🔻بیائید واقع بین باشیم...
همه معتقد به وحدتیم، اما فعلا نشد. دو طرف هم بهانه هایی دارند. جلیلی می گوید در نظرسنجی ها بالاترم. قالیباف هم می گوید سبد رایم رنگین کمانی است و با کناره گیری من پزشکیان هم تقویت می شود.
از طرفی خیلی هم نگران نیستند و می گویند وضعیت نظرسنجی ها به نحوی است که انتخابات دو دوره ای است و اجماع خود به خود حاصل می شود.
البته حرف بسیار است که بماند.
🔻اما از این مهمتر چیست؟
دو دسته مردد داریم. مردد به رای و مردد به نامزد. اینها خیلی مسیرشان به انتخابات نخورده است. چرا؟ این هم بماند.
تک جمله ای اینکه "این ها در تایم لاین یا گروه های ما نیستند." اما برای ما آشنا هستند. وارد شبکه اینها شویم؛ به هر طریق. با تلفن یا پیام یا در پلتفرم ها و شبکه هایی که حضور دارند.
🔻و دو کار ساده انجام دهیم.
یکی یادآوری دهه 90. با آمارهای همه فهم و ساده. دهه 90 برای هرکس با هرگرایشی ترسناک است.
یکی هم گفتن رکوردهای شهیدرئیسی. شهید برای هرکس با هرگرایش خوش است.
اولی برای اینست که "رای اشتباه ندهیم" و دومی می گوید "رای دادیم چی شد."
دست آخر هم از نامزد مورد علاقه تان بگوئید.
جوابه. هرچه شود برد است.
@mahdian_mohsen
🔻بیائید رای ندهیم...
🔸این متن را برای کسانی بفرستید که هنوز تصمیمی برای شرکت در انتخابات ندارند؛ چند جمله صمیمانه که شاید مؤثر باشد.
🔸فرض کنیم من هم مرددم.
🔻بیائید رای ندهیم...
خب، چه اتفاقی میافتد؟ احتمالا میگویید نظام خودش را اصلاح میکند. فرض کنیم نظام پیام رأیندادن ما را گرفته و میخواهد خود را اصلاح کند. خب؟ دقیقا چه کند؟ ما با رأیندادن فقط میگوییم چه نمیخواهیم؛ اما چه میخواهیم؟ چهکسی نماینده مطالبه ماست تا به سرانجام برسد؟ آیا غیراین است که باید مجدد انتخابات برگزار کنیم تا یکی نماینده ما شود؟
🔸این همه حرف نیست
🔻بیائید رای ندهیم...
وقتی رأی ندهیم، چه اتفاقی میافتد؟ اولا به یکی حق میدهیم جای ما رأی دهد؛ دوم به کسی هم رأی دهد که نماینده ما نیست. سوم هم طبیعتا تصمیماتی گرفته میشود که خلاف نظر ماست. غیر این متصور است؟
🔸بالاتر از این
🔻باز بیائید رای ندهیم...
وقتی رأی ندهیم چه اتفاقی میافتد؟ یک عده خوشحال میشوند. اینها چه کسانی هستند؟ همانها که از ابتدای انقلاب انتخابات را تحریم کردند. خب، چرا تحریم کردند؟ دوستدار ما هستند؟ اینها همانها هستند که با تحریمشان هر روز سفره زندگی مردم را کوچکتر کردند. اینها همانها هستند که اجازه ندادند داروهای بیماران سرطانی و صعبالعلاج وارد کشور شود؛ همانها که برای تجزیه ایران از هیچ کاری کوتاهی نکردند. اینها همانها هستند که بهترینهای ما را به شهادت رساندند؛ از شهدای دفاعمقدس تا شهدای هستهای و تا شهدای مدافع حرم و تا شهدای امنیت تا حاج قاسم و غیره. خنده و تشویق تروریست به نفع ماست؟ تروریستهایی که مردم عادی را در کوچه و خیابان به شهادت رساندند، امروز مدافع ما شدهاند؟ اینها همانها هستند که روزانه هزاران کودک و زن و پیر و جوان را در غزه سلاخی میکنند. امروز مدافع ما شدهاند؟
اوباش محله باسابقه دزدی از منزل تان اگر نصیحت تان کند گوش می دهید؟
🔸و اما حرف آخر
🔻بیایید رای بدهیم
رأی ما هیچ ثمری هم که نداشته باشد، یک ثمره مهم دارد و آن اینکه این کشور را برای خدمترساندن قوی میکند؛ همین سرزمین و خاکی که روزها و شبهایمان در آن سپری میشود. سرکار میرویم و مدرسه و دانشگاه و تفریح و دیدوبازدید و غیره. فارغ از اینکه چه گرایشی داشته باشیم، نیازمند یک دولت مقتدریم تا امنیت و رفاه زندگیمان را تضمین کند. هردولتی ولو مخالف ما با رأی و مشارکت بالاتر قدرت خدمترسانی بیشتری پیدا میکند، تصمیماتش مؤثرتر میشود و پاسخگوتر. خلاصه اینکه رأی ما قدرتساز است.
@mahdian_mohsen
◀️چرا اکیدا قالیباف؟
◀️تا ساعات آخر جمعه تلاش کنیم
صبر کردیم تا آخرین تلاش ها برای وحدت انجام شود. اما نشد. بماند به وقتش باید درباره اش نوشت.
اما به این فهم، قالیباف اصلح است و اکیدا باید تلاش کرد رای بیاورد.
از بین ویژگی های قالیباف پنج شاخص برای من اهمیت بیشتری دارد.
1⃣اول توان اجرایی قالیباف است. مهمترین مشکل کشور برخلاف تصور رایج ضعف در مدیریت است. قدر مدیر کارآمد را باید دانست. اغلب کسانی که برای مدیریت وزنی در ارزیابی شاخص ها قائل نیستند افرادی اند که کمتر کار اجرایی کردند و این عرصه را از دور نظاره گرند.
در این باره حرف بسیار است و اجمالا تعاریف رهبری انقلاب از ایشان کافیست. پس از این بخش عبور می کنم.
2⃣دوم قدرت تحول خواهی قالیباف است. قالیباف اهل تغییر است. در هر پست و سمتی هم بوده سطح تحولات کاملا چشمگیر است.
3⃣سوم. جامعیت قالیباف. قالیباف به جهت حضورش در راس مجلس در حوزه های مختلف مسلط است و از این جهت می توان انتظار داشت نگاه جامع به مسائل داشته باشد و مسائل حساس کشور را تک وجهی نبیند.
4⃣چهارم توان اجماع سازی. کشور امروز بی اندازه به فردی نیاز دارد که بتواند بین مردم وفاق ملی و بین کارشناسان اجماع ایجاد کند. قالیباف در ریاست مجلس توانست اجرا و تحول را از طریق همدل و همراه کردن نماینده ها با گرایش های مختلف پیش ببرد؛ آنهم بدون تنش و درگیری . خاصیت ریاست مجلس همین است. قالیباف اهل تنزیل و تعامل است. اهل انعطاف و از خودگذشتن است.
همین بند باعث میشود قالیباف اهل وحدت و همراهی با دیگر سران قوا و نهادها و گروه ها باشد.
5⃣پنجم مشارکت است. قالیباف از جمله سیاستمدارانی است که توانست مدیریت را مردمی سازی و مشارکت مردم را جلب کند. نمونه اش 110 در پلیس و 137 در شهرداری. قالیباف از جمله مدیرانی بود که برای حل آسیب های اجتماعی تهران سراغ گروه های مردم نهاد رفت و کار را به آنها سپرد. برای مدیریت محله سراغ شورایاری ها و مساجد و هیات ها رفت.
درباره فهرست توانمندی های قالیباف حرف بیشتر است. اما اجمالا این پنج شاخص را برای این روزهای جمهوری اسلامی کلیدی می دانم.
◀️در نهایت اینکه به یک دلیل آشکار نیز نباید به جناب جلیلی عزیز رای داد و آنهم ریسک بالا در بازگشت به دولت سوم روحانی است. اگر جلیلی و پزشکیان به دور دوم راه یابند دوقطبی هایی از جنس دوقطبی های سال 92 ایجاد می شود و حتمن به ضرر جبهه انقلاب خواهد بود.
◀️خلاصه اینکه متاسفانه وحدت ایجاد نشد. همه ما نگران بازگشت به دهه نود هستیم. تا جمعه شب فرصت هست. هرچقدر می توانید تلاش کنید آرای مردد به سمت قالیباف متمایل شود. خدا را خوش نمی آید شهید رئیسی را از دست دهیم و روحانی و خاتمی تحویل بگیریم.
@mahdian_mohsen
15.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هواداری و جانفدایی این نیست که توی خونه و زیر بادکولر و پای سیستم و گوشی علیه نامزد رقیب و طرفداراش فحش و ناسزا بگی.
هوادار باغیرت اینه که خارج از کشور زیر بار هتاکی و تهدید و ناسزای یه مشت خناس مزدور و آدم کش بیای به جمهوری اسلامی رای بدی
@mahdian_mohsen
با اتهام فساد فکر کردند برنده می شوند، اما مردم گفتند همه با هم فاسدید.
اینم ثمره اش؛ اینم مشارکت.
بگذاریم و بگذریم.
از امروز باید تلاش کرد برای رای آوری آقاسعید جلیلی.
@mahdian_mohsen
🔸برای دوستان قالیبافی....
🔻اولا به چند دلیل باید نگران بود.
🔸یکم. با دوگانه جلیلی-پزشکیان احتمالا بخشی از آرای مردد سمت پزشکیان می رود.
🔸دوم. برخی آرا نیز به دلائل مختلف از سبد قالیباف به پزشکیان منتقل می شود.
🔸سوم. برخی نیز از سر سستی احتمالا در دور دوم شرکت نمی کنند.
🔸چهارم. در موج های انتخاباتی مهم است چه کسی اول است. برخی دوست دارند برنده باشند و الان که پزشکیان پیشروست احتمالا بخشی از آرای موجی را جمع می کند.
با این توضیح باید بیش از گذشته تلاش کرد.
🔻و اما با قالیبافی ها چه کنیم تا برای جلیلی ستاد انتخاباتی شوند. انشالله روشن است دیگر؛ ستاد شوند نه اینکه رای دهند.
🔸یکم. تذکر رای گفتمانی
ما برای این و آن به میدان نمی آئیم. سطح نزاع را تقلیل ندهیم. جنگ ما تمدنی و جنگ حق و باطل است. جلیلی و قالیباف و بقیه نیز سربازان همین جنگ اند. آمده ایم برای نصرت دین. پس این راه ادامه دارد. سطح نزاع را دقیق کنیم افراد متوجه تکلیف تاریخی شان خواهند شد.
🔸دوم. هشدار برای نگرانی
بازگشت به دهه نود بی اندازه ترسناک است. دولت سوم روحانی یعنی فشار بی اندازه به مردم. یعنی روی زمین ماندن و تقابل با راهبرد رهبری. یعنی رئیسی بدهیم و جایش روحانی بگیریم؛ خدا نکند.
🔸سوم. توجه به تکلیف
بسیاری دو بند اول را می دانند اما بالاخره در ایام رقابت فحش خوردند. هتک حرمت و دروغ شنیدند. اما اولا باید حساب شخص جلیلی را از حامیان و برخی اطرافیان جدا کرد. از این دست افراد در میان طرفداران قالیباف هم کم نبودند. اما اصل ماجرا این نیست. اصل اینست که همه این نیش و کنایه ها و طعنه ها و غیره ذخیره قبر وقیامت می شود. اگر بدانیم راه درست است. ما محکومیم به حق طلبی با همه هزینه هایش.
🔸چهارم معرفی جلیلی
متاسفانه ما کار به ایده ها و برنامه ها و هویت واقعی نامزدها نداریم. قصه خودمان را داریم و برای قصه شخصی خودمان کار می کنیم. روی جلیلی و نکات مثبت و برجسته اش باید کار کرد. باید برنامه ها و ایده ها و استعدادها و غیره را ببینیم و برایش تبلیغ کنیم.
🔻خلاصه ستاد شویم؛ نه فقط رای دهیم. ولی اگر در دلمان افتاد که سمت پزشکیان یا رای سفید رویم صمیمانه بایدعرض کنم که نگران خودمان شویم.
@mahdian_mohsen
🔻درباره کاهش مشارکت
مشارکت کاهش یافته است و این جای نگرانی دارد. اما این همه ماجرا چیست؟ چیستی این کاهش اهمیت بیشتری دارد.
🔸ابتدا اصل مساله را دقیق کنیم. این حرف که 60 درصد جامعه با صندوق قهر کردند حرف غلطی است. به چند دلیل:
🔻معیار مقایسه نرخ مشارکت با متوسط مشارکت است؛ نه عدد 100. متوسط نرخ مشارکت در ریاست جمهوری کمتر از 70 درصد است.
تفاوت نرخ مشارکت در انتخابات ها نیز به شرایط سیاسی اجتماعی وقت مرتبط است و اساسا از عدم مشارکت هیچ وقت درصد مخالفان نظام در نمی آید.
به عنوان نمونه نرخ مشارکت رفراندوم اول انقلاب 96 درصد بود. اما چند ماه بعد مشارکت در انتخابات مجلس به 52 درصد رسید.
🔸اما آیا هرکس رای نداد ضدنظام است؟
کسانی که رای نمی دهند چند دسته اند:
🔸بخشی به هر دلیل ناتوان از حضورند.
🔸بخشی آرای معترض امااصلاح گرند. آرائی که نظام را قبول دارند اما به خطا معتقدند قهر بیشتر از رای جواب می دهد.
🔸 دسته سوم آرای هیجانی اند. آرائی که سرشان به کار خودشان است و عمدتا در شرایط دوقطبی ترغیب به رای می شوند.
🔸دسته دیگر آرای مردد است که به هر دلیل به جمع بندی نمی رسد که در انتخابات شرکت کند. این آرا در انتخابات اخیر مطابق مجموعه نظرسنجی ها حدود 30 درصد است. آیا مردد یعنی ضدانقلاب؟
🔻با این همه مشارکت کاهش یافته است. اما چرا؟
🔸پاسخ و روایت غلط اینست که مردم بخاطر مشکلات اقتصادی با صندوق قهر کردند. این حرف حداقل بعد از روی کار آمدن این دولت نادرستی اش آشکار است. بالاخره این دولت در تمام شاخص ها از دولت قبل جلوتر است. پس چرا مشارکت کم شده است؟
از طرفی اتفاقا مشکلات خودش موتور محرکه برای مشارکت است. مردم رای می دهند که وضع موجود اصلاح شود. این دوره که از همه سلایق نیز حضور داشتند. از آرای سبز و بنفش تا حضور همه اصلاح طلبان و تحریمی های سابق.
🔻پس چرا عده ای نیامدند؟
🔸دو دلیل جدی و متفاوت وجود دارد.
🔸دلیل اول:
علت اول ناامیدی مردم از تغییر است. چرا ناامیدند؟ سبک فعالیت های رسانه ای ضدانقلاب در کنار جماعتی که از سر غرض ورزی و یا جهل در فضای مجازی همه مسئولین را متهم به فساد می کنند این تلقی را ایجاد می کند که مسوولین قابل اعتماد نیستند. احساس فساد سیستمی را کسانی ایجاد کردند که چه در تبلیغات انتخاباتی و یا به بهانه های مختلف با بی اخلاقی تهمت و افترا به مسوولین و دروغ را در فضای مجازی رواج دادند و امروز ثمره اش می شود بی اعتمادی به همه مسئولین در همه جناح ها.
🔸و اما دلیل دوم.
سال گذشته یک نظرسنجی معتبر در تیر ماه و بعد هم بهمن ماه نشان داد حدود نیمی از جامعه از انتخابات مجلس بی خبرند.
از سوئی یک نظرسنجی دیگر در انتخابات هفته گذشته نشان می داد که تنها 30 درصد مردم مناظره های تلویزیونی را دیده اند.
این آمار یعنی چی؟ این امار یک نشانه است برای یک پدیده نوظهور در دنیا و البته جامعه ما که کمتر بدان توجه می کنیم.
ما چند سالی است که با گونه جدید و غریبی از عدم مشارکت مواجهیم. با جامعه ای مواجهیم که نفیا و اثباتا به مشارکت فکر نمی کنند. گوئی انتخابات و صندوق رای را نمی بینند.
اینها چه ویژگی دارند؟
مهمترین ویژگی شان اینست که در دنیای متفاوتی زندگی می کنند. دنیایی بدور از رسانه های مرجع و آمار رسمی و واقعیت های جامعه. دنیایی که عمدتا حول سرگرمی و تفنن شکل می گیرد. دنیایی خیالی که پایداری مختصات آن پای در واقعیت های پیرامونی ما ندارد.
انتخابات را می بیند اما نقش آنرا در سرنوشت خود نمی بیند یا انقدر نمی بیند که بخواهند برایش هزینه دهد و تا مسجد و مدرسه محل رود. سستی و تنبلی ناشی از سایبری زدگی که ویژگی زیست در شبکه های اجتماعیست.
این جامعه خود را به شکل های مختلف نشان می دهد و یک مدل آن انتخابات است. در این باره باید بیشتر نوشت.
🔻خلاصه اگر درست ببینیم اینها که آمدند مجاهدت کردند و البته برای آنها که نیامدند باید تدبیر جدی کرد. اما نه از جنس روایت های منفعلانه و عاریتی از رسانه های ضدانقلاب.
همشهری
@mahdian_mohsen
دریوزگی از این بالاتر که آویزون دوقطبی های دیو-دلبری شدند؟
همان ماجرای موهوم دیوارکشی
اما انقلابی حواس جمع اند؛ دوقطبی های توهمی زمین مین گذاری شده است.
@mahdian_mohsen