هلاکت یکی از خاخامهای معروف رژیم صهیونیستی
🔹پایگاه خبری الرساله در کانال تلگرامی خود نوشت: یکی از کشته شدگان عملیات عیلی، خاخامی به نام اسحاق زیگر یکی از قدیمترین داوطلبان عضو سازمان تروریستی زاکا بوده است.
🔹خاخام اسحاق زیگر (۵۷ ساله) که در تیراندازی به سمت پمپ بنزین در منطقه عیلی کشته شد یکی از تندروترین صهیونیستها علیه اعراب و از حامیان مهاجرت #یهودیان از سراسر جهان به فلسطین بود.
🔹سازمان ZAKA یک سازمان صهیونیستی است که در زمینه امداد و نجات فعالیت میکند و شامل بیش از ۳۰۰۰ داوطلب است که بیشتر آنها افراطی هستند.
🔹این سازمان متهم به جعل اخبار درباره وقایع ۷ اکتبر است. سازمان زاکا با جمعآوری اجساد شهرکنشینان و نظامیان کشتهشده، عمداً گزارشهایی نادرست با هدف جمعآوری کمکهای مالی بینَالمللی درباره هفت اکتبر منتشر کرد.
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سربازی حریدیها؛ بحران داخلی جدید در رژیم صهیونیستی
رژیم صهیونیستی در صد و پنجاهمین روز از حملات به غزه، در پی تاکید وزیر جنگ این رژیم بر لزوم مشارکت یهودیهای حریدی در ارتش، با بحران داخلی جدیدی روبهرو شده که از احتمال فروپاشی ائتلاف حاکم خبر میدهد.
«یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در یک کنفرانس مطبوعاتی تصویب قانون جدید سربازی شامل حال حریدیها را خواستار شد که بر اساس آن معافیتهای سربازی این یهودیان تندرو لغو میشود.
👉mafaz.ir/?p=60377
🆔@mafaz_news
حراج آنلاین کاریکاتور جنجالی موهن به رسول خدا (ص)
🔸حراج آنلاین نسخه اصلی یک کاریکاتور دانمارکی که طرحی موهن به رسول خدا(ص) را به تصویر کشیده و منجر به اعتراضات از سوی مسلمانان شد، امروز جمعه به پایان رسید.
🔹این کاریکاتور که در سپتامبر ۲۰۰۵ به همراه ۱۱ طرح دیگر توسط روزنامه راستگرای دانمارکی Jyllands-Posten تحت عنوان «چهره محمد» منتشر شد، پیامبر(ص) را با عمامهای به شکل بمب نشان میدهد.
🔸این حراجی اعلام کرد که کرت وستگارد، خالق اثر سالها طرح اصلی را بهصورت خصوصی نگه داشته است و «اکنون برای اولین بار به طور رسمی به فروش گذاشته میشود.»
🔹وستگارد از اواسط دهه ۱۹۸۰ به عنوان تصویرگر در این روزنامه کار میکرد. او در سال ۲۰۲۱ در سن ۸۶ سالگی و پس از گذراندن بیش از ۱۵ سال تحت حفاظت پلیس در یک مکان مخفی درگذشت.
🔸تجدید چاپ این کاریکاتورهای موهن در نشریه شارلین ابدو در سال 2012، بار دیگر اعتراضات گستردهای را برانگیخت و با حمله سال 2015 به دفتر این نشریه به اوج خود رسید.
🆔@mafaz_news
🔹فعالیتهای مخفیانه فرقه «اکنکار» در ایران
در ایران فرقۀ #اکنکار، فعالیتهای تبلیغی و ترویجی متنوعی را در دستور کار داشته است. تا زمانی که شیوه و جهت این فرقه روشن نبود و فقط با موضوع آموزشهای مراقبه و آموزشهای آرامبخش فعالیت میکرد، آزادانه به تمام فعالیتهای خود مشغول بود.
در همین دوران، گروه فعال اکیستها توانستند کتابهای این فرقه را به فارسی برگردانند و در شمارگان بالا چاپ کنند. هوشنگ اهرپور بیش از ده عنوان از کتابهای این فرقه را به فارسی برگردانده است. پس از او میتوان از افرادی مانند مهیار جلالیانی، مینو ارژنگ، یحیی فقیه، مرجان داوری و مریم البرزی نام برد که هرکدام بیش از یک جلد از کتابهای اکنکار را ترجمه کردهاند.
اشخاصی چون محمدهادی ماکیانی، عبدالرضا فقیه، شهرام محمدپور، شهرام شامحمدی، محمدعلی اخلاقدوست و اخوان تفتی نیز هر کدام یک جلد از کتابهای اکنکار را به فارسی برگرداندهاند.
👉mafaz.ir/?p=60072
🆔@mafaz_news
یهودیان افراطی نیمی از کرسیهای شورای شهر اورشلیم را به دست آوردند
شهرداران پیشین اورشلیم (بیتالمقدس) و تل آویو در انتخابات شورای این شهرها مجددا رای آوردند. ران هولدای، شهردار تل آویو که ۲۵ سال در این سمت بوده، کمی بیش از ۵۰ درصد آرا را به دست آورد. موشه لیون، شهردار اورشلیم بر اساس نتایج اولیه ۸۱.۵ درصد آراء را از آن خود کرده است.
نزدیک به نیمی از ۷.۲ میلیون نفر واجد شرایط رای دادن در تلآویو، شهرکهای کرانه باختری، بخشی از بلندیهای جولان و بیتالمقدس در این انتخابات که دو بار به دلیل جنگ غزه به تعویق افتاده بود، شرکت کردند.
فلسطینیان که تقریبا ۴۰ درصد از جمعیت بیتالمقدس را تشکیل میدهند، رای گیری را تحریم کردند. تحریم آنها و بسیج قوی یهودیان افراطی ارتدوکس، باعث شد آنها تقریبا نیمی از کرسیهای شورای شهر اورشلیم را به دست آوردند. یهودیان افراطی حدود یک سوم از جمعیت یک میلیونی اورشلیم را تشکیل می دهند.
🆔@mafaz_news
جایگاه رفیع نمایندگان اقلیتهای دینی در کشور
🔻 برخلاف دوقطبی سازی رسانههای معاند نسبت به جامعه اسلامی و اقلیتهای دینی، نمایندگان اقلیتهای دینی مانند ارامنه علاوه بر رسیدگی به مشکلات و پیگیری موضوعات مربوط به اقلیتهای دینی، به موضوعات مربوط به مسلمانان را هم از طریق مبادی قانونگذاری مجلس شورای اسلامی بعضاً رسیدگی میکنند. این امر نشاندهنده این است که نمایندگان اقلیتهای دینی برای تمامی ملت ایران در امر نمایندگی مجلس، تلاش و همت خود را به کار میگیرند.
🔻با توجه به جمعیت آماری کشور، هر 300 هزار نفر یک نماینده در مجلس حضور دارد درحالیکه جمعیت امروز اقلیتهای دینی شامل مسیحیان، زرتشتیان و کلیمیان، کمتر از 300 هزار نفر است اما طبق تقسیمبندی صورت گرفته در اصل 13 قانون اساسی، 5 نماینده به مجلس معرفی میشوند و طبق کتاب مقدس آیین خودشان، مراسم تحلیف برگزار و فعالیت نمایندگی خود را همانند سایر نمایندگان آغاز میکنند.
🔻نظام جمهوری اسلامی هیچگونه مداخلهای در امر انتخاب نمایندگان اقلیتهای مذهبی ندارد. انجمنهای سیاسی و غیره وابسته به اقلیتهای دینی، از میان خودشان یک نماینده جهت شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی معرفی میکنند. انگیزه مشارکت در میان اقلیتهای دینی از سطح قبل توجهی برخوردار است. آرا شاوردیان نماینده ارامنه تهران و شمال کشور در خصوص مشارکت انتخابات 11 اسفندماه اظهار داشت: در انتخابات دوره گذشته مجلس شورای اسلامی میزان مشارکت جامعه ارمنی بالای ۶۰ درصد بوده است؛ مطمئناً در انتخابات امسال هم این اتفاق خواهد افتاد و ما سعی میکنیم میزان مشارکت بیشتر از این عدد هم باشد.
رهپویانهدایت
🆔@mafaz_news
خبرگزاری فرانسه: عصبانیت صهیونیستها از معافیت یهودیان ارتدوکس از جنگ غزه
از زمان آغاز جنگ اسرائیل و حماس، بخش عمدهای از نیروهای ذخیره رژیم صهیونیستی حتی از دیگر کشورها به خدمت فراخوانده شدهاند اما جامعه نه چندان کوچک از یهودیان ارتدوکس که خدمت در ارتش را خلاف آموزههای تورات میدانند، از خدمت وظیفه معاف هستند. این موضوع به به اعتراضات علیه معافیت های چند دهه ای آنها منجر شده است.
عصبانیت عمومی فشار زیادی را بر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل – که مدت ها محافظ یهودیان ارتدوکس محسوب می شد- وارد کرده است؛ چه اینکه ائتلاف شکننده نتانیاهو شامل دو حزب اصلی ارتدوکس، شاس و یهودیت متحد تورات است.
این موضوع باعث بروز خشونت در جامعه اسرائیل شده است. هفته گذشته عدهای از اسرائیلیهای جوان بر سر گروهی از مردان ارتدوکس افراطی که کتهای مشکی سنتی، ریشهای بلند و کلاههای «خز گرد» به سر دارند، فریاد میزنند: «گروه تنبل» و «انگل». در پاسخ، مردان ارتدوکس با تمسخر به دعا و رقص می پردازند و می خوانند که «مردن بهتر از رفتن به سربازی است!»
🆔@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یک جوان اهل لیبی با تهیه ویدئویی از مردم میخواهد محصولات اسرائیل را بایکوت کنند
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و جریانهای انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news