┄┅─✵💝✵─┅┄
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
روزگارتان از رحمت
«الرَّحْمَنُ الرَّحِیم» لبریز
سفرهٔ تان از نعمت
«رَبُّ الْعَالَمِين» سرشار
روزتون پراز لطف وعنایت خداوند
سلاااام
الهی به امیدتو
صبحتون بخیر💖
┄┅─✵💝✵─
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
⚘﷽؛⚘
#سبڪ_زندگے_شهدایے
نظم در امور را سرلوحه خود قرار دهید. روز به روز بر معنویت و صفای روح خود بیفزایید،نماز شب را وظیفه خود بدانید،حافظی بر حدود الهی باشید،در اعمال خود دقت کنید...
امیرالمومنین علیه السلام می فرمایند:🔻
[تمام فرزندان و خاندانم، و کسانی را که اين وصيّت به آنها میرسد، به ترس از خدا، و نظم در امور زندگی، و ايجاد صلح و آشتی در ميانتان سفارش میکنم،]
📚نهج البلاغه،نامه۴۷
#شهید_محمدرضا_تورجے_زادہ
💠🍁
🍁
❇️ مردم سالاری دینی(20)
💠 نقش #مجلس در توسعه مردم سالاری دینی
🔸🌺🔹
🔻یکی از دستاوردهای پر افتخار و ماندگار چهل سال حیات نظام سیاسی جمهوری اسلامی، تحقق «مردمسالاری» است.
🔹همانطور که #مقام_معظم_رهبري در بیانیه #گام_دوم_انقلاب به آن اشاره فرمودند. انتخابات، نمایش مردمسالاری دینی در نظام جمهوری اسلامی است و مشارکت گسترده مردم در انتخابات، از بهترین راههای خنثی کردن تهدیدات دشمنان به شمار می رود و از سوی دیگر شرکت همهجانبه در انتخابات برای بالابردن مشروعیت نظام، #اقتدار_ملی و تبدیل تهدیدها به فرصتها، یک ضرورت است.
🔸مردم عنصر اساسی و موتور اصلی در هر انتخاباتی هستند و در انتخابات مجلس این عنصر نقش فعالتر و ویژه ای بر عهده دارد و بی حضور و مشارکت آنان نه مجلسی تشکیل می گردد و نه جامعه قانونگذار پایه گذاری می شود.
🔹مجلس یکی از پرقدرتترین نهادها در جامعهی سیاسی محسوب میشود، که پاسخ گو بودن حاکمیت در قبال مردم را تأمین میکند و دقیقاً براساس و محور فعالیت پژوهشی خویش اعتبار و استمرار پیدا میکند.
🔸این نهاد از یک طرف ساز و کار حضور و مشارکت مؤثر مردم در حوزهی عمومی است و از سوی دیگر روش نظارت بر دولت و پاسخ گو سازی حکومت؛ چرا که مجلس مکان قانون گذاری است و در قانون اساسی جمهوری اسلامی، پیوند مردمسالاری دینی را به بهترین شکل ممکن می بینیم و مردم با انتخاب نمایندگان مجلس، در واقع مسیر قانونگذاری و اجرای مردمسالاری دینی را روشن می سازند.
🔺جمله حکیمانه امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه "مجلس در راس امور است" بیش از آنکه یک جمله اخباری باشد یک گذاره انشایی است بدین معنی که باید مجلسی سرکار بیاید که بتواند در راس امور کشور قرارگرفته و مقررات کشور را ریل گذاری کند. و همچنین مجلس باید قوی، مستقل،محکم، مردمی و در یک کلام انقلابی و کارآمد باشد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
🌠🍁
🍁
🌀 یادداشت روز
💠 مقابله با ویروس خطرناکتر از کرونا
✍️نویسنده: فرهاد مهدوی
🔹🌺🔸
🔻#رهبر_معظم_انقلاب در سخنرانی روز جمعه (۱۹ دیماه) نکاتی را درباره واکسن کرونا خاطرنشان کردند؛ ازجمله تأکید بر حمایت از واکسن ایرانی و ممنوعیت واردات واکسن از آمریکا و انگلیس.
🔹واکسنی که در حال حاضر در تمام دنیا خبرساز شده، واکسن آمریکایی-آلمانی «فایزر-بیوانتک» است.
🔸1- فایزر سال ۱۹۹۶ به بهانه شیوع شدید وبا، سرخک و مننژیت در شمال نیجریه، آزمایشهای مخفیانهای را در «کانو»، دومین شهر بزرگ این کشور، آغاز کرد تا آنتیبیوتیک جدیدش یعنی «تروان» («تروافلوکساسین») را روی دویست کودک بین یک تا سیزدهساله امتحان کرد و باعث مرگ و فلج تعدادی از کودکان شد.
🔹2- حکومت آلمان، اولین کشوری بود که در طول جنگ صدام علیه ایران، بیشترین مواد شیمیایی را به عراق صادر کرد که از آنها برای تولید مرگبارترین گازهای شیمیایی استفاده میشد. اتفاقاً آلمان یکی از تولیدکنندگان اصلی ماسک و فیلتر مقابله با گاز بود که به ایران میفروخت! زمستان سال ۱۳۶۴ در زمان عملیات «#والفجر ۸»، به رزمندگان ماسک همراه با فیلتر نوی آلمانی تحویل دادند، اما فیلترهای ماسکها خراب بود. جالبتر اینکه آلمان، اولین کشوری بود که مجروحان و مصدومان شیمیایی را به بهانه درمان میپذیرفت؛ علت این کار، نه حس انساندوستی آلمان، بلکه تکمیل تحقیقات پزشکیشان بود تا بفهمند که شدت تأثیر گازهای تولیدشده در کارخانههای آلمان بر روی انسان چقدر است؟ دوام آن در بدن چه مدت است؟ و با این کار تحقیقات خود را برای خطرناکتر کردن گازهای شیمیایی کامل میکردند.
🔸 3- انستیتو مریو فرانسه در سالهای دهه هشتاد میلادی، فاکتورهای انعقادی خون را برای استفاده بیماران هموفیلی، علاوه بر خودِ کشورِ فرانسه، به برخی کشورها ازجمله آلمان، ایتالیا، آرژانتین، عربستان، عراق، ایران و یونان صادر کرد. این فاکتور در کمک به انعقاد خون بیماران مبتلا به هموفیلی مصرف میشود. درنتیجه مصرف این فاکتورها، تعدادی از بیماران هموفیلی کشورهای دریافتکننده، به بیماری ایدز و هپاتیت مبتلا شدند. مطابق آمار تنها در کشور فرانسه 4700 بیمار هموفیلی در اثر تزریق خون آلوده، به ایدز مبتلا شدند که از میان آنها 300 نفر در اثر این بیماری جان باختند. در آمریکا بین 6 تا 10 هزار نفر و در ایران نیز ۱۹۳ نفر به دلیل خونهای آلوده به ایدز مبتلا شدند.
💠نکته پایانی:
🔺با توجه به سابقه شرکتهای دارویی کشورهای بیگانه در جنایت علیه بشریت، این نکته آشکار است که آنها نهتنها خیرخواه ملت ایران نیستند بلکه به دنبال نقشههای خطرناکی برای ژنوم ایرانی هستند تا جهشهای این ویروس در ایران را قدرت بخشند. در روزهای گذشته جریان رسانهای غرب که در مقابل تحریمهای دارویی غرب به بیماران هموفیلی، #پروانهای، انسولینی، سرطانی و... سکوت کرده بود، اکنون به طرز مشکوکی خواهان خرید واکسن است تا طرحهای ناقص خود را در ضربه زدن به ملت تکمیل کنند و حتی با یک جنگ شناختی، رهبری و ملت را در مقابل هم قرار دهند، این در حالی است که رهبر معظم انقلاب با تکیه بر استنادات پزشکی، از گرفتاری ملت در دام یک ویروس خطرناکتر از کرونا جلوگیری کردند.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#معیار
#نه_به_واکسنهای_آلوده
#واکسن_های_آلوده_خارجی
🌠🍁
🍁
💉 اینفوگرافیک/واکسن فایزر تا امروز چند قربانی گرفته است؟
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#معیار
#واکسن_های_آلوده_خارجی
#نه_به_واکسنهای_آلوده
💠🍁
🍁
❌حسین مرعشی عضو حزب کارگزاران سازندگی:
🔹مجلس با ترکیب هیاترئیسه نظامی بهتر از این نمیشود. فکر میکنند کشور با امر و نهی و توبیخ و تهدید اداره میشود. درج مکرر مساله بازداشت و حبس وزرا و مدیران کل دولت در طرحها و مصوبات مجلس نشان از تسلط روحیات نظامیگری در ترکیب هیاترئیسه مجلس است.
🔹🌺🔸
✅در این زمینه چهار نکته قابل تامل است:
🔻نخست اینکه اینها با معرفی مجلس کنونی به عنوان مجلس نظامی می خواهند پرمخاطره بودن تفکر انقلابی در ساخت دولت آینده را نشان دهند.(رقیب هراسی)
🔹نکته دوم اینکه از 12 نفر عضو هیات رئیسه مجلس سه نفر در سوابق گذشته خود حضور در بخش نظامی را دارند. که دو نفر از آنها(امیرآبادی و حاجی دلیگانی) حداقل ده سال است که از سپاه استعفا داده اند و در مجلس نماینده می باشند و قالیباف حدود16 سال است که از نیروی انتظامی استعفا داده است.
🔸نکته سوم این است که کسانی که هیات رئیسه مجلس را نظامی معرفی می کنند، حتما سابقه حضور در نهادهای نظامی منظورشان است. در این صورت از مرحوم هاشمی(فرمانده جنگ) گرفته تا روحانی(فرمانده پدافند) تا آشنا و ربیعی(وزارت اطلاعات) و بسیاری دیگر از وزاء و مسئولین کنونی دولت و جمع زیادی دیگر از چهره های اصلاحات دارای سوابق امنیتی و نظامی هستند.
🔻نکته چهارم اینکه قضاوت درباره یک فرد و نهاد را باید در عملکرد و اقدامات آن ترتیب داد و نه سابقه حضور در یک بخش امنیتی و نظامی.
✍نویسنده: دکتر عزیز غضنفری
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
❤️🍃❤️
#همسرانه
👱مردان کمک خواستن را نشانه ی ضعف و بی لیاقتی می پندارند
👩 زنان نشانه ی نزدیکی ، صمیمیت و انسانیت