234.6K
♦️ #استاد_کرمی بزرگوار
خدا قوت بسیار عالی، تشکر فراوان بابت روشنگری که فرمودید اجرشما با اقا امام عصرعج.
♦️ ازصبوری و همراهی و مشارکت همه فعالان و دوستان ولایتمدارگروه صمیمانه سپاسگزاریم.
✨اجرکم عند الله✨
💫شب شما مهدوی💫
⚘﷽⚘
📕 موضوع سمینار :
#نقش_جوانان_درپیروزی_اقتداروپایندگی_انقلاب_اسلامی
📚باحضور: #جناب_استاداسدالله_فاتح
#کارشناس_مسائل_سیاسی
#استادحوزه_ودانشگاه
⏰ ساعت گفتگو: ۲۰:۰۰
🗓 زمان: جمعه ۱۳۹۹/۱۱/۲۴
🌍 مکان:
#ابرگروه_گام_دوم_انقلاب_اسلامی
لینک گروه:
http://eitaa.com/joinchat/1963524107C2412dc3224
🔴 برای #گفتگویآنلاین با میهمان برنامه دراین سمینارمشارکت و ما راهمراهی بفرمائید
🛑 سمینارها را در کانال #محرمانه_مدیا دنبال بفرمائید. 👇👇👇
@mahramane_media
━═━⊰🍃🌺🍃⊱━═
♦️ عرض سلام و ادب و احترام محضر #جناب_استافاتح بزرگوار
🌺✨ حلول ماه رجب المرجب و میلاد با سعادت شکافنده علوم حضرت امام محمدباقر علیه السلام بر همه عاشقان و پیروان آن حضرت و شما استاد ارجمند گروه تبریک و تهنیت عرض می نماییم ✨🌺
♦️ در خدمت شما استاد گرامی هستیم
با مبحث
#نقش_جوانان_درپیروزی_اقتداروپایندگی_انقلاب_اسلامی
♦️ منتظر بیانات ارزشمند شما پیرامون این مبحث هستیم بفرمائید
━═━⊰🍃🌼🍃⊱━═
محرمانه مدیا
با سلام و احترام اسعدالله ایامکم ان شالله در خدمت هستم
اللهم ادرکنی:
علیکم السلام استاد بزرگوار خیلی خوش آمدید
در خدمت امام زمانید ان شاءالله
♦️ #استاد_فاتح بزرگوار
خدا قوت بسیار عالی، تشکر فراوان بابت روشنگری که فرمودید اجرشما با اقا امام عصرعج.
♦️ ازصبوری و همراهی و مشارکت همه فعالان و دوستان ولایتمدارگروه صمیمانه سپاسگزاریم.
✨اجرکم عند الله✨
💫شب شما مهدوی💫
🍃🌺 حلول ماه رجب المرجب و میلاد با سعادت شکافنده علوم حضرت امام محمدباقر علیه السلام بر همه عاشقان و پیروان آن حضرت و شما اعضای محترم کانال تبریک و تهنیت عرض می نماییم 🌺🍃
#مدیریت_ابرگروه_گام_دوم_انقلاب_اسلامی
🌟 بِسْمِاللّهالرَّحْمَٰنِالرَّحِيمِ 🌟
«اوضاع امروز نتیجه اندیشه های امام نیست،
حاصل مدیریت لیبرالها بر اقتصاد ماست»
♻️ موضوع کنفرانس:
#اقتصاد_لیبرالیسم
و #اقتصاد_مقاومتی
📆 زمان : جمعه 99/11/24
⏰ ساعت : 22:00
📝 ارائه کننده کنفرانس:
#جناب_provincial_soldier
#اندیشکده_مدیران_ولایی_وانقلابی
#اجراابرگروه_گام_دوم_انقلاب_اسلامی
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
سلام علیکم
لیبرالیسم اقتصادی و اقتصاد مقاومتی
🖊در دوران جهان دو قطبی دو گزاره اقتصادی در جهان شکل گرفت که در این میان بلوک شرق نظام اقتصادی سوسیالیستی و بلوک غرب نظام اقتصادی لیبرالی را برگزیدند نظام اقتصادی سوسیال که مبتنی بر الگوی مارکسیسم شکل گرفته بود با فروپاشی شوروی به شکست انجامید. نظام لیبرالی هر چند با بحرانهای متعددی مواجه گردید اما در هر مرحله از بحران توانست خود را باز تولید نماید نظام اقتصادی لیبرال در ابتدا با الگوی آدم اسمیت تحت عنوان مکتب کلاسیک شکل گرفت و پس از بحران اول مکتب نئو کلاسیک ها و پس از آن هم مکتب نهاد گرایی را شکل داد . این نظام اقتصادی در هر مرحله گامهای بسیار کوچک در جهت تحقق عدالت اجتماعی بر داشت، اما با تمام این تفاسیر مکاتب موجود اقتصادی نتوانستند الگوی موفق در جامعه جهانی باشند . روی آوردن مکتب لیبرالی به سیاست ریاضت اقتصادی و همچنین شکل گیری جنبش والستریت خود بهترین شاهد این مدعا است. چرا که در بحران اقتصادی اخیر، شعارهای اعتراضی به اصل نظام لیبرال است که قبلا چنین سابقه ای نداشته و در نقطه مقابل جنبش اعتراضی علاقه ای به شعار های اقتصاد سوسیالیستی نیز نشان نمی دهد از این رو باید گفت که مکاتب اقتصادی موجود به بن بست رسیده است.
۱
🖊با عنایت به این موضوع و لزوم عبور از مکاتب اقتصادی موجود می توان مکتب اقتصاد مقاومتی را که مبتنی بر الگو ها و مولفه های اقتصاد اسلامی است را مطرح نمود.اقتصاد مقاومتی همانند سایر مکاتب اقتصادی دارای چرخه تولید ، توزیع و مصرف است که در حوزه تولید به تولید دانش بنیان وکار همه آحاد جامعه و نگاه به امر تولید بعنوان امر مقدس نظر دارد و در زمینه توزیع تلاش می کند تا با بکار بردن مکانیسم هایی از احتکار ، گران فروشی ، و رقابت برای فروش بالاتر و دروغ پردازی در فروش جلوگیری نماید و در حوزه مصرف به عدم اسراف (مخالف نظام لیبرال) و تبذیر (مخالف ریاضت اقتصادی) تا کید می نماید. هر چند که اقتصاد مقاومتی در نقطه شروع بعنوان ابزاری برای برون رفت از تحریم های فلج کننده غرب علیه ایران بوده اما ظرفیت تبدیل شدن به یک مکتب را دارد . در واقع اقتصاد مقاومتی تلاش می کند با به کار گیری مولفه های فوق گام های موثری در جهت تحقق عدالت اجتماعی در جهان امروز بردارد. بنابراین اقتصاد مقاومتی ضمن تاکید بر مالکیت خصوصی ، کار و تولید را امری مقدس تلقی نموده و ترویج علم را یکی از بنیانهای تداوم پیشرفت می داند.
۲
🖊لیبرالیسم اقتصادی
لیبرالیسم از قرن هجده به بعد توانست با تبلیغ اصول خود، طرفدارانی برای خود پیدا کند. آنان شعار اصلی خود را آزادی سرمایه و آزادی تجارت قرار داده بودند. به دلیل اینکه در زمان ظهور لیبرالیسم، فئودالیسم در صحنه سیاسی و اقتصادی حاکم بود به همین دلیل آنان از ابتدا با فئودالیته به مخالفت برخاسته و آن را بزرگترین مانع آزادی عمل سرمایه اعلام می داشتند.
لیبرالیسم در حوزه اقتصادی نیز، با سلطه دولت بر مسائل اقتصادی و انحصار و مداخله آن در تولید و توزیع ثروت سر مخالفت داشت. لیبرالیسم بر این امر اعتقاد دارد که سرمایه داری در اقتصاد، فرمولی برای رسیدن فرد و جامعه به ثروت و سعادت فردی و همگانی است.
۳
🖊بنا به تعریف واژه نامه آکسفورد، سرمایهداری یک نظام سازماندهی اقتصادی، مبتنی بر رقابت بازار است، که در آن ابزار تولید، توزیع و مبادله تحت مالکیت خصوصی هستند و افراد یا شرکتها آن را مدیریت میکنند. لیبرالها معتقدند که پایبندی به آزادی باید همگام و همراه با ظهور و تثبیت نهادهای مالکیت خصوصی و بازار آزاد باشد. چرا که به این امر اعتقاد دارند در واقع این بازار است که قدرت و ثروت را توزیع می کند. از نظر آنان، وجود بازار آزاد، در حوزه سیاسی نیز دارای تبعاتی است و آزادی وعده داده شده در مکتب لیبرالیسم به واسطه وجود بازار آزاد قابل حصول است چرا که تا زمانی که دولت تنها منبع درآمد و اشتغال باشد، جایی برای آزادی یا مخالف واقعی وجود ندارد.
۴
🖊مهمترین اصول لیبرالیسم اقتصادی
1- دخالت حداقلی دولت
لسه فر(lassiez faire)، اولین اصل از اصول لیبرالیسم در حوزه اقتصادی است. لسه فر یک اصطلاح فرانسوی به معنای بگذار بگذرد است. بر اساس این اصل، لیبرالها معتقدند که دولت باید در اقتصاد حداقل دخالت را داشته باشد چرا که بازار دارای این قدرت و توانایی است که در یک حوزه رقابتی و آزاد، خود را تنظیم نموده و پاداش داده و یا تنبیه کند. بنابراین بازار دارای قواعد خودتنظیم است و دخالت دولت در این حوزه، این قواعد را برهم خواهد زد.
۵