فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #ببینید وقتی از برنامه ریزی قدرت ها و صهیونیسم جهانی علیه ایران صحبت میکنیم، حقیقت ماجرا چیه
❌نتانیاهو: به رؤسای سیا گفتم که به جاسوسی نیاز نیست تا وقتی در ایران ماهواره و اینترنت وجود دارد برای تغییر رژیم و فرهنگ ایرانی
http://eitaa.com/mahdavieat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حرف درستِ یک مخالف نظام❗
#انتشار حداکثری
http://eitaa.com/mahdavieat
🇮🇷🌸
🍀
✅ طرح یک خبر، یک تحلیل (۷)
🌀 به بهانه تنش آبی در خوزستان!
🍃🌻🍃
🔻 ایران در منطقه خشک خاورمیانه قرار دارد. خاورمیانه با کشف نفت، با جنگ و ناامنی مواجه گردید. به نظر می رسد قرن ۲۱ قرن جنگ آب در دنیا خاصه در خاورمیانه باشد. لذا باید کشورهایی چون ایران خود را برای مواجهه با این بحران آماده سازند.
🔹 در در خصوص کمبود آب پنج نگرش وجود دارد که به اختصار به این ۵ نگرش اشاره می شود:
1⃣ رویکرد امنیتی: در این دیدگاه بین مسئله کمبود منابع و ایجاد کشمکش و نزاع رابطه مثبتی برقرار می شود. بسیاری از رئالیست ها برای توضیح بین مسئله امنیت آب و امنیت ملی، آب را با نفت مقایسه می کنند.
2⃣ آب از منظر اقتصادی: اقتصاد آب یکی از مباحثی است که تحت عنوان مدیریت صلحآمیز منطقهای بر آن تاکید می شود. از منظر اقتصادی، آب کالایی است مانند سایر کالاهای مورد نیاز برای برطرف کردن احتیاجات زندگی.
3⃣ آب از منظر حقوقی: در این رویکرد یکی از ضروریات در بحث آب پای ریزی حقوق آب در سطح ملی و در سطح بین المللی است. در این حوزه واقعا مشکل وجود دارد.
4⃣ آب از منظر تکنولوژیکی: در این نگرش بر مهارت و نوآوریهای تکنولوژیکی در بحث آب تاکید می شود. مردم مهارتها یا روش های مناسبی را با بهره گیری از تکنولوژی برای حل معضل کمبود آب پیدا میکند.
5⃣ آب از منظر زیست محیطی: در این نگرش، بحران آبی که امروزه با آن مواجه شده ایم بخش جدایی ناپذیر از بحران زیست محیطی جهانی است. آنها معتقدند که زمین سیارهای محدود با منابع و ظرفیت های محدود است.
✅ و اما در ایران:
🔸 در ایران در بحث آب هیچ راهبردی تا الان دنبال نشده است، عموما نگاه به آب، نگاه کالایی است. یعنی آب به وفور وجود دارد و هر چه دلمان بخواهد مصرف می کنیم. در حاکمیت هم نگاه واحدی به مسأله آب وجود ندارد. نه از منظر امنیتی، تکنولوژیکی، حقوقی و زیست محیطی و حتی نگاه اقتصادی به آب. غالب دستگاههای مربوط به این بخش نگاه کاملا بخشی داشته اند.
❌ و اما چند نکته:
🔹 الف) اتخاذ نگاه راهبردی به آب.
🔸 ب) ایجاد مرکز راهبری آب در شورای عالی امنیت ملی برای آسیب زدایی در کشور در این حوزه.
🔹 ج) تنظیم سیاستهای سخت گرایانه در مدیریت آب کشور.
🔸 د) مطالعه طرحهای ملی آب با نگاه زیست محیطی و امنیتی و رصد پیامدهای احتمالی آن.
🔹 و) کاهش مصرف آب در مزارع، صنعت از طریق نوآوریهای تکنولوژیکی و توسعه ظرفیت های نمک زدایی وشیرین سازی آب دریا.
💯 کمبود آب در ایران را باید جدی گرفت. باید با این واقعیت مواجه شد و برای آن راهکار پیدا کرد.
✍ دکتر نصرت الله حیدری
#روشنگری
#ثامن
http://eitaa.com/mahdavieat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اگر به تدابیر رهبری در مسأله خوزستان عمل می شد،این مشکلات را نداشتیم..
#خوزستان
#استوری
http://eitaa.com/mahdavieat
✅کابینه رئیس جمهور چگونه باید باشد؟!
🔻برابر نظر سنجی های معتبر بیش از ۵۰ % مردم حجه الاسلام ابراهیم رئیسی را به هیچیک از جناح های سیاسی اصول گرا و اصلاح طلب متعلق نمی دانند.
🔻واقعیت هم آن است که رئیسی به صورت مستقل در انتخابات شرکت کرد و وعده تشکیل کابینه و تیم کاری مرکب از " *بهترین ها و شایستگان"* را داد.
🔻انتظار افکار عمومی آن است که در گزینش اعضای " *دولت مردمی، قوی و کارآمد* " رئیس جمهور بایسته های زیر را ملاک و معیار انتخاب همکاران خود قرار دهد:
1️⃣ مومن، برخوردار از روحیه جهادی، پاکدست، برخوردار از کارنامه مدیریتی موفق در گذشته .
2️⃣ متخصص، و دارای تحصیلات مرتبط با حوزه مسئولیت، کارآمد و مدیر به معنای حقیقی کلمه.
3️⃣ وزیران، معاونان رئیس جمهور، استانداران و مقاماتی که با نظر مستقیم رئیس جمهور انتخاب می شوند.
باید دارای برنامه، تیم قوی، کارآمد برای حل مسائل و مشکلات حوزه ماموریت خود باشند و همچنین در کارنامه گذشته آنها "ناکارآمدی" نباید ثبت شده باشد.
4️⃣ قدرت تعامل و برخوردار از مناسبات لازم برای ارتباط با مردم و نهادهای ذیربط از جمله پاسخگو بودن، آشنایی و تسلط به شرایط جهانی در حوزه ماموریت و وظایف خود و بالاخره اعتقاد به خرد جمعی و عقلانیت در کارها و پرهیز از استبداد رای و تک روی.
شرایط کشور بسیار دشوار است. برابر اطلاعات و اخبار موجود دولت فعلی بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان اوراق قرضه چاپ و توزیع کرده است. بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه در سال ۱۴۰۰ است و ماهانه هزینه اداره کشور بالغ بر ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است. این است وضعیت منابع و بدهی پیش روی دولت جدید برجام و لغو تحریم ها هم نه این و نه آن است و در حالت تعلیق.
🔻در انتخاب کابینه باید همه شایستگان و برترین ها را دید و از آنها برای خدمت دعوت کرد. کاری بزرگ و تاریخی در انتظار رئیسی و کابینه اوست.
✍دکتر علی دارابی
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید👇👇
http://eitaa.com/mahdavieat
🔴بزرگترین تناقض قرن
💢بررسی ها نشان می دهد غرب با محوریت آمریکا در آستانه انتقال قدرت در ایران،جنگ روانی سنگینی را طراحی کرده اند: ایجاد ابهام در مسیر رفع تحریم و مذاکرات، سیاسی و قومی کردن مساله کم آبی
( زنده بودن کشته شدگان ضد انقلاب در خوزستان و..)
💯💯 پ.ن: اینکه طرفداران تحریم ملت ایران، شدهاند دلسوزان و گریه کنندگان بی آبی مردم خوزستان؛بزرگترین تناقض قرن ماست!!!
#خوزستان
#بزرگترین_تناقض_قرن
http://eitaa.com/mahdavieat
#کتاب_سلام_بر_ابراهیم_یک🌹🍃
#زندگی_نامه_و_خاطرات :
🌷🕊#شهید_ابراهیم_هادی🌷🕊
فصل ششم..(قسمت پنجم)🌹🍃
🕊بسم رب الشهدا و الصدیقین
#تابستان_شصت_و_یک
ابراهيم در تابستان ۱۳۶۱ که به خاطر مجروح شدن تهران بود، پيگير مسائل آموزش و پرورش شد. در دوره هاي تكميلي ضمن خدمت شركت كرد. همچنين چندين برنامه و فعاليت فرهنگي را در همان دوران كوتاه انجام داد. بــا عصاي زير بغــل از پله هــاي اداره كل آموزش و پرورش بــالا و پايين ميرفت. آمدم جلو و سالم كردم. گفتم:آقا ابرام چي شده؟! اگه كاري داري بگو من انجام ميدم. گفت: نه،كار خودمه. بعــد به چند اتــاق رفت وامضاءگرفت. كارش تمام شــد. ميخواســت از ساختمان خارج شود. پرسيدم: اين برگه چي بود. چرا اينقدر خودت را اذيت كردي!؟ گفت: يك بنده خدا دو سال معلم بوده. اما هنوز مشكل استخدام داره. كار او را انجام دادم. پرسيدم: از بچه هاي جبهه است!؟ گفت: فكر نميكنم، اما از من خواست برايش اين كار را انجام دهم. من هم ديدم اين كار از من ساخته است، براي همين آمدم. بعد ادامه داد: آدم هر كاري كه ميتواند بايد براي بندههاي خدا انجام دهد. مخصوصًا اين مردم خوبي كه داريم. هر كاري كه از ما ساخته است. بايد برايشان انجام دهيم. نشنيدي كه حضرت امام فرمودند: »مردم ولي نعمت ما هستندابراهيم را در محل همه ميشناختند. هركسي با اولين برخورد عاشق مرام و رفتارش ميشد. هميشــه خانه ابراهيم پر از رفقا بود. بچه هايي كه از جبهه ميآمدند، قبل از اينكه به خانه خودشان بروند به ابراهيم سر ميزدند. يك روز صبح امام جماعت مســجد محمديه شــهدا نيامده بود. مردم به اصرار، ابراهيم را فرستادند جلو و پشت سر او نماز خواندند. وقتي حاج آقا مطلع شــد خيلي خوشحال شــد و گفت: بنده هم اگر بودم افتخار ميكردم كه پشت سر آقاي هادي نماز بخوانم. ابراهيم را ديدم كه با عصاي زير بغل در كوچه راه ميرفت. چند دفعهاي به آسمان نگاه كرد و سرش را پايين انداخت. رفتم جلو و پرسيدم: آقا ابرام چي شده!؟ اول جواب نميداد. اما با اصرار من گفت: هر روز تا اين موقع حداقل يكي از بندگان خدا به ما مراجعه ميكرد و هر طور شده مشكلش را حل ميكرديم. اما امروز از صبح تا حالا كســي به من مراجعه نكرده! ميترســم كاري كرده باشم كه خدا توفيق خدمت را از من گرفته باشد!
#راوی_مرتضی_پارسائیان
#ادامه_دارد
http://eitaa.com/mahdavieat