویت حس #ما_میتوانیم شد، چراکه رزمندگان بسیجی برای رفع نیازهای خود در عرصه دفاعی ثابت کردند که میتوانند چنان ضربه ای کاری به دشمن وارد نمایند که تا قرنها به خود جرأت تجاوز و زورگویی به ایران اسلامی را نداشته باشد.
2⃣تولد تفکر و فرهنگ بسیجی گری: یکی از زیباترین و با ارزش ترین نتایج و آثار دفاع مقدس دستیابی به تفکر و #روحیه_بسیجی_گری در مسیر دستیابی به تمدن نوین اسلامی بود، شاخص و عنصری ارزشمند که مسیر دستیابی به آرمانهای مهم انقلابی و دینی را میسرتر میکرد، در واقع #تفکر_بسیجی که ایدئولوژی کارآمد دفاع مقدس به شمار می آمد در مدرسه عشق امام(ره) عینیت بخشید و تربیت یافتگان این مدرسه، زیباترین حماسه ها را در تاریخ انقلاب اسلامی به منصه ظهور رساندند، در زمان کنونی نیز قداست و طهارت بسیجی مرهون ایثار و شهادت طلبی های بسیجیان دوران دفاع مقدس بود که هیچگاه نباید مورد مصرف سیاسی و صنفی قرار گیرد.[۲] دفاع مقدس به کشورهای مظلوم و ستمدیده جهان ثابت کرد که کابوس شکست ناپذیری قدرتهای بزرگ جهانی در اذهان جهانی شکسته شد.
🔷مقام معظم رهبری در تبیین و تشریح روحیه و تفکر بسیجی گری این چنین بیان داشته اند: «روحیه بسیجی...، یک منطقه محدود نیست، فقط منطقه نظامی نیست؛ همه بخش های کشور میتوانند دارای #روحیهی_بسیجی باشند. علمآموزی بسیجی، ثروتاندوزی بسیجی، دیپلماسی بسیجی، سیاستورزی بسیجی، مدیریت بسیجی، سازماندهی بسیجی؛ مفهوم بسیج شامل حال همه این زمینهها میشود؛ معنایش هم عبارت است از نوآوری و ابتکار و اخلاص. پایهی اصلی کار بسیجی، #اخلاص است. #گمنام، از جملهی تعبیرات امام است: «مکتب شاهدان و شهیدان گمنام». «گمنام» یعنی دنبال نام و نشان نبودن. برای خدا کار کردن، که این ناشی است از روحیهی اعتماد به خدا؛ میدانیم که پیش خدای متعال ضایع نمیشود.
3⃣رشد و شکوفایی باورهای دینی و اخلاقی: یکی دیگر از دستاوردهای فرهنگی و اجتماعی دفاع مقدس، تقویت و #شکوفایی_باورهای_دینی و اخلاقی در مسیر تثبیت آرمانهای انقلاب اسلامی بود. همه چیز در دوران دفاع مقدس بخصوص در میدان جهاد و حماسه رنگ و بوی الهی به خود گرفته بود، و جهادگران عرصه جنگ تحمیلی تلاش داشتند در فضایل و مکارم اخلاقی از یکدیگر سبقت بگیرند و خود را به قله های نیک نامی برسانند، میادین نبرد در سنگرهای رزمندگان، آکنده از حضور خدا و اهل بیت(ع) بود نیایش و شب زنده داریها و توسل خالصانه ی رزمندگان و امت شهید پرور به ائمه ی معصومین علیهم السلام فضای کشور را به عطر ایمان و معنویت معطر کرده بود و روح عبودیت در میان مردم موج میزد.[۳]
پی نوشتها:
[۱]ترجمه آیه۱۳۹ بقره
[۲و۳]آشنایی با دفاع مقدس-دکتر اسماعیل منصوری لاریجانی، ص۲۸۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تصویری
⭕️ #سردار_سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران:
🔷ما قادريم تمام منافع و پایگاههای #آمریکاییها در منطقه را همزمان به آتش بکشیم.
#ما_قوی_هستیم
قطعنامه را نمیپذیرفتیم عواقب بدتری داشت!
«جواد منصوری»، اولین فرمانده سپاه در گفتگو با شرق گفته است: «۱۰ شهریور سال ۱۳۵۹ آقای هانی الحسن، وزیر خارجه الفتح یا همان سازمان آزادیبخش فلسطین به تهران آمد و با آقای هاشمی رفسنجانی ملاقات داشت و تمام نقشههای عملیات نظامی عراق را روی میز گذاشت. مرحوم هاشمی رفسنجانی هم در شورای انقلاب، هم به امام و هم در شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی گزارش مفصلی از دیدار با هانی الحسن دادند و گفت باید فکری بکنیم. بنیصدر بهصراحت میگوید ما کاری نمیکنیم و این خبرها دروغ است. فرماندهان نظامی فکر میکردند فقط با تأمین نیازهای جبههها میتوانند پیروزی را به دست بیاورند، درحالیکه قرائن نشان میداد اینطور نیست. قطعاً اگر آن موقع قطعنامه را قبول نمیکردیم شاید عواقب بدتری داشت.
155.7K
سوال:
چه طور میتوان جوانان را با راه شهدا و اهداف دفاع مقدس آشنا نمود
پاسخ
خواهر عزیزی
318.9K
سوال:
تحریفات اصل دفاع مقدس در زمانه ی فعلی چیست؟
پاسخ:
خواهر عزیزی
407.9K
سوال:
رمز پیروزی رزمندگان دفاع مقدس چه بود
پاسخ:
خواهر عزیزی
314.2K
سوال
دلاور مردی های رزمندگان چه طور به نسل امروز باید نشان داده شود که برای نسل امروز باور پذیر باشد
پاسخ خواهر عزیزی
397.6K
سوال:
چرا امام ره از قطعنامه 598 به جام زهر یاد کردند؟ در حالی که بسیاری از رزمندگان همچنان پای کار بودند و از جان خود مایه گذاشتند
پاسخ:
خواهر عزیزی
تحریفات اصل دفاع مقدس در زمانه ی فعلی چیست؟
یک مصداق واقعی برای پاسخ سوال این عزیز
خواهر عزیزی
🔴 #تحریف_دفاع_مانـدگار | کوه بیبیسی دوباره موش زائید‼️
«وارونهنمایی و قلب حقیقت» یکی از مهمترین تاکتیکهای عملیات روانی دشمنان ملت ایران ذیل راهبرد «جنگ ادراکی» است.
🔹در همین راستا «بیبیسی فارسی» مستندی به نام «کودتای خزنده در سپاه» منتشر و با استفاده از یک سند محرمانه سعی کرده حقیقت وقایع دوران دفاع مقدس را نزد مخاطب مخدوش کند. ماجرای این مستند حول محور محتویات یک نوار کاست میچرخد که حاوی مشروح جلسهای انتقادی در آذرماه سال ۶۳ میان برخی کارکنان سپاه تهران و «محسن رضایی» به عنوان فرمانده کل سپاه است. این مستند بدنبال القای خودکامگی فرماندهان ارشد سپاه، بیتوجهی آنان به تلفات نیروی انسانی، باندی بودن، نابلد بودن و در نهایت تخریب وجهه امام راحل و تدبیرهای نظام برای اداره جنگ است.
🔻درباره این مستند اما؛ نکات مهمی وجود دارد که در ادامه بدان خواهیم پرداخت:
🔹مبنای مستند مذکور مجموعهای از اظهارات است که اساسا برای مخاطب امکان راستیآزمایی آن وجود ندارد. نفس آن جلسه یک بحث محرمانه خانوادگی در داخل بدنه سپاه بوده و طبعا برای افراد عادی بیرون از آن جلسه به دلیل ندانستن زمینه اصلی ماجرا و وقایع قبل و بعد از آن ممکن است سوالات و ابهامات زیادی را ایجاد کند.
🔹 این مستند بدون اشاره به شرایط خاص کشور در آن زمان نتیجه دلخواه خود را میگیرد در حالیکه باید توجه داشت که ایران بلافاصله پس از انقلاب مورد تهاجم نظامی قرار گرفت و طبیعی بود که جوانان انقلابی و رهبری انقلاب نمیتوانستند به بهانه ضعف تبحر نظامی شاهد تجاوز بیگانه و اشغال کشور باشند.
🔹این مستند عمدا به مشخصات فکری ـ عقیدتی و چند طیف بودن منتقدین آن روزهای فرماندهی سپاه اشارهای نمیکند در حالیکه آنان را میتوان در چهار دسته تقسیم کرد:
1⃣ رزمندگانی که ناراحت، خسته و گلهمند از رخدادهای عملیات خیبر بودند و از سر دغدغه انتقاد میکردند لذا با ورود حضرت امام به ماجرا تمکین کرده و در عملیات بعدی شرکت کرده و شهید شدند.
2⃣ منتسبین به بیت آقای منتظری که معتقد بودند فرماندهان سپاه اعتقادی به ایشان بعنوان قائم مقام رهبری ندارند و این مسئله را یک انحراف از مسیر انقلاب میپنداشتند.
3⃣ کسانی که از همان ابتدا، گزینه دیگری برای فرماندهی سپاه در ذهن داشتند و اساسا محسن رضایی را لایق فرماندهی کل سپاه نمیدانستند.
4⃣ عناصر مسئلهداری که کاملا مغرضانه به تحریک آن سه دسته میپرداختند و بعدا هم مسیرشان از انقلاب و نظام جدا شد مانند «اکبر گنجی».
🔹این مستند در حالی سعی میکند اصل برگزاری چنین جلسه و بروز چنین انتقاداتی را به عنوان یک نقطه ضعف در دوران دفاع مقدس و نشانهای بر خودکامگی فرماندهان القاء کند که اتفاقا این مسئله نشاندهنده عمق خلوص و سعهصدر فرماندهان و رویکرد اقناعی آنها بوده که در دنیا مشابه ندارد.
🔹این مستند تلاش دارد با استناد به حرف چند رزمنده که منطقا به لحاظ مباحث حفاظتی از حضور فرماندهان در خط مقدم بیخبر بودهاند، اینگونه القاء کند که فرماندهان با خوشنشینی در مقرهای ستادی، نیروهای عادی را به کشتن میدادهاند، در حالیکه فرماندهان زیادی در تمام ردهها اعم از گروهان، گردان، تیپ، لشگر، قرارگاه و ستاد به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
🔹این مستند ضمن طرح این مسائل سعی میکند حلقه وصلی میان تحولات آن دوره با امروز برقرار کرده و رهبری خلف صالح امام خمینی (رض) را نیز تحتالشعاع باندبازی و گرایشات سیاسی عنوان کند تا از این رهگذر ضمن ایجاد خدشه به آن مقطع پر فروغ از تاریخ انقلاب، ذهن مخاطب را نسبت به رهبری ایشان دچار مسئله کند.
🔹بیبیسی سعی میکند مدیریت قاطع امام خمینی (رض) در این ماجرا را خدشهدار کند، در حالی که ایشان در کسوت فرماندهی مدبر که در حال اداره جنگی گسترده است اجازه تضعیف مدیریت جنگ و فرماندهان یکی از اصلیترین ارکان آن یعنی سپاه را نمیدهد.
به اطلاع اعضای کانال می رساند نشست سیاسی با موضوع دستاوردهای سیاسی دفاع مقدس امروز ساعت ۲۰:۳۰با حضور کارشناس مسائل سیاسی استاد سیدرضا حجازی برگزار میگردد.
اعضای محترم راس ساعت مقرر آنلاین باشند و سوالات خود را به آیدی زیر ارسال کنید.
@najmodin
🌐◁سومین روز از هفته دفاع مقدس را بنام تولید ملی ،آمادگی دفاعی و خودباوری نامگذاری نموده اند
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباًكَلَمْحِ
الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
به سینه دست گذاشتم، سلام ای سلطان...
سلام آنکه مرا جز درت پناهی نیست
السَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلیِّ بنِ موسَی الرِّضٰا
#سلام_آقا
Roghayeh-Ahangaran02.mp3
2.31M
📀نوحه حاج صادق آهنگران از حرم مطهر حضرت رقیه (س)
⚫️این روضه در هیچ کجا پیدا نمیشه چون چند سال پیش از تلویزیون ضبط شده
🔴حتما گوش بدید تا دلها و خانه هایتان نورانی بشه ان شاء الله
التماس دعا #حضرت_رقیه
176.1K
سوال:
دلایلی که امام ره بار اول قطعنامه را قبول نکردند چه بود؟
پاسخ :
خواهر عزیزی
176.1K
سوال:
دلایلی که امام ره بار اول قطعنامه را قبول نکردند چه بود؟
پاسخ :
خواهر عزیزی
58.2K
سوال:
دلایلی که امام ره بار اول قطعنامه را قبول نکردند چه بود؟
پاسخ :
خواهر عزیزی
پایان
نظر امام خمینی راجع به حجاب (۲)
🔸۱۰ آبان ۱۳۵۷ |سوال: آیا زنها قادر خواهند بود به طور آزادانه بین حجاب و لباس غربی حق انتخاب داشته باشند؟
پاسخ امام خمینی : زنان در انتخاب فعالیت و سرنوشت و همچنین پوشش خود با #رعایت_موازینی آزادند.
🔹۷دی ۱۳۵۷ |سوال: برخی از رسوم اسلامی مانند حجاب اجباری رها شده است آیا در جمهوری اسلامی از نو اجباری خواهد شد؟
جواب امام خمینی : حجاب به معنای متداول میان ما که اسمش حجاب اسلامی است با آزادی مخالفتی ندارد. اسلام با آنچه #خلاف_عفت است مخالفت دارد و ما آنان را دعوت میکنیم که به حجاب اسلامی رو آورند.
🔸۱۱ دی ۱۳۵۸ |امام خمینی :ملت رأی داد به جمهوری اسلامی، یعنی پذیرفت که نظام، نظام اسلامی باشد، این را ملت پذیرفته...[لذا] باید #همه_چیز، همه چیزها #اسلامی باشد.
🔹۱۸ دی ۱۳۵۹ | امام خمینی:من اعلام میکنم که هر کس به من نسبت بدهد مطلبی را که بر خلاف دستورات اسلامی است #دروغ گفته است.