#کودک_خلّاق
از جمله مهم ترین راه های افزایش خلاقیت در کودکان این است:
❌ که آن ها را از شکست نترسانید؛ زیرا کودکانی که از شکست می ترسند، کمتر خلاق هستند. کودکی را متقاعد کنید با نگاه کردن به شکست راه رسیدن به موفقیت را پیدا کند.
✅برای افزایش خلاقیت در کودکان، در تشویق آن ها محتاط باشید. تشویق های بی مورد و غیر اصولی وارد به استقلال و تفکر کودکان آسیب می زند. البته این به معنی نامناسب بودن تشویق نیست. بلکه به این معنی است که در تشویق کردن کودکان باید بهترین زمان و بهترین شیوه را انتخاب کنید.
✅فضای کافی در اختیار کودکان خود برای بازی قرار دهید. هرگز از بی نظمی و به هم ریختگی اتاق کودک و منزل خود هراس نداشته باشید؛ زیرا کودکان برای پرورش خلاقیت خود نیاز به فضای کافی و آزادی عمل دارند.
✅برای فرزندانتان یک الگوی مناسب باشید. سعی کنید در انجام کارهای خود کمی خلاقیت داشته باشید؛ زیرا کودک خلاق با نگاه کردن به کارها و فعالیت های والدین، ایده های جالبی به ذهنش خطور خواهد کرد.
✅گزینه ها و راهکارهایی را برای ایجاد خلاقیت در کودکان خود ارائه دهید. برای مثال اگر کودک شما یک نوع شیرینی و یا غذایی مخصوص را می پسندد، اصول اولیه پخت شیرینی را آموزش دهید؛ سپس به او اجازه دهید شیرینی را به روش خودش درست کند.
✅یکی دیگر از مهم ترین راه های افزایش خلاقیت در کودکان این است که کودک خود را مدام تحت کنترل قرار ندهید. کودکانی که از سوی والدین و یا اطرافیان کنترل می شوند؛ کم تر ریسک می کنند که باعث کاهش خلاقیت در آن ها می شود.
https://eitaa.com/mahdiakhundi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توبه
خدا ما را با عشق آفریده...
چرا عاشق او نباشیم؟؟!
🎙 استاد علی صفایی حائری
https://eitaa.com/mahdiakhundi
#دعای_روز_ششم
#ماه_مبارک_رمضان
اَللّهُمَّ لا تَخْذُلْنی فیهِ لِتَعَرُّضِ مَعْصِیَتِکَ وَلاتَضْرِبْنی بِسِیاطِ نَقِمَتِکَ وَزَحْزِحْنی فیهِ مِنْ مُوجِباتِ سَخَطِکَ بِمَنِّکَ وَاَیادیکَ یا مُنْتَهی رَغْبَةِ الرّاغِبینَ» خدایا در این ماه به خاطر دست زدن به نافرمانیت خوارم مساز و تازیانههای عذابت را بر من مزن و از موجبات خشمت دورم بدار با منت و بخششت بر من ببخشای ای نهایت آرزوی آرزومندان.
#گناه_خوار_کننده
اَللّهُمَّ لا تَخْذُلْنی فیهِ لِتَعَرُّضِ مَعْصِیَتِکَ...
✍نتیجه سرپیچی و نافرمانی از اوامر الهی و انجام نواهی الهی حقارت و ذلیل شدن است.
در مقابل این جریان این است که؛
نتیجه اطاعت از اوامرالهی و پرهیز از نواهی الهی عزتمندی است.
این جنس عزتمندی را در زندگی اولیای الهی و حقارت را در زندگی مشرکین ، منافقین و دشمنان الهی ما می بینیم. عزّت و ذلّت به دست اوست.
تعزّ من تشاء و تذلّ من تشاء ...(۲۶ آل عمران).
https://eitaa.com/mahdiakhundi
#خلاقیت_کودکان
#پدرِ_دغدغه_مند
یکی از راه هایی که میشه تشخیص داد، کودک چقدر خلاق و با هوشه
از طریق نقاشی کشیدنه...
کودکانی که سبک جدیدی در نقاشی کشیدن ابداع می کنند قطعا خلاق هستند.
البته والدین باید استعداد ها رو بشناسن و پرورش بدهند.
https://eitaa.com/mahdiakhundi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بهار_قرآن
#سوره_تین
تلاوت زیبای سوره تین
توسط امام خامنه ای (حفظه الله تعالی)
https://eitaa.com/mahdiakhundi
#دعای_روز_هفتم
#ماه_رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اعنّی فیهِ علی صِیامِهِ وقیامِهِ وجَنّبنی فیهِ من هَفَواتِهِ وآثامِهِ وارْزُقْنی فیهِ ذِکْرَکَ بِدوامِهِ بتوفیقِکَ یا هادیَ المُضِلّین
خدایا یاری کن مرا در این روز بر روزه گرفتن و عبادت و برکنارم دار در آن از بیهودگی و گناهان و روزیم کن در آن یادت را برای همیشه به توفیق خودت ای راهنمای گمراهان
https://eitaa.com/mahdiakhundi
#شرح_دعا
وَ ارْزُقْنِی فِیهِ ذِکْرَکَ بِدَوَامِهِ
✍خدایا در این ماه رمضان روزی کن همیشه به یاد تو باشم، ذکر شامل ذکر زبانی هم می شود؛یادِقلبی و فکری و ذهنی و جوارهی هم می شود.
البته اگر دل به یاد خدا باشد زبان هم ذکر می گوید؛ اما اگر زبان ذکر خدا بگوید و دل غافل از او باشد، این چنین ذکری منافقانه است.
https://eitaa.com/mahdiakhundi
#اخلاق_پدری
#آموزش_معارف
#نماز
✍پدر زمانی میتواند رسالت آموزشی خود را در ارتباط با فریضه عبادی نماز، به نحو مطلوب به انجام رساند که نسبت به نقش آفرینی خود، شناخت کافی داشته باشد و به خصوص درباره معارف و اسرار نماز و به کارگیری، اصول و روشهای تربیتی در ارتباط با آموزش نماز به فرزند خود، آگاهیهای لازم را کسب نماید.
خدا در قرآن کریم میفرماید؛ «ای رسول خدا، خانواده (زن و فرزندان) خود را به نماز فرمان ده و خود نیز نسبت به آن شکیبا باش» سوره طه؛ آیه ۱۳۲. (کتاب اخلاق پدری از منظر آیات و روایات)
https://eitaa.com/mahdiakhundi
#تا_خدا
#خانواده_نماز
✍نخستین بستر تقویت روحیه عبادت به ویژه نماز در انسان، خانواده است. خانواده خصوصاً والدین، نخستین مرکز و کانون تعلیم و تربیت فرزندان است.
اگر فرزند، در خانوادهای رشد یابد که به دین و احکام عملی آن مؤمنانه و عاشقانه اهتمام میورزند و به آموزههای آن از روی اخلاص و صداقت، گردن مینهند، امید بیشتری میرود تا فرزندشان نیز به آموزههای دینی احترام گذارد. در حقیقت، چگونگی ایفای نقش والدین و اهرمهای تربیتی آن هاست که از همان ابتدا اعتقادات فرزند را شکل میدهد. باور قلبی پدر و مادر به عبادات و در رأس آنها نماز و چگونگی برپایی آن، همراه با ایجاد انگیزه و آموزش صحیح و یکپارچگی رفتاری آنان، میتواند به همان میزان، نگرش فرزند را به نماز پایدار کند.(کتاب اخلاق پدری از منظر آیات و روایات )
https://eitaa.com/mahdiakhundi
#شرح_دعا
#روز_هشتم
#ماه_رمضان
افشاء السَّلام
مسئله شرعی در باره سلام:
اگر در یک مکانی دو نفر به هم برخورد کردند و همزمان به هم سلام کردند؛ این جا بر هر دو لازم است که جواب سلام همدیگر را بدهند.
حکایتی از علاقه به امام زمان (عج)
مرحوم آیت الله مجتهدی می فرمودند؛ شخص مسیحی بود؛ شغل کفاشی داشت بعدها در همان محل کارش هم وفات کرد؛ ایشان از مریدان آیت الله لنگرودی بود و مسلمان هم شده بود، من صبح گاه بود که از جلوی مغازه ایشان عبور می کردم و وقتی ایشان را دیدم گفتم « صبحکم الله »؛ ایشان در جواب من گفت « مساء کم الله » من با تعجب گفتم الان که صبح است شما چرا عصر بخیر می گویید!؟ ایشان گفتند: تا امام زمان حضرت مهدی ( علیه السلام ) تشریف نیاورند صبح نیست؟! من منقلب شدم و واقعا هم همینطور است تا امام زمان تشریف نیاورده اند ؛ صبح نیست این قضیه مربوط به شصت؛ هفتاد سال پیش بود که برای شما نقل کردم.
شعر:
منتظرم تا که فصل دی به سر آید باغ شود سبز و باغبان ز در آید
خیلی شعر پر معنایی است؛ دعا کنیم تا زند ه هستیم حضرت را ملاقات کنیم و هیچگاه فراموش نکنیم که افضل الاعمال انتظار الفرج
وَ صُحْبَةَ الْکِرَامِ
خدایا در این ماه به من توفیق بده که با انسانهای پاک و متدین و اهل کرامتت همنشین شوم؛ خدایا مرا با نیکان همنشین کن
شعر:
با بدان کم نشین که چو صحبت بدگر چه پاکی تو را پلید کند
آفتـاب بــدیــن بـــزرگـــی را لکــــــــه ابـــر ناپدید کند
https://eitaa.com/mahdiakhundi