توجه
*پاسخ كوبنده به فايل صوتي منتسب به امام خامنه اي *
رسانههای ضدانقلاب به تازگی کلیپ کوتاهی را باعنوان «*فایل صوتی لورفته از (آیت الله)خامنهای در جمع فرماندهان ارشد نظام*» منتشر کردهاند.
سازندگان این کلیپ کوتاه با تقطیع زیرکانه و بسیار حرفهای سخنان رهبری و با استفاده از تکنیکهای تدوین صدا سعی کردهاند صوتی روان و یکنواخت از بیانات مقام معظم رهبری ایجاد کنند تا مخاطب چنین برداشت کند که این صداها مربوط به یک سخنرانی واحد است.
آنها برای افزایش کیفیت صوتی این کلیپ مونتاژ شده، یک صدای محیطی (آمبیانس) واحد را در زیرصدای بیانات رهبری گذاشتهاند تا مشخص نشود این سخنان تقطیع شده رهبر انقلاب است.
رسانههای ضدانقلاب با ساخت و انتشار این فیلم قصد دارند تا وانمود کنند رهبر انقلاب اخیرا دستور برخورد شدید با مردم را به فرماندهان ارشد نظامی داده است.
✅✅اما بررسیهای دقیق نشان میدهد که این کلیپ از صحبتهای حضرت آیتالله خامنهای در *۶ سخنرانی مختلف* مونتاژ شده است. برای پیبردن به این موضوع، یک بار متن این کلیپ را با هم مرور کنیم:
«ارتش، سپاه، نیروی انتظامی، آماده باشند! این مهمه، خودشون رو برای این مسئولیت بزرگ آماده کنند. به کمک یکدیگر بیاند؛ به زانو دربیارید و شکست بدید. اعتراض، از سوی چندمیلیون نفر جمعیت در کشور به راه افتاده است. باید مراقبت میکردن، نباید اجاره میدادن این کار تا اینجا پیش بیاد؛ چه ارتش باشه، چه سپاه باشه، چه هر سازمان دیگری باشه. مردم همیشه به طور دائم هیاهو درست میکنن، غلطم میکنن اگه بخوان بکنن.»
*واقعیت این صوت تقطیع شده چیست و هر تکه از صوت بالا مربوط به کدام سخنرانی است؟*
اما در ادامه خواهید دید که ضدانقلاب با چه ترفندی جملات و حتی کلمات مختلف سخنرانیهای رهبر انقلاب در چند سال گذشته را بریده و کنار هم قرار داده و البته این کار را چقدر هم حرفهای انجام داده است،بهطوری که بعید بهنظر میرسد این کار توسط کاربران عادی فضای مجازی تولید شده باشد.
برای روشن شدن بهتر این موضوع، قسمتهای بریده شده از متن اصلی بیانات رهبر انقلاب که با ستاره مشخص شده را از نظر میگذرانید. با کلیک بر لینک هرکدام از مطالب، میتوانید به فایل اصلی سخنرانی مربوطه نیز دسترسی پیدا کرده تا با شنیدن لحن جملات انتخاب شده، متوجه میزان وقت و انرژی صرف شده برای تولید این کلیپ بهظاهر ساده یکدقیقهای بشوید:
- *بخشهای نظامی، غیرنظامی، ارتش، سپاه، نیروی انتظامی، بخشهای مختلف کشوری،* تلاشهای گوناگون، تلاشگرهای گوناگون در میدانهای مختلف، وقتی احساس [وظیفه] کنند و همین حرکت را، همین هدف را، همین شیوه را ممشای خودشان قرار بدهند، بسیجیاند. (بیانات در دیدار بسیجیان۱۳۹۶/۰۹/۰۱)
- بایستی نیروهای مبتکر و مؤمن و آمادهبهکارِ ما، قبل از آنکه دشمن بخواهد ترفندی را اجرا بکند و شگرد جدیدی را وارد میدان بکند، *آماده باشند*؛ هم پاسخ بدهند، هم پیشگیری کنند از آنچه دشمن ممکن است انجام بدهد.(بیانات در دیدار بسیجیان۱۳۹۶/۰۹/۰۱)
- یک نکته دیگری که ذیل تمجید و تکریم معلمین باید عرض کرد این است که معلمین *خودشان را برای این مسئولیت بزرگ آماده کنند*، خب معلم خودش را آماده کند به چه وسیله؟ با وسایلی که دستگاه کشور در اختیار آن میگذارد، مسئولین دانشگاه فرهنگیان را جدی بگیرند. ( در دیدار هزاران نفر از معلمان سراسر کشور؛ ۱۳۹۶/۲/۱۷)
- کاری بشود که این بهمعنای واقعی کلمه همکاری باشد؛ یعنی *همه با هم همکاری کنند*، ذهنها به کمک یکدیگر بیایند و یک محصول مطلوبی بیرون بیاید. این یک نکته است. (بیانات در دیدار دستاندرکاران اولین کنگره بینالمللی قرآن و علوم انسانی ۱۳۹۶/۰۳/۰۱)
- در منطقه، جمهوری اسلامی -یعنی همین شما جوانها- توانستید آمریکای مستکبر را *به زانو دربیاورید و شکست بدهید*. (بیانات در دیدار بسیجیان۱۳۹۶/۰۹/۰۱)
- شما ناگهان مشاهده میکنید که یک حرکت عظیم سازندگی و تولید و پیشرفت در بخشهای مختلف، همراه با ایمان، همراه با بصیرت، همراه با اخلاص از سوی *چند میلیون جمعیّت در کشور به راه افتاده است*؛ این خیلی چیز مهم و بابرکتی است! ( بیانات در دیدار بسیجیان؛۱۳۹۶/۰۹/۰۱)
- گله مند هستم از شورای عالی انقلاب فرهنگی باید مراقبت میکردند، **نباید اجازه میدادند این کار تا اینجا پیش بیاید **که ناچار بشویم ما جلوی آن را بگیریم، ما وارد قضیه بشویم، جمهوری اسلامی است اینجا، اینجا مبنا اسلام است مبنا قرآن است، اینجا جایی نیست که سبک زندگی معیوب، ویرانگرِ فاسد غربی بتواند در آن اعلام نفوذ کند. البته متاسفانه اعلام نفوذ میکنن اما اینطور که سند رسمی به ما بدهند که تا ۱۵ سال دیگه چی کار بکنیم معنی ندارد. ( دیدار هزاران نفر از معلمان سراسر کشور؛ ۱۳۹۶/۰۲/۱۷)
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
هدایت شده از شیعه ولایتمدار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان شنیدنی روحانی انقلابی درخصوص برخی مسئولین فسیل شده و مفت خور
سخنان شنیدنی روحانی انقلابی درخصوص برخی مسئولین فسیل شده و مفت خوررادر کلیپ زیرببینیدوبشنویدآیادولت امروز آقای روحانی چقدرافرادفسیل شده وضعت خوردارد؟چرادیدگاه اودرعمل تغییرکرده؟به راستی چه اتفاقی افتاده؟
.
♻️ برشی بر یک فراز از بیانات رهبر انقلاب
رهبر معظم انقلاب در آخرين بیانات خود فرمودند:
🔺️ دولت باید بر سر کار باشد و کارها را بکند.
🔺 هم رئیسجمهور و هم مجلس منتخب ملت هستند.
🔺 هر دو تکلیفی دارند.
🔺 هر دو حقوقی دارند.
🔺 و باید کرامتشان حفظ شود. (۹۷/۵/۲۲)
ابن بیانات رهبر انقلاب به معنای این است که:
هم مردم و هم مجلس بدانند در حال حاضر برکناری رئیس جمهور به صلاح نیست باید و وظیفه دارد بماند و وظیفه قانونی اش را حتما انجام دهد. مشکلات قابل برطرف شدن و انجام آن در توان این دولت است.
ادامه کلام رهبر انقلاب ناظر به نامه رئیس جمهور به رئیس مجلس است. در نامه رئیس جمهور آمده بود:
بی تردید سؤال از رئیس جمهور کشور با مراعات حداقل دو نکته می تواند مبارک باشد؛ اولاً در چارچوب قانون اساسی باشد، ثانیاً در زمان و شرایط مناسب کشور اقدام شده باشد، که متاسفانه هیچکدام از این دو حاصل نشده است. اما برای جلوگیری از هر نوع اختلاف بین قوا و احترام به مجلس شورای اسلامی انشاء الله در فرصت مقرر به مجلس خواهم آمد و به سوالات پاسخ خواهم داد. البته این امر میتواند فرصت خوبی باشد تا برخی از حقایق را برای مردم عزیز کشورم بازگو نمایم که آنها صاحب واقعی کشورند و مشروعیت من و شما نیز از آراء آنها است.
در این نامه ادعا شده بود:
1⃣ طرح سوال نمایندگان از رئیس جمهور طبق قانون اساسی نیست (فوق قانون تصور کردن خود و قلدری)‼
2⃣ الان زمان مناسبی برای طرح سوال از رئیس جمهور نیست‼️
3⃣ به مجلس می آیم و حقایقی را بازگو خواهم کرد (زبان تهدید وتقابل)‼
ظاهرا رهبر انقلاب ناظر به این نامه می فرمایند:
🔻 رئیس جمهور اگر منتخب مردم است نمایندگان هم منتخب مردم هستند.
🔻 روحانی از یاد نبرد که نمایندگان تکالیف و وظایفی طبق قانون اساسی دارند مِن جمله سوال از رئیس جمهور یا وزرا (اصل ۸۸ قانون اساسی)
🔻 سوال از رئیس جمهور حق نمایندگان است، چگونه ادعا می شود که طبق قانون اساسی نیست⁉
🔻 باید کرامت و جایگاه حقوقی یکدیگر را حفظ کنید و قبول داشته باشید.
🔻 به جای لسان تهدید وتقابل وتفرقه، باید هم افزایی داشته باشید.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
👈 علامه مصباح در جمع رؤساي كلانتري هاي ناجا:
🔹 بايد از ظرفيت عظيم فضاي مجازي، استفاده كرد // یکایک ما مسئولیم
🔹 امروز پس از گذشت 40 سال از پيروزي انقلاب، هنوز تفكر جدايي دين از سياست در کشور وجود دارد و برخي افراد، كه تعدادي از ايشان در جايگاهها و مناصب مهم حكومتي هستند، ميگويند امام(ره) آخوندي بود كه سياست نميدانست، و رفتار اشتباه او موجب كينهتوزي آمريكا و در نتيجه، ايجاد فشارها و مشكلات فراوان براي كشور شد!
🔸 با گسترش فضاي مجازي و حجم انبوه تبليغات در اين فضا عليه دين، امروز كمابيش با گرايشي تندتر از جدايي دين از سياست مواجه ميشويم، كه اصل مسلمان بودن را مورد خدشه قرار ميدهد؛ البته در همين فضا پاسخهاي درخور و قابل فهمي به اين شبهات نيز داده شده است.
🔹بايد براي اين مسايل اهميت قايل شويم، و با افزايش معلومات ديني خود، در جهت تحكيم باورها، و به دنبال آن ارزشهاي ديني و يافتن پاسخ مناسب براي شبهات تلاش كنيم، تا هم خودمان از افتادن در چنين دامهايي مصون بمانيم، هم نسل جوان بعد از ما گرفتار شبهات نشوند.
🔸 همانطور كه اين فضا عليه دين مورد استفاده قرار ميگيرد، ما نيز بايد از اين فضا براي تبليغ ضروريات دين، اصول اعتقادي و حل شبهات جوانان استفاده كنيم، و اين فرصت عظيم تبليغي را از دست ندهيم.
🔹يكايك ما نسبت به تقويت معلومات ديني و اعتقادات خود و نسل آينده مسئول هستيم، و بايد از سهلانگاري در اين امر بپرهيزيم.
🔸وظيفه ديگر ما علاوه بر تقويت شناخت ديني، اين است كه دلبستگيهاي خود نسبت به دنيا را نيز كاهش دهيم؛ زيرا آنچه موجب شد عدهاي از مسلمانان در حادثه عاشورا امام زمان خود را به شهادت برساند، همين دلبستگي به مال و مقام بود.
13 مردادماه ۹۷
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔷مذاکره، پیشنهاد خردمندانهای نبود اما رأی آورد
🔷مردم گمان میکنند دین در مدیریت حرفی ندارد، لذا سراغ غربیها میروند
💠بدبختی بشریت این است که شخصیتهای معنوی و دینی را بهعنوان «مدیر» و افراد «باتدبیر» نمیشناسد. تصور عامه مردم نسبت به افراد باتقوا اینگونه است که «او آدم خوبی است و پشت سرش نماز میخوانیم» اما در عمل، مدیریت را بهدست گرگها میسپارند!
🔹مردم گمان میکنند که دین با مدیریت ارتباطی ندارد و دینداران، مدیریت بلد نیستند، لذا مدیریت را به افرادِ کمتر دیندار میسپارند و بدبخت میشوند؛ نهفقط در کشور ما بلکه در همهجای دنیا اینگونه است.
💠اینکه مردم بین سیاستورزی و ایمان فاصله میگذارند، یکی از دلایلش طلبهها و حوزههای علمیه هستند. وقتی دستورات دینی را در باب مدیریت و معیشت، برای مردم توضیح ندهیم، مردم فکر میکنند که دین در این زمینه حرفی ندارد، لذا بهسراغ غربیها میروند درحالیکه حرفهای دین در اینباره بسیار دقیق و هوشمندانه است.
🔹مدیریت افراد باتقوا بسیار هوشمندانه است اما خیلی از مردم از درک آن عاجزند؛ لذا در جامعهای که رشد عقلی پیدا نکرده، خوبها تنها میمانند و رأی نمیآورند.
💠در کشور ما، مردم به کسی رأی دادند که گفت «مذاکره، مشکلات را حل میکند» این پیشنهاد، هوشمندانه و خردمندانه نبود ولی با تصورات و برداشت مردم، جور در میآمد، لذا مردم به آن رأی دادند.
🔹پیشنهاد دیگر این بود که «مذاکره فایدهای برای مردم ندارد» این پیشنهاد با اینکه هوشمندانهتر بود اما از طرف مردم پذیرفته نشد ولی خیلی طول نکشید که مفیدنبودن مذاکرات به اثبات رسید.
👤 علیرضا پناهیان
🚩حرم رضوی- ۹۷.۰۵.۲۲- قسمت اول
ادامه دارد .......
@
🔵نجات اقتصاد کشور کار چهکسانی است؟
🔵اگر کارها را به افراد کمدین و ضعیفالایمان بسپاریم مدام خرابکاری میکنند
💠هرکسی با تقواتر و دیندارتر باشد سیاستمدارتر است و برای اقتصاد جامعه نجاتدهندهتر است. مدیریت ولایی و علوی، مدیریتی بسیار هوشمندانه و توأم با تقواست اما سطح درک مردم در طول تاریخ بهقدری نبوده که پابهپای این مدیریت بیایند. حضرت ولیعصر(عج) هم زمانی ظهور میکند که وقتی مدیریت ولایی و الهی خود را اعلام کرد، مردم بفهمند.
🔹نجات اقتصاد کشور کار چه کسانی است؟ افراد باتقواتر یا افراد بیتقواتر؟ چنددرصدِ مردم معتقدند که دین و تقوا راه نجات اقتصاد کشور است؟ تقصیر ما طلبهها این است که بخشهای سیاسی، اقتصادی و معیشتی دین را به مردم آموزش ندادهایم.
💠خیلی از مردم موقع انتخابات به تقوای افراد توجه نمیکنند چون معتقدند «دین ربطی به فهم و مدیریت ندارد!» فکر میکنند دین یعنی فقط نمازخواندن، گریه و زاری و زیارت و... لذا تصور میکنند که مدیریت، مقولهای جدای از دین است.
🔹دین عقل انسان را رشد میدهد. اگر مردم کارها را به انسان کمدین و ضعیفالایمان بسپارید در واقع کار را به فرد ضعیفالعقل سپردهاند که دائم خرابکاری میکند. مردم روزی به این رشد میرسند و به امام زمان(ع) حق میدهند که باتقواترین افراد را بهعنوان وزرای خود انتخاب کند. چون مردم درک میکنند که اگر کسی تقوا و ایمان و دین نداشته باشد عقل درستی ندارد که با آن مدیریت کند! وقتی مردم این حقیقت را بفهمند، میتوان حکومت و دولت ایدهآل داشت.
👤 علیرضا پناهیان
🚩حرم رضوی- ۹۷.۰۵.۲۲- قسمت دوم
@https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔵بههمریختگی اقتصاد کشور ناشی از بیتدبیری است
🔵مدیریت به عقل و تقوا نیاز دارد نه پدرسوختگی!
💠اقتصاد مملکت در اثر «بیتدبیری» اینگونه بههم ریخت. بیتدبیری یعنی بیدینی، چون دین تدبیر آدم را افزایش میدهد. دین که فقط نماز و روزه نیست!
🔹ظاهراً این تصور که «مدیریتهای کلان سیاسی، یکمقدار پدرسوختگی میخواهد!» برای مردم ضربالمثل شده است، درحالیکه اینگونه نیست. مدیریت به صفای باطن و عقل نیاز دارد نه پدرسوختگی.
💠متأسفانه در طول تاریخ، مردم به کسانی که یکمقدار پدرسوختگی دارند، بیشتر اعتماد کردند تا کسانی که اصلاً در کارشان عیبی نیست؛ کمااینکه مردم در اثر بیبصیرتی و تبلیغات مسموم، معاویه را باهوشتر از امام علی(ع) میدانستند، چون قدرت تشخیص مدیریت هوشمندانۀ امام را نداشتند.
🔹ما طلبهها مقصریم که حرفهای بسیار هوشمندانۀ دین را در باب اداره زندگی و اقتصاد و معیشت، برای مردم نگفتیم، در نتیجه مردم به اینکه «دین به انسان مدیریت و سیاست یاد میدهد» اعتماد نکرده و گمان میکنند دیندارها بلد نیستند جامعه را اداره کنند!
💠مثلاً اینکه دین مضاربه و سپردهکردن پول و سودگرفتن را نمیپسندد؛ اگر انسان پولش را به کسی یا به بانکی بسپارد و خودش بیکار بنشیند، بهمرور باعث میشود که عقلش زائل شود. اهلبیت(ع) سفارش میکردند که خودتان با پولتان کار کنید.
🔹امیرالمؤمنین(ع) استخدامشدن را مذموم میشمارند و سفارش میکنند که «جوان تا میتواند نباید کارمند شود» (إِنِ اسْتَطَعْتَ أَلَّا يَكُونَ بَيْنَكَ وَ بَيْنَ اللَّهِ ذُو نِعْمَةٍ فَافْعَلْ؛ نهجالبلاغه/نامه 31) ولی امروز، کدامیک از جوانان ما این موضوع را میدانند؟! در کدام کتاب درسی این موضوع را خواندهاند؟!
👤 علیرضا پناهیان
🚩حرم رضوی- ۹۷.۰۵.۲۲- قسمت سوم
@🔵بههمریختگی اقتصاد کشور ناشی از بیتدبیری است
🔵مدیریت به عقل و تقوا نیاز دارد نه پدرسوختگی!
💠اقتصاد مملکت در اثر «بیتدبیری» اینگونه بههم ریخت. بیتدبیری یعنی بیدینی، چون دین تدبیر آدم را افزایش میدهد. دین که فقط نماز و روزه نیست!
🔹ظاهراً این تصور که «مدیریتهای کلان سیاسی، یکمقدار پدرسوختگی میخواهد!» برای مردم ضربالمثل شده است، درحالیکه اینگونه نیست. مدیریت به صفای باطن و عقل نیاز دارد نه پدرسوختگی.
💠متأسفانه در طول تاریخ، مردم به کسانی که یکمقدار پدرسوختگی دارند، بیشتر اعتماد کردند تا کسانی که اصلاً در کارشان عیبی نیست؛ کمااینکه مردم در اثر بیبصیرتی و تبلیغات مسموم، معاویه را باهوشتر از امام علی(ع) میدانستند، چون قدرت تشخیص مدیریت هوشمندانۀ امام را نداشتند.
🔹ما طلبهها مقصریم که حرفهای بسیار هوشمندانۀ دین را در باب اداره زندگی و اقتصاد و معیشت، برای مردم نگفتیم، در نتیجه مردم به اینکه «دین به انسان مدیریت و سیاست یاد میدهد» اعتماد نکرده و گمان میکنند دیندارها بلد نیستند جامعه را اداره کنند!
💠مثلاً اینکه دین مضاربه و سپردهکردن پول و سودگرفتن را نمیپسندد؛ اگر انسان پولش را به کسی یا به بانکی بسپارد و خودش بیکار بنشیند، بهمرور باعث میشود که عقلش زائل شود. اهلبیت(ع) سفارش میکردند که خودتان با پولتان کار کنید.
🔹امیرالمؤمنین(ع) استخدامشدن را مذموم میشمارند و سفارش میکنند که «جوان تا میتواند نباید کارمند شود» (إِنِ اسْتَطَعْتَ أَلَّا يَكُونَ بَيْنَكَ وَ بَيْنَ اللَّهِ ذُو نِعْمَةٍ فَافْعَلْ؛ نهجالبلاغه/نامه 31) ولی امروز، کدامیک از جوانان ما این موضوع را میدانند؟! در کدام کتاب درسی این موضوع را خواندهاند؟!
👤 علیرضا پناهیان
🚩حرم رضوی- ۹۷.۰۵.۲۲- قسمت سوم
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
@