38.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 میزنیم میریزیم بیرون....
حجامت،فصد،زالو و..در طب اصیل ایرانی ما،عمل جراحی محسوب میشن
آیا همه رو باید عمل جراحی کرد ؟؟؟
#دکان
#طب_اسلامی
#بی_سوادی
╭─┅─🌸🍃🍃🌸─┅─╮
🆔 @maghsoudi_ir
╰─┅─🌸🍃🍃🌸─┅─╯
#پس_بهار_میوه_چی_بخوریم! 😉
#تذکر:بهار طبی زیاد میوه نداره و اشتباه است که میوه های فصل زمستان مثل پرتقال،موز و میوه های فصل تابستان مثل هندوانه،زردالو،گرمک،طالبی،هلو را خارج فصل مصرف کنیم.(استفاده اینها یعنی ایجاد عفونت وانواع بیماری ها که به مرور ودر فصول بعدی خودش رو بروز میده)
📎برخی میوه ها و میان وعده های مناسب فصل بهار:
ریواس کاهو سکنجبین
سیب فندق
توت مشکی شربت خاکشی
آلوچه سبز توت فرنگی بومی
شربت زرشک شربت تخم شربتی
شربت سیب
آب سیب فرنی
شربت گلاب شربت سکنجبین
شیره فندق(میکس ۱۴ عدد فندق و یک لیوان آب)
╭─┅─🍃🌸🍃─┅─╮
🆔 @maghsoudi_ir
╰─┅─🍃🌸🍃─┅─╯
🍲 معرفی غذا: آش آلو
گوشت را قطعه قطعه کرده با آب و نمك و بجوشانید و کف روی آن را بگیرید بعد با قدری روغن کمی تفت دهید و روی آن آب بریزید و بگذارید تا گوشت بپزد.
سپس قدری برنج ایرانی که از قبل شسته و خیسانده اید داخل آن بریزید وقتی برنج پخته شد؛ آب آلوی خشکی را که قبلاً در آب پخته اید با کمی جعفری تازه و کمی نمک اضافه کنید و آنقدر بجوشانید تا ترشی آلو به خورد برنج برود و سپس میل نمایید این آش علاوه بر تلیین طبع برای افرادی که تجمع #صفرا در #معده دارند تسکین دهنده مناسبی است. همچنین برای رفع #یبوست نیز مناسب است.
✾•🌹🌿🌺🌿🌹•✾
https://eitaa.com/joinchat/3865903282Cce6d7c6f31
💠 تنفس طبی چگونه است و چه کاربردی دارد؟
🔸 به این صورت است که به صورت نیمه دراز کش قرار گرفته،نفس کاملا عمیق بکشید و سعی کنید این نفس عمیق شکمی باشد.
(سه نوع تنفس داریم ؛ شکمی سینه ای-شکمی-سینه ای)
🔸 پنج ثانیه نفس خود را حبس کنید و سپس آرام آرام طی حدود ده ثانیه نفس را بیرون دهید.
🔸 تنفس طبی باعث کاهش استرس ،اضطراب هیجان و عصبانیت میشود.
💢توصیه میشود افرادی که مزاج گرمی دارند بیشتر این کار را انجام دهند.
╭─┅─🌸🍃🍃🌸─┅─╮
🆔 @maghsoudi_ir
╰─┅─🌸🍃🍃🌸─┅─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عید و فروردین ما کی هست؟
👇👇👇
با گشتن زمین به دور خورشید که عمر ما زیاد نمیشود. عمر هرکسی به اندازه فهم اوست و به اینکه خودش چقدر به دور خورشید حقیقت گشته.
#تلنگر
#علامه_جوادی
#فهم
🆔 @maghsoudi_ir
❌ مصرف نکنیم
🍔 سوسیس و کالباس
🔹️به علت کیفیت بسیار پایین محتویات سوسیس و کالباس به خصوص گوشت استفاده شده در این محصولات ،استفاده از ادویه بسیار زیاد و ترکیبات نامناسب مواد با هم مصرف اینها توصیه نمی شود.
چون باعث ایجاد بسیاری از بیماریها همچون: میگرن، بیماریهای پوستی ،عصبی و یبوست می شود
🔹️یبوست در مرحله بعدی باعث عوارضی مثل هموروئید، کولیت روده، قولنج روده و .... میشود.
#خوردنی_مردنی_توش_نیست
🆔 @maghsoudi_ir
برای درمان آلرژی چی کار باید کرد؟
🔸️دلیل ایجاد آلرژی در بدن،رطوبات اضافی ای هست که تو فصل پاییز و زمستان تجمع پیدا میکنه و با شروع گرما این رطوبت ها ریزش پیدا کرده و علائمی رو ایجاد میکنه.
💠راه درمان ساده👇
🔹️اول این که مصرف میوه هایی مثل پرتقال و نارنگی رو در زمستان کمتر کنیم.و همچنین لبنیاتی مثل ماست و دوغ که ایجاد رطوبت اضافی در بدن میکنند.
🔹️اگر که این موارد مصرف شد و رعایت نکردیم حتما با شروع فصل بهار باید پاکسازی انجام بدیم.
خوب بریم تا با انواع روش های پاکسازی آشنا بشیم:
🔸️فصد
🔸️حجامت
که حتما باید طبق نظر طبیب متخصص انجام بشه و برای همه مناسب نیست
🔸️اسهال
🔸️قی
╭─┅─🍃🌸🍃─┅─╮
🆔 @maghsoudi_ir
╰─┅─🍃🌸🍃─┅─╯
دین.mp3
10.12M
🎙#بشنوید | علامه حسنزاده آملی
🛑 ریشهی بسیاری از مریضیهای لاعلاج امروزی، از بیدینی در #انعقاد_نطفه است!
#علامه_حسن_زاده
#کیفیت_انعقاد_نطفه
🆔 @maghsoudi_ir
هدایت شده از مجموعه بهشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️چرااااا واکسن بدو تولد می زنیم؟!
🔻بشنوید صحبت های دکتر مهدی خزاعی، فوق تخصص ژنتیک و بیوتکنولوژی دارویی:
👈 درباره واکسن های بدو تولد
#مجموعه_بهشت
#در_مسیر_سلامتی
#طب_سنتی
╭─┅─🌱🇵🇸🌱🇵🇸🌱─┅─╮
🆔 @ostadshahmoradi_esfahan
╰─┅─🇵🇸🌱🇵🇸🌱🇵🇸─┅─╯
💢 تدابیر فصل بهار 🌸
سرمای بهار:
eitaa.com/maghsoudi_ir/1034
آشنائی با بهار طبی:
eitaa.com/maghsoudi_ir/1037
لباس مناسب فصل:
eitaa.com/maghsoudi_ir/1040
پاکسازی در فصل(بخش اول):
eitaa.com/maghsoudi_ir/1047
پاکسازی در فصل(بخش دوم):
eitaa.com/maghsoudi_ir/1049
یک نیسان عفونت:
eitaa.com/maghsoudi_ir/1053
میزنیم میریزیم بیرون:
eitaa.com/maghsoudi_ir/1055
میوه ها و میان وعده های فصل:
eitaa.com/maghsoudi_ir/1059
غذای بهاری(آش آلو):
eitaa.com/maghsoudi_ir/1060
🆔️ @maghsoudi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی از غلظت فسنجون بادام حرف میزنیم یعنی دقیقا چنین چیزی 👏👏😋
#ارسالی_مخاطبین_کانال
آداب خوردن سوپ: 🍜
خوردن سوپ قبل و بعد از غذا باعث لغزنده شدن سطح معده میشه و نمیگذاره غذا در معده بمونه و هضم بشه و در نهایت هضم نشده خارج میشه؛ پس سوپ را به عنوان یک غذا به تنهایی میل کنیم یا حداقل بین خوردن سوپ و غذای بعدی ۳۰ الی ۴۵ دقیقه فاصله داشته باشد.
(اقتباس از کتاب: خلاصه الحکمه، ج ۲،صفحه ۸۳۰)
🆔️ @maghsoudi_ir
🗣 تا میتونید نفس بکشید...
قوت های ما انسان ها سه جنس هست:
قوت طبیعی،قوت حیوانی و قوت نفسانی
که سه روح طبیعی و حیوانی و نفسانی به ترتیب این سه قوت را در بدن ما پخش میکنند.
کار #روح_حیوانی این هست که قوت زندگی و قوت حرارت غریزی(که گفتیم خیلی نقش زیادی در حیات ما داره) را به همه ی تن و بدن ما می رسونه....
حالا این روح حیوانی از چی کمک ومدد میگیره؟
#هوای_تازه که از طریق حلق و حنجره و شش وارد قلب میشه
دی اکسید کربن خارج میشه و هوای جدید وارد شش میشه
علی رغم اینکه از بادهای فصل پاییز باید دوری کرد،درفصل بهار اکیدا توصیه میشه که خودتون و اهل خانواده و فرزندان عزیزتون رو توصیه کنید در معرض باد های خنک بهاری قرار بگیرند و نفس راحت و نسبتا عمیق بکشند:
۱-تقویت ریه ها و دستگاه تنفسی بدن
۲-نشاط،شادابی و رفع کسالت و خستگی
۳- ترویح و خنک شدن بدن بخاطر گرمای هوا
۴- کنترل عصبانیت های آنی از طریق تقویت قلب
🆔️ @maghsoudi_ir
🔰 طب استعماری غرب
تذکر امام خمینی(ره) درباره نابودی طب سنتی توسط «زمامداران بیخرد»
♻️امام خمینی(ره) در کتاب کشفالاسرار خود درباره طب غربی و نابودی ذخایر طب سنتی کشورمان متذکر شدهاند:
○«غرب همه چیز استعماری دارد، طب استعماری، فرهنگ استعماری که برای کشورهای عقبافتاده صادر میکنند؛
☜ آنها میخواهند ما وابسته باشیم و چیزهایی که به ما میدهند وابستگی میآورد، اگر میخواهید رشد حقیقی پیدا کنید و مستقل شوید اول این وابستگی فکری و قلبی را کنار بگذارید.
🔚امروز در تمام کشور ایران که به قول شما دانشگاهی مانند جندیشاپور داشته، یک نفر که قانون بوعلی بفهمد معلوم نیست که باشد و این ضربتی است که این کشور از دست اجانب بهوسیله زمامداران بیخرد خورد».
#طب_استعماری
#زمامداران_بی_خرد
🆔 @maghsoudi_ir
40.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 "#علمک"
حسین دارابی در این فيلم کوتاه داستانی ۷ دقيقه اي موقعيت خاص را که حتما در زندگی ما بارها و بارها اتفاق افتاده وتکرار می شود و ممکن است عکس العمل های مختلفی از خودمون داشته باشیم رو روايت میکنه.يک علمک گاز وجود دارد که در پياده رويي نصب شده و فيلم بازخورد مردم برخورد به اين علمک را نشون میده
خودمون رو بزاریم جای آدم های برخورد کننده با این علمک،ما اینجور مواقع چیکار میکنیم؟
می بخشیم یا قصاص می کنیم؟
کینه برمیداریم یا فراموش میکنیم؟
کمک می کنیم یا انتقاد میکنیم؟
برای اصلاح امور تلاش میکنیم یا بی تفاوت رد میشیم؟
و
و
در این دوگانه ها و چند راه ها کدام یک را انتخاب می کنیم!!!!
╭─┅─🍃🌸🍃─┅─╮
🆔 @maghsoudi_ir
╰─┅─🍃🌸🍃─┅─╯
فرشته خانم.mp3
7.4M
🎙سرود دختر آرمانی
کاری از گروه سرود نجم الثاقب
تقدیم به دخترهای نازنین ایران 😍
اسم زمینیمو مامان بابام گذاشتن
تو آسمون بهم میگن فرشته خانوم ❤️
📨 @najmolsagheb
🆔️ @maghsoudi_ir
🔹امان از عطاری های بی وقوف که هنوز نوره را از بوره تشخیص نداده و در هر رهگذر دکان باز کرده اند و امان از طبیب های بی سوادی که از روی کتاب های غلط نسخه می نویسند و عطاری ها هم به جهت جلب منفعت به جای تریاق ، تریاک به مریض و اولیای آن می فروشند و بدین سبب مردم را در مشکلات و گرفتاریهای زیادتری دچار می کنند🔹
📝 طبابت کردن نیاز به داشتن تخصص و دانستن اصول و قواعد زیادی دارد لذا نمیتوان
▫️صرف شرکت در کلاس مزاج شناسی ▫️یا شرکت در دوره حجامت و فصد و بادکش و ...
▫️یا شناختن چند دارو
▫️یا بلد بودن چندین نسخه از یک طبیب
▫️یا فروشندگی در عطاری و کسب قبولی در آزمون های سازمان بهداشت
▫️یا صرف دانستن چندین روایت از روایات طبی
خود را طبیب دانست و برای مردم نسخه پیچید و بیماران هم نباید به این افراد رجوع کنند
✅ بنابراین حواسمان باشد که جسم ( و به تبع آن روح) خود را دست چه کسی می سپاریم ⁉️
و بدانیم که عطاری ها فقط داروخانه و فروشنده دارو هستند نه طبیب ❗️
قسمتی از کتاب حفظ الصحة ناصری محمد کاظم گیلانی
╭─┅─🍃🌸🍃─┅─╮
🆔 @maghsoudi_ir
╰─┅─🍃🌸🍃─┅─╯
🍈میوه فصل بهار: آلوچه سبز
یكی از میوههای فصل بهار است كه مزاج سرد و خشك دارد و هر چه مزه آن ترشتر باشد سردی و خشكی آن بیشتر است.
می تواند تیزی،حرارت و اذیت خلط صفرا را التیام ببخشد و صفرای غیر طبیعی را از بدن خارج کند.
کسانی که مزاج گرمی دارند یا در اقلیم گرم زندگی می کنند،باخوردن آلوچه،حرارتشون کنترل خواهد شد.
اما کسانی که مشکلات گوارشی دارند یا معده ضعیفی دارند از طعم ترش اون اذیت خواهند شد که با توصیه های مشاور طب اصیل ایرانی،یا مشکلات گوارشی رو حل کنند یا آلوچه رو با مصلحش استفاده بکنند.
🆔 @maghsoudi_ir
"وسلاحه البکاء...."
نمیدونم شما این حرف منو قبول می کنید یا نه اما راستش رو بخواین من معتقدم که:
"اگر گریه نکنیم،مریییض میشیم"
این دنیا خیلی پیچیده پیچیدس و ما در طول روز یا در طول هفته یا در طول ماه،کم میاریم..
خب وقتی فقییرییم و فقر عین ذات ماست یعنی سر و ته وجودمون رو فقر گرفته..
فقیر مگه کاری جز دست دراز کردن داره!
گریه کردن لطافت آدم رو زیاد میکنه
آدم لطیف به راحتی دیگران رو می بخشه
خیلی خوب وبه همه مهربوونی میکنه
زود راضی میشه و گیر نیست تو مسائل دنیا
آدم لطیف اراده ی خوبی داره وتغییر میکنه
فکرش باز میشه و خوب تفکرر میکنه
و.....
خود شاگرد اولای کلاس این دنیا یعنی اهلبیت(علیهم السلام) هم گریه می کردند
گریه برای دردوونه خداا حسیین
السلااام علی العطشان🤚
#درمان_قساوت
#غلظت_خون
#آدم_غلیظ
🆔 @maghsoudi_ir
آش ریواس از آشهای سنتی ایرانی است که در برخی مناطق ایران پخته می شود و یکی از خوشمزهترین آشها است که پخت آن هم چندان سخت نیست. ضمن این که بسیار پرخاصیت و مفید است. طبق رسم معمول، دستور تهیه آش ریواس در هر منطقه ممکن است کمی متفاوت باشد، اما در کل این غذا با استفاده از نخود، سبزیجات و گوشت گوسفند تهیه می شود.
مواد لازم👇
گوشت گوسفندی:به میزان دلخواه
نخود پخته شده:یک پیمانه
ریواس خرد شده:پنجاه گرم
جعفری خردشده:یک پیمانه
گشنیز خشک: یک پیمانه
نمک و زردچوبهیه میزان لازم
روغن زیتون: به میزان لازم
🥘 طرز تهیه:
یک قابلمه را روی حرارت متوسط گرم کنید و مقداری روغن به آن اضافه کنید.
زردچوبه و گشنیز را به قابلمه اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا بوی خوبه مواد اولیه آش ریواس را حس کنید.
سپس گوشت خرد شده را به آن اضافه کرده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
نخود و جعفری را به قابلمه اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
در نهایت، بعد از اینکه آش ریواس برای حدود یک ساعت بر روی حرارت متوسط تا پایین پخته شده و گوشت و حبوبات کاملاً پخته شدهاند، آن را با یک پر نعنا تزیین کنید میتوانید آش ریواس را با نان تازه و کمی لیمو ترش سرو کنید و از طعم خوشایند آن لذت ببرید.
🆔 @maghsoudi_ir
🔥 کارزار درخواست تغییر نام "کارت واکسیناسیون" به "کارت پیشگیری"
در این کارت مردم بین استفاده از روشهای پیشگیری مختلف یعنی:
- داروهای پیشگیری کننده صناعی
- داروهای پیشگیری کننده طبیعی
- واکسیناسیون
یکی را به اختیار خود انتخاب نمایند و متعهد شوند طی فرایندی این اقدام پیشگیری کننده را زیر نظر مرجع ذی صلاح انجام دهند. قطعا این کار هم به علم و هم به شرع نزدیکتر است.
روی لینک زیر بزنید و کارزار را امضاء کنید:👇
https://www.karzar.net/53280
#واکسن
#انتشار_عمومی
#کارت_پیشگیری_بجای_کارت_واکسن
🆔️ @maghsoudi_ir
هدایت شده از مصطفی مقصودی
🍟 سیب زمینی؛تحفه ای از جانب انگلیس های خبیث که خیلی زود،قوت غالب ایرانیان شد
🔹️ مروری بر تاریخچه ورود سیبزمینی به ایران و نقش آن در گذر از قحطی جنگ جهانی
🗒 #قسمت_اول
سابقه حضور سیبزمینی در ایران، به دوره قاجار برمیگردد و کمتر از 200سال قدمت دارد. این محصول اروپایی در طول قرنهای متمادی، از دوره صفویه به آسیا وارد شد و بازرگانان و درباریان کشورهایی مثل چین و هند قبل از ایران کاشت این محصول را در کشورشان آغاز کردند. سیبزمینی در دورههای مختلف تاریخی در سرتاسر دنیا برادری خود را ثابت کرده و در قحطیهای بزرگی توانسته نجاتبخش مردم باشد. همین دلیل هم به محبوبیت این ماده غذایی دامن زد و خیلی زود آن را به محصولی فراگیر تبدیل کرد و آن را در ردیف محصولات بااهمیتی مثل برنج و گندم قرار داد. نخستین سیبزمینیها در دوره فتحعلیشاه قاجار پا به تهران گذاشتند و این محصول در طول 50سال توانست جای خود را در میان مهمترین محصولات کشاورزی ایران باز کند. تا قبل از این اتفاق، اهالی تهران که تازه با سیبزمینی آشنا شده بودند، چیزی در مورد نحوه طبخ و استفاده از آن نمیدانستند بهطوری که در مجلهها و کتابها و روزنامهها مطالب زیادی در مورد خواص و نحوه پخت این محصول نوشته شد. حضور سیبزمینی سرخ کرده بهعنوان گل سرسبد غذاها، حاصل تلاش برای معرفی این محصول در دوره قاجار است.
تحفه انگلیسی
سیبزمینی نخستین بار از روسیه راه خود را به ایران باز کرد و مثل کشورهای دیگر، ابتدا در اختیار دربار و تاجران قرار گرفت و کالایی لوکس بهحساب میآمد. اعتمادالسلطنه در کتاب خاطرات خود «سرجان ملکم» را بهعنوان کسی که نخستین سیبزمینی را به ایران وارد کرد معرفی میکند. سایر منابع تاریخی هم با استناد به این گفته اعتمادالسلطنه تاریخچه ورود سیبزمینی به ایران را به ملکمخان نسبت میدهند.
آلوی ملکم:
حسن پیرنیا در کتاب تاریخ اجتماعی ایران نقل میکند که در برخی از مناطق جنوبی کشور به سیبزمینی، «آلوی ملکم» میگفتند و دلیل این موضوع هم این است که سر جانملکم، سفیر دولت انگلستان نخستین سیبزمینی را به ایران آورد و آن را بهعنوان تحفه به فتحعلیشاه هدیه داد. شاه هم که از این محصول خوشاش آمده بود دستور داد تا آن را در روستای پشند کشت کنند. مهدی وزین افضل و ذبیحالله اعظمی ساردویی در مقاله «ورود سیبزمینی به ایران تحولی اساسی در کشاورزی سنتی دوره قاجاریه» ورود سیبزمینی به ایران را منسوب به حکیم دربار عباسمیرزا میدانند. با این توجیه که میرزا ملکمخان در کتاب خاطراتش هیچ اشارهای به ورود سیبزمینی نکرده و به کتاب اعتمادالسلطنه اشاره میکند که حکیم عباسمیرزا را که فردی انگلیسی بود بهعنوان واردکننده نخستین سیب زمینی به دربار قاجار معرفی میکند. در این مقاله آمده است:«عباسمیرزا، نایبالسلطنه فتحعلیشاه، دستور کاشت سیبزمینی را صادر کرد و از محصولات بهدست آمده به مهمانان خود هدیه میداد. کمکم این اقدام فراگیر شد و حکام شهرهای مختلف از فتحعلیشاه درخواست کردند تا این گیاه جدید را در سرزمینهای تحت حاکمیت خود بکارند. بهطوری که فتحعلیشاه قصد داشت برای صدور اجازه کاشت این گیاه از حاکمان مالیات بگیرد.»
╭─┅─🍂🥀🍂─┅─╮
🆔 @maghsoudi_ir
╰─┅─🍂🥀🍂─┅─╯
🥜 سیب زمینی؛ تحفه ای از جانب انگلیس های خبیث که خیلی زود،قوت غالب ایرانیان شد
🗒 #قسمت_دوم
در ستایش سیبزمینی
کاشت سیبزمینی در دوره ناصرالدینشاه رونق پیدا کرده بود. شاه صاحبقران در سفرهای اروپایی خود کارخانهای که از سیبزمینی نشاسته میگرفت را از نزدیک دیده و از اهمیت آن آگاه بود. در این دوران، بسیاری از محصولات کشاورزی که این روزها در سفره غذایی خود میبینیم به ایران وارد شد؛ از توت فرنگی و گوجه فرنگی گرفته تا کاهو و نخود فرنگی و محصولات دیگر. کم کم مردم هم به صرافت افتادند تا محصول تازه از راه رسیده را در زمینهای کشاورزی خود بکارند و استقبال خوبی هم از این محصول شد. اما هنوز راه درازی در پیش بود؛ مردم از نحوه کاشت و نحوه نگهداری و پخت و استفاده از سیبزمینی اطلاعات درستی نداشتند و برای همین زمینهای زیرکشت سیبزمینی محصول چندان مطلوبی نداشت. اندک محصول بهدست آمده هم خوراک دامها میشد. برای همین هم دولتمردان دست به تألیف کتاب و نوشتن مقاله در مورد نحوه کاشت و نگهداری و حتی پخت سیبزمینی کردند.«تاریخچه پیدایش سیبزمینی» عنوان یکی از این کتابهاست که به قلم مستشارالدوله نوشته شده؛ کتابی که مؤلف بهدلیل ترس از انتقاد رجال قاجار، آن را اثری ترجمه شده از زبان فرانسه معرفی کرده است. تاریخ پیدا شدن سیبزمینی، خاصیت سیبزمینی، فصل کاشت سیبزمینی، طرز کاشت سیبزمینی، زمین به جهت زراعت آن، کود روز که باید به زمین داد، محافظت سیبزمینی برای خوردن، حفظ سیبزمینی جهت کاشتن، طرز پخت سیبزمینی، حفظ آن از مرض و... سرفصلهای این رساله هستند. در این کتابها و مقالهها بهترین روش پختن سیبزمینی بخارپز کردن و کبابی کردن آن بهروشی خاص ذکر شده است. از همان دوران سیری از توصیههای بیفایدهای برای دوری از سیبزمینی سرخ کرده در مقالهها و کتابها آغاز شده که تا امروز هم ادامه دارد. کوکو سیبزمینی و ترکیب تخممرغ و سیبزمینی نخستین غذاهایی بودند که با این ماده جدید از فرنگ آمده، سر سفرهها ظاهر شدند.
اما چرا کسی از اینکه این تحفه و تحفه های دیگر دیار فرنگ،در این ۲۰۰ ساله،چه بر سر مردم ایران آورده،صحبتی نمی کند؟
وآیا اصلا میدونیم و آیا مهمه که کارکردش چیه؟
#انگلیسی_های_خبیث
#تاثیرات_متقابل_نفس_وبدن
#کلو_من_طیبات_واعملوا_صالحا
╭─┅─🍂🥀🍂─┅─╮
🆔 @maghsoudi_ir
╰─┅─🍂🥀🍂─┅─╯
هدایت شده از مصطفی مقصودی
🔺کارکرد سیب زمینی در بدن از منظر طب سنتی
این ماده به قدری دیرهضم است که موجب فرسایش دستگاه گوارش می گردد.حاصل آن برای بدن بعد از هضم طولانی،تولید خون سوداوی البته غیر طبیعی آن است.در مناطقی که این ماده قوت غالب آنهاست و مداومت بر تناول آن دارند،تمامی آثار منفی این خلط غیر طبیعی از جمله غلظت خون، افسردگی،خیال و توهم باطل،خواب های پریشان،چهره های سیاه و پوست کدر،اشتهاهای کاذب و.... کاملا مشهود است.
علاوه بر آن بافتی که توسط وجود این ماده در بدن درست می شود،متخلخل وپفکی است یعنی صرفا حجیم کننده هست ولی انرژی برای بدن ندارد،قوت بدن را کم می کند و چاق شدن بدون تناسب را به دنبال می آورد.
از طرفی با سردی بسیار زیادی که دارد،موجب ضعف قلب و ترس می شود و موجب بی رگ بودن(بی غیرتی ،بی تفاوتی و ضعف اراده) فرد مصرف کننده در دراز مدت می شود.
سوال: چرا بعضی از ورزشکاران ،بدنسازان و وزنه برداران (که علی الدوام سیب زمینی به همراه تخم مرغ میخورند و متاسفانه مربی ها توصیه شدید به مصرف این ترکیب دارند)،قدرت بدنی برای دفاع از خود ندارند وشدیدا از اینکه مبارزه کنند و یا در معرض آفتی قرار بگیرند پرهیز می کنند؟
#تحفه_ای_که_ازجانب_انگلیس_های_خبیث_خیلی_زود_قوت_غالب_ایرانیان_شد
🆔 @maghsoudi_ir