فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا یک دهستان در یک شهرستان کوچک بختیاری است در هوای برفی و زیر صفردرجه
جمعیت را ببینید ارادت مردم را ببینید فکر براندازی با این ملت باطل است
مسئولان باید قدردان این مردم باشند و با تغییرات فوری و اساسی مشکلات اقتصادی را حل کنند
امروز ششم دی ماه لردگان دهستان ریگ چهارمحال و بختیاری
من کاری به اتهاماتی که زدید ندارم حکومت خودش متصدی برای صحت سنجی و پاسخ داره
اما از استدلالتون سوالی برام پیش اومد جواب بدید
حکومتی که به بهانه جمهوریت و برخلاف نص تشکیل شد و با معترضین که دختر پیامبر و وکیلش بودن با قتل و شکنجه برخورد کرد اسلامی نبود یا حاکمانش از جاهلان بودن؟
یا فقط شما اسلام رو زمانی میفهمی که بنفع منافعت باشه؟
جواب سوالت را هم میدهم شیخ
در پیشگاه خدا میایستند اول ببینند که مجازات قاتلین حضرت زهرا چه خواهد بود
بعد مجازات آلسعود و رفیقتان طالبان را میبینند
سپس از جنابعالی مستند میخواهند تا تجاوز به زندانیان را بررسی کنند.
شما هم اول مستندات تجاوز در زندان رودر پیشگاه ملت ارائه کن سپس نگران آخرت دیگران در پیشگاه خداوند باش
🛑 خبرنگار تلویزیون سحر ایران در روسیه: طبق منابعی که امروز دریافت کردم، ایران در حال ارسال سامانه های جنگ الکترونیک به روسیه است.
روسیه همچنین با ارسال حدود 4 هلیکوپتر Mi-26 به ایران موافقت کرد.
ـــــــــــــــــــــــ
درگیری لفظی شدید وزیر ارتباطات و دبیر شورای عالی فضای مجازی بر سر تصویب یک طرح
🔹شنیدهها حاکی از این است که طرح ضوابط انتشار محتوا در فضای مجازی توسط مرکز ملی و با اصرار فیروزآبادی در جلسه سه شنبه قبل شورای عالی فضای مجازی مطرح شده است.
🔹درصورت تصویب این طرح تمامی کاربران پلتفرمهای داخلی باید ابتدا با سامانه شاهکار احراز هویت شوند و همچنین تمامی کانالها و اکانتهایی با بیش از پنج هزار کاربر باید از وزارت ارشاد مجوز بگیرند
🔹علاوه بر مخالفت شدید وزیر ارتباطات، وزیر میراث فرهنگی و معاونت علمی و فناوری
رئیس جمهور نیز با این طرح مخالفت کردند که در نتیجه موضوع برای بررسی بیشتر مجددا به مرکز ملی برگشت خورد.
🔹شنیدهها حاکی از آن است پس از این درگیری لفظی دبیر شورای عالی فضای مجازی در سایر جلسات مرکز شرکت نکرده است.
منتظر چرخش قابل توجه در مذاکرات احیای برجام باشید
هاآرتص به نقل از یک مقام دولت جو بایدن:
🔹مقامهای اسرائیلی مدعی شده اند که رهبری ایالات متحده هم چنان به دنبال دستیابی به توافق هستهای با ایران است و در این مسیر از حمایت نهادهای دفاعی ایالات متحده برخوردار شده است.
🔹 به نظر میرسد علیرغم شرایط چالش برانگیز طی چند ماه آینده چرخشی قابل توجه در مذاکرات هستهای رخ خواهد داد.
🔹 "اسرائیل بدون حمایت و همکاری آمریکا هیچ گونه ظرفیت عملی برای حمله موثر علیه ایران ندارد و هر کس خلاف این را بگوید عمدا در حال دروغ گفتن است".
آیتالله جوادیآملی: به آدمهای خوبِ بیعرضه مسئولیت ندهید
🔹آیتالله جوادی آملی در دیدار با رئیس مجلس: باید از واگذاری مسئولیت به آدمهای خوب بیعرضه و آدمهای بد اختلاسگر گرفته شود.
🔹داشتن رهبر خوب، یک طرف قضیه است، ما بالاتر از امیرالمومنین(ع) که نداریم، اگر مدیران و کارگزاران با عُرضه وجود نداشته باشد و مردم در صحنه نباشند، شکست قطعی است.
🔹اگر ضعف در مدیریت داشته باشیم خداوند نظر خود را از ما برمیگرداند. اگر درست رفتار نکنیم خداوند ما را خواهد برد و به وسیله قوم دیگری دینش را حفظ خواهد کرد.
🔴آیتالله مکارم: از اوضاع ناراضی هستیم
🔹آیتالله مکارم شیرازی در دیدار با رئیس مجلس: مسائل اقتصادی برای مردم به یک معضل و معما تبدیل شده که نمیتوانند آن را حل کنند.
🔹شرایط بهگونهای است که نهتنها رو به بهبود نیست، بلکه تورم در بعضی کالاها نسبت به پاسال افزایش شدید داشته است.
🔹مردم نسبت به اقتصاد و فرهنگ حساس هستند و انتظار تغییر دارند. وابستگی پایههای اقتصادی کشور به دلار سبب افزایش نرخ دلار در کشور شده، اما از مسئولان تصمیمگیری خاصی دیده نمیشود.
🔹مردم از ما گلایه دارند که چرا به مسئولان نسبت به مشکلات تذکر نمیدهیم؛ در حالی که ما مکرر تذکر داده و میدهیم. ما برای دولت و مسئولان دعا میکنیم اما از اوضاع ناراضی هستیم.
حضرت علی، کمیل را مسئول منطقهای نمود، دشمن به این منطقه حمله بردند و غارت کردند، حضرت نامهای به کمیل نوشت، مضمون آن این است که برخی تنها به درد دعای کمیل میخورند ولی توان اداره یک منطقه را ندارند! باید از واگذاری مسئولیت به آدم های خوب بیعرضه در کشور جلوگیری شود.
آیت الله جوادی آملی
١٤٠١/١٠/۷
🔴دست کانالهای قیمتساز رو شد!
🔹 در روزهایی که «دلار تلگرامی» به کلیدواژهای مورد استفاده در بین دنبالکنندگان بازار ارز تبدیل شده، سوتی یکی از کانالهای تلگرامی که قیمت لحظهای دلار را منتشر میکند، ابعاد جدیدتری از ماجرای دلار تلگرامی را افشا کرد.
🔸️ یکی از ادمینهای این کانال تلگرامی که قرار بوده به ادمین دیگر کانال بگوید قیمت دلار را بالاتر بنویسد، به اشتباه در این کانال نوشت: "قفلی زدی روی 43 بابا برو روی 44 و 45".
🔹 پیش از این نیز کارشناسان اقتصادی معتقد بودند که کانالهای تلگرامی با قیمتسازیهای جعلی سعی در ایجاد حباب و افزایش غیر واقعی قیمت دلار دارند.
ــــــــــــــــــــــ
⭕️ آیت الله مکارم شیرازی :
🔹شرایط اقتصادی نه تنها رو به بهبود نیست، بلکه تورم افزایش شدید داشته
🔸️ مردم می گویند چرا تذکر نمی دهید، اما ما مکرر تذکر می دهیم ولی صداوسیما پوشش نمی دهد؛ حتماً مصلحتی دارد
ـــــــــــــــــــــــ
آیت الله سبحانی در دیدار قالیباف:
🔹مدتهاست که به مردم وعده حل مشکلات را می دهید اما این وعده هنوز محقق نشده
✅
4_5832569195740532844.mp3
14.73M
😭 زهرای حیدر ...
🔰 #دو_خط_گریه
📌کشتن مادرم افسانه نیست
✴️بحران در اقتصاد؛ این دولت و آن دولتها /1
🔸سه ماه پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، یعنی در اسفندماه سال 1399 یادداشتی تحلیلی در مورد جایگاه دولتها در حکومت جمهوری اسلامی و نقش رئیسجمهور در این عرصه نوشتم. حدود 21 ماه از آن نوشته گذشته است و بسیاری به من پیغام میدهند (و والبته برخی مریض هستند و طعنه و کنایه میزنند که برای بیمار ایرادی ندارد) که آقا دلار شد 42 هزار تومان! نظری چیزی ندارد؟ نمیخواهید حرفی بزنید؟ تحلیلتان چیست؟ از این شکل سوالات و پیامها به صورت مکرر پرسیده میشود و جالب است برخی از آنها کسانی هستند که به شدت به نوشته بنده در مورد جایگاه ریاست جمهوری در ایران ایراد گرفته بودند!!
🔸در آن یادداشت به صراحت نوشته بودم که اگر فکر میکنید با تغییر دولتها، با تغییر رئیس جمهور، وزیر اقتصاد، رئیس بانک مرکزی و .... وضعیت اقتصادی مملکت درست میشود، مشکلات حل میشوند و همه چیز به حالت عادی باز میگردد اشتباه میکنید. اساس این مطلب آن بود که انتظار تغییر جدی و آنچنانی در وضعیت با روی کار آمدن هر فردی (فارغ از اینکه چه کسی باشد) نداشته باشید چرا که در اقتصاد ما بنیانها، زیرساختها و ساختارها مشکل دارد و با رفت و آمد افراد، شاید در ظاهر شاهد تغییر باشیم و این تغییر عمق را هدف قرار نمیدهد. تاکید هم این بود که در کشور این قوانین هستند که باید اجرا شوند و رئیس جمهور هم مجری قانون است و هیچ اختیار بیشتری ندارد.
🔸هر چه از آن روز و از آن نوشته میگذرد، بیشتر به درستی و حقانیت آن پی میبرم. در کشوری که قوانین درستی وجود ندارد، در کشوری که نمایندههای مجلس چنان ضعیف و ناتوان هستند که گاهی اوقات آدم خندهاش میگیرد چرا این فرد با این سابقه (برخی را با سابقه بسیار درخشان میشناسم که باعث شده گاهی اوقات به جای نماینده مجلس بنویسم بهارستان نشین!) باید نماینده مجلس باشد و این فرد با این نوع تفکر چگونه میخواهد قانون بنویسد، چگونه میخواهد طرح و لایحه را بررسی کند و اصولا برخی از این نمایندهها (حالا تعداد زیادی از آنها اینجا هم هستند و شاید ناراحت شوند) به خدا قسم توانایی اداره کردن یک مهدکودک هم ندارند، چه برسد به قانون نویسی!!
🔸گیر اصلی و اساسی ما در همه امور قانون است؛ قوانینی که در این 16 سال اخیر نوشته شدهاند را بروید مطالعه کنید! برخی از آنها تا چندین بار الحاقیه، تبصره، ماده واحده و... خوردهاند. حالا رئیس جمهوری میآید که هم میخواهد با این نماینده مجلس و قانون و هم با یک تیم اقتصادی که شترگاوپلنگ است. شاید کمتر در این مورد بنویسم (دلیلش هم این است که در این حوزه نویسندهها بسیار هستند و روزانه تولید محتوا!! میکنند و اصلا لحظهای ساکت نمینشینند) اما این دلیل نمیشود که حواسم نیست، نمیدانم و بنده هم مشکل ندارم.
🔸اما اینکه چرا هر دولتی سر کار بیاید وضعیت ما این است، باید یک حافظه تاریخی داشت. در این مورد میخواهم یک مثال عینی بزنم که خیلی از شما هم همواره از آن میپرسید و کلاً این یک مورد را همیشه در نظرتان است. از دولت مرحوم هاشمی تا دولت سید ابراهیم رئیسی، بیش از 34 سال ما دولتهایی با گرایشهای سیاسی و نگرشهای اقتصادی مختلف داشتهایم. همه آنها در دو مورد که بنیان اقتصادی کشور ما به شمار میرود و یک معضل حل نشده به شمار میروند، شکست خوردهاند: یکی مبحث خودرو، یکی هم مسکن! در تمام این سالها، این دو مساله دغدغه اصلی و بنیادین مردم ایران بوده، اما هیچ وقت هم به صورت اساسی و ریشهای حل نشده است!
🔸حالا در خاتمی به دلایل مختلف وضعیت اقتصادی ثبات بیشتری داشت؛ اما وقتی رئیس مجلسی آن دوره آمد و به قیمتها گفت حق ندارید افزایش پیدا کنید و همان مجلس اجازه نداد تا سیاست افزایش پلکانی قیمت حاملهای انرژی به صورت سالی 10 درصد (مطابق با نرخ تورم و شاید کمتر از آن) اجرایی شود، در سالهای بعد شاهد ایجاد مشکلات اقتصادی متعدد برای کشور شدیم که هیچکس جرات دست زدن به این اصلاح ساختاری را نداشت. در دوره احمدینژاد هم با فروش نفت بالای 100 دلار، طرف آن اندازه دستش پر بود که چنان پولپاشی در مملکت کند و بعد هم به واسطه مسکن مهر چنان تولید پول قدرتمند و البته بدون پشتوانهای کند که روی کار آمدن یک دولت عجیب و غریب که بخشی از تفکرات حجتیهای بر آن مسلط بود، آن را چنان به هم پیچید که دیگر گرهاش به این سادگی باز نشود.
✴️بحران در اقتصاد؛ این دولت و آن دولتها /2
🔸در دولت شیخ حسن نه در مبحث مسکن اقدامی صورت گرفت، نه در اقتصاد مقاومتی دست به کاری زد و نه در حوزه خودرو حاضر به سرمایهگذاری عمیق و صحیح شد. سیدابراهیم رئیسی هم که سر کار آمد، وعده مبارزه با فساد را داد، اما بنده میتوانم صدها مثال برای شما بزنم که فاسدترین افراد، دزدترین افراد همچنان در مصدر برخی امور هستند و فاجعهای که در این دولت رخ داد، مسوولیت دادن به افرادی بود که بدون هیچ سابقهای وزیر شدند، با سابقه مدیر مدرسه استاندار شدند، لباس نظامی را از تن درآورده و به ناگهان استاندار و معاون و ... شدند!! حالا شاید برخی ناراحت شوند اما اینها حقایقی هستند که دستکم بنده کمی از آن را خبر دارم.
🔸وقتی فلان معاون رفیقش را بدون هیچ سابقهای میکند مدیرعامل یک مجتمع بزرگ پتروشیمی، وقتی یکی که تخصصش در خودروسازی است میشود رئیس یک هلدینگ انرژی، وقتی طرف را از صدا و سیما بر میدارند و مدیرعامل مهمترین هلدینگ انرژی مملکت میکنند، وقتی تیم اقتصادی دولت هر کدام یک سازی کوک کردهاند که طرف دیگر حاضر به همراهی با آن نیست، با همه تلاشی که برای اصلاح وضعیت اقتصادی میشود شاهد این هستیم که مشکلات باقی میمانند و چیزی به درستی اصلاح نمیشود. مبارزه با فساد صورت نمیگیرد و کاری هم از پیش نمیرود. اصرار برای دادن پست و سمت به افرادی که امتحان خود را پس دادهاند و اوج بیعرضگی را اثبات کردهاند جایی برای دفاع نمیگذارد.
🔸اینها را نوشتم تا یک نکته را در پایان عرض کنم؛ اگر بحران مسکن و خودرو در کشور ما پس از سه دهه هنوز حل نشده و با آمدن پنج دولت متفاوت همچنان به قوت خود باقی است، فقط یک دلیل دارد و آن هم دستهایی پنهانی است که در همه دولتها دراز است و اجازه نقشآفرینی نمیدهند. هر دولتی هم بیاید بناچار باید همراهی کنند. به وعدههای وزیر صمت دولت سیزدهم نگاه کنید! یا خدابیامرز رستم قاسمی که قرار بود سالی یک میلیون مسکن بسازد و نمیدانست بزرگترین مزاحم و اخلالگر در این زمینه که همان معاونش که از دوره آخوندی و اسلامی مانده بود را جابجا نکرده است!
🔸حرف برای گفتن بسیار است. دلار هم تابعی از همین آشفتگی در ساختار اقتصاد کشور است، این ساختار تا اصلاح نشود، تا یک بار به صورت کامل منهدم نشده و دوباره بر اساس واقعیات کشور بنیان گذاشته نشود، تا زمانی که نگاه لیبرالی، فامیلی، باندی، همشهریگری (مانند آقای معاون که فقط مانده باغبانش را به عنوان مدیرعامل پتروشیمی انتخاب کند و هر چه همشهری داشته یک جایی به ملت چپانده و بعد هم مدعی توسعه کشور میشود) ریشهکن نشود، تا زمانی که مفهوم اقتصادی کشور شناخته نشده و بر مبنای آن تصمیم گرفته نشود و... که همه اینها هم مبتنی بر داشتن قانونی قوی و قدرتمند است نباید انتظار اصلاح را داشت.
🔸در کشوری که تصمیم گرفته میشود مثلا خودروی خارجی وارد شود و بیش از سه دهه است جان و مال مردم را دادهاند دست دو لگنساز، چنان با احتیاط از نبود پول و ارز برای واردات خودرو میگویند که آدم وحشت میکند! بعد هم که میخواهند خودرو وارد کنند در رنج قیمتی وارد میکنند که در حقیقت رقیب همین چند مونتاژکار و لگنساز داخلی میشود! یعنی در واردات همه این خودروها هم رانت وجود دارد و ایرانخودرو و سایپا خودشان اصلیترین واردکنندهها هستند! در حالی که سال گذشته بیش از سه میلیار دلار تلفن همراه وارد کشور شد که فقط 10 درصد گمرکی به آن تعلق گرفت و هیچ نقدینگی را از بازار جمع نکرد، دولت اگر به همین میزان خودرو وارد میکرد و با دو سه برابر قیمت به قشر همیشه معترض جامعه میداد (ما که دناپلاس داریم و غم نداریم!) حساب و کتاب کنید چه نقدینگی جمع میشد؟
🔸اینکه وزیر اقتصاد در مورد ارز یک حرف میزند، رئیس بانک مرکزی صحبتی دیگر دارد، وزیر صمت دلیل افزایش قیمت خودرو را چیز دیگری ارزیابی میکند و همه هم وعده میدهند، همه هم ناراضی هستند و همه هم انتظار یک معجزه بیانگر ناهماهنگی در تیم اقتصادی دولت است. هیچ وقت نمیشود افکار! محسن رضایی، مخبر، صالحآبادی، خاندوزی و.... را یکجا جمع کرد و از آن خروجی گرفت. اینها مسائل و مواردی بود که گفتم چند کلمهای در موردش بنویسم چرا که ضرورت داشت دوباره یادآور شوم که با باوجود جابجایی چندین دولت، اصلیترین مشکلات کشور سر جای خودش باقی مانده و برای حل و فصل این مشکلات نیاز به تصمیمات عمیق و شجاعانه است که در صدر آن، جاروب کردن مافیایی است که همین الان هم در حال خرید و فروش پستهای دولتی هستند... بقیهاش بماند!
دکتر جعفری
بازار موبایل به حالت نیمهتعطیل درآمد!
🔹با رشد لحظهای نرخ ارزها و طلا، از ظهر امروز بازار موبایل علاءالدین در خیابان جمهوری تهران عملا به حالت نیمهتعطیل درآمده و فروشندگان میگویند به دلیل بیثباتی در قیمتها امکان فروش ندارند. قیمت گوشیها با نوسانات عجیبی مواجه بود برای مثال آیفون ۱۳ پرومکس امروز تا ۱۰۰ میلیون قیمتگذاری میشد!/تجارتنیوز
🔻روحانی: خزانه را پر و موجودی ارزی را با چند میلیارد دلار تحویل دادیم / اگر بخواهند در مسائل اقتصادی تحول رخ دهد، شرطش، احیای برجام است
حسن روحانی:
🔹 من طی این مدت تلفنی یا به صورت مکاتبه با مقام معظم رهبری و دیگر مسئولان کشور، مواردی را منتقل کردهام و پیشنهاداتی دادهام.
🔹تلاش کردیم برجام را به نتیجه برسانیم. با اینکه میدانستیم اجرایی شدن برجام به دولت بعد میرسد و پول آن در دولت بعد به خزانه کشور واریز میشود، اگر برخی موانع پیش نمیآمد ما میتوانستیم در اسفند ۹۹ تحریم را تمام کنیم.
🔹بر خلاف آنچه تحویل گرفته بودیم، خزانه را پر تحویل دادیم. موجودی ارزی را چند صد میلیون دلار تحویل گرفتیم ولی با چند میلیارد دلار تحویل دادیم.
🔹در دولت دوازدهم برجام را در مقابل حملات فراوان نگه داشتیم، لازم بود فریز شود تا زنده بماند.
🔹اگر بخواهند در مسائل اقتصادی تحول رخ دهد یک شرط آن احیای برجام است. تا تحریم برداشته نشود و رابطه با دنیا بهبود نیابد، سختیهای اقتصادی برطرف نمیشود. برخی فکر میکنند با تعامل، نفوذ خارجی ایجاد میشود، اما این انزواست که نفوذ ایجاد میکند
🟨
آلمان: دلیلی برای آغاز مجدد مذاکرات برجام نمیبینیم
👈سخنگوی وزارت خارجه آلمان روز چهارشنبه گفت که برلین در شرایط فعلی دلیلی برای آغاز مجدد مذاکرات برجام نمیبیند.
🔹او ادعا کرد که تمرکز اصلی برلین در حال حاضر حمایت از «مردم داخل خیابان» در ایران است نه عجله برای آغاز مجدد مذاکرات برجام.
رسانه اصولگرا: آقای رئیسی! قیمت دلار و سکه، ژانر وحشت شده / شما میگویید، دلایل گرانی کالا، شفاف شود!
روزنامه فرهیختگان نوشت:
🔺وزیر کشور که باید ضامن مردمسالاری دینی در فضای سیاسی باشد، صریحا وجود مشکلی برای گفتوگو در جامعه را رد میکند و استنادش به سفرهای رئیسجمهور و گفتوگو با طیفی از مردم است، این خوانش نهچندان امیدوارکننده از تغییر در وضع اجتماعی و سیاسی را بگذاریم کنار تابلوهای صرافی در میدان فردوسی.
🔺در روزی که تابلوهای دلار و سکه در فردوسی و کریمخان به رکوردهای ۴۰۰۰۰ تومانی نزدیک شده است و باید در ژانر وحشت نشانهشناسی شوند رئیسجمهور میگوید دلایل گرانی کالا شفاف بیان شود!
🔺یعنی درست زمانی که مردم انتظار دارند بالاترین مقام اجرایی کشور اقدام موثری برای حل مشکل انجام دهد، آقای رئیسی گزارهای را میگوید که یعنی مساله دقیقا همان اصالت بازنمایی است نه خود واقعیت، همین حالا در نرمافزارهای مسیریاب فاصله فردوسی و پاستور را بررسی کنید کلا ۳۶۰۰ متر باید راه بروی که با پای پیاده میشود ۴۰ دقیقه. ظاهرا دور بودن از واقعیت به مثابه سفری روحانی است که بعد منزل در آن اهمیتی ندارد.
ذوالنوری، نماینده قم: اعتراض، حق مردم است
تا زمانی که ریشهها وجود داشته باشد اعتراضات هم تکرار پذیر است
🔺پرش قیمتها، ممکن است ظرف یک شب مردم را به خاک سیاه بنشاند
🔺جوان ما تا زمانی که نسبت به آینده احساس یاس داشته باشد ممکن است به هر ندایی پاسخ دهد
🔺مردم اعتراض را در تخریب و آتش زدن نمی دانند
🔺اقدامات برخی متاثر از فضا مجازی و رسانه های بیگانه بود
🔺الان که اعتراضات تمام شده است، نمی توان گفت تکرار نخواهد شد زیرا تا زمانی که ریشهها وجود داشته باشد، اعتراضات هم تکرار پذیر خواهد بود.
🔺تا زمانی که فشار بر مردم به گونه ای باشد که او را به انفجار برساند ممکن است دست به انتحار هم بزند. پس در حقیقت راه تسکین شرایط فعلی، این است که قوای مختلف به وظیفه خود عمل کنند و عواملی که مردم را عصبانی می کند را اصلاح کنند؛ زمانی که درصد رضایتمندی مردم بالا برود، اعتراضات هم حل خواهد شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥انتقاد به ضعفهای موجود آری یا خیر؟
🔹 ️ قابل توجه افرادی که انتقاد به دولت و مجلس انقلابی را نفی میکنند.
🔹 بعضیها میگن آقا از زخمهای موجود در سیستم چیزی نگید. چرا نگیم؟!! یکی دشمن نظام هست. دنبال زخم میگرده تا نمک بپاشه! یکی میخواد جای زخم را پیدا کنه و اصلاحش کنه!
🔹 مصلحت اندیشی غیر از محافظه کاری است! مصلحت نظام؛ مصلحت مسئولین نظام نیست! مصلحت امت است
🔹 این ها تقویت نظام هست نه تضعیف! بله تضعیف موقعیت من و تو هست!
🔴