⭕️ آیا رهبر الاحوازیه هم مانند روح الله زم و شارمهد دستگیر شده است؟
✔️ آیا ایران با یک روش تکراری، اینهمه ضدانقلاب دستگیر میکند؟!
✍️ پس از دستگیری زنده عبدالمالک ریگی، روح الله زم، شارمهد و اینک با دستگیری حبیب اسیود از رهبران گروهک تروریستی الاحوازیه، کلکسیون دستگیریهای اطلاعاتی ایران به طرز قابل توجهی متنوع شده است.
👈همزمان با هر دستگیری، در داخل و خارج از ایران با رویکردهای متفاوتی به نحوه این دستگیریها نگاه شده است. سرویس های امنیتی دشمن و رقیب ایران از طریق رسانههای به ظاهر ایرانی خود همانند بیبیسی فارسی، اینترنشنال، رادیو فردا و.... تلاش میکنند که از ارزش اطلاعاتی این دستگیریها بکاهند و عموما تلاش میکنند که نقش برخی کشورها همانند ترکیه، عراق، قطر، عمان و... را به عنوان همکار امنیتی ایران در این دستگیریها پررنگ کنند.
🔻از سویی ظاهر دستگیریها نیز این را نشان میدهد که چهرههای دستگیر شده ابتدا از امکان مخفی خود در کشورهای اروپایی و یا آمریکایی خارج و سپس در حین سفر به یکی از کشورهای همسایه ایران به یکباره دستگیر میشوند.
🔸در چند ماه اخیر نیز لیدرهای ضدانقلاب نیز با انتشار مطالبی به دوستان و همکاران خود اعلام کردند که به برای جلوگیری از به دام افتادن نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی به کشورهای همسایه ایران سفر نکنند و حتی فهرستی از کشورهای که برای ضدانقلاب و تروریستها ناامن هم است را برای کمک به همکارانشان منتشر کردند.
🔻در این میان بر اساس ادعای رسانههای همانند العربیه و ادعای همسر حبیب اسیوند، رهبر گروهک تروریستی الاحوازیه در ترکیه یعنی یکی از همان کشورهای که ادعا میشود که ایران در آن دست بازی برای دستگیری مخالفین خود دارد، دستگیر شده است.
🔻با این وجود این سوال پیش میآید که آیا نیروهای امنیتی ایران با یک روش تکراری در حال دستگیری این تعداد از چهره های ضد ایرانی است؟! چرا با وجود این روش تکراری برملا شده، چهره های ضدانقلاب بازهم به اشتباه وارد تور اطلاعاتی ایران می شوند؟!
1️⃣ اینکه ایران توانسته کشورهای همسایه خود را وارد یک دوره از همکارهای گسترده اطلاعاتی بکند، خود به تنهایی نشانه یک توانمندی استراتژیک در مدیران اطلاعاتی ایران است و در واقع یک نقطه قوت بسیار بزرگ محسوب میشود. اهمیت این همکاری معنایش این است که ایران توانسته در یک جغرافیانی بسیار وسیع در کشورهای اطراف خود یک تور و سپر اطلاعاتی بزرگ در برابر تروریستها و چهرههای ضد ایرانی ایجاد کند.
2️⃣ یک فرضیه مهم نیز این است که درباره برخی از کسانی که ادعا میشود در کشورهای همسایه توسط نیروهای امنیتی ایران دستگیر شدند، هیچ بعید نیست که پای همکاری خاصی نیز در کار نبوده و حتی سرویس های آن کشورها نیز در جریان این مساله نبوده باشند. بنابراین نمیتوان به صورت قطعی همه دستگیریها را هم به همکاریهای دوجانبه ربط دارد.
3️⃣ اما مهمترین نکته امنیتی قابل بیان این است که حتی اگر بپذیریم که ایران در کشورهای همسایه تمامی مخالفین خود را دستگیر کرده است بازهم نمی توان گفت با یک روش تکراری امنیتی روبه رو هستیم. در دل این روش به ظاهر تکراری، شگردهای اطلاعاتی منحصر به فرد و اختصاصی قابل مشاهده است. یکی از این شگردها، فریب اطلاعاتی است که در این دستگیریها دیده می شود. همه این افراد با اعتماد به نفس و اعتماد کامل برای یک دیدار یا جلسه و ... به یک کشور دیگر سفر کرده و به یکباره خود را در بند نیروهای امنیتی ایران دیده اند. هر کدام از این چهرهها نیز با توجه به تفاوت های سیاسی و امنیتی که با یکدیگر دارند، قاعدتا با سناریوهای اختصاصی اطلاعاتی خود روبه رو بودند. اما بالاتر از فریب اطلاعاتی این افراد مزدور، فریبی است که سرویسهای محافظ این چهرهها از سرویس امنیتی ایران میخورند! در واقع دستگیری افرادی مثل روح الله زم، شارمهد و حبیب اسیود در اصل فریب سرویس های امنیتی آمریکا، انگلیس، فرانسه ، عربستان و... محسوب میشود.
4️⃣ در پایان میتوان یک نتیجه گیری مهم داشت؛ باتوجه به شگردهای متعددی اطلاعاتی که ایران در حال اجرایی کردن آن برای دستگیری مخالفین خودهست می توان گفت که این نوع دستگیریها با وجود ظواهری شبیه هم، زین پس نه تنها متوقف نخواهد شد بلکه باید هر لحظه منتظر چهرههای مشهورتری نیز در میان اپوزسیون بود!
@mahdi_jahantighi
⭕️ ایران چگونه قاتل شهید سلیمانی را رئیس جمهور یک دورهای کرد؟!
✍️با مشخص شدن برتری الکترال بایدن بر دونالد ترامپ، در ورای تحلیل های سیاست زده داخلی از نتایج انتخابات امریکا، تحلیل نقش ایران در نتیجه انتخابات امریکا به دلایل ذیل موضوعی قطعی و غیرقابل کتمان است. بخوانید:
1️⃣ برای پیروزی بایدن و شکست ترامپ دلایل زیادی منجمله وضعیت بیماری کرونا، مسایل اقتصادی، سیاست خارجه، شکاف اجتماعی و نژادی، آرای پستی و... می توان نام برد که هر کدام به میزان و تناسبی از ساختمان رای دو نامزد آمریکایی را شکل داده است.
2️⃣ ترامپ در سیاست خارجه، تصویر اول آمریکا و سپس دیگران را ترسیم کرده بود و به همین دلیل با چین و حتی کشورهای اروپایی وارد یک ادبیات کم سابقه بداخلاقی سیاسی و اقتصادی شد. از سویی دولت ترامپ به ظن خود با انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس و سپس وادار کردن کشورهای عربی برای صلح با اسرائیل و دوشیدن کم سابقه آنها، موفقیتهای ویژه برای خود در افکار عمومی آمریکا قایل بود.
3️⃣ اما نقش ایران در انتخابات آمریکا در میزان آرای سیاست خارجه آمریکا و به خصوص تصویری که ترامپ برای خود از نجوه مواجه با ایران در آمریکا ساخته بود، خود را بیشتر نشان می دهد. برای رسیدن به جواب دقیق، دانستن چند نکته پیش مقدماتی الزامی است. نکته اول این است که رقابت بایدن و ترامپ به شدت دو قطبی شده بوده و اساسا اکثریت رای دهندگان اکثریت به تکیه به منظومه مشخص فکری و تبلیغاتی ترامپ و بایدن و بدر واقع به تمایز آنها رای دادند. نکته دوم نیز اینکه آرای بایدن و ترامپ بسیار نزدیک به هم بوده است. یعنی با اختلاف کم چنددرصدی این انتخابات به پایان رسیده است. اگر سهم ایران در انتخابات آمریکا را کمترین حد ممکن یعنی کمتر از پنج درصد هم بگیریم – البته این میزان با توجه به تعدد نامی که از ایران در انتخابات آمریکا و موضوع برجام برده شده و تصویری که ترامپ تلاش می کرد از تسلیم کردن ایران در نزد مردم آمریکا از خود بسازد؛ رقمی قابل توجه تر و یا حداقل موثرتری هم خواهد بود- با این وجود، همین مقدار کم می توانست نتیجه انتخابات آمریکا را متفاوت کند.
4️⃣ پاره کردن برجام و سپس به زانو آوردن ایران و دوباره به میز مذاکره برگرداندن برای دادن امتیازات بزرگتر، شعار تبلیغاتی دونالد ترامپ قبل از ریاست جمهوری آمریکا تا این روزهای آخر انتخاباتی بوده است. اما سیاست خارجه فشار حداکثری در باره ایران نه تنها جواب نداد، بلکه به اذعان بسیاری از کارشناسان بین المللی سبب انزوای آمریکا و انگیزه بخشی و جهش های خاص سیاسی، هسته ای و منطقه ای و نظامی در ایران نیز شده است. همچنین یکبار دیگر مجددا تاکید کرد که از این منظر باید نقش ایران را تحلیل کرد که رفتار دولت ترامپ با ایران، بخشی از تصویری سازی بود که ترامپ از خود برای مردم آمریکا و طرد دموکرات ها استفاده می کرد. بنابراین مقاومت فعال ایران در واقع چنگ زدن به این تصویرسازی مهم بود.اگر این گزاره را بپذیریم درصد نقش ایران در شکست ترامپ رقم قابل توجهی خواهد بود چه این نقش را مستقیم و چه غیرمستقیم بدانیم.
5️⃣ اما ترامپ با ترور شهید سلیمانی تلاش کرد که از خود یک چهره مقتدر و خاص در اقتدار امنیت ملی آمریکا نیز بسازد. موضوعی که به دلایل متعددی بر عکس آن اتفاق افتاد. امریکایی ها معتقدند بعد از شهادت ژنرال سلیمانی، دنیا برای آنها خطرناکتر از هر زمانی دیگر شده است. ایران در چهار سال ریاست جمهوری ترامپ با منهدم کردن، گلوبال هاوک، موشک باران عین الاسد و... به طرز بی سابقهای ابهت نظامی و هژمونی آمریکا را شکست ولی در مقابل، ترامپ با بزدلی هیچ کاری نتوانست انجام بدهد! به اعتقاد رقم قابل توجهی از نخبگان موثر آمریکایی، هیچوقت کشورشان اینگونه تحقیر نشده و هیچ رئیس جمهوری مانند ترامپ در مقابل ایران اینقدر ترسو نبوده است.
6️⃣ در کنار موارد گفته شده، اگر ایستادگی رهبر انقلاب بر عدم مذاکره با ترامپ نبود، و در این چند ماه اخیر که غربگرایان در رسانه هایشان و مواضع سیاسی خود، باهزاران هیاهو بهترین فرصت برای مذاکره با ترامپ را قبل از آغاز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعلام می کردند و اگر در اثر فشار اعتدالگرایان و اصلاح طلبان، دولت ایران پای میز مذاکره با ترامپ می نشست، امروز چند درصد از انتخابات آمریکا متفاوت بود؟! آیا آنوقت این ترامپ نبود که همه اندوخته دموکرات ها درباره ایران –برجام- را از همه نوع اعتبار خارج می کرد؟! آیا برجام که دموکرات ها آن را محصول عقلانیت خود در سیاست خارجه می دانستند، در افکار عمومی آمریکا بی اعتبار نمیشد؟!
🔸🔸 در پایان باید برای دولت آینده آمریکا نیز یادآوری کرد که انتقام سخت ایران با عین الاسد شروع شد و با تک دوره ای کردن ترامپ وارد مرحله تازه تری شده و تحقق چشم انداز اخراج آمریکا از منطقه را نمایانتر کرده است.
@mahdi_jahantighi
⭕️ رهبر دوم القاعده چرا باید در تهران کشته شود؟!
✔️ نحوه کشته شدن المصری چه خبرامنیتی داغی را مجددا تایید میکند؟
✍️ دور جدیدی از عملیات رسانهای برای متصل نشان دادن ایران با القاعده توسط رسانههای آمریکا آغاز شده است. این طراحی جدید رسانهای توسط نیویورک تایمز آغاز و با ورود آسوشیتدپرس وارد مراحل جدیتر شده است. بر اساس ادعاهای این رسانهها، ابومحمد المصری مرد شماره دو سازمان تروریستی القاعده و یکی از مغزهای طراح حملات تروریستی 1998به سفارتخانههای آمریکا در آفریقا 3 ماه پیش در یکی از خیابانهای تهران توسط توسط کیدون، واحد ویژه سازمان اطلاعات اسرائیل، موساد کشته شده است.
👈در اینباره بیشتر بخوانید:
1️⃣ موضوع مرتبط دانستن ایران با گروههای تروریستی موضوع جدیدی نیست و خط ثابت رسانههای غربی در چند دهه اخیر بوده است. در این میان در ده سال اخیر تلاش ویژهای برای مرتبط نشان دادن القاعده به ایران صورت گرفته است. دلایل این موضوع نیز روشن است؛ آمریکاییها در جهان به عنوان عامل اصلی بوجود آوردن القاعده شناخته میشوند و برخی مقامات آمریکایی خود نیز به این موضوع به صراحت اعتراف کردهاند. اما پس از حوادث مشکوک یازده سپتامبر، مقامات آمریکا، القاعده را در راس فهرست دشمنان خود قرار دادند و با استفاده از حربه بزرگنمایی دشمنی با این گروه تروریستی خودساخته، جنگهای افغانستان و عراق، ایجاد پایگاه نظامی و جاسوسی متعدد در خاورمیانه، دوشیدن کشورهای عربی، مهار ایران و... را ساماندهی کردند. در چند سال اخیر نیز آنها با پیوند دادن القاعده به ایران تلاش میکنند، اقدامات ضدامنیتی و تحریم علیه ایران را بیشتر توجیه کنند. تا قبل از این آمریکاییها با تلاش گسترده رسانهای تلاش کردند که حضور برخی از رهبران القاعده و خانوادههای آنها در ایران را در افکار عمومی غربی تثبیت کنند. اینک به ظن خود بعد از رسوب این ذهنیت رسانهای در افکار عمومی، اگر قرار است عملیات رسانه ای وارد مرحله دوم خود شود، اینبار کشته شدن یکی از رهبران القاعده در تهران باید تصویر شود.
2️⃣ اما سوال اساسی این است که رابطه ایران در حال حاضر با القاعده چگونه است؟ جواب این سوال به یک تدبیر امنیتی مرسوم در جهان برمیگردد و آن اینکه هیچ کشور و سرویس امنیتی در جهان نمی تواند، نسبت به گروه های تروریستی و معارض امنیت خود، بی تفاوت باشد. درباره القاعده سالها تلاش شد که به عنوان قطب مقابل تفکر تفکر جهادی انقلاب اسلامی معرفی شود و یکی از هستههای تولید ناامنی برای ایران باشد؛ بنابراین نفوذ در این گروه برای مهار آن توسط ایران موضوع خیلی عجیبی نیست. این نفوذ نیز از جنس مهار است و جلوگیری از اقدامات ضدامنیتی آنها در ایران است ولی رسانه های غربی تلاش میکنند این تدابیر را موضوعی از جنس شراکت، همسویی و همکاریهای تروریستی نشان بدهند.
3️⃣ اما جدای از اینکه المصری کجا کشته شده، هدف آمریکا و اسرائیل از ترور نفر دوم القاعده چیست؟! موضوعی که آمریکاییها میخواهند جای بیاندازند این است که آنها به دنبال انتقام از نفر دوم القاعده بودهاند ولی شواهدی وجود دارد که میگوید، آمریکاییها با توجه به انتشار اخباری مبنی بر وضعیت بد سلامتی الظواهری و ایجاد ابهام در رهبری آینده القاعده؛ عملا تلاش جدیدی را برای حذف رقبای گزینه مطلوب خود برای ریاست و کنترل بیشتر القاعده آغاز کردهاند.
4️⃣ نیویورک تایمز درباره نحوه ترور المصری در خیابان پاسداران تهران و دلیل اینکه این ترور توسط اسرائیل صورت گرفته، نوشته است: «این کشتار هدفمند توسط دو فرد مسلح با موتورسیکلت با شیوه ترورهای قبلی دانشمندان هستهای ایران به دست اسرائیلیها همخوانی دارد.» در حالیکه در چندماه گذشته تلاش پیچیدهای برای ابهام آفرینی در ترور دانشمندان هستهای توسط رسانههای وابسته به انگلیس و عربستان صورت گرفته، این استدلال نیویورک تایمز در واقع یک سند و اعتراف بزرگ در اینباره است که دانشمندان هستهای ایران مستقیما توسط سرویس امنیتی اسرائیل به شهادت رسیدهاند و حواشی بوجود آمده درباره این پروندهها، به اصل واقعیت ماجرا نمیتواند ضربه بزند.
@mahdi_jahantighi
بخشی از برنامه 70 روزه ترامپ برای ایران/ گفتگو با برنامه بدون «خط خوردگی» رادیو درباره اجرای چهار پروژه همزمان رسانهای و امنیتی علیه ایران 👇👇👇
radio-goftego-99_09_03-19-30(0).mp3
6.45M
گفتگوی رادیویی// سپاه با ناو اقیانوس پیما «شهید رودکی» چه پیام راهبردی را تولید کرد؟!
@mahdi_jahantighi
⭕️ افتتاح پایگاه نظامی سپاه در 20 کیلومتری خاک آمریکا
✍️ نخستین ناو پشتیبانی و اطلاعاتی نیروی دریایی سپاه به نام «شهید رودکی» توانایی حمل و نقل پهبپاد، بالگرد، موشک، سامانه مخابراتی و دفاعی سه خرداد و قایق های تندرو را دارد.
👈 اما این شناور فراساحلی افقهای جدیدی برای ایران ونیروی دریایی سپاه گشوده است که قابل توجه است:
🔻افق اول: تاکنون ایران به علت داشتن موشکهای دوربرد قدرتمند و دقیق و گروه های بزرگ همسو نظامی همانند حزب الله لبنان، حماس، الحشد شعبی عراق، انصارالله یمن و... به عنوان کشور صاحب دو دست بلند نظامی محسوب میشد. با ورود یک شناور فراساحلی با قابلیت حمل تجهیزات مختلف جنگی پیشرفته به نیروهای دریایی سپاه، عملا دست بلند سوم نظامی ایران نیز در حال شکل گیری است و می توان آن را یک اتفاق راهبردی بزرگ نظامی برای ایران دانست.
🔻افق دوم: ایران در ساخت شناور و ناوچه های نظامی تجربه جالبی کسب کرده است. اما ورود ایران به تغییر کشتی های تجاری غول پیکر به کشی های جنگی، عملا ایران را در مسیر نزدیک شدن به دستیابی به ناوهای بزرگ با قابلیت پشتیبانی و جنگی قرار داده است. مسیر مهمی که قد نیروی دریایی ایران را به یکباره در فراتر از منطقه به طرز قابل توجهی افزایش خواهد داد.
🔻افق سوم: سوار شدن سامانه دفاعی سوم خرداد روی ناو اخیر سپاه، یعنی ایران می تواند وسعت وسیعی از دریاها را به مراکز دفاع از خاک خود تبدیل کند. به معنای دیگر ایران کیلومترها دورتر از مرزهای رسمی خود خواهد توانست سپهر دفاعی در برابر هر نوعی شی پرنده از پهباد و هواپیما تا موشک ایجاد کند.
🔻افق چهارم: رزم نزدیک با کشورهای دشمن که در دور دست ایران قرار دارند، افق سومی است که نیروی دریایی سپاه توانسته آن را بگشاید. تکثیر کیفی و کمی بیشتر ناوهای همانند ناو اخیر شهید رودکی، این امکان را به ایران خواهد داد که عملا تجهیزات سنگین و موثر نظامی و امنیتی را به نزدیکترین مرز دریایی کشور متخاصم در سراسر کره منتقل و وارد رزم نزدیک در دورست خود شود.
🔻افق پنجم: تکثیر کمی و کیفی ناو شهید رودکی، نوید یک توانمندی خاص نظامی دیگر را نیز به مردم ایران می دهد. ناوهای مثل شهید رودکی، ابزار مهمی برای عملیات های آبی و خاکی خواهد بود. افزایش این ناوها پشتیبان بزرگی در زمان و شرایطی هستند که ایران بخواهد مناطق ساحلی یا جزایر یک کشور مهاجم را تسخیر کند و یا بخواهد از جزایر مورد تجاوز قرار گرفته خود در اولین فرصت دفاع دریایی و زمینی انجام بدهد. به نظر می رسد که باید برخی از مقامات کشورهای حوزه خلیج فارس زین پس در برخی اظهارات خود درباره توهمات تسخیر برخی از جزایر ایرانی تجدید نظر جدی داشته باشند.
🔻افق ششم: ناو اقیانوسپیمای شهید رودکی به نیروی دریایی سپاه خود به مثابه یک پایگاه لجستیکی روی دریا عمل میکند. تکثیر کمی و کیفی این ناوها می تواند ایران را صاحب شهرهای بزرگ نظامی و اطلاعاتی دریایی بکند. طبق قانون بین المللی آبهای آزاد، این ناوها – بخوانید شهرهای نظامی و اطلاعاتی- تا مرز 12 مایلی یعنی کمتر از بیست کیلومتر هر کشور منجمله آمریکا میتواند مستقر شود. به تعبییر سادهتر نیروی دریایی سپاه در واقع اولین پایگاه نظامی خود را در نزدیکترین نقطه نزدیک به کشورهای که به دشمنی با ملت ایران اصرار دارد، عملا افتتاح کرده و البته پایگاههای بعدی نیز در راه هستند.
@mahdi_jahantighi
⭕️ چرا باید انتقام خون شهید فخری زاده را مقدمه انتقام شهادت سردار سلیمانی کرد؟
✔️ ابعاد پروژه پیچیده رسانهای و اطلاعاتی صهیونیست ها برای «انتقام سخت»
✍️ عاملان ترور شهید محسن فخری زاده دانشمند برجسته حوزه دفاع کشور به زودی شناسایی خواهند شد ولی آمران این جنایت برای مردم ایران مشخص است و نیازی به تحلیلهای پیچیده امنیتی نیست. به همین دلیل است که مطالبه انتقام خون دانشمند شهید هسته ای کشورمان از صهیونیستها که بر خلاف شهید سلیمانی، چهرهای ناشناخته محسوب میشد، خیلی زود در افکار عمومی ایران شکل گرفته است.
👈 اما درباره مطالبه این انتقام و شرایطی که در آن هستیم، چند نکته ذیل لازم به یادآوری است:
1️⃣ در دقایقی بعد از ترور شهید فخری زاده، تخریب دستگاهها امنیتی و برخی مقامات نظامی به صورت مشخص و به تبع آن بی اعتبارسازی گزینه «انتقام سخت» در داخل و خارج از ایران آغاز شد. این در حالی است که مقامات نظامی آمریکا در گزارشهای متعددی در ماههای آخیر از دستور کار خارج نشدن «انتقام سخت» از طرف ایران هشدار داده و اساسا بسیاری از عملیات روانیهای هفتههای اخیر برای کند کردن این گزینه روی میز بوده است. آمریکاییها با محوریت رسانههای اصلی خود منجمله نیویورک تایمز، واشنگتن پست، سی انان و آسوشیتدپرس در هفتههای اخیر با برجستهسازی اخبار هدفمند تلاش کردند که ترامپ روزهای آخر حضور در کاخ سفید، رئیس جمهور متمایل به آغاز جنگ با ایران نشان بدهند و این در حالیست که به خوبی میتوان شواهدی را مشاهده کرد که در پس این ظاهر جنگی، باطنی ترسو خوابیده و همه تلاش آن است که ایران در آستانه اولین سالگرد شهید سلیمانی را از عملیاتی کردن مراحل جدید انتقام سخت دور کنند.
2️⃣ روی دیگر سکه پروژه پیچیده رسانهای روزهای اخیر علیه ایران نیز قابل توجه است. بر اساس این پروژه که سردمدار اصلی آن نیویورک تایمز(رسانه اصلی دموکرات ها) تاکنون بوده، در فضای افکار عمومی باید این محاسبه مقدماتی ولی مهم شکل بگیرد که ایران وارد دالانی شده که اولش میتواند تجربه جنگ با ترامپ در روزهای پایانی ریاست جمهوریش باشد و انتهای آن میتواند به آغاز ریاست جمهوری دموکرات های متمایل به کنار گذاشتن جنگ و روی آوردن مجدد به مذاکرات منتهی شود. با تسلط یافتن این گزاره ذهنی در میان مردم ایران، طبیعی است که انتظار دارند افکار عمومی در ایران نسبت به اقدامات راهبردی درباره انتقام از عوامل شهید سلیمانی و یا در واکنش سخت به حوادث طراحی شده امنیتی(مثل ترور شهید فخری زاده) بیتمایل گشته و یا حتی در مقابل آن قرار بدهند.
3️⃣ صهیونیستها با درک این عملیات روانی اخیر آمریکایها تلاش کردند که آخرین آرزوهای امنیتی و اطلاعاتی خود در ایران را به اجرا بگذارند. البته علایم جدی وجود دارد که صهیونیستها معتقد هستند که علاوه بر اتکا به پروژههای رسانه ای و عملیات روانی طراحی شده هفته های آخر ریاست جمهوری ترامپ، یک ضلع داخلی غرب زده نیز در داخل ایران به آنها برای جلوگیری از عملیاتی شدن انتقام های سخت در داخل ایران با نفوذی که در بخشی از بدنه حاکمیت و همچنین تاثیرگذاری که در افکار عمومی دارد، کمکهای ویژه خواهد کرد.
4️⃣ صهیونیستها البته در اقدامی راهبردیتر تلاش میکنند که پروسه معتبر سازی انتقام سخت را دچار خدشه و روند محاسبات راهبردی آن را دچار خلل کنند. اما در داخل ایران برخلاف انتظار صهیونیستها، از واکنش مقامات نظامی و امنیتی ایران اینطور به نظر میرسد که پروژه انتقام شهید فخری زاده دست گرمی شده برای عملیاتی تر کردن مراحل انتقام سخت در ازای خون شهید سلیمانی از آمریکایی ها. فقط این نکته را باید توجه کرد که غایت «انتقام سخت» تنبیه تاریخی آمریکا ها یعنی اخراج آنها از منطقه است ولی انتقام سخت برای خون شهید فخری زاده، تنبیه فوری ولی تاریخی صهیونیستها برای عقب راندن خواهد بود. ایران چارهای جز تغییر محاسبات شکل گرفته صهیونیستی ندارد وگرنه نه تنها سگ هار منطقه، هارتر خواهد شد بلکه همراه خود سگ های ولگرد منطقه را نیز جسور خواهد کرد.
@mahdi_jahantighi
38.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اهداف دور جدید عملیات روانی علیه ایران با محوریت عملیاتهای اطلاعاتی موساد/ بخشی از این گفتگو در بخش اخبار بیست و سی صدا و سیما در گزارشی با عنوان «چندین روایت در واکنش به یک جنایت» با موضوع بررسی بازتاب رسانهای ترور دانشمند شهید محسن فخری زاده پخش شده است.
⭕️ اسرائیل چقدر انتقام ترور شهید فخری زاده را جدی گرفته است؟!
✍️گزاره قطعی که از جامعه تحلیلی امنیتی کشور میتوان استخراج کرد این است که ایران در صورت عدم موفق شدن معتبر سازی انتقام ترور شهید فخری زاده باید منتظر جسارت بیشتر رژیم صهیونیستی باشد.
👈در این میان این سوال مهم و اساسی پیش میآید که « اسرائیل چقدر انتقام ترور شهید فخری زاده را جدی گرفته است؟!»
1️⃣ فرماندهان نظامی ایران در موضعگیریهای جدی خود تلاش کردند که رژیم صهیونیستی اظهارات برخی مقامات دولتی را که سیاست صبوری و امید به مذاکره را به خارج از کشور تداعی می کرد، مبنای محاسبات خود برای مابعد از ترور شهید فخری زاده قرار ندهد.
2️⃣ محاسبات آمریکاییها برای صهیونیستها در اینگونه حوادث بسیار مهم است. موضع امریکاییها در قبال ترور شهید فخری زاده بسیار مشخص و جالب توجه است، آنها در رسانههای خود، رژیم صهیونیستی را مسئول مستقیم ترور معرفی کرده و اصرار دارند که ایران آنها را شریک این ترور نداند. آمریکاییها معتقدند انتقام ایران قطعی است و فقط دریاره زمان انتقام اختلاف نظر دارند. همچنانکه الیوت آبرامز، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران که خود متخصص ارشد طراحیهای عملیات های اطلاعاتی محسوب میشود، انتقام قطعی ایران را فرض دانسته ولی در باره زمان آن گفته که قبل از تحلیف ریاست جمهوری دور جدید در آمریکا نخواهد بود. آمریکاییها برای مصون ماندن از انتقام ایران در آستانه سالگرد شهید سلیمانی، کارکنان خود در عراق را به طرز کم سابقهای کاهش دادهاند و حتی حاضر به بیان آمار کاهش کارکنان سفارت خود نیز نشده ولی از شواهد بر میآیید که سفیر آمریکا به عنوان نماد! به همراه تعداد محدودی کارمند در چندماه آینده در بغداد باقی خواهد ماند. نیروهای نظامی آمریکا همچنین در افغانستان نیز قبل از دوران ریاست جمهوری ترامپ، کاهش چشمگیری پیدا خواهند کرد.
3️⃣ اما در اسرائیل مباحث پساترور شهید فخری زاده قابل توجه است. به نظر میرسد که مقامات صهیونیستی بعد از چند روز جنگ تبلیغاتی با محوریت تاییدیههای تلویجی در دست داشتن در ترور منطقه آبسرد، تلاش میکنند که وارد مرحله ایمنسازی سریع خود در برابر انتقام ایران شوند. مشکل مقامات امنیتی اسرائیل در برابر مواجه با انتقام ایران، جغرافیای وسیعی است که ایران برای زدن اهداف صهیونیستی در اختیار دارد. نهادهای امنیتی اسرائیل، تاکنون کشورهای همچون گرجستان، آذربایجان، ترکیه، امارات و بحرین و حتی نقاطی از آفریقا را از جمله مناطقی دانسته که ایران میتواند ضربات سختی به اهداف صهیونیستی بزند. این در حالیست که شرایط قرمز امنیتی برای صهوینیستها در برخی کشورها به قدری سخت شده که گبی اشکنازی، وزیر امور خارجه صهوینستی سفر رسمی و مهم خود به بحرین را از ترس انتقام ایران منتفی کرده است. وزارت خارجه اسرائیل همچنین در بیانیهای رسمی تاکید کرده که با توجه به سوابق توانمندی ایران در اجرای عملیاتهای موفق در خارج از ایران، کلیه نقاط تجاری، توریستی، گردشگری و هتلها میتواند نقاط ناامنی برای مقامات صهیونیتسی تا اطلاع ثانوی باشد. به همین دلیل است که یوئل گوزانسکی مقام سابق امنیتی رژیم صهیونیستی که سالها درباره ایران مسئولیت امنیتی داشته، گفته است که دوران جدید امنیتی برای اسرائیل یک کابوس خواهد بود، چون ایران واقعا به دنبال انتقام است. مقامات امنیتی رژیم صهیونیتسی دو مشکل دیگر نیز برای ایمن ماندن از انتقام سخت ایران مطرح می کنند. مشکل اول آن است که میگویند نمیدانند ایران چگونه انتقام خواهد گرفت و دوم اینکه پاسخ این سوال را هم نمی دانند که ایران خودش مستقیم انتقام خواهد گرفت یا یکی از گروههای نیابتی ایران در منطقه انتقام را عملی خواهد کرد.
4️⃣ ایران باید همچنان معتبر سازی انتقام ترور شهید فخریزاده را ادامه دهد ولی باید این ملاحظه را نیز در نظر داشته باشد که زمان و سطح انتقام برای معتبرسازی همیشگی اراده انتقام ایران از دشمنانش برای آینده بسیار مهم میباشد.
@mahdi_jahantighi