🔴ارائه گذرنامه ویژه به زائران ایرانی در اربعین ۱۴۰۲
🔹میراحمدی، رئیس ستاد مرکزی اربعین: در جلسه امروز ستاد، گزارشی از توافقات خوبی که با وزارت کشور عراق برای تسهیل امور اربعین در سال جدید انجام شده، ارایه شد؛ از جمله پذیرش برای ارائه گذرنامههای ویژه به زائرین ایرانی که هم هزینه آن برای زائرین کمتر خواهد بود و هم اینکه به سرعت میتوان این گذرنامهها را تهیه کرد که دیگر آن ازدحام و معطلی سال گذشته را نخواهیم داشت.
https://eitaa.com/mahdixxv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج محمود کریمی:⬇️⬇️
برخی مسئولان گلایه کردند چرا نامۀ امیرالمومنین(ع) به مالک را میخوانی؟
حتما حتما حتما گوش کنید و شما هم یک یا علی بگید تا پشت دلسوزان نظام و انقلاب و کشور همچون این مداح بزرگوار گرم باشه به حمایت همه جانبه شما مردم همیشه در صحنه و غیور ایران زمین .
https://eitaa.com/mahdixxv
❇️ ۳ ترور با یک فرمول❗️❗️❗️
1⃣ سپهبد قرنی ، اولین رییس ستاد ارتش پس از انقلاب اسلامی در ۳ اردیبهشت۱۳۵۸، در دوران دولت موقت مهندس بازرگان،توسط گروهک فرقان به شهادت می رسد.
2⃣ سپهبد صیاد شیرازی،جانشین ستاد کل نیروهای مسلح،در۲۱ فروردین۱۳۷۸ ، در دوران ریاست جمهوری محمدخاتمی ،توسط گروهک منافقین به شهادت می رسد.
3⃣سپهبد سلیمانی،فرمانده نیروی قدس سپاه،در۱۳ دی ۱۳۹۸، در دوران ریاست جمهوری حسن روحانی،توسط ارتش آمریکا به شهادت می رسد.
◀️چند نکته:
هر ۳ شهید بزرگوار از نیروهای مخلص و وفادار به امام و انقلاب بودند.
فاصله شهادت سپهبدهای شهید انقلاب ۲۰ سال می باشد.
هر ۳ شهید عزیز در دورانی به شهادت رسیده اند که کشور به خاطر مسایل سیاسی، فرهنگی و اقتصادی دچار اختلاف و اعتراض و چالش بوده است.
هر ۳ شهادت در دوران دولتهای متمایل به غرب که به دنبال مذاکره و سازش بوده اند،اتفاق افتاده است.
✅ هر زمان در داخل کشور وحدت کمتری وجود داشته و دولت ها به جای سیاست مقاومت و نگاه به درون ، به دنبال سازش و نگاه به بیرون بوده اند،آسیب پذیرتر شده ایم .
هدیه کنیم صلواتی نثار ارواح مطهرشان ⚘
الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
https://eitaa.com/mahdixxv
قصد رجا (قصد رجاء) چیست؟
توضیحات
⬇️⬇️⬇️
در انجام یک عمل شرعی گاه مستند انجام آن، منبعی مورد اعتماد و قابل پذیرش است و گاه منبع چندان قابل اعتمادی برای این عمل شرعی (نماز مستحب، دعا، زیارت و ...) وجود ندارد که در این صورت اگر شیوه و محتوای عمل یاد شده، منافات با آموزههای ثابت شرعی نداشته باشد، میتوان «رجاءاً (با قصد رجاء)» آن را بجا آورد.
یعنی مکلف عملی را تنها با نیت مطلوب بودن و به امید رسیدن به پاداش الهی انجام دهد، نه با این نیت که آن عمل قطعاً مورد سفارش دین و توصیه شده توسط پیامبر اسلام(ص) و یا یکی از معصومان (ع) است.
طبیعتاً میتوان عملی را با این نیّت انجام داد که نه تنها مخالف آموزههای شرعی نیست، بلکه بتوان با استفاده از آن با خدا ارتباط برقرار کرده و خود را به او نزدیک نمود.
با این وجود، در اموری مانند یک شعر عرفانی که خواندن و شنیدن آن نیز میتواند انسان را به خدا نزدیک کند، عموماً از اصطلاح «قصد رجاء» استفاده نشده و این اصطلاح بیشتر در ادعیه، زیارات و عبادات دارای چارچوب مورد استفاده قرار میگیرد.
https://eitaa.com/mahdixxv