37.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نونهالان_مهدوی
🏴 انیمیشن اوّلین زائر
🔹داستان زندگی جابر بن عبدالله انصاری
@mahdaviat_arak
23.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سخن_بزرگان
📹 چگونه لطف و نگاه امام زمان(عج) را متوجه خود کنیم؟؟
🎙 حجت الاسلام عزیزالله حیدری
@mahdaviat_arak
#سلام_امام_زمانم🌻
✨قلب زمین گرفته،
زمان را قرار نیست...
✨ای بغض مانده
در دل هفت آسمان، بیا...
#العجلمولایغریبم
تعجیل در فرج مولایمان صلوات
@mahdaviat_arak
🪴•🦋
🗓 #تقویم | سه شنبه ۶ شهریور ماه
🔸امام صادق(ع) میفرمایند:
کسی که به ما ایمان آورده و سخن ما را راست بداند و منتظر فرارسیدن حکومت ما باشد مانند کسی است که زیر پرچم قائم به شهادت رسد بلکه به خدا قسم مانند به شهادت رسیدن زیر پرچم رسول الله است.
@mahdaviat_arak
کانون تخصصی مهدویت اراک
#شرح_زیارت_عاشورا 3⃣3⃣ 🌱وَ اسْئَلُه اَن يُبَلِّغَنى الْمَقامَ المَحْمُودَ الَّذى لَكُمْ عِنْدَالله:
#شرح_زیارت_عاشورا 4⃣3⃣
🪴وَ أَنْ يَرْزُقَنى طَلَبَ ثارى مَعَ اِمامٍ مهْدِى ظَاهِرٍ ناطِقٍ بِالْحَقِّ مِنْكُمْ:
و مرا نصیب کند که در رکاب امام زمان شما اهل بیت که هادی و ظاهر شونده و ناطق به حق است خون خواه باشم.
🔻و در نسخه دیگر آمده است:
وَ اَنْ یرْزُقنى طَلَبَ ثارِكُمْ مَعَ اِمامٍ هُدًى ظَاهِرٍ نَاطِقٍ بِالحَقّ مِنکُم
💠 در زیارت عاشورا دو بار سخن از طلب ثار و یا خونخواهی به میان آمده در یک جا «طلب ثارکم» آمده و در جای دیگر «طلب ثاری» آمده ولی از آنجا که در برخی منابع که زیارت را نقل کردهاند و یا در برخی نسخهها «طلب ثارکم» به جای «ثاری» ثبت شده بوده در بالای ثاری کلمه «کُم» نیز نوشته شده که اشاره به این دارد که به هر دو شکل این واژه نقل شده و مرحوم شیخ عباس قمی به جهت رعایت امانت در نقل، هر دو شکل را که در متون دیده، آورده است؛ چنانکه در جمله «مع امام هدی ظاهر» مهدی نیز به جای «هدی» نقل شده و در بالای «هدی»، «مهدی» نیز نوشته شده، قابل ذکر است به هر دو شکل که نقل شده است معنی صحیح است و خواندن هر دو درست است در صورتی که ثارکم باشد، منظور طلب خون ائمه علیهم السلام و در صورتی که ثاری باشد که معنای آن خون خودم میباشد باز منظور خونی است که مربوط به شیعه میشود و آن همان خون امام است.
از آنجا که خون امام علیه السلام به شیعیان آن حضرت نیز مربوط میشود هر شیعه نیز میتواند خون آن حضرت را متعلق به خودش بداند و بگوید طلب خون خودم.
🔸امام صادق علیه السلام فرمودهاند: ما ریشه درخت هستیم و شیعیان برگهای آن. با لطمه یا آسیب رسیدن به ریشه، برگها نیز آسیب میپذیرند؛ پس ریختن خون امام حسین علیه السلام، ريختن خون همه مؤمنین و شیعیان آن حضرت است. با کشته شدن امام حسین و ظلم به ایشان و به خاطر اتصال روحی و فطری که با حضرت داریم در واقع به ما و شیعیان ایشان هم ظلم شده است. اگر به امام ظلم نمیشد و دولت حق ظاهر و مستمر میشد و باطل مغلوب میشد، همه ما هم در حکومت حق و عدالت زندگی میکردیم و این همه پایمال شدن حق و جنگ و خون ریزی و... نبود.
🔹 زائر این را میداند که خودش به تنهایی نه قادر به خونخواهی امام از ظالمين جهان است و نه حق صدور حکم جهاد عليه آنان را دارد. لذا با حفظ مقام خونخواه بودن برای خود، آن را به زمان ظهور موکول میکند تا در کنار امام زمان عليه السلام به آن اقدام نمايد.
و هرگاه ظهور واقع شود، او به عنوان خون خواه آماده است تا از ظالمين خون خواهی کند. از طرفی اين را هم میداند که ممکن است عمرش کفاف ندهد تا زمان ظهور را درک نمايد؛ بنابراين جمله مزبور را بايد يک دعا به جهت ظهور تلقی کنيم يا دعا برای توفيق خونخواهی در رجعتش به دنيا.
📚منبع: شرح زیارت عاشورا نوشته سعید هاشمی ایلامی
@mahdaviat_arak
#گزارش
#کارگروه_اقشار
🌻برنامه دورهمی صبحانه و عصرانه نونهالان و نوجوانان امام زمانی(عج) 🌻
@mahdaviat_arak