هدایت شده از امیر عباس
*درباره اظهارات عجیب لیلاز راجع به نتایج اقتصادی دولت آقای روحانی، این مردم هستند که باید قضاوت کنند و به قول رئیس جمهور روحانی، ملاک «جیب مردم» است.
هدایت شده از امیر عباس
چه اینکه ناملموس بودن عملکرد اقتصادی دولت و بیدستاوردی برجام در زندگی مردم حتی مورد اشاره شخص اول مملکت نیز قرار گرفته است و جالبتر آنکه اصلاحطلبان نیز به این بیدستاوردی و انتقادبرانگیز بودن عملکرد دولت اشاره دارند و حتی بنا به دلایلی! انتقادتی تندتر از اصولگرایان را نیز نسبت به آن مطرح میکنند.
هدایت شده از امیر عباس
نکته مهمتر گفتههای لیلاز اما عدم اشاره او به «برجام روحانی» و در واقع تقلای لیلاز برای پاک کردن لکه برجام از پرونده دولت یازدهم است!
هدایت شده از امیر عباس
فرایندی که ستاد مشترک اصلاحطلبان و دولت از چند ماه قبل آنرا کلید زده است و به کرّات در صحبتهای دولتمردان و اصلاحطلبان شاهد گفتههای پرطمطراق درباره عملکرد اقتصادی دولت هستیم که البته در آنها هیچ اشارهای به «برجام روحانی» نمیشود.
هدایت شده از امیر عباس
جالب آنکه مثلا سعید لیلازی طی گفتهها و یادداشتهای اخیر خود، لام تا کام درباره برجام سخن نمیگوید که چند سال قبل و تنها در اشاره به تماس تلفنی نابجای آقای روحانی با رئیس جمهور سابق آمریکا از این گفته بود که این تماس، میزان توّرم مواد غذایی را کاهش داده است
هدایت شده از امیر عباس
یا هم او بود که در جریان توافق موقت و البته بیدستاورد ژنو در سال ۹۲ هم اینطور گفته بود که این توافق فوریترین مشکلات معیشتی ایران را حل میکند و یا مثلاً میزان دریافتهای ارزی ایران را تا ۱۰۰ درصد افزایش میدهد.
ناصحانه بایستی اشاره کرد که به نظر میرسد تنها راه دولت و اصلاحطلبان برای خلاص شدن از شرّ بیدستاوردی برجام و آنهمه وعدههای رنگارنگ درباره توافق با کشورهای غربی و کدخدای آنها، نه پوشاندن توافق و اختفای آن که «عذرخواهی» از مردم و از رهبری نظام است.
هدایت شده از امیر عباس
آقای همتی همیشه از این دریچه اخلاقی ورود می کنند که اخلاق این است که عدالت را درباره افراد رعایت کنیم و درکنار بدی ها از خوبی های افراد بزرگ نیز بگوییم. حال این سوال پیش میاید که عدالت بزرگ تر کدام است؟ زیرا برای آقای پزشکیان که گرفتار مغالطه و فرض های غلط شده اند، حداقل پاسخ وی به این سوال برای خود ایشان راهگشا می باشد. «نباید این همه نامرد باشیم که خدمات موسوی و لیدر اصلاحات را برای «چند اشکال» نادیده بگیریم!»
این ها بخشی از اظهارات به ظاهر اخلاقی آقای همتی
«همتی» از نمایندگان اصلاحطلب و نایب رئیس مجلس شورای اسلامی کسانی که در این مملکت تلاش کردهاند را باید قدر بدانیم. آیا کسی از هاشمی، خاتمی و موسوی بیشتر به این نظام خدمت کرده است؟ این افراد همگی عیبهایی هم داشتهاند اما قطعاً نکات مثبت فراوانی نیز داشتهاند. نمیگوییم که این افراد هیچ عیب و نقصی نداشتهاند، همه عیب دارند اما هرچه در چنته داشتند، برای مردم و انقلاب گذاشتند.
وی تصریح کرده است: عیبها و ایرادهای این افراد را ببینیم اما زحمات و خدماتش را نادیده نگیریم. نباید اینقدر نامرد باشیم که همه خوبیها را بهخاطر چند اشکال نادیده بگیریم.
اما درباره ابعاد فتنه 88 آنقدر اسناد منتشر کرده اند و آنقدر سران فتنه در سال 88 در بیانیه هایشان از اهداف خود از ایجاد اغتشاشات در آن سال آنچنان شفاف قلم فرسایی کرده اند که بعید است چهره مطلعی همانند آقای پزشکیان که سابقه سالها نمایندگی مجلس و حتی وزارت را دارند، از آن بی خبر باشند و بعد بزرگ ترین فتنه پس از انقلاب را در حد یک اشکال بدانند.
زیرا تا این حد بی اطلاعی را نمی توان در اینباره توجیهه کرد ولی با توجه به اینکه عموما و به صورت تکراری آقای همتی در سخنان جنجالی خود تلاش می کنند از دریچه یک ژست اخلاقی مواضع خود را بیان کنند، باید از همین دریچه هم سخنان وی را مورد نقد قرار داد.
البته قواعد دینی درباره قیاس خوبی و بدی افراد وزن کشی های خاص خود را دارد و روایت های فراوان از سرگذشت افراد بزرگی در تارخ اسلام و ماقبل آن در ادیان بزرگ الهی وجود دارد که گاه با گرفتن یک موضع بد در یک بزنگاه مهم عاقبت بخیر نشدند.
اما جدا از اعتقاد به این مبانی که اینگونه ژست اخلاقی گرفتن را باطل می کند، ژست اخلاقی درست در اینباره چیست؟
هدایت شده از امیر عباس
آقای همتی همیشه از این دریچه اخلاقی ورود می کنند که اخلاق این است که عدالت را درباره افراد رعایت کنیم و درکنار بدی ها از خوبی های افراد بزرگ نیز بگوییم.
حال این سوال پیش میاید که عدالت بزرگ تر کدام است؟ زیرا برای آقای همتی که گرفتار مغالطه و فرض های غلط شده اند، حداقل پاسخ وی به این سوال برای خود ایشان راهگشا می باشد. اما عدالت بزرگ تر کدام است؟
هدایت شده از امیر عباس
رعایت حدود الهی یا مثلا گفتن چند خوبی (به فرض باطل نشدن و یا حتی فرض خیلی بزرگ بودن این خدمات) از برخی سران فتنه؟!
آیا عدالت بزرگ تر رعایت منافع یک نظام اسلامی ودیدن و محاسبه کردن هزاران رنج اقتصادی مردم که مستقیما به علت کاری بودن ضربه فتنه گران به کشور بود، نیست؟ می شود مدعی اخلاق گرایی بود و همزمان خیانت چند نفر را (با همه سوابق قابل تحسین شان) به یک نظام اسلامی و حدود الهی و همچنین میلیون ها فرد که آسیب دیده اند ترجیح داد؟ این روش سیاسی با کدام مکتب اخلاقی جور در می آید؟
هدایت شده از امیر عباس
مگر غیر از این است که ژست اخلاقی درست این می باشد که به حکم خداوند درباره برخی از سران فتنه راضی بود! به همین سادگی!
حکمی که آقای همتی اگر از یک کارشناس رده چندم قضایی نیز درباره برخی از سران فتنه بپرسند خواهند شنید: محاربه!
اما آخرین نکته اینکه آیا اخلاق غیر از راضی بودن به حکم خداوند است؟ قطعا نیست، مگر اینکه ژست اخلاقی مان سیاست زده باشد یا در منجلاب یک اخلاق لیبرالی گرفتار باشیم.
🍃🌸 کمال تشکر از شما استاد بزرگوار بابت وقتی که گذاشتید و مطالب ارزشمندی که ارائه فرمودید
اجرکم عندالله 🌸🍃
🌹✺﷽ ✺🌹
️
📕موضوع سمینار
#محوریت_جنگ_شناختی
📚باحضور:
#جناب_استادبشیرجهان_تیغ
#کارشناس_عملیات_روانی_وپژوهش_گرمسائل_سیاسی
⏰ ساعت گفتگو: ۲۲:۰۰
🗓 زمان پنجشنبه ۱۴۰۰/۰۳/۲۰
🌍 مکان: گروه #ابرگروه_گام_دوم_انقلاب_اسلامی
لینک گروه:
http://eitaa.com/joinchat/1963524107C2412dc3224
#لطفا سوالات و ابهامات مربوط به موضوع سمینار را به آیدی مدیر گروه @M_nurse ارسال فرمائید.
🔴 برای #گفتگویآنلاین با میهمان برنامه دراین سمینارمشارکت و ما را همراهی بفرمائید.
🔴 سمینارها را در کانال #محرمانه_مدیا دنبال بفرمائید.
👇👇👇
@mahramane_media
═✼🍃🌸🍃✼═
♦️ عرض سلام و ادب و احترام محضر #جناب_استادبشیرجهان_تیغ بزرگوار
♦️ در خدمت شما استاد گرامی هستیم
با مبحث:
#محوریت_جنگ_شناختی
♦️ منتظر بیانات ارزشمند شما پیرامون این مبحث هستیم بفرمائید.
═✼🍃🌸🍃✼═