گزارش تصویری برخی دیدارها و نشستهای کاری مهدی عسگری نماینده کرج، فردیس و اشتهارد
▪️جلسه مجمع نمایندگان استان
با استاندار البرز
▪️ نشست با فرماندار شهرستان فردیس
▪️نشست با مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز
▪️نشست با جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی استان البرز
▪️نشست با رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان البرز
▪️نشست با اعضای خانه مطبوعات استان البرز
در این نشستها، درباره مسائل و کاستیهای موجود در حوزههای کاری مدعوین بحث و گفتگو شد.
هر یک از مسئولین و مدعوین، با ارائه گزارشی از وضعیت مربوط به حوزهکاری خویش به بیان مسائل مرتبط پرداختند و سپس راهکارها و پیشنهادها جهت بهبود وضعیت مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
.
.
#مهدیعسگری🇮🇷
@MahdiAsgari133
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در نظام حکمرانی باید حسگرهایی داشته باشیم تا بتوانیم مسائل مردم را به درستی شناسایی و اولویتبندی کنیم، اگر تشخیص حاکمیت به تشخیص مردم نزدیک نشود بین مردم و دستگاه حکمرانی فاصله و گسل ایجاد میشود.
گفتگوی تلویزیونی مهدی عسگری نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد با سیمای البرز
موضوع: حاشیه نشینی در استان البرز
(بخش دوم)
#مهدیعسگری🇮🇷
@MahdiAsgari133
*اصلاح فرآیندها لازمهی بهبود فضای کسب و کار و رونق اقتصادی در کشور است*
نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد طی نامه ای به وزیر اقتصاد بر لزوم اصلاح فرآیندها به منظور بهبود فضای کسب و کار توسط هیأت مقرراتزدایی تأکید و در این مکاتبه مواردی را برای طرح و بررسی در این هیأت عنوان کرد.
مهدی عسگری که از طرف مجلس عضو هیأت مقررات زدایی می باشد در این نامه به فرهاد دژپسند نکاتی را متذکر شد که از جمله آن موارد ذیل است:
۱- نبود ضوابط لازم به منظور سرمایهگذاری بر روی شرکتهای دانشبنیان؛ چراکه استانداردهای حسابرسی موجود تنها سرمایهگذاری بر روی داراییهای مشهود را شامل میشود.
۲- با توجه به شرایط تحریمی، ارزهای دیجیتال و صرافیهای مرتبط با آنها نقش مهمی را میتوانند در اقتصاد داسته باشند، بر این اساس تدوین دستورالعملهای لازم جهت صدور مجوز فعالیت به صرافیهای مربوط به ارزهای دیجیتال باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
۳- عدم اعطای مجوز جهت تأسیس صرافی جدید باعث ایجاد نوعی انحصار و خرید و فروش اینگونه مجوزها با قیمت بالا در بازار شده که این امر میتواند مشکلات عدیده اقتصادی را به دنبال داشته باشد که در این زمینه نیز راهکارهای لازم باید در نظر گرفته شود.
۴- بالا بودن میزان سرمایه اولیه مورد نیاز برای تأسیس بانکهای فراساحلی ( off- shore) از دیگر موضوعاتی است که باید تدابیری اتخاذ گردد تا تأمین سرمایه اولیه برای تأسیس اینگونه بانکها در کشور؛ (مشابه سایر کشورها) کاهش پیدا کند که این مهم نیز در شرایط تحریمی، اهمیت و کارکرد مضاعفی دارد.
.
.
#مهدی_عسگری
@MahdiAsgari133
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
*برخی نکات مهدی عسگری در نشست کمیسیون صنایع و معادن با وزیر صنعت، معدن و تجارت*
*آبان 1399*
🔸 عدم تهیه لایحه شرح وظایف وزارت صمت با گذشت 9 سال از تأسیس این وزارتخانه
🔸عدم تحقق اهداف سازمان توسعه تجارت و ضعف در رایزنی اقتصادی
🔸 اصلاح فرآیند صدور مجوزها و کارت بازرگانی
🔸مدیریت تامین ارز واحدهای تولیدی
🔸 تفویض حداکثری اختیارات به مدیران کل استانها اگر همراه با نظارت آنلاین و پسینی انجام شود از بسیاری فسادها و امضاءهای طلایی جلوگیری خواهد شد.
.
.
#مهدی_عسگری🇮🇷
@MahdiAsgari133
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازدید و نظارت میدانی مهدیعسگری نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد از منطقه ۳ کرج
مهدی عسگری طی بازدید میدانی از برخی محلات منطقه ۳ کرج؛ بویژه آقتپه و سهرابیه، با ساکنان این مناطق دیدار و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفت.
در این بازدید، مشکلات محلات آقتپه و سهرابیه با حضور شهردار منطقه ۳ شهرداری کرج، مدیرعامل برق منطقهای استان، مسئولین شرکت آب و فاضلاب استان و جمعی از مسئولین محلی مورد بررسی قرار گرفت و با هماهنگی صورت گرفته با مسئولین ذیربط، قرار شد مشکلات این مناطق با اولویتبندی مناسب مورد پیگیری و بررسی قرار گیرد.
در ادامه ضمن بازدید از برخی پروژههای در دست اقدام این شهر، شهردار منطقه گزارشی ارائه داد و درباره برنامههای جاری شهرداری توضیحاتی را بیان کرد.
#مهدی_عسگری🇮🇷
@MahdiAsgari133
پیگیری نماینده کرج برای رفع موانع پروژه دریاچه مصنوعی کرج
به گزارش خبرگزاری فارس احداث دریاچه مصنوعی کرج چند سالی است به دلیل اختلاف نظر بین مدیریت شهری کرج و مدیریت آب منطقهای استان متوقف شده است.
هفته گذشته، نمایندگانی از سوی دفتر نماینده کرج، اداره کل حوزه شهردار کرج، معاونت فنی و عمرانی شهرداری و معاونت آب منطقهای استان، با هدف رفع موانع پیش رو در محل اجرای پروژه رودخانه مصنوعی کرج حضور یافتند.
در این بازدید که به دعوت دکتر مهدی عسگری ، نماینده کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی انجام گرفت، دو محور مورد توجه قرار داشت که شامل: تعیین تکلیف مناقشه موجود در تعیین دبی ۲۰۰ ساله سیلاب و نیز رفع اختلاف نظر میان دو دستگاه مدیریت شهری و آب منطقه ای در موضوع اصلاح بخشی از کانال ساماندهی رودخانه کرج بود.
اهمیت اجرای طرح دریاچه مصنوعی، علاوه بر منافع اقتصادی و گردشگری برای منطقه، از آن روست که با احداث پروژه مذکور، ضمن زیباسازی مسیر ورودی شهر کرج، قدرت چانه زنی مدیران استانی برای تامین حقآبه زیست محیطی رودخانه کرج نیز افزایش خواهد یافت.
در این بازدید مقرر شد دغدغههای میان دو دستگاه متولی، با تنظیم تفاهمنامه مرتفع شده و پروژه از بن بست، خارج شود.
#مهدی_عسگری🇮🇷
@MahdiAsgari133
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفع موانع شهرک صنفی شیخ آباد منجر به رونق ۱۷۰۰ واحد صنفی و ایجاد بیش از ۳۰۰۰ فرصت شغلی است.
مهدی عسگری با اشاره به بازدید ۳ماه قبل از شهرک صنفی شیخ آباد کرج گفت: در طی ۳ماه گذشته با همراهی مسئولین، از جمله استاندار و معاون اقتصادی، فرماندار، شهردار و مدیران دستگاههای خدماترسان استان البرز، رفع مشکلات این شهرک صنفی مورد اهتمام قرار گرفت که پس از پیگیریهای انجام شده، در بازدید مجدد از این شهرک، اقدامات انجام شده برای رفع موانع و ایجاد زیرساختهای لازم از قبیل برق، آب، گاز، بهسازی و آسفالت معابر و محوطهسازی، از نزدیک بررسی شد.
نماینده کرج، فردیس و اشتهارد ضمن تشکر از همیاری اصناف و مسئولین جهت رفع موانع این شهرک پس از ۱۸سال، یاد آور شد: در شرایط دشوار اقتصادی و معیشتی موجود، اشتغال ازجمله مهمترین نیازهای کرج بزرگ است و احیای این شهرک موجب فعالسازی ۱۷۰۰ واحد صنفی و بیش از ۳۰۰۰ فرصت شغلی مستقیم خواهد شد.
.
.
#مهدی_عسگری
@MahdiAsgari133
🔸️ تذکر جمعی از نمایندگان به وزیر دادگستری جهت جلوگیری از خروج معاون مستعفی وزیر بهداشت از کشور و رسیدگی به ابهامات دوران مسئولیت وی؛
***
درپی این تذکر، به برخی ابهامات، تعارضات و سئوالات مهمی که درخصوص عملکرد دکتر ملکزاده معاون مستعفی وزیر بهداشت مطرح است، اشاره میشود.
۱. به چه دلیل، ۳۵۰۰نفر از مطالعات یازده هزار نفری داروهای سازمان بهداشت جهانی در ۱۵ استان و ۲۹ بیمارستان ایران انجام شده است؟ و ایران به رتبه نخست دربین ۳۰کشور داوطلب اجرای طرح دست یافته است. آیا اجازه تست داروها پس از آگاهسازی کامل، از بیماران گرفته شده است؟ سرنوشت این تعداد از ایرانیان چه بوده و چند نفر از آنان فوت شده اند؟ ملک زاده به چه مجوزی اطلاعات این افراد را در اختیار سارمان بهداشت جهانی قرار داده است؟
این موارد درحالی رخ داده که همزمان با اینتحقیقات، تعداد مبتلایان و آمار فوت شدهها رو به افزایش گذاشته و به گفته ملکزاده، این داروها هیچ تأثیری در درمان مبتلایان نداشته است.
۲. دکتر ملک زاده خطاب به وزیر بهداشت نوشت:
درخصوص مطالعات اپیدمیولوژی کووید-۱۹ در حالی توان پژوهشگران ایران در این حیطه را زیر سوال بردهاید که ایران سابقه مطالعات کوهورت(Cohort study) آیندهنگر وسیع را داشته... مطالعات اپیدمیولوژیک کووید-۱۹ به پشتوانه تجارب در چنین مطالعاتی در حال انجام است.»
ادامه متن👇
#مهدی_عسگری🇮🇷
@MahdiAsgari133
لازم است روشن شود در مطالعات گذشته کوهورت، آیا همانند کووید ۱۹، ایرانیان مورد آزمون و خطا و تست داروها و واکسنهای سازمان بهداشت جهانی قرار گرفتهاند؟ آیا اطلاعات مطالعات کوهورت پرشین در اختیار بیگانگان قرار گرفته است؟
همشهری آنلاین، ۳۰ آبان
۳. چرا به اذعان دکتر نمکی، تحقیقات معاونت پژوهشی وزارتخانه جوابگوی نیازها نبوده و پاسخ درخواستهای وزیر داده نشده است؟
منبع: حکم دکتر نمکی به فرید نجفی
شنبه ۱ آذر ۹۹
۴. به چه علت علی رغم استفاده از ظرفیت طب سنتی و گیاهی در کشورهای مختلف و اعلام آمادگی فعالان حوزه سلامت، دکتر ملک زاده به هیچ وجه اجازه تحقیق و پژوهش در این زمینه را نداده و برخلاف بندهای ۱۲ و ۱۴ سیاستهای کلی سلامت، طب سنتی را شیادی نامیده است؟
۵. طبق دادههای سامانه علمسنجی اعضای هیاتعلمی وزارتبهداشت، نام دکتر رضا ملکزاده در ۵سال اخیر به ترتیب در ۸۰، ۹۸، ۹۱، ۷۷ و ۸۶ مقاله به عنوان یکی از نویسندگان درج شده؛ یعنی بین سالهای ۹۳ تا ۹۸ و درست در زمانیکه معاون وزارتخانه بوده هر ۴ روز یک مقاله علمی منتشر کرده!
چگونه میشود یک مسئول ارشد، این تعداد مقاله نوشته باشد؟ ایشان دقیقا مشغول مقاله نویسی بوده یا انجام مسئولیتهای خطیر ملی؟
https://isid.research.ac.ir/Reza_Malekzadeh
۶. از جمله ابهامات دیگر، بحث تعارض منافع ملکزاده است که در چند سال اخیر، مسئولیت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت را عهدهدار بود؛ یکی از مصادیق تعارض منافع وی، فعالیت وی به عنوان عضو هیئت مدیره شرکت ساسان البرز طب است. همچنین از سال 93 رئیس هیئت مدیره شرکت روژان دارو (تولیدکننده داروی سووداک) بوده است. ایشان چگونه هم یک معاونت مهم وزارتخانه را بر عهده داشته و هم عضو هیات مدیره دو شرکت خصوصی بوده است؟
خبرگزاری تسنیم، ۳ آذر
۷. چه ارتباطی بین اعلان موثر بودن داروی سووداک در درمان کرونا بدون انجام تحقیقات کامل با نقش ملک زاده در شرکت تولید کننده داروی سووداک وجود دارد؟ چرا این دارو به جای این که در خط تحقیق قرار گیرد، در مرکز گوارش دانشگاه تهران، در خط درمان قرار گرفت؟ آیا رانتی در این خصوص بوده است؟
https://www.isna.ir/news/99061914089/
ادامه متن👇
#مهدی_عسگری🇮🇷
@MahdiAsgari133
۸. اعتبارهایی که در سالهای گذشته به امر تحقیقات وزارت بهداشت تخصیص یافته دقيقا در چه مواردی هزینه شده و چه نتایج کاربردی در بر داشته است؟
۹. نقش ملک زاده در سیاست کنترل جمعیت در دهه های گذشته و ارتباط آن با برنامه های دیکته شده سازمان بهداشت جهانی چیست؟
https://www.mashreghnews.ir/news/1146436/
***
ضروری است دستگاههای مرتبط ضمن رسیدگی به این مسائل، از این رویه که برخی مسئولین به جای پاسخگویی نسبت به دوران مسئولیت، دست به فرافکنی و اقدامات طلبکارانه میزنند جلوگیری کنند.
#مهدی_عسگری🇮🇷
@MahdiAsgari133
نتیجه سیاستهای منفعلانه و عقبنشینیهای مکرر دولت غربگدا بلایی به سر کشور آورده که نه چرخ اقتصاد میچرخد نه چرخ صنعت هستهای...
نه #حاج_قاسم داریم و نه دکتر #محسن_فخری_زاده فخر صنعت هستهای را؛
موساد تا نطنز و تهران تعرض میکند و آقایان درخواب مذاکره با بایدن هستند! چه بلایی باید بر سرمان بیاید تا بیدار شوید؟
ترور شهید #محسن_فخری_زاده، آرزوی اعلام شده نتانیاهو از سال ۲۰۱۸ بود. آنها میگویند که هویت این دانشمند هستهای را از طریق آژانس بینالمللی انرژی اتمی به دست آوردهاند؛ این تنها یکی از ثمرات برجام پر خسارت است.
ما با تمام توانمندیها، نفوذ منطقهای، قدرت نظامی و امنیتی، به دلیل تعلل و ترس و طمع دولت، وقتی در دفاع از سرمایههای ارزشمند کشور، ارادهی استوار نداشته باشیم، وقتی به طمع فلان مذاکره و بهمان امتیاز در پاسخ مناسب و متقابل تعلل میکنیم نتیجهاش همین میشود که طرف مقابل احساس میکند در موضع ضعف قرار داریم و اقدامات خرابکارانه و ناجوانمردانهاش هزینهی چندانی ندارد، لذا خصمِ بزدل، جسور و گستاخ میشود.
یادمان باشد تاریخ نشان داده جنگ زمانی بر کشور تحمیل میشود که دچار دولتهای ضعیف و سست و بی اراده بودهایم.
مردم ما پیرو اسطورهی بین المللی مقاومت هستند نه تابع دولت غربگرا و ناتوانی که از ترس و طمع میخواهد جایگاه برجستهی #شهید_محسن_فخری_زاده را در صنعت هستهای و موشکی کتمان کند تا حاضر به موضعگیری متقابل نشود.
ادامه متن👇
#مهدی_عسگری🇮🇷
@MahdiAsgari133
دلم اینروزها مردی از جنس حاج قاسم میخواهد، همان شجاع مردی که دشمن را ذلیل میکرد و ایران را عزیز:
«ما حوادث سختی را پشت سر گذاشتیم. بیا! ما منتظریم. مرد این میدان ما هستیم برای شما. شما می دانید این جنگ یعنی نابودی همۀ امکانات شما. این جنگ را شما شروع می کنید اما پایانش را ما ترسیم می کنیم.»
دولت و شورای عالی امنیت ملی باید بدون مماشات، موضعگیری متقابل داشته باشند و اگر دولت هم بخواهد کوتاه بیاید مجلس پای #انتقام_سخت میایستد.
#مهدی_عسگری🇮🇷
@MahdiAsgari133
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارشی از نشست کميسيون صنايع و معادن
با رئیس محترم قوه قضائیه
🔹️ بخشی از نکات طرح شده توسط مهدی عسگری نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد:
▪️ لزوم ارتباط کاری نزدیکتر بین قوای مقننه و قضائیه
▪️ بهبود نحوه ارتباط بدنه قوه قضائیه با مردم
▪️ برخورد جدی و عملی با ترک فعل مسئولین ناکارآمد
▪️ضرورت تداوم پیگیریها در خصوص واگذاریهای رانتی و ناسالم
▪️توسعه روشهای نظارت همگانی و استفاده از گزارشهای مردمی
▪️ جلوگیری از تعطیلی کارخانهها و توقف تولید به دلیل شکایتهای بانکی و مالیاتی و...
▪️پیگیری انتقال زندان قزلحصار به خارج از کرج
🔹رئیس قوه قضائیه در نشست با اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی:
🔸دستگاه قضایی غالب واگذاریهای مسالهدار را بررسی کرده و پروندهی چند مورد از خصوصیسازیهای کل کشور ظرف چند روز آینده در دادگاه مطرح میشود.
🔸برای ورود بخشهای معطل مانده به چرخه تولید و افزایش اشتغال؛ نیازمند فعالیت جهادی هستیم.
ادامه متن👇
#مهدی_عسگری🇮🇷
@MahdiAsgari133
🔸تمامی پروندههای معوقه از جمله پروندههای واحدهای تولیدی، به روز و تا پایان سال جاری ساماندهی میشوند.
🔸ارتباط بخشهای نظارتی و قضاوتی قوه قضائیه با کمیسیون تخصصی صنایع و معادن میتواند در اصلاح ساختارهای فسادزا، رفع ناکارآمدیها و حل بسیاری از مشکلات مردم به ویژه در حوزه تولید موثر باشد.
🔸چرخه تولید کشور تحت هیچ شرایطی نباید متوقف شود، نباید به جای مجازات فرد متخلف در یک کارخانه یا کارگاه، آن واحد تولیدی مجازات شود.
🔸هر چند نظارت بر بازار از طریق وزارت صمت و سازمان تعزیرات، از وظایف دولت است اما قوه قضائیه برای کمک به دولت آماده است.
🔸مقرراتی که دست و پای تولید را میبندد، باید اصلاح و موانع تولید برطرف شود.
#مهدی_عسگری🇮🇷
@MahdiAsgari133