هشدار هشدار.mp3
4.01M
🔔 مهم و فوری💯
📣 چند نکتۀ مهم و هشدار اساسی دربارۀ انتخابات
‼️ گوش کنید و به گوش بقیه برسونید.
🎙#محسن_عباسی_ولدی
🗳 #انتخابات
https://eitaa.com/jahadetabeen8
هدایت شده از مطالعات اسلامی زنان
🏴از همین امشب تا آخر ماه صفر، اموات خودتان را در ثواب عزاداریها شریک کنید. این دو ماه را برای همهی اموات خودتان نیت کنید.
مرحوم علامهی طباطبایی میفرمایند که این کار سبب میشود که اموات در عالم برزخ خوشحال بشوند و خوشحالی آنها سبب خوشحالیهای معنوی در عالم دنیا برای شما بشود.
یعنی آنها دست به دعا برمیدارند و برای شما دعا میکنند. اساتید، معلمین، همسایهها، پدر، مادر، اجدادتان، امام راحل، شهدا، همه را در ثواب دو ماه عزاداری برای اهل بیت عصمت و طهارت سلام الله علیهم شریک کنید.
#امام_حسین_علیه_السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از منور
در ستایش شمایل سیاسی سعید جلیلی
من «جلیلیچی» نیستم. سال ۹۲ به او رای ندادم. دور اول انتخابات همین امسال هم به او رای ندادم. به ضعفها و محدودیتهای او در مقام یک سیاستمرد واقفم. اما حالا که پس از سه هفته ممنوعیت سخن گفتن درباره نامزدهای انتخاباتی امکان نوشتن یافته ام دوست دارم از او بنویسم. از سعید جلیلی که به نحو کمنظیری نماینده بخش بزرگی از فضیلتها و زیباییهای انقلاب اسلامی پنجاه و هفت در سیاست ملی ماست.
اگر آرمان پنجاه و هفت پیوند یافتن و بلکه یگانه شدن دین و سیاست در متن حیات مدنی بود، این یگانگی نخست باید در وجود سیاستمرد محقق شود. جلیلی به وضوح مصداق این معناست. پیشتر نوشتم که مهمترین میراث شهید رییسی سیاست تقواست و اینک باید افزود که میراثدار او از این جهت بیشک سعید جلیلی است. با این ملاحظه که آنچه برای سید شهید با شمّ و غریزه محقق بود، برای جلیلی با نحوی تفصیل و نظرورزی همراه شده است. نحوی درک سازوار مبتنی بر دیانت از سیاست و مقاومت و عدالت که در جزئیات مشی عملی و زیست شخصی نیز متبلور است. و این فقط مربوط به امور کلان سیاست نیست؛ شاید به چشم کسانی خرد و کم اهمیت به نظر برسد، برای من اما اینکه سیاستمداری داریم که در اوج مشاجره پینگیپنگی مناظره دونفره، وقتی رقیب قرآن میخواند، ملتزم به امر «فاستمعوا له و انصتوا» لب از سخن میبندد، قیمتی است. اینکه مجاهد جانبازی داریم که زخم و جراحت خود را محمل تبلیغ سیاسی قرار نمیدهد (شاید هنوز هم بسیاری از مردم جانباز بودن او را ندانند) ارزشمند است. اینکه نامزد انتخاباتی داریم که در نحوه عمل خود، در گفتن و نگفتن، در رفتن و ماندن، بیش از هر چیزی حجت شرعی را در نظر میآورد همان لحظه طلایی سیاست پنجاه و هفتی است.
جلیلی امروز خیلی بیش از گذشته در منظر و مرئی وجدان ایرانی ما حاضر است. میدانم که بابت جمله بعدی ملامت و تمسخر خواهم شد اما چه باک؟ این وجدان ایرانی هر چند به او رأی ندهد اما عمیقا دوستش دارد. همچون شمایلی از فضیلتهای بنیادینی که مدینه ما را برافراشته است: تقوا، شجاعت، سلامت، سادهزیستی و مردمداری. ممکن است بسیاری بترسند و ترجیح دهند که در این شرایط سخت و خطرناک چون اویی سکان کشور را به دست نگیرد. اما این ترس به خلاف تصور همراه با نفرت نیست. تلاش دو هفته اخیر برای نفرت ساختن حول جلیلی موفق نبود (به خلاف مورد احمدی نژاد در سال هشتاد و هشت). فضیلت و تقوا چیزی نیست که از نظر انسان ایرانی نکتهسنج مخفی بماند و او کسی را که به این زیور آراسته است، نمیتواند دشمن بدارد.
همچنین این ترس چندان مربوط به ویژگیهای شخصی جلیلی نیست. در واقع این ترس، ترس از تنگ شدن زندگی و مجال و امکانهای آن (خواه در پرتو سیاست حجاب و محدودیت اینترنت یا نزاع با قدرتهای جهانی) به حفرههای بزرگی در کلیت سیاست انقلابی باز میگردد. بار دیگر مسائل جلیلی را به یاد آوریم: اینکه جلیلی زبان تخاطب با بخش مهمی از مردم را ندارد، اینکه ایدهای در نسبت با تکثر واقعاً موجود در ایران امروز ندارد، اینکه ایده آزادی در منظومه او جای روشنی ندارد و اینکه ایده امکان پیشرفت بدون همراهی با هژمونی غرب هنوز اعتماد و امید چندانی بر نمیانگیزد، جملگی به کاستیهای اساسی نیروی انقلاب و گفتار و طرح سیاسی آن باز میگردد. اگر این خللها زیر عبای پوشاننده شهید رییسی و سیادت و صفا و معنویت او از نظر مخفی شده بود (که البته چندان هم نشده بود) به معنای حل و فصل آنها نبود. و مسیر آینده مسیر در انداختن طرحی نو و حل و فصل واقعی این کاستیهاست. با مشاجره ملالآور تعیین مقصر و سرزنش متقابل در میان نیروهای انقلابی گامی به پیش برداشته نمیشود.
شمایل محبوب و دوست داشتنی جلیلی اینک به مثابه یک سرمایه سیاسی متعلق به نیروهای انقلاب است. من تصور میکنم روند وقایع ماهها و سالهای پیش رو ارزش اجتماعی این سرمایه را بالاتر نیز خواهد برد. اما گشایش آینده ما در هزینه کردن مسرفانه این سرمایه نیست. در تلاش جدی و سخت کوشانه و بیرحمانه برای حل مسائلی است که موجد ترس فوق الذکر میشود. کاش سعید جلیلی خود به محور این تلاش تبدیل شود
«سجاد صفار هرندی».
هدایت شده از مهندسی ذهن استاد نیلچی زاده
-تحویلسالبهوقتِمُحَرّماست
حَوّلقلـُوبَنابِبُکاءِعَلَیالحُسَین
#محرم
ـــــــــــــــــــــــ
هدایت شده از اطلاع رسانی اربعین ۴۰۳
اطلاعیه سازمان حج وزیارت در خصوص ثبت نام متقاضیان زیارت اربعین حسینی
بسم الله الرحمن الرحیم
✍ ثبت نام متقاضیان زیارت اربعین حسینی علیه السلام از روز یکشنبه مصادف با اولین روز ماه محرم در سامانه سماح آغاز می شود.
♦️سازمان حج و زیارت اعلام کرد؛ ثبت نام از متقاضیان زیارت اربعین حسینی(ع) همزمان با آغاز ماه محرم از روز یکشنبه مورخ 1403/04/17 ساعت 10:00 صبح در سامانه سماح به نشانی samah.haj.ir آغاز می گردد.
♦️آندسته از هموطنان عزیز که قصد تشرف برای زیارت اربعین دارند حتما باید در سامانه سماح ثبت نام کنند و با انتخاب بسته بیمه ای مورد نظر و پرداخت حق بیمه، خود را تحت پوشش خدمات بیمه قرار دهند.
♦️ خروج از مرز به قصد زیارت اربعین مشروط به داشتن گذرنامه معتبر می باشد و آندسته از متقاضیان محترم که فاقد گذرنامه معتبر هستند از هم اکنون برای دریافت گذرنامه اقدام نمایند.
♦️همچنین زائران گرامی قبل از شروع ثبت نام تاریخ رفت و برگشت، نوع وسیله نقلیه خود را انتخاب نمایند.
♦️بنا به مصوبه ستاد مرکزی اربعین همه زائران باید تحت پوشش بیمه قرار گیرند و مبلغ ۲۰ هزار تومان هم به منظور جبران هزینه های ارائه خدمات درمانی جمعیت هلال احمر پرداخت نمایند، بدین منظور بیمه زائرین در قالب سه بسته متنوع با پوشش های مالی متفاوت در نظر گرفته شده است و حق بیمه هر یک از بسته ها با احتساب سرانه مربوط به خدمات درمانی جمعیت هلال احمر با قیمتهای ۸۰،۰۰۰ و ۹۰،۰۰۰ و ۱۰۰،۰۰۰ تومان می باشد.
اطلاع رسانی اربعین ۴۰۳
https://eitaa.com/joinchat/1698300301C83786c7946
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 جزئیات جلسه دونفره ساعتی قبل جلیلی و پزشکیان
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
علت تنها ماندن حضرت مسلم(ع) در کوفه - حجت الاسلام کاشانی.mp3
820.3K
آن لحظه ای که مسلم آمد با ۲۰ هزار نفر جلوی کاخ کوفه، جمعیت داخل کاخ ۳۰۰ نفر بود
اما اینها قبلا سرطان تعلق را در مردم کاشته بودند
تا دیدند صدا زیاد است از درب مخفی کاخ خارج شدند و گفتند روئسای قوم را خبر کنید.
بهشون گفت: از هر گروه فامیلی یک نفر با مسلم باشد حقوق کل فامیل قطع است.
بعد شما می بینید عمه می آید برادر زاده اش را میبرد و میگوید: تو میخواهی خرابکاری کنی بچه های مرا چرا از نان خوردن می اندازی؟
خاله می آید خواهر زاده را میبرد.
مادر می آید بچه را می برد.
همسر می آید شوهر را میبرد.
بابا می آید فرزند را میبرد.....
چون دیگر درگیری زیاد شد
بحث این نبود که خودم میروم میجنگم
بحث این بود: من اگر بروم بجنگم ۱۰۰ نفرم که فامیل نزدیک من هستند حقوقشان قطع میشود....
لذا یکی یکی گفتند: الحمدلله ۲۰ هزار نفر زیاد است حالا اگر ما هم نباشیم چیزی نمیشود
میرویم ، نیاز شد بر میگردیم
و مسلم اینگونه بود که تنها ماند...
پرچم بالاست🇮🇷✌️
@mrtahlilgar1